CLARA CASAVINA Çantalar



Sizlerle son günlerde epey ilgimi çeken bir markayı paylaşmak istiyorum. Clara Kasavina davetlerde değişik parçalar ve güzellikler görme adına taptaze bir marka. Daha çok Amerika 'da tanınsa da dünyaca ünlü birçok yıldızın kullanmaya başlamasıyla Avrupa 'da da ismini iyice duyurmaya başladı. Kristal ve swarovski taşlarla süslediği clutchlerın hepsi birbirinden gözalıcı. Minaudiere 'lerin nostaljik formlarına bayıldım. Özellikle dikdörtgen heybe kesim olanı tam benlik :) Hepsi de şu aralar mezuniyetler ve düğünlerde giyeceğiniz kıyafetleriniz için ideal formlara sahip. Hele taşlı olanlar adeta birer mücevher gibi. Özellikle şifon, tül gibi yumuşak dokulara sahip elbiselerinizle her biri ideal birer seçim olacaktır.

Yorumlar

  1. GERÇEKTEN COK HOŞLAR GÖZ ALICILAR .... BU ARADA DUN AKSAMKİ MTV ÖDÜL TÖRENİNEDE BAKAR MISIN? TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyorlar gerçekten

    YanıtlaSil
  3. Ben pek beğenmedim aslında. Çok fazla parıltılılar, ama beğendiklerim de oldu onları gene çok beğendim. Mesela Madeline, Lilia, Sybil, Triple Lilia falan filan :) Neyse yeni bir marka daha öğrendik :)

    YanıtlaSil
  4. Cok güzeler, hele o ilk resimdekiler

    YanıtlaSil
  5. Pelincim aslinda mail atacaktim sana ama belki benimle ayni sorunu yasayan birileri daha vardir diye buraya yazmak istedim. Stella Mccartney'in Falabella modelinden almistim bundan bir sure once, cantanin metalleri soyulmaya basladi.Bu sorunla karsilasan hic duydun mu, ya da kendin kullaniyorsan boyle bir sorunla karsilastin mi? Ne kadar uzuldugumu tahmin edemezsin..Senin dusuncelerin benim icin cok onemli, o yuzden sana bir sorayim dedim:(

    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  6. inci bir okuyucum daha bu dertten bana mail atmıştı. ama çok olmuştu acaba aynı markamı emin değilim. ona da aynı şeyi söylemiştim. çok yakın geçmişte almışsan mutlaka markanın şikayetler bölümüne mail at. sitelerinde şikayetler kısmı ya da kontak adresleri vardır. büyük markalar bu tarzla değişim yapıyorlar mutlaka. şayet zarar verecek bir madde dökmediysen yenisini gönderiyorlar. resmini çekip göndermeni istiyorlar sonra merkezden gönderim yapıyorlar. faturası varsa onuda isterler. beymen den almışsan bir orayı dene derim ama yardımcı olabileceklerini sanmıyorum. yine de dene. başkada birşey diyemiyorum. geçmiş olsun. mutlaka hakkını ara ve peşini bırakma. bana da haber ver gelişmeleri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.