43 - GÜNÜN ŞIKI : Derin Mermerci

 


Derin Mermerci 'nin temelli dönüş yapmasına en sevinenlerden biriyim. Çünkü giyim kuşamı ve neler giydiği en merak edilen isimlerin başında gelir. Düşünsenize Paris 'te kimbilir ne kıyafetler kaçırdık :)

Derin Mermerci kendisine yakışan doğru bir parçayı buldumu onu alır taşıyışındaki ustalıkla bambaşka alemlere götürür. Tıpkı bu nefis güzellikteki Hakaan elbiseye yaptığı gibi. Beyaz krep elbisenin derin göğüs dekoltesindeki tül detay çok klas görünüyor. Üstüne birde klas taşıyış ekledinizmi ortaya yemede yanında yat bir şıklık çıkmış. Zaten işin püf noktasıda duruşunda bana illaki seksi diyeceksiniz afrasının tafrasının olmayışı.



Üstüne giydiği kısa deri ceketi, zilyon tane Hermes'lerinden biri, YSL rugan ayakkabıları ve nefis güzellikteki tek taş kolyesiyle verebilecek en yüksek dozda gösterişli havayı katmış.

Topladığı saçları ve uçuk makyajıyla da işi abartmadan tam dengeyi yakalamış.

Hakan Yıldırım ne şanslı ki tasarımlarını en iyi şekilde taşıyan bir muse 'e sahip. Bence bu ikiliden daha çoook şıklıklar göreceğiz.



Share

Yorumlar

  1. Keşke kaşları daha belirgin olsa çok uçuk :/

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kiyafet nefis.yuzu bir suru ari tarafindan sokulmus gibi, benden genc bu kiz oysa cok yazik...
    Gul

    YanıtlaSil
  3. Ne giyse beğendiğim kişilerden ilk sırada Siren Ertan Çarmıklı ikinci sırada da Derin Mermerci geliyor. Gerçekten zevkli giyinmekten çok klas taşıyış çok daha önemli bana kalırsa. Burdada en güzel örneklerinden biri var.Yalnız Demet'e kaşlar konusunda kesinlikle katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. ismi gibi dekoltesi de çok derin olmuş ama başarılı taşımış katılıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Yani yuzu oyle fena olmuski. Cok yazik. Daha bu yasta ne geregi var anlamak mumkun degil. Benim İstanbulda Feryal Gulmandan sonra en sİk buldugum isim. Bu kiyafetide harika tasimis. Ama inaniiyorumki yuzunu dogal biraksa dahada guzel olacak.

    YanıtlaSil
  6. evet kızlar kaş konusunda katılıyorum size ama yinede bu kızda farklı bir çekim var ne giyse beyeniyorum ben benim =en= lerim arasında __________

    YanıtlaSil
  7. çok beğendim,çok klas çok tarz bencede :)

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Derin M.nin 45 milyarlik alisveris torbalarini gazetecilerin gozune sokmasindan ve kendine hermes pasta yaptirmasindan sonra yukardaki yorumlara katilamiyorum.Allaha sukur butun bunlari alabilmeme ragmen bu hallerini gormemislik buluyorsam,yurdumun insaninin ne dusundugunu hayal bile edemiyorum.Ben anladim ki bir kiyafeti begenebilmem icin once onu tasiyandan haz etmem gerekiyor.Derin'in bu tur davranislarini ise son derece gereksiz buluyorum.

    YanıtlaSil
  9. yuzu, ozellikle dudak-burun cevresi o kadar yasina uymayacak plastiklikte ki cok yazik cooook.

    yoksa memlekette bu dekolteyi hem icine astar filan diktirip katletmeden, hem de rahatsiz edici gorunmeden tasiyabilecek baska kimse var mi bilmem.

    sadece siyah beyazli kombinleri cok sevmesem de canta disinda begendim.

    YanıtlaSil
  10. Siyah beyazı çok seviyorum. Çok da güzel beğendim.


