Uyumun Böylesine Şapka Çıkarılır :)

 


Çiftlerin birbiriyle uyumlu giyinmesinin birçok örneğini gördümde bu denli başarılısını ilk kez görüyorum :) Yıllar önce Beckham çiftiyle başlamıştı bu akım. Victoria 'nın elbisenin rengiyle David 'in kravatı aynı renk olurdu. Ya da birinin gömleğiyle diğerinin çanta ve ayakkabısı aynı renkten seçilirdi. Tabi bu akımın üstünden yıllar geçti. Artık yapanları iiii çok demode diye kınar olduk. Hatta bu koordinasyondan öcü görür gibi kaçar olduk. Tü kaka dedik. Ama gelin görünki Bahar-Ozan Şer çiftinin hiçbir şey umurunda değil. Ortaya öylesine zor ama başarılı bir uyum çıkarmışlarki şahsen kendilerini kutluyorum.

Logomuda sarı lacivert koymak istedim ama gelin görünki bir türlü beceremedim. Beyaz renkle uyumu bozduğum için kusuruma bakmayın :)


Share

Yorumlar

  1. çok tatlı bir çift evet ama dediğin gibi sanki bu uyum konsepti bitti gibi ama bir bakarsınız şer çiftinden sonra belki yine gündeme gelir____________

    YanıtlaSil
  2. Uyum konusunda Semiramis Pekkan-Gulu Lalvani ciftini cok begeniyorum.Kalite akiyor.Ozellikle bu postunda bir erkek icin gercekten riskli renkleri oldukca uyumlu ve kaliteli tasimis.Semiramis Hanim ile de cok tatli olmuslar :)

    http://modavesosyete.blogspot.com/2012/07/47-gunun-siklari.html

    Bir de boyle janjanli kiyafetlerin altina,ozellikle mavi-lacivert tonlarin altina secilecek ayakkabi bence cok onemli.Resimden pek secemedim ama eger lacivertse ayakkabi tamam ama eger siyahsa elbiseyi cok boguyor.Renkleri sifirliyor diye dusunuyorum.Ben olsam krem ya da nude topuklu ya da topuksuz sandalet secerdim,elbiseyi vurgulasin diye.
    Tesekkurler Pelin post icin.
    Ns

    YanıtlaSil
  3. Siren Ertan Carmikli23 Temmuz, 2012

    Ah Bahar'la Ozan ne kadar tatlılar! Bilmenizi isterim ki onlar birbirini çok seven, çok iyi anlaşan, velhasıl asıl uyumu hayatlarında yakalamış bir çift. Kıyafetlerindeki uyum ne ki :-) Sevgili arkadaşlarımın Fenerbahçeli olmalarını ve bu tesadüfi renk seçimlerini ayrıca kutluyorum :-) Aaaaah ah Galatasaraylı olan kocama duyurulur :-)
    Siren Ertan Çarmıklı

    YanıtlaSil
  4. O yakalar kalkmış ya öyle dikilmişler ya istedikleri kadar uyumlu giyinsinler :)

    YanıtlaSil
  5. Pelin Hanım şaka yapıyorsunuz değil mi, uzun zamandır gördüğüm en fena çift.

    YanıtlaSil
  6. Bu kalkık yaka olayını kim nereden çıkardı bilemiyorum ama her türlü güzelliği bozduğuna eminim. Çok kötü görünmüyor mu?

    YanıtlaSil
  7. Siren hanim 'in Bahar hanima neden yag cekme geregi duydugunu anliyamadim ama heralde resme bakmadi ya da tulumu kendi dikti (Gerci onun elinden boyle karman corban bitki cicek cirpi bir sey cikabilecegine inanmiyorum)

    YanıtlaSil
  8. Hayır bu kesinlikle Siren Ertan koleksiyonundan değil, koleksiyonu sık aralıklarla didik didik ettiğimden gayet iyi biliyorum. Ayrıca 30 yıllık arkadaşım Siren'i bilirim arkadaşlarını her daim sever, korur ve kollar.
    Siren'in yorumunu yağ çekme olarak adlandırmak bundan dolayı gerçekten çok yanlış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  9. Bir Fenerbahçeli olarak sadece sarı-lacivert renklere şapka çıkarıyorum ben burada Pelincim.

    Fotoğrafa baktıkça beyfendinin yakalarını indirmek istiyorum:))

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey23 Temmuz, 2012

    Pelin bir daha olmasın :) beyaz yakısmamıs :D

    Bırını övünce illa bu yalakalık mı oluyor anlamadım :/ sankı herkes aynı seyı dusunmelı.

    YanıtlaSil
  11. İnsanlari sevmek baska birsey giydiklerinin uyumunu tartismak baska birsey. Bende bu ikisinin karistirilmasini anlamiyorum. Genal anlamda.

    YanıtlaSil
  12. Valla siz uyum var diyene kadar ben uyum farketmemiştim. Onlar da bilinçli yapmamıştır zaten.Ama tulum fena

    YanıtlaSil
  13. Fenerbahçeliliğimden utandım malesef, Allahtan mutlu ve uyumlularmış ordan yırtdılar hani.

    YanıtlaSil
  14. Fenerbahçeeee !!!!!!!

    YanıtlaSil
  15. Yaka kotu ama uyumu begwndim

    YanıtlaSil
  16. su polo tshirtun yakasini kaldiran tiplere uyuz oluyorum. Sanarsin Kont Dracula, nolur su duruma bi el at, uyar beyleri

    http://www.darkhighfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.