DERİN MERMERCİ 'nin HERMES HIMALAYAN 'ı !




Derin Mermerci 'nin Cem Uzan 'dan ayrılıp da İstanbul 'da kalmasına sadistçe sevinenlerdenim. Bu sayede birbirinden güzel kombinlerini daha sık görür olduk. Geçtiğimiz günlerde yakın dostu Hakan Yıldırım ile buluşmasıyla bendenize nefis bir moda ziyafeti sundu.



Kırmızı ceketi çok yakışmış. Son günlerde sıkça aynı şeyi uyguluyor. Jeanin paçalarını botun içine sokuyor. Başkasında beğenemeyeceğim ve hemen cadı kazanıma atacağım unsur sözkonusu Derin Mermerci olunca tuhaf bir şekilde hoşuma bile gidiyor. Çok güzel nefis bir spor şıklık içinde. Saçlarının sarılığı çok yakışıyor. Sade makyajıyla her zamanki güzelliğinde.

Ve tüm bunları dedikten sonra geliyorum o elinde gördüğüm nefis parçaya. Yani Hermes Himalayan Birkin çantaya.



Bu model ilk olarak Victoria Beckham sayesinde tanındı ve Hermes meraklılarının fetiş objesi oldu. Tokalarda kullanılan 3 karatlık pırlantalarla değeri tam tamına 144 bin Euro. Pırlantalı Hermes 'lerden sadece 3 adet satıldı. Diğer kahve ve siyah renklerindeki Hermes 'ler Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe 'ye gitti.



Derin Mermerci 'nin kullandığı gümüş tokalı model ise 80 bin $ civarında. Türkiye de pırlantalı model olmasa da Himalayan kullananlar Ender Mermerci, Derin Mermerci ve Bahar Şer . Senede sadece 10 adet üretilen bu lüksünde lüksü parçaya sahip olmak için sadece paranızın değil Hermes 'in üst düzey isimleriyle de aranızın haşır neşir olması gerekir. Ne mutlu Türk'üm diyeneeee :)




Share

Yorumlar

  1. 80 bin dolarlık çanta karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Cekete bayıldım guderi galiba enfes. Cantalar malum. Ama sayende okadar cok görür oldukki açıkcası pırlantali da olsa artık sıkıcı gelmeye başladı. Birde bı dolu çakmayı sokaklarda görünce. Bot icine kötü. derin mermercide giyse yine de sevmedim. Belki postal olsaymis bir ölçü ama topuklu hoşuma gitmedi. O canım ceket heba olmuş gibi. Âma asık oldum diyebilirim. Hakaan in mı sanki beymen de gormuş gibiyim modeli ama çıkaramadım.

    YanıtlaSil
  3. bayılıyorum ben bu kıza nasıl herşey kendi gibi ve tarzı çok enfes

    YanıtlaSil
  4. bence biraz da kapalıçarşı'dan çıkmayanları yazmak lazım. her elde gördüğümüz çantalar ne yazıkki bazen sadece 500$cık.

    YanıtlaSil
  5. Oha o pırlantalıların ikisi elalemin arabına mı gitmiş! Yannız pırlantalı Hermes sadece 3 alıcı bulduysa LV bu sezon ne halt yiyor? Derin Mermerci çok hoş görünüyor. Kot konusunda evet başkası yapsa aaaa şeklinde olacağımız hareketi Derin Mermerci'ye yakıştırıyorum. Çantayı annesi ile ortak kullanıyor olabilir mi? Ne olursa olsu Güle Güle kullansın :) Bu arada şu pırlantalı olanlar bana. Çok kıro geliyor sen ne diyorsun Pelin ablam? :)

    YanıtlaSil
  6. Basit bir ceket-kot kombini nasıl nefis bir görünüm oluyor, gerçekten anlayamadım. Gazetelerde okurken şaşırmıştım ve senin yorumlamanı bekliyordum ama sende böyle düşündüğüne göre kendimden şüphe edicem nerdeyse. Bir kere pantolonunu botunun içine sokuyorsa skinny pantolon giymeliydi, resmen görüntü kirliliği olmuş. Saçlarının dibi gelmiş. Ben bakınca alelade bir görünüm görüyorum.