    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Pastayi arkadaslari yaptirmis dogumgunu icin, alisveris torbalarini da soforu arabaya tasiodu resimlerde, gazetecilerin iceri girip ogrendigini saniorum, kadin manyak mi alisverisinin fiyatini solesin, bilmio mu basina gelicekleri.

    YanıtlaSil
  12. Acikcasi yuzu tamamen yapma bir goruntu almis. Benide artik ne giydigi fazla ilgilendirmiyor. Keske yasina donse!! . Cesur dekolte tasimasini takdirmi etmeliyim?Yoksa bukadarida fazlami demeliyim ortada kaldim? Ayrica bende bu kadar fazla siyah beyaz kombini sevmiyorum. Tabiki vucudu giydigini gostermeye cok musait hakkinida vermek lazim.

    YanıtlaSil
  13. Derin'in insanların gözüne bir şeyler sokmaya çalıştığını düşünmüyorum, koca parasıyla zengin olan bir kadın değil böyle şeylere bence ihtiyacı yok, ben 14 yaşındaydım bu kadın yine magazinde alem dergisinde orda burdaydı. Mermerci Ailesi Türkiye'nin sanaylileşme ve liberalleşme sürecinde etkin olan köklü bir ailedir bu insanlar için 45 bin lira öyle çok büyük paralar falan değil 500 milyon dolarlık servet bunlarınki bende olsa bende harcarım kimse kusura bakmasın . Ayrıca kadın kendi sahip olduklarını harcıyor bundan kime ne. Kısacası zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış diyorum.

    YanıtlaSil
  14. Elbise gerçekten nefiss ve boynundaki o pırlanata kolye de çok yakışmış. Ayrıca beyaz Hermes çanta da yakıyor yine. Bu sabah Gülşenle Mügenin Kanaltürkteki 2.sayfa programında da Derin Mermerci'yi konuştular. Hermes çanta koleksiyonundan ve kıyafetlerine harcadığı paralardan bahsettiler.

    Yalnız bu genç yaşta niye bu kadar dolgunun, botoxun esaretinde olur bu zenginler veya tanına kişiler diyeyim ben hiç anlayamıcam. sanırım:(

    YanıtlaSil
  15. Derin mermercinin bence görmemişlik yapacak bir durumu olamaz. Doğdukları günden beri bu zenginliğin içindeler. Belki de onlar sıradan insanların bile ne olduğunu anlayamıyorlardır. Derin'e gelene kadar benim çook zengin bir arkadaşım var onun da alışveriş poşetlerini arabaya ya şoförler taşır ya da mağaza görevlileri taşır. Bunu yapanlar var diye bu görgüsüzlük olamaz. Hem ayrıca gazeteciler çekip, ekleme haber yapıyorsa Derinin suçu ne? Bence biraz haksızlık yapıyorsunuz Seyhan C. O zaman sizin burdan Allaha şükür ben de bu kadar alıyorum demeniz de görgüsüzlük bence. Yurdumun insanı dizin kadar deriiinn düşünmemiştir bile.

    YanıtlaSil
  16. Size modavesosyete@gmail.com dan ulasamıyorum hata veriyor.Nereden mail atabilirim?

    YanıtlaSil
  17. Pelin Hanım detaylı çalışmalarınızı beğenerek izliyorum, ama her DM postunda, modayı kullanıcısının kişiliğinden bağımsız takdir edebilecek bir olgunluğa ulaşamadığımı farkediyorum... Fiziksel özelliklerimiz, maddi durumumuz hiçbiri kendi seçimimiz değil (kısmen). Ancak davranışlarımız.... Ben de kadınım, moda adına her güzellik beni de heyecanlandırıyor, ama bir kadını üzebilmiş bir kadını ne giyerse giysin takdir edemiyorum... Sizinle paylaşmak için yazdım Pelin hanım, blogların tek taraflı paylaşımdan ibaret olmadığı düşüncesiyle... Objektifliğinizi gerçekten takdir ediyorum, yazdıklarım kinaye olarak algılanmaz umarım, ama her DM postu içimi, tanımadığım, ama kırgın olduğunu tahmin ettiğim başka bir kadın için sızlatıyor.....

