65- GÜNÜN ŞIKI - Eda Taşpınar

Eda Taşpınar 'ın cadde şıklığına bayıldım. 2 kıyafetiyle de yabancı blogların bayılacağı bir görüntü içinde. Tek parça kırmızı triko elbisesi, babetleri ve çantasıyla hem doğal görünüp aynı zamanda nasıl şık olunurun dersini vermiş. Yüzükleri dikkat çekici güzellikte. Tepeden tırnağa harika !


İkinci kıyafetinde kombin yapabilme becerisini konuşturmuş. Ultra mini tül eteğin üstüne gri iri desenli ve salaş bir t-shirt giymiş. Kolyesi yakışmış. Bot seçimi ise ideal.  


Ne kadar ordan esinlenmiş bunu kopyalamış desem de Eda Taşpınar, bir örnek giyinen sosyetemde farklı tarzıyla ruhuma ilaç gibi gelen bir isim.

Yorumlar

  1. Eda taspinarin bacaklarını seviyorum bir kere :) birde havalar müsait oldugu sürece boyle kısa şeylerle hem spor hem genc bir tarz yaratıp bacaklarını göstermesini de:)
    Tek sevmediğim ve öyle yapmaya devam ettikçe özelliğini yitirdiği tek birsey var;o da buz gibi havalarda ve kısın minicik seyler giymesi:((( bacak görmekten biraz sıkılıyorum o zaman:((
    Hande t.

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel bu kadın... Kendisi de farkında ve bu güzelliği sergilemeyi de seviyor :) Her iki kıyafete de bayıldım. Ancak - bir ancak olacak elbette- babetleri hayatımda gördüğüm en çirkin babet olabilir. Anlamsız parmak dekoltelerinden oldum olası nefret ediyorum.

    py

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ben bu babetleri çok seviyorum o yüzden gözümü hiç rahatsız etmiyor :)

      Sil
  3. bu babetler demekki en güzel bacaklarda en ince ayaklarda bile kötü duruyormuş bunu öğrendiğimiz iyi oldu zira sadece bana mı yakışmıyor diyordum, diğer taraftan kombinleri öyle ahım şahım bulmadım çok rahat kolejli bir kızın bile yapacağı günlük kombinler ne var ki eda hanımın bacakları ve taşıyışı başarılı olunca giydiği herşey bir adım öne çıkıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet zaten yazımın amacıda ahım şahım olmadığı halde iyi görünmeyi başarabilmesi

      Sil
  4. İkisinide begenmedim. En ufak sekilde hitap dahi etmedi. Ne giysiler Ne aksesuarlar. Bu sefer ayri dustuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem de çok fena ters düşmüşüz telafi ederim umarım :)

      Sil
  5. Biri üzerime Eda Taşpınar stili atsın :) Türkiye'de bu stili yapabilen nadir insanlardan biri Taşpınar,değerini bilmek lazım!

    YanıtlaSil
  6. İlkinde babetler dışında çok güzel. Elbisesi çok tatlı. Babetlerini ise beğenemedim.
    Ama ikincisine bayıldım biraz Hipster olmuş, çok tatlı olmuş :)
    Evet o esinti olaylarına ben de çok bozulsam da, değişik tarzı ve güzel kalbi ile Eda Taşpınarsız kalmayalım :)

    YanıtlaSil
  7. istisnasız türkiyenin en tarz kadınlarından biri bence ben bayılıyorum kendisine süper bir kadın bence doğal rahat cooll saçlarına ayrıca bayılıyorum harikasın edişimmmmm_______________

    YanıtlaSil
  8. begendim. Chanta cok tanidik,ama bi turlu hatirlayamadim markasini. balik hafizali ben!:)

    YanıtlaSil
  9. Eda'cıyım, hep beğenirim, çok cool ve havalı gelir bana. Kırmızı elbise aslında o kadar sıradan ki kol ağızları genişlemiş gibi duruyor hatta ancak bu kadar güzel mi taşınır. Ben babetlerini de sevdim valla. Acaba tuhaf mıyım yoksa Eda'yı sevdiğim için mi bilemedim:))Bir de son günlerde Edacık çok mutsuz görünüyor bu severek ayrılma işi mi onu böyle suratı asık yaptı bilmiyorum ama bir an önce gülen Eda görmek istiyoruz.

    Bu arada ikinci fotoda botları da yeni galiba pek bi gıcır gıcır:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülyacım çok alemsin yorumlarını çok keyifle okuyorum :)

      Sil
    2. Nihancım ne diyorsuuunnn:))Azıcık güldürebiliyorsam ne mutlu bana:)Sevgiler.

