PETER PILOTTO 'dan En Güzel Örnekler..

 


Sosyetemizin tanınmış simalarından Peter Pilotto şov devam ediyor. Bu sezon Peter Pilotto 'ya gönül verenler başta Siren Ertan Çarmıklı ve Feryal Gülman. Diğer isimler ise Begüm Şen ve Aylin Tahincioğlu.

Listeye Begüm Ayaydın 'ı da ekleyelim. Dior davetinde giydiği elbisesi çok beğenilmişti ve sizlerden birçok mail almıştım. O zamanlar post yapmaya vakit bulamadım ama iyiki bulamamışım. Çünkü geçtiğimiz gün aynı elbisenin mavi tonlarındakini de giydi. Böylelikle 1 taşla 2 kuş vuruyorum.



İki tercihide açık tenine ve sarışınlığına yakışmış. Ve bu kıyafetler nasıl giyilmesi gerekirse öyle giyinmiş. Sıradışı ve çarpıcı hiçbir unsur yok. Açıkçası kişiler şıklığı ve tarzına yakışan görüntüyü bulduktan sonra çarpıcılığa pek bakmıyorum. İki kıyafet içinde favorim turuncu tonlarındaki kombinasyonu. Bu elbiselerin birde hardal sarısı ve yeşilli olanı var. Bakalım Begüm Ayaydın tüm seti tamamlayacak mı :)



Ve geçelim bir diğer Peter Pilotto güzelliğe. Bu sefer Valentino davetine katılan Siren Ertan Çarmıklı var. Öyle güzel bir etek seçmişki kendi kendime ben bunu nasıl gözümden kaçırmışım dedim. Sarı ipek üstüne eklenen renkler ve işlemelere hayran kaldım. Üstüne klasik beyaz bir gömlek giymiş. Petrol yeşili YSL 'ler isabetli bir seçim. Taktığı bilezikleri ve yüzükleri hele hele o geçenlerde konu ettiğim Van Cleef&Arpels turkuaz Alhambra nasıl bir güzelliktir öyle ?!?! Burda mümkün olsada gözleri hayranlıkla büyüyen bir smiley koyabilseydim :)




Share

Yorumlar

  1. Begum Ayaydin. iyi hos ama ayni model iki elbiseyi farkli desende almak bana biraz garip geldi. Hic degilse birini baska bir canta ile kullansaymis bari Hermes yerine. Siren Ertanin etegi cok guzel renkler cok yakismis Siren hanimdan daha yaratici bir kombin beklerdim aslinda Ama bu haliylede insanin icini aciyor.

    YanıtlaSil
  2. Siren Ertan in eteği sanat eseri gibi ama
    otumak mumkunmu bilemem.

    YanıtlaSil
  3. Peter Pilotto elbiselerin mercan rengin hakim olanını daha çok sevdim. Koyu sarı tonlardaki saçlarıma çok yakışacaktır:))

    YanıtlaSil
  4. Aynı kombin renk değiştirmiş sadece. Küpeler dahi benziyor. İyi tamam ikisinde de hoş ama yaratıcılık sıfırın da altında. Ayakkabı, Birkin hatta French tırnaklar...

    Siren Ertan Çarmıklı mükemmel! böyle bir mükemmellik abidesi etek ile en doğru tercih beyaz gömlek giymiş. Bileklikler (Aynen özellikle Van Cleef&Arpels olan) YSL'ler tamamen harika! Bu petrol yeşili YSL'leri de tekrar tekrar kullanmasına büyük alkış :)

    YanıtlaSil
  5. huysuzummm yerim seni ben :) benimde böyle her makinaya aynı pozu verme durumum varki ne kadar bu sefer başka poz verecam desemde bakıyorum son saniyede aynı poza bürünmüşüm :)

    YanıtlaSil
  6. Begum Ayaydinin turuncu pembe tonlarindaki elbisesini daha cok begendim. Siren hanimin etegine bayildimmmm. ama ben beyaz bluzle sevmedim. Belki eski senelerde evet bu tarz modaydi. Eskisen kabarik eteklerin uzerine yapilan bir eslestirmeydi Hatta kralice Reina bir dugune boyle bir kiyafetle. gitmisti ve coook guzeldi. Birkac hafta once Begum Senin PP etegiyle yaptigi kombin daha cok hosuma gitti benim. Bu arada SEC nin bilezikleri harika.

    YanıtlaSil
  7. Yani Hakikaten Huysuza katiliyorum copy paste yapmissin gibi iki resim. Sonrada fotosp. la renk degistirmissin sanki Ama hakikaten fizigi goruntusu guzel ve zarif. Yakistirmis kendisine. B.A
    Siren hanimin etegi sanat eseri gibi. Ayakkabisiyla uyumuda nasil guzel olmus. Bilezikler nefis. Ama Farkli renk bir gomlek dahami hos olurdu acaba? Evet benim gozum onu aradi. Saclarinin rengi daha da guzel ortaya cikardi o zaman. Beyazdan cok Bej tonlarini yakistiriyorum ben Siren hanima.

    YanıtlaSil
  8. Begum ayaydini beğenmedim ; biricisi cok klasiklestirmis kendini ve bu kadar genc insanların( hatta topluluğun) birbirinin aynısı giyinmesini sevmiyorum:(( çantamız var,elbisemiz de var , ama başka şeylerle kombinlemeli,ben tarzdan yanayım, yani tarzı varsa begenmemissen olmamış dersin ama bu kadının boyle bir tarzı var gecer gidersin ama bu kendini klasiklestirmekte neyin nesi bayanlarrr:)))))
    Siren Ertan herzamanki gibi cok güzel ama kombinasyonundaki gömlek tercihi olmamış hem cok sert bir geçiş olmuş renk itibariyle hemde gömlek yüksek yaka ve kapalı olunca ,saclarda one doğru gelmiş ki ,oesnada da olmuş olabilir o cok önemli bir ayrıntı degil:) boğmuş ,başka birseyle kombine etmeliydi kesinlikle:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  9. EvrimKuzey06 Mayıs, 2012

    Siren Ertan a bakmaya doyamadım.. fotografı ınceleye ınceleye heder oldum :)

    Pelinimmmmmm.. (içimden geldi) :)

    YanıtlaSil
  10. eteğine bayıldım ama beyaz gömlek olmamış. ya da benim beyaz gömleğe alerjim var. sadece eteğe odaklanması için giyilmiş olabilir ama gömlek basitleştiriyor ya. üste bakıyorum felaket altta bakıyorum süper.

    YanıtlaSil
  11. begüm ayaydın temiz giyiniyor dediklerimizden. klasik ama kalıplarla. her zaman dediğim gibi şık olduktan sonra kişilerin sırf farklı olacam diye garip havalara girmesini sevmiyorum.

    mina evet sanki beyaz gömlek olmasaymış çok daha iyi olurmuş katılıyorum. yine de kesinlikle kötü diyemeyiz. bu kadının kötü görünmesi imkansız zaten. :)

    etek gerçekten de sanat eseri gibi. ba-yıl-dım !

    evrimmmm sağol canım benimm :)

    YanıtlaSil
  12. aynı elbisenin kırmızı ve beyazını giymek stil sahibi olmakla alakalı değil bence olmamış
    http://semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.