GÜNÜN ŞIKI : Melike İpek Yalova

 


Melike İpek Yalova 'yı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta görüyorsunuz. Mercan renkli mini elbisesi, uzun kuzguni siyah saçları, esmer tenine yakışan makyajı, elbisesine uyumlu ten renkli ayakkabılarıyla gözüme pek bir şık göründü.

Kendisi sanılanın aksine epey minyon bir fiziğe sahip. Bu yüzden seçtiği elbise fizik yapısına çok uygun. Gerçi eteği neredeyse orta yerinden kesen dikişini sevmedim ama bir şekilde Melike İpek Yalova güzel taşıyarak bu kusuru örtmeyi başarmış. Saçlarının uzunluğu için demode diyebilirsiniz ama ben kendisine çok yakıştırıyorum. Makyajı son derece başarılı. Mücevher olarak sadece yüzük kullanmış. Tüm bunlara birde güzel bir gülümseme ve uygun bir poz ekledinizmi ortaya nefis bir görüntü çıkmış.

Tabi ben beğendim ama bakalım sizlerden ne gibi yorumlar gelecek çok merak ediyorum doğrusu :)


Share

Yorumlar

  1. Ben cok begeniyorum kendisini, saclarini yuzunu, burda da ayri bi guzel

    YanıtlaSil
  2. ben bu kızı zaten çok beğeniyorum.taptaze duran makyajı,doğal saçları süper olmuş.tek kelimeyle fresh!
    pinarsshopping.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Offf kendini Türkan Şoray zanneden veya milletin onu bu havaya sokmasından kaynaklanan ve oyunculuğunu hiiiç beğenmediğim bir isim. Ancak gel gör ki madem kıyafet eleştiriyoruz gençliğinden ve tazeliğinden kaynaklanan avantaj ile de renk ve elbise çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. ben bu kızı tanımıyorum :( kim? ama hakikaten bu resimde Türkan Şoray'a benziyor.

    YanıtlaSil
  5. Gözleri çok güzel, en öenmliside dediğiniz gibi güzel bir gülüş ve duruş:)

    Blogumda çekilişim var, bekleriim:)

    http://birdilimportakal.blogspot.com/2012/03/bakn-burada-ne-varms-hediye-zaman.html

    YanıtlaSil
  6. ben ayak tırnaklarına takıldım çok kötü duruyor burnu açık ayakkabıda güzel bir renk oje sürse çok daha iyi olurmuş

    YanıtlaSil
  7. Yüzü biraz fazla yağlı görünüyor onun dışında gayet şık =)

    YanıtlaSil
  8. gülünce biraz türkan şorayı anımsattı sanki

    YanıtlaSil
  9. fresh yazanlar resme bir daha bakmali bence yuzu cidden cok parlamis saclari ek gibi duruyor ve ayak tirnaklari da cidden kotu gozukuyor halbuki o saclar kisalsa daha hafif ve soft bir makyaj kapali bir ayakkabi cok cok daha genc bir gorunum elde edebilir boyle turkan soraya benzeme cabasi icinde gibi durmus kendisi olsa daha orjinal ve guzel olur fizigi musait

    YanıtlaSil
  10. ben sadece elbisenin rengini bir de gülüşünü beğendim.

    fotoğrafı yakından inceleyince ayakkabıları takoz gibi gözüküyor, gözüme çok battı. Moda oldu diye her kadının ayağında platform taban ayakkabılar....yakışanı var yakışmayanı var. Narin vücutlu, küçük ayaklı bir kadının ayaklarını deve gibi göstermiş resmen.

    sonra etek kısmındaki dikişe bir anlam veremedim, kaba ve ucuz gözüküyor

    Fazla aksesuar kullanmaması ise yerinde olmuş, zaten çok iddialı bir tipi var, dikkat çekici renkte bir elbise giymiş bir de aksesuara boğsaydı feci olurdu.

    YanıtlaSil
  11. Her ne kadar yüzü gülse de aslında beğenilme kaygısıyla içten içe kendini yiyen, güvensiz bir pozu var. Daha çok yol katetmesi lazım.

    YanıtlaSil
  12. Hoş bir kız. Çok duru güzelliği var. Saçlarının uzunluğu beni rahatsız etmedi daha kısa olsa elbette güzel olurdu ama böyle de iyi. Ayakkabıları güzel elbisenin rengi güzel modeli pek güzel değil. Benim için göz alıcı bir şıklığı yok Melike hanımın. Beni çekmedi bu kombini. Pek beğenemedim sırf güzel yüzünün hatırına olumlu konuşuyorum ama hoşuma gitmedi:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.