    YanıtlaSil
  7. şimdii..işte benim ilgi alanım birincisi o elin arabı değil haifa wehbe yani lübnan erkeklerinin rüyalarını süsleyen sahnede dans etmenin yasak olduğu bi ülkede hiç bi yasağı dinlemeden dans eden bi kadın sesi eh yok gibi ama görüntüsü bence tam bi arap kadını ve evet o gerçekten çok zengin ve güzel..sevgili kuzenim lübnan da uzun bi süre yaşamış ve haifa ya komşuluk etmiştir arap kadınlarının en büyük özelliği olan pırlanta bu kadının sadece çantasında olsa öpüp başınıza koyardınız kızlar..çünkü araba kapısının kulbu bile pırlanta olunca ben garipsemedim açıkçası bide bunun nancy ajram versiyonu var o daha çok chanel ci bi ablamız keza haifa elie saab ın en sadık müşterisidir..

    neyse kısa bilgiden sonra derin mermerciyi kate moss havasında gördüğümü ve gerçekten bayıldığımı söylemeliyim efendim..kendisine başarılar diler tolga egemene geri döndüğünü duyduğum şu saatlerde bol bol saadet ve mutluluk dilerim..

    ps: evet ben bi arap olup bu kadar bilgiyi bünyede barındırıyorum sorunuz olursa burdayım :D

    YanıtlaSil
  8. Ayt özür dilerim tanımıyorum ki :D şimdi VB ile yan yana olunca...

    YanıtlaSil
  9. Bizzat Paris magazasina gittim baktım pirlantali olanın fiyatı 144.500 Euro idi.Ayrıca mavi renkti.küçücük bir yanilsamaniz var sanırım :)))

    YanıtlaSil
  10. Ne zaman Mermercilerin Hermes cantalariyla ilgili post hazirlicaksin merak ediyorum ki kanimca 3 kiz kardes ve annelerinin toplamda sahip oldugu Hermes canta sayisina dunyada sahip olan yoktur.

    YanıtlaSil
  11. kate moss olmaya çalışan bir kadın derin mermerci, o yüzden bana hiç özgün gelmiyor.

    YanıtlaSil
  12. ben de Derin Mermerci nin Turkiye ye donmesine cok sevindim artik cok daha fazla goruruz umarim senin blogunda:)ben kendisini cok cok begenenlerdenim o yuzden pantalonun icine disina soksa da farketmez hep bi havasi var her turlu:)

    YanıtlaSil
  13. ya ne giyse yakışıyor yaa
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. o kadar abartildigi kadar fln asla yok bence bu kadin, yani gercekten stil ikonu olan Olivia Palermo'ya fln haksizlik oluyo her kiyafetine Hermes takan, kotun ustune normal siradan bisey giyen biri olarak. Melis Alphan da demisti, bi falsosu yok cunku riske girmio. Neden boyle ilahlastirildigini gercekten anlamiyorum hic de umrumda deil

    YanıtlaSil
  15. derin mermerci tolga egemen'e geri mi donmus ? ne diyim dogru karar ama boyle haberler duyuncada aklıma pembe diziler geliyor. gercek hayatta sevgılıden ayrılmak sonra o sevgılıye gerı donmek falan bu kadar kolay mıydı , neyse cok sevındım yakısan bır cıfttı bu arada ceket super canta super ama bence bu canta ender hanımda da vardı. aynı rengı aynı boyu modelı. bacakları cok zayıf ve uzun oldugu ıcın kot pacalarını yakıstırdım. normal skinny bile derin hanımda boru paca durdugu icin bu yolu secmis olabilir. saclarını duz daha cok seviyorum. Şık olmak ısteyen hanımlar kot hermes cl tshirt işte şıksınız risksiz ne sanslıyız ki bu kombini derin hanımda yapıyor bizde bir gunlugune de olsa sosyete hissedebiliyoruz:)

    YanıtlaSil
  16. derin mermerci den çok ben resimlerin kalitesini beğendim.
    kıyaftelere gelirsek ceket çok hoş. çantanın da parası çok hoş:) bu tür çantaları 40 yaşından önce kullanmazzdım ben. tek cazibesi timsah derisi olması tabii birde yapılırken çok özenerek elden çıkma iş olması. hermesler bu yaşa gitmiyor bence. modelini beğenmiyorum ben.
    botların içine sokulmuş paça facia, kimsede kurtarmaz bu durum.

