AYÇA'mın 2012 Yaz Alışverişi Vol.1 :)

 


Diane von Furstenberg 'in GapKids ve babyGap için hazırladığı İlkbahar 2012 sezonu kız çocuk koleksiyonuna hala göz atmadıysanız hiiiç vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim.



GAP geçen hafta çok güzel bir jest yapıp kızım için siyah üstünde renkli minik kalpler ve DVF logolu bir elbise göndermiş. Ama kızıma şu ana kadar hiç siyah giydirmediğim için daha renkli birşeyle değiştirmek için GAP 'e koştum. Ve karşımda nasıl bir renk ve desen cümbüşü çıktı anlatamam. Yeşiller, pembeler, sarılar havalarda uçuşuyor. Tabi tahmin edeceğiniz gibi kısa süreli bir şuur kaybı yaşadıktan sonra elbiselere öyle bir dalışım olduki koleksiyona bakan tanımadığım bir kadının gözlerindeki yazıktır delidir ne yapsa yeridir bakışını sallamadım bile :)

Ve desenli pembe kruvaze ve yeşil elbisede karar kıldım. Tabi bununla kalırmıyım ? Hazır gelmişken GAP 'in diğer yaz koleksiyonuna da bakıvereyim dedim. Deyiş o deyiş. Sonuç fotoğrafta gördüğünüz gibi :)



Özellikle sarı koleksiyon başlı başına bir olay. Sarı renkli trençkotu çok evvelden almıştım. Fırfır eteklerinde mavinin değişik tonlarının kullanıldığı elbise çok şeker. Özellikle üst bölgesinin koton olması terlememesi açısından ideal. Yeşil ve pembe elbiseler DVF koleksiyonundan. Yazlığımız Büyükada 'da olduğu için özellikle denize giderken bu ikisi müthiş bir kurtarıcı. Fotoğrafta pek görülmüyor ama bahçıvan kesim şortun uçlarındaki fırfırlara öldüm bittim :) Sarı papatya baskılı t-shirt nefis. Yine sarı çizgili ve 60'ların Twiggy model eteği mercan renkli elbiseyi almasaydım kendime çok kızardım :)

Hazır çocuk alışverişi konusunu ele alıyorum Zara Kids 'de yaşadığım hayalkırıklığını paylaşmazsam olmaz. Ayça artık 2.5 yaşında olduğu için baby reyonundan Kids reyonuna geçtik. Ve gördüğüme göre baby koleksiyonu çok daha başarılı. Onca elbise içinde sadece 1 adet şile bezinden gördüğünüz bu beyaz elbiseyi ve minik kırmızı noktalı bluzu beğendim o kadar. Bakır renkli sandaletler çok güzeldi ama 24 numaramız hemencecik bitivermiş. Diğer mağazalarınıza sorarmısınız dediğimde içinde tüm Zara telefonlarının ve istediğim sandaletin kodunun yazıldığı bir kart verdiler. Ben kendim arayıp soracakmışım. Ne sevimsiz bir müşteri ilişkileri değil mi ? Zaten kartı iade edip derhal kasaya yöneldim.



Durun bakalım minik kokonamın yaz alışverişi için daha Jacadi, Tartine et Chocolat, Bonpoint, Harvey Nichols ve Beymen taaruzum gerçekleşmedi. Bu mağazalarıda fethettikten sonra bunla ilgili bir başka post daha yaparım.



Share

Yorumlar

  1. Pelincim malesef Zara hep böyleydi.Eline bir kart sıkışıtıryorlar artık hangisini aramak istiyorsan sen arıyorsun.Sinirbozucu!

    YanıtlaSil
  2. Musteri hizmetinden sikayet etmek icin bir yurtdisindaki Zaralara bakin. Degil telefon, magaza icinde calisan birini bulmak icin durbun lazim olur. Canim Turkiyem, dogal kabul ettigimiz sartlarin luks oldugunu ben yurtdisinda yasamaya basladiktan sonra anladim.
    Gul.
    (Pelin bu arada sanirim gunde 5-6 kez kontrol ediyorum yeni entryin var mi diye:)

    YanıtlaSil
  3. O GAP'ler Aycoş'a çom yakışır ya :) hele hele yeşil DVF favorim ve Ayça'ya da çok yakışacak bence kıvır kıvır saçlarıyla :)

    Ve evet ZARA hep öyleydi malesef.

