Melisa Kanatlı ve Tuğana Savgı 'dan Siyah - Beyaz Şıklık !

 


Melisa Kanatlı ve Tuğana Savgı kardeşlerin zıt renklerle oluşturdukları şıklık çok hoşuma gitti.

Melisa Kanatlı 'nın üstünde çok rahat ve kullanışlı siyah düz bir elbise. Giuseppe Zanotti nane yeşili T-Strap stilettolar ve nefis güzellikte piton bir Cashhimi çanta kullanmış. Saçlarını doğal bırakması hoşuma gitti. Benim çok beğendiğim tam dozunda nefis bir gündüz şıklığı.

Tuğana Savgı gündüz için biraz ağır kaçmış. Ama yine de beyazlar içinde çok şık. Beyaz Chanel ceketi, beyaz jeani, beyaz Chanel çantası ve ucu metal beyaz Louis Vuitton stilettoları ile tam bir lady chic havasında. Şayet sarışın olsaydı baştan aşağı beyaz giyinmesi rengi çok patlatırdı ama saç ve ten rengiyle işi güzel kotarmış.



Share

Yorumlar

  1. Yani ben her ikisinide begenmedim. Kendileri guzeller ama giysilerinde bir ozellik goremedim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. Beyaz ceket chanel degil, zara marka. Fakat hanimefendi bu ceketi alip usenmemis omuzlarina inciler dikmis ve galiba dugmelerini de degistirmis. Ama sizi bile yanilttigina gore coook basarili olmus:)) sevgiler. Gamze.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fotograflar paylasmissin Pelin:)
    Ben ikisini de beğendim. İkisi ayrı ayrı takip edebildiğim kadarıyla kendi tarzlarinda giyinmişler.
    Melisa kanatli'nin kendine ait farklı bir tarzı var sanırım; abartıyı çok tercih etmiyor; daha düz , sade, fakat bir farklılık yaratarak giyiniyor.genel olarak gördüklerimizden farklı :) ben, fazla ne giyim diye dusundugunu zannetmiyorum ,çok foto göremediğimiz icin zamanla daha emin olabilirim .ben de ayakkabılarına bayıldım çok hos olmuş. Nostaljik ve trendy i seviyor gibi...
    Tuana savgi'nin kıyafetini çok beğendim tam onun tarzı klasik güzellik icinde:) ayakkabilar benim çok çok hoşuma gitti ,zaten ben ayakkabı delisiyimmmm:)
    Zara bence yabancı markaları taklit ettigi icin benzetmiş olabilir mısınız acaba?neyse bence gayet güzel:)
    Yahu buarada biri açıklık getirsin ht den baktım feryal hn.da arzu Sabancı'nın davetindeymis sonra diğer davete gecmis, peki kıyafet değiştirmiş gibi geldi:) çok gerekli mı sizce? Ama ben herzamanki gibi gayet opsiyonlu düşünüp belki otdan çıkıp bir yemeğe gitmesi gerekiyordur ınsanda değiştirmiş olamaz mı diye kendi kendime cevap veriyorum.:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  4. zeynep haklısın öyle ahım şahım bir özellik yok. ama kardeş olarak ortaya koydukları zıtlık hoşuma gitti.ben ikisinide beğendim doğrusu.

    aaaa çok enteresan fotoğrafı maksimumda büyüttüm resmen chanel düğmesi. hiç aklıma gelmezdi doğrusu zara ceketi alıp üstüne inci ve chanel düğmesi diktireceği :)

    adsız beğendiğine sevindim.elimden geldiğince yeni ve farklı isimler kullanmaya çalışıyorum. şimdi şu kıyafet işine gelirsek ; aynı gün farklı davetler olunca birini olmadık kıyafetle görüp aaa bununla gidilirmi diyoruz.aslında o kişi ordan çıkıp başka bir davete katılacaktır.iki tarzın ortasını bulup öyle giyinmeye çalışıyorlar.bazen tutuyor bazen ortaya olmadık görüntüler çıkabiliyor.feryal gülman beymen davetinede patrizia pepe davetinede özen göstermiş.zaten aksini düşünemeyiz bile :) farklı tarzlar denemek istemiş keyfine göre hareket etmiş. ortada farklı trend parçaları olunca değmeyin benim keyfime :) açıkçası hiç aklıma bile gelmiyor buna niye farklı giyinmiş ya da nasıl giyinmiş demek :)

    YanıtlaSil
  5. Melisa Kanatlı çok şık olmuş :) Tuğana Savgı da tam bir Lady Chic olmuş :) Yine senin LV'lar :) Melisa Kanatlı'nın Cashhimi'sine bayıldııım! Tuğana Savgı'nın çeketi konusunda emin miyiz? O.O

    YanıtlaSil
  6. Nesli Mısırlı,
    sevgili Fazilhan ben bizzat kendime dogum
    hediyesi olarak Tuana hanimin ceketinden chanelden kendime hediye aldim , hatta limon sarisini da almak istemistim , iciniz rahat olabilir , zara herzamanki gibi benzerini yapmis :) . Pelincim yine super resimler. Herkez cok şık .

    YanıtlaSil
  7. ya bencede zara'dan olamaz.bu ceket çok bir chanel çünkü.

    YanıtlaSil
  8. Pelin selam,öncelikle yazılarını zavkle okuyorum cok teşekkür ederim.
    Dikkatimi çeken Melisa Kanatlı'nın kolyesi, daha önce Aslı Şen'de ve Didem Antebi'de de görmüştük hangi marka veya nereden alındı acaba?
    Bu arada cok benzerini Accessorize da da gördüm ama oradan olduğunu sanmıyorum tabii :)

    YanıtlaSil
  9. Bu arada adım Arli bu benim ilk yourmum ama ismimi yayımlamayı beceremedim :( (

    YanıtlaSil
  10. Pelin'cim bu güzel ayakkabıları kaç ay önceden bize tanıttın ve kimlerde göreceğiz bakalım demiştin. Öngörülerin çok isabetli buda senin başarın işte.
    Ben kardeşlere fazla yorum yapmadan bu ayakkabıları çok beğendiğimi ifade edip ayrılayım )))

    gülnihan

    YanıtlaSil
  11. Bende Tugana hanimin oncelikle ayakkabilarini sevdim, senin postunda da gormustuk zaten. AMA daha yasina gore giyinmesi daha guzel olurdu. Kucuk kadinciklar gibi duruyorlar maalesef. Ebru

    YanıtlaSil
  12. Maalesef tek tek guzel, AMA butununde beni rahatsiz eden birsey let var. birde melisa hn in saclari elektirienmis ve bakimsiz duruyor maalesef :( yoksa cok hos bir bayan

    YanıtlaSil
  13. Bu haftaki samdanda louboutin davetinin resimlerini gördüm ve bayılıyoruz ya birilerini baskasına benzetmeye :) ben bisi keşfettim:))))
    ha buarada resimlerdeki ışıkta bence fenı nin dediğinin tam tersi olduğunu gösteriyor,fenicim sen de bak hatta çok parlak ve bence kivircigi da çok hos:))(samdan) tipi cok avrupai bence:) Melisa kanatlı nin kime benzediğini buldum!!!!nicole kidmannn:)) özellikle gençliğine :)) geçenlerde bebekte gördüm yan masamizdaydi, valla çok benziyor biz grupca cok benzettik çok guzelmisss :) kolyesini de sordum, biri merak etmişti juicy couture
    dan alınmış , bilginizeeee..
    Selinn

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.