BOYNER'lere Yakışan Bir Düğün !

 


Günlerdir Cem Boyner ile Bilgün Sazak'ın kızları Emine Boyner ve Ali Kürşat 'ın Ayvalık'ta gerçekleşen nikah ve düğün töreni konuşuluyor. Bu arada Hande Subaşı, Didem Uzel ve Ebru Akel 'de evlendiler ama Emine Boyner 'in özgün ve zarif düğünü hepsini ezdi geçti. Yani en azından benim için :)



Nikah ve düğün kareleri o kadar hoş ki fotoğraflara bakarken içim açıldı diyebilirim. Ayvalık 'ın doğal güzelliği içinde bir balıkçı sandalıyla nikah yerine gelen çiftin sadeliğine bayıldım. Sahilde memleketin tüm crème de la crème tabakası doğal ama bir o kadar şık kıyafetleriyle genç çifti karşılıyor. Ortada kasım kasım gezinen yok. Eğlence, neşe ve mutluluk her karede buram buram hissediliyor. Emine Boyner 'in seçtiği gelinliği de ortama çok uygun. Belki stil olarak çok konuşulacak bir özelliği yok ama zaten istenen de bu olmalı. Herşey birbirine uyumlu olacaksa bundan daha iyisi olamazdı. Ne saçları için 6 saatini kuaförde harcamış ne de makyajı için. Elindeki alalade bir kır çiçeği. Gelin ayakkabısı bile yok ayaklar çıplak yani tam bir sahil düğünü.

Zaten davetiyelerde ortamın ve konseptin nasıl olacağı ayrıntılarla belirtilmiş. Buna uyan sosyetenin ünlü simalarıda ortaya rengarenk nefis bir uyum ve görüntü sunmuş.

Düğün ve nikahlarda böylesine klas ve zarif bir örnek sundukları için Boyner ve Kürşat ailelerini canı gönülden tebrik ederim.

İnanın karelere bakarken 11 sene sonra nikahımı aynen bu şekilde tazelemek istedim :)



Şimdi sırada zevkini beğendiğim ve heyecanla beklediğim Hande Ataizi 'nin kır düğünü var. Bakalım Boyner 'lerin ki gibi zarif ve klas bir düğün olabilecek mi ?! Çünkü gördük ki istenirse pekala olabiliyormuş !


Share

Yorumlar

  1. çok güzel ve keyifli bir düğüne benziyor fakat gelinin 89 doğumlu olduğunu göz önünde bulundurursak biraz büyük ve yaşlı görünüyor gibi geldi bana. Sanki birazda Missoni düğünü etkileri var:)

    YanıtlaSil
  2. özgün ve zarif!

    tam tabiri kesinlikle bu...

    bu kadar samimi görüntülerin ortaya çıkmasının nedeni de eminim insanların kendini kasmaktan ziyade ortama teslim olmaları...

    YanıtlaSil
  3. Bayım Bayım Bayıldımmm harikaaa davetiyeleride süperdi kendi çizmiş emine boyner içerisindeki yazıya bayılmıştım ne nasıl olucak nasıl giyinilcek hepsi yazılmış çok doğaldı bu aralar herkezde bir doğallıktır gidiyor bakalım hayırlısı bencede en güzeli şimdilik emine boyner ______________

    YanıtlaSil
  4. birkaç gündür basından da hayranlıkla izledim düğünü. gerçektende doğal bir ortamda , doğal bir zariflikle bu şekilde düğün yapabilmekde hüner ister bence.


    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Timeless! Priceless! Bravo!

    YanıtlaSil
  6. Cok zarif ve sade bir gelin. Ortam harila gorunuyor.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Adsız! biz bu blogu kim ne giymiş ne takmış takıştırmış onu görmek bilmek için izliyoruz bu durumdan rahatsızsan sana da hitap edecek bir sürü blog var canını sıkmadan oralara yönelmeni tavsiye ederim )))

    YanıtlaSil
  8. ARKADAŞ ADSIZ DEİL MEMNUNİYETSİZ BENCE:))) BU DÜĞÜNÜ BİLE BEĞENMEMESİNDEN BELLİ, OYSA Kİ O KADAR DOĞAL VE GÜZEL BİR DÜĞÜN OLMUŞ Kİ...

    YanıtlaSil
  9. adsız ın yorumunu yayınlamak istedim ki nelerle uğraştığımı göresiniz istedim :) ama sonra konu başka yerlere kaymasın diye kaldırdım lakin sizlerden cevaplar geliyor da anafikir ortada yok tuhaf oldu böyle de :)

    YanıtlaSil
  10. BİRAZ TUHAF GÖZÜKÜYOR GERÇEKTENDE:)))
    BİZ KENDİ KENDİMİZE YORUM YAPMIŞ GİBİ OLUYORUZ:)))

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlı olmuş. Harika bir fikir, güzel görüntüler. Hani her derginin bridal ekinde sahil düğünleri kolajı olur ya; stilettolar yerine sandaletler, uçuş uçuş gelinlikler.. İşte biz de memleketimizde bir örneğini gördük. Sağlık ve mutluluk dilerim! :)

    YanıtlaSil
  12. Düğüne gidemedim çünkü davet edilmedim:)) Ancak burdan da adım adım izledik herşeyi. Helikopterler, özel uçaklar vızır vızır Ayvalıka geldi gitti buna keza özel tekneleriyle gelen jet-setimiz de ayrı.

    Herkes gerçekten şahane görünüyor. Organizasyonu yapanları ben de tebrik ediyorum. İç açıcı, mükemmel. Düğünün ertesi günü de Cem Boyner Cunda'da ki Ayna restaurantta davetlilerine teşekkür kokteyli verdi. Ve yine herkes çok cool ve yaz kıyafetleriylediler.

    YanıtlaSil
  13. Bu düğüne çok yakın bir arkadaşım davetliydi. İşim gereği hemen verdikleri nikah şekerlerine baktım tam konseptlerine göre bir düğün hediyeliği seçmişler, tebrik ediyorum. Düğün de çok farklı ve çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.