PETER PILOTTO Sayesinde Göremediğimiz Baharı Yaşıyoruz !

 


Peter Pilotto son 2 sezondur çıtasını epey yükseltti. Hele 2012 Resort ve Spring koleksiyonlarının hepsi birbirinden güzel.

Geçtiğimiz hafta Resort 2012 koleksiyonundan rengarenk bir elbiseyi ilk kez Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde görmüştük. Bu hafta da bir diğer gözde isimlerimizden Feryal Gülman ve Begüm Şen 'in üstünde görüyoruz.



Peter Pilotto giyen herkes baharın habercisi gibi rengarenk ve ışıl ışıl. Gerçi baharın geldiğide söylenemez ya hadi neyse !

Begüm Şen Peter Pilotto eteğin mavi,yeşil ve sarı tonlarını bozmayıp bej rengindeki ayakkabılarıyla devamlılık yaratarak en doğru renk seçimini yapmış.

Feryal Gülman ise kesimi zor elbiseyi çok hoş taşımış.

Böyle rengarenk seçimleri gördükçe içim açılıyor bir hoş oluyorum :)


Share

Yorumlar

  1. Dün gördüğümde begüm hanımı eteğini sana soracaktım vazgeçtim nasılsa postu olur diye:)) Begüm şen'in eteğine ölmüş bitmiş durumdayım çok güzel çok güzel. Bu kadına bayılıyorum aslında bende onun gibi uzun boyluyum ama begüm hanım gibi kusursuz değil vucudum. Üst taraflarda kusurlarım var. Ama hamilelik beni zayıflattı. Neyse konu dağılmasın. Begüm şem çok iyi kombin etmiş eteği. Feryal hanıma da aşık oldum. Şahane seçimler şahane tarzlar. Bu kadınların zevklerine şapka çıkartıyorum. İçimizi açtılar vallahi. Bu arada pelin Begüm Şen'de blogger oldu.Çok keyifli bir blogu var. Sende üye olanlardansın biliyorum. Ama blog tavsiyesi postlarında begüm hanımı da görmek isterim. Çok keyifli bir blog. Kendisini de blog dünyasında başarılar dilerim:) İnşallah siren hanımda blogger olur:))

    YanıtlaSil
  2. evet begüm şen de aramıza katıldı :) yazıları keyifli hemde sık sık update etmesi çok hoş. modadan gerçek anlamıyla anlayan ve bilen herkesinde yapması gerektiğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Begum Sen'in etegine BAYILDIM! ben olsam cantayi mavi tercih etmezdim ama etek o kadar guzel yakismis ki o bile gozume batmadi!

    YanıtlaSil
  4. Her iki kiyafette cok guzel. Feryal Gulmanin uzerindeki tarzin bir adi var bu yil bircok modaci bu rarzda giysiler yapmis. Ama simdi hatirliyamadim. Siz bilirsiniz pelin hn Giyimi ve tasimasi zor. Gercekten iyi tasimis. Begum haniminki daha kolay bir kombin ama cok yakismis. Bide su saclarina farkli bir hava verse.

    YanıtlaSil
  5. Feryal Gülman'ın elbisesini hiç beğenmedim. ama eteğe bayıldım.

    YanıtlaSil
  6. Gercekten cok guzeller..ozellikle Begum Sen'in etegine bittimmm..

    YanıtlaSil
  7. Cok farkli tarzda iki kiyafet Ama her ikiside icimi acti. Cok begendim.
    Mina

    YanıtlaSil
  8. Feryal haniminki cok kotu duruyor bence, yari hamile, yari potlu, iyi bir secim olmamis kanimca. Begum haniminki ise sahane.

    YanıtlaSil
  9. Ben FG elbiseyi cok farkli buldum. Boyle bir tarz denemeside hosuma gitti. Cokda yakismis. BS de renkler guzel. Giysilerde bir espri bulamadim. Ama siradan goruntuyu iyi tasimis.
    Secil

    YanıtlaSil
  10. 2 kadında çok hoş.begüm şen'in etek bir olay.

    YanıtlaSil
  11. feryal gülman'ın bantlı stilettolarını sevmedim.bunun dışında çok hoş görünüyor.begüm şen harika.

    YanıtlaSil
  12. Her iki hanımefendi de tarzlarını çok beğenerek takip ettiğim kişilerdir. Her ikisi de hoş olmuş. Ama benim merak ettiğim bambaşka bir konu: SJP'la başlayan bir "kış ortasında çorapsızlık" modası var ki anlayamıyorum. (-)derecelerde bu hanımlar çorapsız üşümüyorlar mı? Hele bir de zaman zaman kış ortası açık ayakkabı durumu oluyor ki onu hiiiç anlamıyorum. Kışın çorapsız dolaşan hanımlar ya üşümemek için birşeyler içiyorlar ya da sürekli sistit problemiyle cebelleştiklerinden Prinol'ü çantadan eksik etmiyorlar:))))))

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gülman hoş, çok iyi değil ama hoş :) Sandaletleri çok iyi gitmiş elbisenin havasına :) Begüm Şen'in ayakkabı seçimi en doğrusu ama üstü içine toplayabileceği tarzda seçseydi daha iyi olurdu çantayı tam olarak göremesek de doğru bir tercih değil bence... Blog'un da başarılar dilerim kendisine :)

    YanıtlaSil
  14. Şunu yazmayı unutmuşum aynı Peter Pilotto etek Harper's Bazaar'ın kapağında var :)

    YanıtlaSil
  15. Feryal Hanım'ı genelde çok beğeniyorum ama bu kıyafet hiç olmamış bence. Elbise göbekli göstermiş, ayakkabılar çok kötü.

    Begüm Şen'i ve eteğini çok beğendim. Etek zaten çok güzel, Begüm Hanım'a da çok yakışmış.

    Feride

    YanıtlaSil
  16. Begüm Şen'in saati Bvlgari Serpenti mi sence Pelin? Bir de çantası ne acaba? Hermes constance gibi geliyor gözüme buradan ama:))

    YanıtlaSil
  17. eciko ;) evet bencede kesin birseyler iciyor olmalilar :) saka bir yana bende sik gouneceksem donsam bile umurumda olmaz ;)

    Evet fazilhan harper's da da var gordum ;)

    Papisim Begum Sen'li bu kimin? postumda saatini Bvlgari serpenti diye yazmistim zaten gozunden kacmis olmali ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.