Daha Çok TOM FORD !

Ayakkabıda en favori markamdır Tom Ford. Gözüm kapalı her modelini alabilirim. Hatta bir modelin her renginden bile alabilirim. O denli şuursuz bir aşk beslerim bu markaya.



Son aylarda Christian Louboutin 'in Bis Un Bout modeli ortalığı kasıp kavurmaya başladı hatta bu modeli eskittik bile diyebilirim. En son 7 ismin ayağında görmüştük. O günden sonra rahat 3-4 isim daha eklendi bu listeye. O yüzden değişiklik adına Tom Ford 'ları görmek mutluluk verici. Son hafta içinde lüks modanın ağır topları Feryal Gülman ve Arzu Sabancı Tom Ford 2012 modellerinden seçmişler. Kadife kumaştan modellerin hepsi birbirinden şık ve seksi.



Feryal Gülman bilekten bağlı mor renkli kadifeyi Arzu Sabancı ise pleksiglas yarım dolgu topuklu yine bilekten bağlı modeli seçmiş. Zincirli modeli ise daha önce yine Feryal Gülman 'da görmüştük.



Bakalım bu post sonrası daha kimlerde Tom Ford güzellikleri görmeye başlayacağız :)


Share

Yorumlar

  1. Tom Ford =) Harikalar

    http://kuguce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Pelin bir ricam var biliyorum tamamen kombin pozlar vermiyorsun canın sağolsun ama arada ayakkabılarının falan fotolarını koysan nasıl olur sadece ufak bir rica özeline saygım sonsuz ne dersen o :):)

    YanıtlaSil
  3. Sonsuz asklarim Tom Ford 💘💘💘 hepsini istiyorum :-)

    YanıtlaSil
  4. Arzu sabancı'nın ki de güzelmiş. İnce topuklu olan da. Acaba bana deseler ki sadece ikisinden birini alacaksın hangisini seçerdim? (Biraz kendi kendime konuşuyor oldum ama:))

    Fotolara bir daha baktım ve kararımı verdim Pelin:) Arzu Sabancı'nınkini alırdım. Siyah, plexi dolgu topuk olanı:)

    YanıtlaSil
  5. Pelin abla,
    Pleksi ayakkabıları çok beğeniyorum. HT Magazinde arkası dönük bayanın ayağındakilerin rengi de çok güzelmiş. Sana söylemeden edemedim Pelin ablacığım:)

    Müge

    Şurda ablacığım.http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/414315/39

    YanıtlaSil
  6. Bu tom ford ayakkabılar konusunda kararsız kaldım bir güzel diyorum bir kötü diyorum bilemedim ne yorum yapsam. Feryal gülman'ın ayağındakiler güzel beğendim benim olsun isterdim ama 2 dk sonra yok istemem diyebilirim. Ben CL seviyorum ya!! O Begüm Şen'in sarı ayakkabılarına ölürüm. Aslı Şen'de vardı sarı son moda olanlardan onlara da ölürüm onları aldım baş ucuma koydum geceleri seyrediyorum:))

    YanıtlaSil
  7. Ahhhh bittim. Ben bir zincirli vardi Feryal Gulman giymisti. Onun topugunada bayilmistim. O kalpleri nasil yapiyorsunuz o kalplerden istiyorum!! . Acaba ayaktada rahatmi cok merak ettim?? Bu arada FG iki elbise nedir Pelincim. Biri Stella galiba.? Cok guzeller.

    YanıtlaSil
  8. Mutesemler tek kelimeyle bayıldım. Hele morun tonuna aşık oldum. Ben de istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Gamzeeee, çok alemsin bayılıyorum sana:)

    YanıtlaSil
  10. Papişciğim teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  11. Coook guzelllerrrr. Nerde buluruz acaba? Yardim lutfen. Birde Feryal Gulman somon elbise markasi ve nerede bulabiliriz?Size zahmet veriyormuyuz Pelin hn. Sevgiler
    Tulin

    YanıtlaSil
  12. Sosyete kadınlarına birileri talimat mı veriyor Pelin yahu?
    Tizzz Tom Ford Giyile!
    Tizzz Christian Louboutin 'in Bis Un Bout modeli herkesi ayaklarında ola!
    gibi.
    Kim,nasıl belirliyor bu trendi,akımı?Nasıl hemen haberdar olup hepsi aynı anda, tek tip marka, tek tip modelle arzı endam ediveriyorlar???

    Hayır kıskanç değilim.Hıh!

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gülman'ınki çok hoş cidden :) Evet Tom Ford ayakkabılar güzel hoş ama ben şu değişik topuklu olan midelleri pek sevmedim. Feryal Gülam'ın zincirlisi çok kullanışlı olsa da tek başına çok hoş değil bence...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.