      Sil
  10. Kesinlikle trendsetter o, tarzini begenirim, ama makyajsız hallerine dönüs yapmalı derim..

    http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Kirmizi elbisesi bugun mango outletten aldim hos benim bole guzel bacaklarim yok ama :) cantasida gecen sezon nine westten almistik plastik babetleride twigiden aldiklarimin aynisi :)

    YanıtlaSil
  12. kesinlikle cool ve havalı bir kadın, kendine özgü bir tarzı var. hani bazı kadınlar vardır, her gün başka görünür karşıdakine. ben de eda taşpınar'ı bazı günler çok beğeniyorum, bazı günler de çok maskülen buluyorum. bu iki fotoğrafta da aynı durumu yaşadım :) kırmızı elbise ve şahane çanta, babetler hariç ki o babetler bence kimseye yakışmaz, bir insanda ancak bu kadar güzel durabilir. ama ikinci fotoğraf nedense bana hitap etmedi, duruşu (özellikle bacakları) bana çok maskülen geldi. sanırım eda taşpınar'ı daha zarif kombinler yapınca beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  13. Kırmızı çantayı merak edenler ZARA. Ama 2011 ilkbahardı sanırım.
    Hiç çanta almaya alışkın olmadığım ZARA dan ilk gördüğüm gün almıştım.
    Bu tarz çabasız düz elbiselere bayılıyorum. Eğer giyen de güzelse güzelliğine güzellik zerafet katıyor. Kumral saç, yanık tende kırmızı inanılmaz olur, ben sık sık denerim özellikle yaz sonu sonbahar aylarında...

    YanıtlaSil
  14. Bende çokk beğendim. Gözüm, gönlüm açıldı. Boya küpüne düşmeden şık ve güzel olabilenleri seviyorum :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Kirmizi elbise okay ama diger tarz bana gore degil

    YanıtlaSil
  16. Eda Taşpınar son senelerde iyice kendini aştı herşeyiyle kusursuzz

    gülnihan

    YanıtlaSil
  17. Eda Taspinar o guzel bir fizige sahip oldugu icin kiyafetlerini cok guzel tasimiz> Ilk resimdeki kiyafetleri daha cok zevkimi yansitsada, ikinci resimdeki kiyafetinide fiziginden dolayi cok yakistirdim. Keske "esinlenmek" yerine daha cok kendini tarzini uylasa, bence cok daha guzel olur.

    YanıtlaSil
  18. Pelin abla yeni sezondan ve markalardan en beğendiklerini, senin favorilerini görselleriyle bir yayın altında toplayıp bizim için paylaşsan ne güzel olur. Böyle bir şey yapamaz mısınız? Teşekkürler,
    Selda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seldacım bu konuya daha çok instagram da ele alıyorum. yeni sezonda beğendiklerimi hep ordan paylaşır oldum. ama burada da bir post altına tüm görselleri paylaşacağım.

      Sil
  19. Eda Taşpınar sadece ve sadece, kendine yakışanı yakışmayanı çok iyi bilen bir kadın. Her daim bacaklar açıkta ve ön planda. Onun haricinde, ilk kıyafette omuzların alıp başını gitmiş (bir erkeğinki kadar geniş) olması, belin ise namevcut olup (yine bir erkek vücudu gibi) dümdüz inmiş olması kendisini şık olmaktan alıkoymuş.
    Postlar ve yorumlar, genelde güzel olmakla birlikte, son zamanlarda, gereksiz tezahürat ve abartmayı fazla içerir oldu kanaatindeyim. Hiç kimseyi ya "hero" ya "zero" görmek/göstermek zorunluluğunuz yok; rahatlayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gül son cümleni anlamadım biraz daha açarsan sevinirim. gereksiz tezahürat yapan ben miyim yoksa siz okuyucum mu ? şahsen kimi niye nasıl beğeniyorsam olabildiğince açık bir şekilde sizlerle paylaşıyorum. gerisi sizlere kalmış :)

      Sil
    2. Sevgili Pelin, hem seni hem de biz takipçilerini kastetmiştim.
      Ya yerin dibine geçirmek ya da arş-ı âlâya çıkarmak arasında bir yerler olsa daha iyi olur gibi.
      "Haftanın Şıkı" ve "Cadı Kazanı" şeklinde 2 kategori ön planda olunca birinde sürekli övgü berikinde sürekli yergi oluyor. Oysa hiçbir şey/hiç kimse yüzde yüz şık (iyi) ya da yüzde yüz rüküş( kötü) olamaz. Orada devreye giren 'bizim görüşümüz', ve belki bir de 'o kişiyi nasıl görmek istediğimiz'.

      Bakma, bunları böyle yazıyorum ama belki de şu an blogdan çok kendime yazıyorumdur, zira ben de "ifrat-tefrit", "ya hep ya hiç", "ya ak ya kara" şeklindeyimdir yüzden doksan zaman. Ha memnun muyum, hiç değilim...

      Blog senin, keyfine bak;) Zevkle izliyoruz... Arada söylenebilirim ama böyle:D


      (bu da böyle bir psikoanaliz yorum oldu, kısmet:-)))


      Sil
  20. Edanın kombin yapabilme becerisi? Sizi birkaç yabancı blog görseline bakmaya davet ediyorum :) Bu kombini en az 5 bloggerin son 15 günde yaptığını görmezseniz sizden kesinlikle özür dileyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama olmaması zaten imkansız. zilyon tane blog ve farklı tarzlar var. arık koleksiyonlar bile birbirinin aynı olmaya başladı gayet normal. yani başka bir yerde var diye başarılı bir kombini niye eleştireyim ki ? önemli olan yakıştırması değil mi ?

      Sil
  21. haklısın fashiontoast sitesinde yakın bir kombin var ama zaten bloglar bunun için var.

    YanıtlaSil
  22. Valla çok güzel olmuş. Eda T yi hep aşırı, zorlama bulurum .Sanırım şimdiye kadar beğendiğim en güzel lookları olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.