KATE MOSS ile PARİS RITZ HOTEL 'deyiz !

US Vogue uzun zamandır haute couture editoryeli yapmıyordu. Nisan sayısının kapağında Jennifer Lopez olabilir ama iç sayfalardaki Kate Moss editoryeli çok daha dikkat çekici ve benim gibi haute couture aşıkları için nefis bir görsel şölen içeriyor.

Elbette fotoğraflarda Grace Coddington 'ın eşsiz styling zevkini göreceksiniz. Haute Couture çekimlerde hala bu kadının stil becerisinin eline kimse su dökemez. O yüzden de blog bannerımda yıllardır Grace 'in çalışmalarını kullanırım. Fotoğraflar Tim Walker tarafından çekilmiş. Bu editoryel bana ilk bakışta Annie Leibovitz 'in Versailles Sarayı 'nda September Issue için çektiği pozları andırdı. Hatta özellikle Alexander McQueen mavi jaquard elbiseyle verilen poz tıpkı yine Annie Leibovitz 'in Natalia Vodianova ile yaptığı Alice in Wonderland temalı çalışmasını andırıyor. Ne dersem diyim şu an bu çekimin bana yaşattığı güzel duyguları hiçbir şey baltalayamaz !

Ve geçelim editoryellere ;

Paris Ritz Hotel uzun zamandır yenileme içindeydi. Bu editoryeller sayesinde 1 geceliği 3 bin - 4 bin 500 euro arası olan süitlerin ve iç mekanlarının da en son halini görmüş oluyoruz.


İpek ayakkabı : Roger Vivier


Neo-klasik tarzla dekore edilmiş Imperial süitte tümü ipek Dior Haute Couture elbise.


L’Espadon 'da Alexis Mabille Haute Couture elbiseyle.


Jaquard elbise ve dantel botlar Alexander McQueen, şapka Julien d’Ys.


Yine emperial süitteyiz. Çiçekli organze ceket ve ayakkabı Chanel.


Tümü payet ve kristalden bluz, fermuar detaylı etek ve deri eldivenler Givenchy.


Çiçek odasındayız. Her hafta bu odada tam 1o bin adet çiçeğin vazolara itinayla yerleştirildiğini biliyor muydunuz ?


Geçiyoruz yine imperial süite. Tafta elbiselerin hepsi Valentino Couture. Şapka ve boneler Julien d’Ys.


Coco Chanel süitinin banyosundayız. 1960 yılında Cristóbal Balenciaga 'nın ikonik pembe elbsesinden esinlenerek günümüze gelen Balenciaga tasarımı elbise. Pelerin ve botlar yine Balenciaga 'dan.


2 Michelin yıldızlı L’Espadon Restaurant 'ın, Bar Vendôme 'un ve tüm oda servislerinin gerçek mimarları.


Elbise Dior Haute Couture, şapka Julien d’Ys.


Coco Chanel süitinin yatak odasındayız. Elbise Armani Privé.


Elbise Giambattista Valli.

Sizde sarhoş oldunuz değil mi :)


Share

Yorumlar

  1. muhteşem ötesi daha önce bu kadar zevkli bi editoryal görmemiştim sanırım ben ki pek sevmem kate moss u ama bu havayla muhteşem görünüyo gerçekten

    YanıtlaSil
  2. hem de nasıl :) pek güzel olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. bizi sıradanlıktan kurtardığı için grace denen hatuna teşekkür ediyorum kendi adıma.farklı ve çizginin ötesine geçerek bize bişeyler sunması bizimde ufkumuzu genişletiyor.
    eski çağın günümüze uyarlanması gibi bişey olmuş. o dönem devam etseymiş 2012 senesinde geleceği noktayı göstermesi gibi.

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden enfes fakat ben en çok Alexander McQueen'i beğendim...

