Ajda Pekkan for Twist Mayoları !

 


Bu kadın çoktaaan annelerin korkulu rüyası olmaktan çıktı artık gençlerin bile sinirlerini hoplatıyor.

Nihat Odabaşı 'ndan sadece 2 çekilmiş fotoğraf elde edebildik. Ama bu kadarla bile yeterli tahribatı vereceğine eminim :)

Estetikmiş fotoşopmuş ne dersek diyelim alt yapınız olmadıkça ne böyle bir fotoğraf verebilirsiniz ne de verecek cesareti bulabilirsiniz.

Ajda 'ya koca bir alkış !

Ha konumuz mayoydu değil mi ?! :)



Görsel Malzeme:Nihat Odabaşı/Twitter

Share

Yorumlar

  1. Ben Hulya Avsarin 36 beden resimlerini gorunce. FotoSop deyip gecmemek lazim anladim. O nasil birsey yari yariya gorunuyordu. Ajda. Anneannelerin korkusu diyecektin Pelincim sanirim. Simdi annelerden sonra evet genclerin!!!

    YanıtlaSil
  2. Valla bu parçayı mayodan ziyade altına şahane bi etekle veya pantalonla da kullanılabilir die düşünüyorum sırt dekoltesi süperrrr

    YanıtlaSil
  3. Benjamin button u bile uyuz eder bu kadin,benim kanaatim ajda gercek degil:)

    YanıtlaSil
  4. Ajda her konunun önüne gecer. Kate Moos ve JeniferAniston'da hiç yaslanmıyor?estetik artık sıradan insanlar bile yaptırıyor ama bunlardaki ne anlayamıyorum. Şeytanla işbirliği falan mı yaptılar acaba.

    YanıtlaSil
  5. Ajda Pekkan, son zamanlardaki malum özel hayat mevzuları yüzünden artik benim gözümde sıfır , moda acısından diyiceksin ammmmaaa eskiden yerlere göklere sigdiramagim kendisini , artık kendimce kınıyorum ve protesto ediyorum:)))
    ben bir dilim çikolatalii keki yememek icin uğraştığım zamanları dusunuyorumda, öbür taraftanda onun yasını ve bu formu korumak icin verdigi her türlü emegi ve yılları(?!!!!!) yine de bravo diyelim ve hak yerini bulsun:) dayanamadım napiiimmmm:((((
    Nihat Odabaşı'nın eline saglık herzamanki gibi!!!!
    Selinnnn

    YanıtlaSil
  6. Boyle mayolarla sacma sapan bronz desenleri olmuyor mu? yani ben incecik ip izim cikmasin diye turlu turlu bikini ustu baglama teknikleri gelistirirken boyle XOX tahtasi gibi bi desene hic razi olamam.

    Bence de BODY olarak kullanilabilir belki, ama mayo degil.

    Ajda Hanimdan da kisisel/politik cumleleri sebebi ile biktim biraz. Moda manasinda da cakma Balmain ceketini affetmis degilim.

    YanıtlaSil
  7. Pelin'cim oncelikle uzun zamandir yorum yapmadigim icin senden ozur diliyorumm...Postlarini her daim, buyuk keyifle takip etmeme ragmen onceden yazilmis 40-50 yorumu gorunce, amaan diyorum ne de olsa benim diyecegimi baskasi coktan demistir:) Ama boyle ters bir mantik islemez zira blog alemi tembelleri sevmez degil mi? O halde bende hem sana yorum birakmaya hem de kendi bloguma daha aktif bir sekilde davranmaya soz verdim! Umarim kendimi hayalkirikligina ugratmam..
    Ajda'nin "mayolara" gelince...Valla cok guzeller...Resimlerde ayri sexy..Yalniz bende inanilmaz bir cartoon havasi uyandirdilar..Cok yapay, dogalliktan uzak...Birazda gercek Ajda'yi gorsek hani? Ya da oyle bir sey var mi? haha...

    YanıtlaSil
  8. Ajda pekkan'nin ozellikle adinin bir bosanma davasinda gecmesi ve politik yikama yaglama sozlerinden sonra bana cok antipatik geliyor artik. Twist icin hazirladi Ajda t shirt u aldigimda cok severek giymeme ragmen, simdi goz bezi olarak kulllan,aha basladim.
    Gel gor ki kadinin vucudu guzel, giydigini guzel tasiyor. Resimdeki 2 modelde hos sayilir. Nihata bravooo. Sevgiler
    Defne A

    YanıtlaSil
  9. ayy walaaa bu kadın beni öldürücekk yaaaa :)

    YanıtlaSil
  10. kim ne derse desin ahlakına , saçma politik konuşmalarına hatta acaip danslarına ama bu yaşta bu fotolarla çıkabiliyorsa bravo demekten başka bir şey diyemiyorum

    yani mayoyu alır giyermiyim hayır ama ajda tanıtmış iyi olmuş

    gülnihan

    YanıtlaSil
  11. ben büyügünce ajda pekkan olucammmmmm bu yeterli sanırım sevgimi belli etmek için _________

    YanıtlaSil
  12. ne olursa olsun ben ajda pekkanı twist in potansiyel müşteri profiline asla uymadığını düşünüyorum. bence anlam karmaşası yaratıyor. benim bildiğim twist ipekyolun daha da genç versiyonu yanlış isem düzeltelim. ha kadın yaşına göre bakımlı belki de muhteşem tamam ama ajda pekkana gelene kadar türkiye de hiç mi genç model yoktu markanın imajını taşıyabilicek tek takıldığım nokta bu ajdayı her twist reklamında gördüğümde. mayo reklamına gelince, victorias secret modellerinin var olduğu bir dünyada yaşadığımız için mayoları kesinlikle o vucut yapılarındaki kadınların tanıtması gerektiğine inanıyorum:) sevgiler pelin.

    YanıtlaSil
  13. Neslie'cim ozlediim !! Neyse kavustuk ;)

    Ajda'nin ozel hayati hakkinda tum soylediklerinize katiliyorum. Cok sevimsiz bir goruntu. Ve nedense medya Ajda'yi ciddi anlamda kayiriyor. Bunu baska bir unlumuz yapsa demedikleri kalmazdi ama nedense Ajda'ya bir iyi yapiyor demedikleri kaldi !!

    YanıtlaSil
  14. Ne olursa olsun alt yapi olmasa neyi photoshoplayacaklar. Demek ki var bir seyler..
    Kendi kendini yaratan tek havva kizi Ajda olsa gerek.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.