ELIE SAAB SS2012 Aksesuar

Elie Saab 'ın haute couture kıyafetleri o kadar dikkat çekiyor ki ne yazık ki aksesuarları arada kaynayıp gidiyor..Aslında her sezon ayakkabılarını beğenirim ama 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda beklediğimden de güzel modeller var. Hele benim gibi ayakkabıda bolca bant seviyorsanız eminim bu modellere bayılacaksınız. Kalın ve ince bantlar hem bolca kullanılmış hem de son derece estetik bir şekilde dağılmış.






İlk resimdeki modellerin farklı renkleri de var. Mesela yeşil renkli olanını en son Karolina Kurkova 'da gördük.

Sadece ayakkabıları değil clutch modellerini de beğendim. Özellikle fildişi renkli olanı favorim.










Share

Yorumlar

  1. Evet gerçekten de hepsi birbirinden güzel. Ben bu koleksiyonu daha once Elie Saab ın kendi internet sitesinden incelemistim. Aslında daha yaz gelmedi ama kıs koleksiyonu da bir harika her parcasını ayrı ayrı begendim.....

    YanıtlaSil
  2. Şimdi bende alışverişteyim bu post tam üstüne geldi pelin'im:) Birsürü çanta aldım yine:) Ayakkabı falan bakındım. Arkadaşıma dedim ki elie saab postu yapmış pelin allah aşkına çantalara baksana. Arkadaşım diyor ki sen poşetteki çantalara bak hep gözün dışarlarda!!:)) Dedim pelin yine yaptı yapıcağını yıktı beni:) gülüyoruz beraber. Hakikaten çantalara bayıldım!! hepsi benim olsun yaaaa!!!:) Ayakkabılardan da yeşil olanla mavi olanı istiyoruum:) Neyse ben şimdi dior yapıyım en iyisi:) Birde bişey söyleceğim pelin ben alışveriş yaparken etrafımda dolaşanlara sinir oluyorum!! Size bu yakışır bu renk gider,bunu alın mutlaka diyen satış görevlilerine kıl oluyorum!!! Acaba bir tek bende mi var yaa:) Öperim pelincim. Yine aynı kafadayız yaa çantada bende fil dişine bittim!!:))

    YanıtlaSil
  3. Helloo yeğenim oldu:) uzak kaldım postlardan , maalesef hepsine yorum yapamacagim ama son posttan kaldığım yerden devam edeyim:) ayakkabıların hepsine bayıldım , platformsuz ve bantli ayakkabılara dönüş var, ki bence daha feminen ve nostaljik:)
    çantalar da süper biraz d.korell tarzı geldi fakat sade bir kıyafeti süper patlatır gibi geliyor ya da doğru kullanılmış bastan aşağı taşlı bir kiyAfeti:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  4. Zeynep evet dedigin gibi kis koleksiyonuda birbirinden guzel. Zamani geldiginde onuda konu ederim ;)

    Gamzecim nasil sevindim anlatamam ;) dedigim gibi en iyi ilaci alisveris ;) bana mail at aldiklarini !

    Selinn cok cok tebrik ederim. Anne yarisisin sen mutluluklar ;) bende cok sevmem platform. Cogunlukla bu tarz secim yaparim. Ama arada begendigim platformlularda oluyor.

    YanıtlaSil
  5. İlk resimdeki mercan pabuca bayıldım ve sondaki yeşil olana. Ben de platformu çok kalın değil de tek platform seviyorum. Çok fazla platform bence ayakkabıda basit duruyor.

    Son resimdeki clutch'ı alsam kafidir:))

    YanıtlaSil
  6. merhaba pelin hanım,
    twitterda 3.ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ postunu yazacağınızı söylemiştiniz.internette kaliteli fotolar mevcut.yorumlarınızı merakla bekliyorum.özellikle MERYEM UZERLİve FARAH ZEYNEP ABDULLAH yorumunuzu

    YanıtlaSil
  7. İlaydakaya evet soyledim ama kalite resimleri ben bulamadim. Bana link atarsan cok sevinirim ;)

    YanıtlaSil
  8. ya aslında internette haber sitelerinden bulabilirsiniz.ben ne yazıkki atamıyorum.oysaki çok merak ediyordum yorumlarınızı...
    ilginiz için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  9. Simdi afedersiniz ama bu ayakkabilari bildigimiz insan evlatlari bütün gün veya hadi 3 4 saat giyip yürüyorlar, ayakta falan kaliyorlar. Saygi duydum bir kez daha. Ben 5 cm topuklarla biraz gezince iki gün geberiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ah Elie Saab ah ne çok severim seni. Özellikle Haute Couture'ü tabi ki :) Hatta düğümüzde eşimin Elie Saab giymesini istiyorum diyebilirim :)

    Neyse Ayakkabılardan ilk iki sıraya bayıldım ama sonraki ikisini beğenmedim.
    Çantalardan çok beğenmedim çünkü ben daha günlük, sade çantalarını seviyorum :)

    Evet evet f/w'ı da mükemmel o krokodiller O.O

    Gamze ablacım ben de isterim mail :)

    YanıtlaSil
  11. Elie Saab'ın parfümünden abiyelerine kadar her bir koleksiyonunu çok beğenirim. İlk sıradaki sarı ve mercan olanlara bayıldım. Ayakkabılarda platformdan ince topuklara geçiş bariz bir şekilde belli oluyor. Ama ben kaliteli oldumu platformu daha rahat giyebiliyorum bu tip olanları ancak 1-2 saat.

    YanıtlaSil
  12. Liseler için mezuniyet gecesi elbise önerilerinde bulunur musunuz, çok yüksek fiyatlı olmayan marka önerileride çok iyi olur.
    Şimdiden çok teşekkürler Pelin abla:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.