    YanıtlaSil
  4. Ben bu koleksiyonu erkek çocuklara da yaptılar sanıyordum. Ben bi üzül bi üzül Alsancak Gap mağazasınd aolmayacak diye. Meğer sadece kız çocuklarınaymış. Sonradan da sevindim :)) Çok güzeller Ayçoşumun zevkli annesi kızını nasıl giydiriyor yakinen biliyoruz zaten. Güzel günlerde kullansın benim gelinim:)) Yakışırrrr, kayınvalidesi on ailerde bak neler neler alacak:-P

    YanıtlaSil
  5. Aynen erkek çocuk da olucak sanıyordum bende. Kardeşime alıcaktım ama asıl kendim kidse dönüş yapıcaktım DVF için :D 13-14 olurdu bana ama takmaya gerek yok çünkü erkek için yook.

    YanıtlaSil
  6. GAP in koleksiyonunu hic begenmedim sahsen. Cok siradan bence bazilarinin sirf Diane von Furstenbergten oldugu icin begendigini dusunuyorum.. ben cocuklarima giydirmezdim... ZARA cok daha basarili klasik bir tarzi var ama musteri hizmetleri konusunda haklisiniz.

    YanıtlaSil
  7. Pelinnn çok sanşlısın cookkk , giydir bakalım gönlünce guzel kızını ..

    YanıtlaSil
  8. ınanılmaz guzel seyler almısısn hepsı harıkaa..havalarda ısınsın ıyıce tombısler gezsın salınarak..bu arada tıbıtırda yaseminipek7 yim :)) sevgıler

    YanıtlaSil
  9. Evlenip kiz bebek yapmak istiyorum. Cok ozendim. Hepsi birbirinden guzel.

    YanıtlaSil
  10. demetcim zara'da evet bende duydum epeydir bu sistem varmış ama şu ana kadar hiç sordurmamışım demekki yeni farkediyorum. yurt dışındakilerde stoklar fazla tutulduğu için hep istediğimi bulmuşumdur. türkiye'de stok sorunu var.en azından nişantaşı zara'da daha 1 gün evvel satışa çıkmış ayakkabılardan yeterli sayıda getirmeyi bilmemeliler derim.

    adsız bak tatilde olsam bile sizi postlarımdan elimden geldiğince mahrum etmemeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim :)

    papişim çok şekersin :) evet şimdiden miniğimin bir adayı var. hem çok yakışıklı hemde zengin bir aday hihihi :)

    fazılhancım ayçoşumun en ateşli hayranlarından :)

    adsız evet haklısın. şıklık anlamında çok fazla seçenek yok. ama renklerin çeşitliliğine bayıldım. fazla deseni bende sevmem ama bazı parçalar kalabalığı güzel taşımış. gördüğün gibi 2 adet buldum ve evet DVF olması benim için önemlidir. DVF bende çok kullanırım çünkü. kızımında kullanması bir moda manyağı annne için sandığından çok daha büyük bir önem taşır :)

    yeşimcim canım senin yakışıklılarıda biliyoruz. hele son zamanlarda pek bir havalandılar hihihi :)

    Kokosss ;))) kelebek çok teşekkürler. nickini yazmak ne kadar zor çokmu aradın :) tüm koleksiyonu tamamlansın yaz gibi özel bir defile yaptıracağım :)

    teşekkürler merve. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin !

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar güzeller. Minnacık giysiler Barbiegiysisi gibi benim kıza da bakmam lazım hemen. Harikasın Pelin harikaaaaa!

    YanıtlaSil
  12. DVF yikiliyor gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil
  13. Herhalde ben bu bölümü çok sıkı takip ederim artık! :)

    YanıtlaSil
  14. çok çok teşekkür ederiiim öpüyorum hepinizi :)

    siu'cum hadi gelsin artım mini siu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.