    YanıtlaSil
  17. ben gözlüklerini çok beğendim , bu model birşey almayı planlıyorum e hermes çanta şu an için alışveriş listemde yok :(
    gozlugun markasını çıkarabilen var mı ??

    YanıtlaSil
  18. pelin resimler olağanüstü güzellikte! ilk defa derin mermerci'nin bu kadar kaliteli resimlerine rastlıyorum.hani sanki getty yada wireimages'dan alınma gibi hepsi.yabancılarda alışığızda yerli isimlerde pek alışık olmayan bir durum.geçen gün koskoca gecce.com senin ceylan çapa resmini almış üstündeki logonu silmiş(ama yinede görünüyor yada en azından ben anlıyorum:) ve yayınlamış.haberin yoktur diye uyarayım dedim.

    ceketine bayıldım.bu kızı çok beğeniyorum ben.her giydiği bir şekilde yakışıyor.yabancının kate moss'u varsa bizimde derin mermerci'miz var :))))))

    YanıtlaSil
  19. Ceketi gerçektende nefis. evet güderiden ama bu kadarmı güzel olur bende çok beğendim.

    hafif bir dedikodu yaparsak evet tolga egemen ile berabermi değilmi bilmiyorum ama eğer beraberseler sevinirim. ikisini çok yakıştırırdım çünkü. üstelik saçma sapan bir sebepten dolayı ayrılmışlardı.

    lateybirdy bu modele kapalıçarşı hiiiç elleşmiyordur bence. yani taklit olduğu aşikar olabilecek bir model. ha belki bülent ersoy ve nur yerlitaş gibiler malum pahalı çakmaları severler. onlar için özel yapıyorlarsa bilemem :)

    fazılhancım şimdi ender mermerci 'nin himalayan'ını konu ettiğim postun resmine baktımda ender mermerci ile derin mermerci'nin çantalar aynı değil. biri sanki 30'luk diğeride 40'lık gibi. söz konusu mermerci kadınları olunca modanın creme de la creme'ini ne kadar sevdikleri aşikar.genetikleri güzel bir aile.ne giyseler yakışıyor ve beğeniyorum. evet haklısın pırlantalı olanlar banada çok kıro geliyor. en güzeli gümüşlü olanlar.aslında çantanın kendiside güzel değil. bunu alacağıma giderim 2-3 tane değişik modellerde hermes alırdım.

    sadecebenemel harika bilgiler paylaşmışın eline sağlık:) araba kulbuna koptum:) bizde de biri vardı şimdi kimdi hatırlamıyorum evinin her tarafını swarovski ile döşemiş.nasıl bir çirkinlik ve zevksizliktir anlatamam sana :)

    adsız fiyat bilgisi için çok teşekkür ederim. aslında ha 122 $ ha 144 bin euro. ikiside sonuçta çılgınlık ve şuursuzluk :)

    YanıtlaSil
  20. adsız inan mermercilere gelene kadar hermes delisi o kadar çok kadın varki şaşar kalırsın :) evet çok nadide modelleri seçiyorlar ama dünya klasmanına girerlermi emin değilim :)

    bir diğer adsıza gelirsek, derin mermerci'nin riske girmediğini iddia etmek olmadı. en son emilio pucci'yi unuttun sanırım. beğenelim beğenmeyelim o kıyafeti en riskli kullanan derin mermerci oldu. üstelik risk aldınmı şıksın kavramına inanmıyorum. önemli olan bir tarzının olması ve giydiklerini üstüne yakıştırmayı bilmektir derim.

    adsız haklısın bende saçlarını düz daha çok seviyorum. nedense bu modeli çok nadir kullanıyor.

    teşekkür ederim derya. fotoları beğenmeniz benim için çok önemli.

    eda gözlükleri yine bir VB olabilir emin değilim ama.

    nagehan gecce.com'daki fotoyu gördüm.sağolsun bir takipçim tivitten haberdar etti.gerekli uyarıyı yaptım bir daha kullanmayacaklardır umarım.benim okuyucumun gözünden hiçbir şey kaçmıyorya sırtım yere gelmez asla :)