    S.

    YanıtlaSil
  18. Kızlar ben bu kadının giyimine bayılıyorum fakat aynı Ajda Pekkan yorumumda olduğu gibi özel hayatla ilgili durumu benim kendisine cok sempatik yaklasamama sebep oluyor:(
    Torba tasima mevzusuna gelirsek cok yapılan alışverişlerde görevliler ya da şoförünüz taşıyabiliyor gayet normal , aportta bekleyen gazetecilerin isguzarligi diyelim,ne yazikki ,artık bu magazincilerin hallerinden (kendileri isimleri bile yanlış yazıp karıştıran insanlar:))!!!!) bana fenalık geldi! Bence yine gündem yaratan fakat daha bilgili ve kaliteli reklam kokan hbrler yapabilirler;)
    Yüzünü ben de pek fena buldum ,gereksizzzzz,derin nefes alıyormuş gibi duruyor:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  19. Derin Mermerci'nin ozune, yani o sik, klas, sade goruntusune dondugune coook sevindim. Super bir goruntu, bayildim. Mona ve adsiza katiliyorum, ben 37 yasindayim, dergi bakmaya, magazini takip etmeye basladigimdan beri 3 kardes hep gundemdedir, annem de Ender Hnm. in zamanlarini bilir, yani oyle gorgusuz bir durum yok, hersey ayarinda ve yasam tarzi ve maddi durumuna gore, ben garip hicbir sey gormuyorum.

    YanıtlaSil
  20. EvrimKuzey30 Nisan, 2012

    Hmmm.. ıkıncı kere okuyunca Sayın S. nin ne demek ıstedıgını anladım.. aslında burası yerı degıl ama.. ne bıleyım için için katıldım kendısıne. Annesı bu kız ıcın,hayat O nun ben karısmam dese de.. keske bır anne olarak evlı bır erkek ıle ılıskı yasamaya kalkmanın ne kadar yakısıksız bır davranıs oldugunu da soylese ıdı.

    Dogustan köklü bir aıleden gelmek ya da yok servetlerı dagları aşmış bır aılenın ferdı olmak bazen yetmıyormus demek kı..

    Neyse, ustundekılerden cok.. şekil şemalden çıkmış yuzune takılı kalıyorum.. her acıdan yazık etmeye adanmış bır omur ızlıyorum.

    YanıtlaSil
  21. bu yorumlara cevap vermeyecek misin :)

    YanıtlaSil
  22. sevgili pelin, ben de bu fotoğrafı gördükten sonra sana twitterdan yazacaktım.. derin mermerci de bir suzan sabancı sendromu mu olmuş diye... herkes aynı yorumda bulunmuş.. derin mermerci de bambaşka bir hava vardı.. yoksa o paralar birçok insanda var ama o ışık yok maalesef.. bknz..parayla satın alınamayacak şeyler:) ama yüzüne keşke her ne yaptırdıysa yapmasaymış..
    sevgiler burcu

    YanıtlaSil
  23. zamaninda ben hicbisey icin uzulmem, derim fil derisi gibi kalindir, babamin da herseyi vardi ama hastaliktan kurtulamadi demisligi vardir. bi kadini uzme meselesine gelince, katiliyorum cunku evli erkeklerle manken sarkici beraber olunca baska, etmedik hakaret kalmio ama zengin ve unlu bi ailenin kizi die ona kimse sesini cikarmio. bence kimseye laf dusmemeli ama bu cifte standarda da dayanamiyorum.