    YanıtlaSil
  5. 4 yıl önce ziyaret ettiğim Tim Walker sergisinden beri çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum fotoğrafçının. En çok da siyah beyaz Givenchy'li çekime bayıldım. İnanılmaz teatral...

    http://the-shoeshine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar harika olmuş ama içimden beni de o kadar harika kıyafetler, ayakkabılar içine koysalar ben de en az onun kadar harika görünürdüm diye düşündüm :))

    YanıtlaSil
  7. Kate Mossu sevmezdim ama bence herşey olunabileceğinin kanıtı.Yani o manken olabiliosa pekçok kişide pekçok şey olabilir

    YanıtlaSil
  8. Çok hoş. Büyülendim çarpıldım. Hayran oldum. En çok Givenhy olanları beğendim. Alexander Mcqueen çok iyi olmuş. Kate moss severim. Çok sevmem ama severim. Ama bu çekimlerde çok havalı ve hoş görünüyor. Eline sağlık güzel post için pelincim:)

    YanıtlaSil
  9. Kate mossa hayranim. Bence her fotografcinin arzusudur onunla calismak. Her kare ayri guzel. Bayildim

    YanıtlaSil
  10. Bütün resimlere bayıldım resmen büyüleyici.

    YanıtlaSil
  11. Grace bambaşkadır. Anna ile front row'da yanyana fotoğrafları falan. O turuncu kafanın içinde öyle bir yaratıcılık var ki! Ritz'in mükemmelliği konusunda bir tartışma bile olamaz zaten. Kate Moss'un güzelliği dillere destan kocişinden boşanıp benimle evlenmek ister mi acaba diye her gün soruyorum kendime :D Hele LV defilesinde "aman allahım"dı. Editoryelin güzelliğinden öte mükemmelliğine sözler kifayetsiz. US VOGUE'un nisan sayısını almalıyım!. Favori elbiselerim her ne kadar defileye yaratıcılıkta yoksun desek de 2. Fotoğraftaki Dior HC, Chanel ceket, Givenchy HC, Kate'in ve en sağdaki mankenin üstündeki Valentino HC'ler, Giambattista Valli HC. Favori karelerim ise L'Espadon'daki, Chanel'li, Givenchy'li, Valentino'lu, Gabrielle Coco Chanel'in ikinci evi diyebileceğimiz suit'in güzelim ötesi banyosundaki, Dior fitting, Cocomun yatacığında ♥, Valli içinde aynanın ise önünde olaaan :)

    YanıtlaSil
  12. @Begüm şen,
    Chanel ceketi bekliyoruz o zaman :) benzer model bluz 35 bin olduğu için fiyatını tahmin edebiliyorum ama olsun yine de bekliyeceğim :)

    YanıtlaSil
  13. sadecebenemelb : beğendiğine çok sevindim :)

    zeynep : benim için zevkti :)

    derya : grace bir tanedir. alemin haute couture den en iyi anlayanıdır :)

    nihan : alexander mcqueen çok güzel ama herkese yakışmayacak bir model. sanki sadece sergilemek ve dergi editoryelleri için yapılmış gibi.

    shoeshine* evet benimde favorim givenchy'li foto :)

    gökçecim çok iyimsersin. inan herkese o dediğinden olmuyor. keşke olsa :)

    gamzecim benim için zevkti :)

    merve kate moss dan zaman zaman ne kadar sıkılsam da yine de her çalışmasını severim her fotosu keyif verir. çok değişik sıradışı bir aurası var. farkıda bu olsa gerek :)

    begüm şen her kare adeta tablo gibi :)

    fazılhancım tam sarhoş olmuş. hem de sabah sabah :)

    YanıtlaSil
  14. Marie Antoinette yaşasaydı bu editoryalle iftihar ederdi:)

    YanıtlaSil
  15. Ofiste işten bunaldığım zamanlarda sıksık ziyaret ediyorum ve eskilere gidiyorum :) İşte o anlardan biri :) Kaç kere okuduğum bir post ama o kadar güzel ki sanki ilk defa görüyorum, okuyorum gibi heyecanlandım.. Harikasın Pelin :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.