Jennifer Lopez 'in Merak Ettiğiniz Kazağı !

Bu kazağın markasını öğrenmek için yığınla mail göndermişsiniz. Yoğunluk yüzünden bazen tek tek cevap veremiyorum bu yüzden affınızı istiyorum. Ama twitter ve blog sayesinde hepsine cevap vermiş oluyorum.
 
 


Jennifer Lopez 'in bu gördüğünüz kazağı Stella McCartney markadır. Satış fiyatı yerine göre 700 ile 860 dolar arasıdır.

Yorumlar

  1. Bende kazagi hic begenmedim acikcasi.

    YanıtlaSil
  2. gerçeekten ne manasız bir kazaktır bu? İnsanların işi gücü kalmamış bunu mu merak etmiş ?

    YanıtlaSil
  3. Ben kazagi ilk gordugumde asik olanlardanim ama Jennifer Lopezde malesef hiic guzel durmamis. Etli butlu kadinlardan ziyade daha zayifca ve gogus kismi daha duz bayanlarda hos durucak bir model. Bu mankenin ustunde nefis http://departementfeminin.com/en/designers/stella-mccartney/350-shouldered-jacquard-sweater.html Tam Ezgi Kiramer'lik;)

    YanıtlaSil
  4. Ben kazagin karpuz kollu ve siyah -beyaz olusunu sevdim fakat pantolonun rengiyle tutmamasi bence cok kotu gorunmesine sebep olmus , acikcasi cizmede ne uyum var ne de butununde uyumsuzlukta uyum :) ; da yok. Fakat tek parca kazak cok sirin.
    Hande t.

    YanıtlaSil
  5. Gayet siradanteyzelerin ordugu kuyuk gibi duran kazaklardan, ama giyenJlo olunca tabi:) Saclarindaki kaynaklarda cok pasakli durmus yaa;s Olmamis Jlooo

    YanıtlaSil
  6. annemim ördüğü burun kıvırdığım kazaklara benziyor

    YanıtlaSil
  7. ay-neennnn! Ben de kazağı sevmeyenlerdenim. Stella da olsa bana göre o kadar ölüp bitecek bir kazak değilmiş.

    YanıtlaSil
  8. sıradan bir kazak işte :)

    YanıtlaSil
  9. bukadar güzel bir kadını bu kadar paspal görmek şaşırttı beni kazaga gelince hiç yakışmamış kesinlikle daha minyon bayanlara göre bir kazak ________________

    YanıtlaSil
  10. aynısından pazarlarda bile var bir de o pantolonu ne kadar kötü yaa

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. bi dakka bi dakka! bu kazağı beğenen mi oldu aramızda. böhüüü. kızmayın ama zevkler ve renklerin bazen tartışmaya açılması gerekebiliyor:)) kocama dönüp, sen koskoca jlo ol, gazetecilerle avm turunda bu kazağı giy! dedim. belki de evet, koskoca jlo opldugu için, böle şeyleri aşmıştır ve bunu üzerine geçirivermiştir ama yok. olamaz! bu kazağın hiç bi oluru yok kısaca. zaten kısa boylusun, senin neyine boğazlı yaka. onu geçtim bunu smc tasarlarken aklında çok başka kadınlar vardı eminim..

    YanıtlaSil
  12. bu kazagin hic bir espisi yok, bende kendime alacaktim sonra vazgectim Isabal Marant in daha hos kazaklarindan bir tanesini begendim.

    SElin

    YanıtlaSil
  13. Daha önce bu kazağı görüp beğenmiştim ancak Jennifer'ın üstünde sevmedim o kadar hoş değilmiş :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.