    YanıtlaSil
  21. Derin mermerci'nin üstündeki cekete bayıldım. Rengi çok güzel. Benim en sevdiğim renk ve Derin hanıma çok yakışmış. Sadece botlarını sevmedim. İçine koyması benim için kazanlık bir durum. Pelin gibi görmezden gelemedim:) Saçları çok hoş rengi uzunluğu harika. Son zamanlarda gördüğüm en iyi derin mermerci. Çantasına gelirsem çok güzel tabi ne söylenirki bu çanta için. Elinde konuşuyor çanta. Bende çanta delisiyim bu çanta 10 gün rüyama girer artık:)

    YanıtlaSil
  22. ben bu kadinin dolabinda kaybolmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  23. Eda, Derin'in gözlükleri "Victoria Beckham" ben eminim:)

    Çok beğeniyorum bu kızı. Aslında dehşet güzelliği yok ancak değişik bir havası var. Ne giyse ne yapsa çok havalı duruyor. Genlerle alakalı işte böyle şeyler kesinlikle buna inanıyorum.

    Daha öncede Derin'i konu ettiğin postunda paçalarını bota sokmasını çoook beğenmiştim ama nedense burda gözümü tırmaladı.Ve ben olsam bu kıyafete o çantayı Hermes'de olsa takmazdım diye düşünüyorum. Ama Derin'in çok da kafaya uyum muyum taktığını sanmıyorum. Yada bize gerçekten öyle hissettiriyorsa koca bir alkış:)

    Pelinim bu arada resimlerin kalitesi enfeesss arkadaşım.Sana da ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  24. Peliiinn, şimdi yani bunlar aynı çantanın 3 boyunuda mı almışlar ailecek?? 30luk, 40 lık hatta bir de 35lik mi var bu modellerde? Zaten sınırlı üretiliyorlar ve bir ailenin 2 kadınında birer tane, oooh maşallah maşallah Allah versin:) Alllaam bizi de gör arada noluurr:))

    YanıtlaSil
  25. botlarıda alaia olmalı değil mi pelin yanılıyor muyum sanki harvey'de gördüm bunların aynısını. Esra

    YanıtlaSil
  26. ben derini beyennenlerdenim mont kot harika hermes ayorum yok_______ ben saçının rengini beyendim ya bende bu renk istiyorum kızlar sizce bu renkte yanarmı saçç

    YanıtlaSil
  27. ceketin rengi o kadar icimi acti ki cantayi gormuyorum bile, sonuk silik kaldi onun yaninda. En guzeli de bu guzel gulen yuzu. Sacini ama yakistirmadim, boyle alnina yapismis kahkuller olmamis bence. Biraz daha modern bir kesim yapsa keske.

    YanıtlaSil
  28. sağol papişim benim. yeterki herkes mutlu ve memnun olsun :)
    derin mermerci de bu çantanın daha küçüğünü gördüm. eski postumdan bakabilirsin. kesinlikle aynı boy değiller.ender m. ninki 30'luk olmalı derin m.ninkide 35'lik.üçüncüyü bilmiyorum görmedim o yüzden birşey diyemiyorum.

    botlarının kenar dikişleri alaia gibi geldi bana da ama emin değilim.

    YanıtlaSil
  29. canım akşam'ı görmedim ben ?!! varmıdır bir linki acaba ?

    ne diyimki artık canım. tivitte de dediğim gibi edecek laf bırakmıyorlar insanda.

    YanıtlaSil
  30. vıctorıa bıle tek rengını kullanırken haıfa dıger 2 pırlantalıyı almıs demekkı ustduzey onetıcılerle kanka :))

    YanıtlaSil
  31. Hürriyet gazetesindeki haber (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20222088.asp) sadece postu çalmamış, bir de yorumları da okumuş ve onları da kolajlamış:))))))

    YanıtlaSil
  32. Valla Türkiye'de jetset modasını doğru yazan ve okurken deli gibi zevk aldığım tek kişisin :) Herkes çalsın, tek isen taklitlerin olacaktır.

    YanıtlaSil
  33. eciko gördüm tam bir rezalet.iyiki varmışım bensiz naparlarmış yoksa :)

    serap'ım benimm kocaman sulu sulu öpüyorum seni hehehe :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.