    YanıtlaSil
  24. Göğüs kısmındaki potluklardan aşırı derecede rahatsız oldum. Kombinden de beğendiğim tek bir detay yok. Uf neden böyle ayrıldık biz :D

    YanıtlaSil
  25. Kimin ozel hayati kimi ilgilendirir ki, ayrica laf soyleyecek otoriteye kim sahip. Ayrica Elif hanim da zavalli bir kadin degil, kimsenin ah zavalli diye kendisini korumasina getek yok. Derin Mermerci her ne yaptirttiysa bence kesinlikle cok hos gozukuyor. Gayet sade ve klass duruyor.

    YanıtlaSil
  26. Yorum yazmak istedim yorumlari okuyunca dusundumki: herkes icini dokmus. Giysi yorumundan cikmis olay. Bende Derin Mermercinin dekoltesini begenmedim. Cok yayvan ve . Siyah beyazda cok sert olmus.
    Ben acikcasi ozel hayatina girmek istemiyorum. Ama bu koca parasi ve baba parasi konusunda yapilan yorumlar bana cok garip geliyor. Bir kadin ev kadinligini secmisse annelerimiz gibi ve O evde bizleri buyutup evine ve calisan kocasina destek olan kadin Kocasinin kazandiklarindada hak sahibidir. Koca parasi yemekde ne demek??? Derin ve kardesleri baba parasi yiyor. Ender hanim koca. Haa. O almasin o zaman Onunki gorgusuzlukmu diycez.
    Sevgiler Mina.

    YanıtlaSil
  27. bana çok iyi bir kombin gibi gelmedi çok sıradan her daim sokakta göre bileceğimiz tabi böyle bi dekolteyle değil:) hiç kafa yormamış gibi. bence hakaanın bu elbisesi öyle aman aman güzel değil ama çooookkk parası olan ve stil konusunda belliki söz sahibi olan derin mermerci giyince bişey varmış gibi geliyor bu elbisede, ama hiçbir nuamarası yok bence. bana göre öyle çok stil sahibi gelmiyor derin. ama arkadaşına destek olacak diye kurban etmesin kendini bence. bu tür desteklerin geri dönüşümü çoğu zaman kötü oluyor.

    baba parası yemeye gelince çoookkkk akıllıca yaptığı. bu kadar varlıklı bir insan ne yaparsa yapsın hiçbir zaman başarılı görünmeyecek çünkü "o baba parası bende olsa bende yaparım" muhabbeti dönecek her zaman. kadınları çok zeki bulmam ama derin mermerci istisnalarımdan biridir. insanları kullanmasını iyi biliyor bu kullanmayı kötü algılamayın nabza göre şerbet vermesini iyi biliyor diyeyim.

    evli bir adamla birlikte olup onu eşinden boşatma konusunda gelince, bende bu konudan dolayı ona karşı çok tavırlıydım ama bilmiyoruzki diğer taraf ne kadar doğru. belki o kadının yaptığı bişey önüne geliyordur. derin mermerci bana göre iyi niyetli bir kız. kalbinin iyi olduğunu düşünüyorum ve iyi olana kazık atmaz gibi geliyor bana. ben eminim o camiada bir çok haltı yiyip kendilerini ak pak gösteren bir çok kişiden çok daha masum derin.

    YanıtlaSil
  28. yüzüne yaptırdiği estetikler konusunda hepinizle aynı fikirdeyim. keşke yaptırmasa da gençliğini ve güzelliğini bozmasa. ama bu öyle bir hastalık ki bir kere yaptınızmı gerisi geliyor ne yazık ki.

    bana göre ha baba parası ha koca parası ikisininde farkı yok. baba parasını harcamış kime ne. koca parası harcansada bunda bir kötülük görmüyorum. bende kocamın parasını yiyorum. evet birlikte çalışıyoruz bir aile kuruyoruz. o parada elbette benimde bir payım var. her şeye ortak deriz ama iş paraya gelince nedense bu konuda adil olmayı sevmeyiz.

    45 bin liralık alışveriş konusuna gelince şahsen bu konuda en suçsuz derin mermerci 'dir. mutlaka ya mağazadan kuşlar ötmüştür ya da medya kendi kendine bir fiyat belirlemiştir. yani derin mermerci 'nin çıkıpda ben şu kadarlık alışveriş yaptım demeyeceğinden adım gibi eminim. ihtiyacı yokta zaten. ben kendimi bildim bileli mermerci kadınlarının giyim kuşamı konuşulur. kızlarından evvel ender hanım konuşulurdu şimdi artık kızlar daha cazip geliyor.kişi bütçesine göre alışveriş yapar. bunda alınacak gücenecek ya da yerecek bir unsur görmüyorum doğrusu.

    evet derin mermerci 'nin aşkları malum. bende zamanında çok bıdı bıdı ettim. şu bir gerçek ki zengine herşey mübah. paran varsa gücün var, gücün varsa herşeyi yapabilme özgürlüğünde var. ne yazık ki toplumsal algımız böyle.

    yinede ben derin mermerci 'nin duruşunu seviyorum. medyayla fazla içli dışlı olmamasını, sayfa sayfa röportajlar vermemesini, mesafeli tavrı hoşuma gidiyor. benim bunlara ihtiyacım yok ki duruşuyla şöhret denen akıntıya karşı yüzmesini taktir ediyorum. hiçbir ilişkisi hakkında çıkıp konuşmamıştır. ne evini açar ne gardrobunu. üstelik ailece inanılmaz yardımsever olduklarını biliyorum. yani 45 bin liralık alışveriş yapar ama biliyorumki yüzlerce hatta binlerce çocuğuda okuturlar.

    kısaca benim normlarıma göre ne kadar yanlışı olsa da tuhaf bir şeytan tüyüne sahip. dolayısıyla severim derin mermerci'yi :)

    YanıtlaSil
  29. kelimelerinize özen göstererek yaptığınız düzeyli yorumlarınız içinde ayrıca sizlere teşekkür etmek isterim. harikasınız :)

    YanıtlaSil
  30. Arkadaslar ben kadın olarak tek birsey söylemek istiyorum kadınlar birbirlerini kollamayı ve korumayı bıraktığı zaman,empatiyi hepten sildiği zaman toplum degerleri de sarsılıyor, kimin yukarda yazdığını hatırlamıyorum ama herhangi biri yapsa bambaşka sıfatlar takılıyor , farklı bir ortamdan biri yapsa başka:(
    Ben zaten bu konularda son derece sert tepkileri olan biriyim arkadaslarımda gayet net bilir:) derin ve ya merin mevzusu değil, beni sinir eden konu 20 yasında ergen ve hesapsiz olabilecek pozisyonda değiller, Elif hn da geçtim olan o küçük kıza oldu, ailesinden , babasından oldu ve eninde sonunda sebebin ne olduğunu öğrendiğinde 'guven'konusundada ciddi sıkıntılar yasayacak yazık degil mı? Yaşandı bitti ne icin????
    Ben bazı seylere ortamın ve kimin ne olduğu olmadan tepki koyulmasından yanayım...ve kadınların birbirini kollamasından:))))
    Haa buarada kızlar kendinizden paye bicin bazen annelerimiz bizi uyarır ama bız dinlemeyiz!! Ender hn. Biliyoruzki ciddi bir rahatsızlık geçirdi(?)...
    Para harcama konusunda ; eskiden bunlar konusulmazdi insanların aklına gelmezdi ayıptır yine kadının kadını acitmasi icin söylediği seyler:(((( babanda olur ,kocanda olur hatta kocanda sevgi ve emek üzerine kurulu bir evliliğiniz varsa cok daha keyifli olur çünkü siz manen katarsınız, yılları devirirsiniz, herseyi beraber yasarsınız,nasıl bir laf 'koca parası diye.' yine bız böyle konustukca erkeklerin aklına gelmeyeni getirip olumsuz birşeyime durumuna getiriliyor ve kadınlarda gereksiz yere cevap veriyor 'hayır benim param..!!!!' sacmalamayin yahu 10 sene oncesine kadar kadınların calışması ayıp sayılan bir geleneğin içersinde yaşıyorduk, aileden gelmiyorsa kadın nasıl kendi parasına çalısmadan sahip olucak:)
    Güzel demiş kim dediyse ender hn.harcamasın derin hn.harcasin, olur mü öyle şey:)))
    Selinn

    YanıtlaSil
  31. adsız mailim yazdığın gibi. yanlış vermesine imkan yok mailler geliyor sorun yok tekrar dene lütfen.

    YanıtlaSil
  32. sıkıcı kombin cok cekıcı olmayan asırı bir dekolte beren saatle gülben ergen arası bir yuz (burun gozler beren saat dudaklar yanaklar gülben ergen )kısaca begenmedim

    YanıtlaSil
  33. Pelin hanima katiliyorum cunku Derin Mermerci daha bir kere bile roportaj vermemistir, iliskisi hakkinda kpnusmaz hatts medyaya hic konusmaz cunku medyayla var olmamistir ki.. Cemiuet denen hayat internetten de takip edilmeye baslandigindan ve tv programi yapilmaya basladigindan beri bu insanlara unlu muamelesi yapilmaya baslandi, ben olsam hic hoslanmazdim bu durumdan. Ayrica cok iyi hatirliorum Mehmet Germiyanligil benim zaten mutlu olmadigim bi evliligim vardi, ikimizde engel olamadik ve asik olduk..Derin en zor zamanlarimda yanimda oldu, soylendigi gibi Elif'in en yakin ark i fln degildi, bizim iliskimiz medyada konusuldugu gibi hafife alinacak bi iliski degildi demisti.

    YanıtlaSil
  34. Ben DM bu kombinini begendim, kisacasi hos bir bayan. Özel hayatina karismam, karisamam ancak yasadigi iliskileri hele de evli bir erkekse kesinlikle tasvip etmiyorum. Germiyanligilin evlilgin kötü gittigini farz etsek de, Derin hanim, mehmet bey bosandiktan sonra iliski yasabilirdi, kimse sonucta yerinden kacmiyor. hatta böylesi her iki taraf icin daha iyi olurdu. Sirf asik oldugum diye ne adamin, ne de kadinin, eslerine saygisizlik yapmaya veya gururunu kirmaya ne hakki var? öyle degilmi?
    Konu aslinda sadece Derin hanimin yasam stili degil, aslinda evli bir erkegin esine yaptigi sadakatsizlik. Kadini degil basta adami suclamamiz gerekiyor.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  35. o kadar potluk yapmış ki nasıl beğendin anlamadım

    YanıtlaSil
  36. tum yorumlari tek tek okudum, DM bana da gosteris yapmaz gibi geliyor ama, Cem Uzan'in taktigi yuzugu kameralar vasitasiyla gozumuze soktugundan beri kendisine pek guvenemiyorum:)

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  37. Derin Hanım'ın stilini çok beğeniyorum..Çok zarif..

    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  38. şu yüzük göstermeyle ilgili birçok yorum yapılmış. çoğunu ifadeler güzel olmadığı için yayınlamadım.

    bana görede yüzüğü kimsenin burnuna sokmadı. arabanın camını tutan bir poz var elimizde. daha sonra hatırlıyorum bir magazinci sormuştu cevap olarakta yüzüğün hediye değil kendisinin olduğunu söylemişti.artık ne kadar doğru bilemem ama bana nispet yapmak istediği izlenimi uyandırmadı hiç. medyanın zoom yapıp altınada hikaye uydurması gibi geldi daha çok.

    elbise kalem ve streç model. kim giyse bu tarz potluk olacaktır kaçış yok :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.