JENNIFER LOPEZ Türk Sosyetesi ile !

Memlekete gelen dünyaca ünlü her stara dansöz oynatmayı, Beyaz Şov 'a çıkarmayı ya da ev hediye etmeye bayılırız :) Hadi Beyaz Şov ve ev olayını anlıyorum da şu dansöz oynatma kıroluğunu tez zamanda bırakırız diye ümit ediyorum.

 
 
Neyse ben daha fazla konuşmayım da hemen JLo 'nun katıldığı dün geceki davete geçeyim. Jennifer 'dan misssler gibi bir star nasıl durur nasıl poz veriri yakından inceleyelim. Üstünde Emilio Pucci 'den kıvrımlarına çok yakışan nefis bir kokteyl elbise görüyorsunuz. Ama olay elbisede değil bir bacağını hafif öne çıkarıp ağırlığını kalçaya vermesinde. Duruşu dimdik , kollar hafifçe açık. Baş dik, gözler bir gıdım kısık, dudaklar hafif aralık. Buram buram kadınsılık seksapellik ve starlık akıyor üstünden. Var mıdır böyle bir duruşun endamın Türkiye versiyonu sorarım size :) 

 

 
 
 
Emilio Pucci elbise çok yakışmış. Bal rengi röflelerine zaten oldum olası bayılırım. Açık bırakmış çok hoş olmuş. Rujun rengi iyi ama bana fazla parlak geldi. Kötü mü duruyor kesinlike hayırr !! Kristal clutchı ve takıları çok hoş. Christian Louboutin ayakkabılar da çok yakışmış. Tek sevmediğim cadı tırnakları :) Hele bu şekil ucu sivri modeller feci kötü ama performans sanatçısıysan böyle uçukluklar normaldir olabilir.

 
 
 
 

Davette Emilio Pucci giyenlerden biri de Feryal Gülman. Fall koleksiyonundan çok zarif bir model seçmiş ve müthiş yakışmış. Saçların dalgası ve makyajı çok güzel. Chanel çantası ve Christian Louboutin 'ler ile harika bir eşleştirme yapmış. Ama ayakkabılar 1 numara büyük :) Yine de son zamanlarda gördüğüm en iyi Feryal Gülman 'dır bayıldımm !

 
 
 
Alara Koçibey daha da güzelleşmiş ışıl ışıl parlıyor. Kıyafeti her ne kadar Kanye West 'i anımsatsa da yüzü ve makyajı o kadar kusursuz ki herşeyi unutabilirim.

 
 
 
Derin Mermerci için gayet sade hatta sıradan diyebilirim. Pili etekli elbisesi çok hoş. Bu sefer absürt makyaj ve saç modelinden kaçınmış iyi etmiş. Pembe ruju yakışmış. Ama ne yazık ki ince çorapla bot giymenin azizliğine uğramış.



Zeynep Mutlu ve İlker İnanoğlu 'nu yakıştırıyorum. Zeynep Mutlu 'nun deri ceketine bayıldım çok yakışmış. Saçı makyajı herşey hoş görününüyor. Ama ayakkabı ve portföy çantanın rengini sevmedim. Acaba bu YSL portföyleri sevmeyen birtek ben miyim merak ediyorum.
 


 
Saba Tümer vücut tipine yakışan klasik bir LBD ve deri ceketle. Saçlar sarı kaşlar siyah olayı pek fena. Ama oversize portföyü ilgimi çekti. Beğendim Saba Tümer 'i.

 

 
Ve geçelim Deniz Berdan 'a. Burda bana/bize bir mesaj veriliyor arkadaşlar farkettiniz mi :)) Üstünde Balmain 'in işlemelerine birebir benzerlikte kadife bir ceket görüyorsunuz. Bu modeli görmedim ama yine de yüzde yüz taklittir diyemiyorum. Çünkü bunun işlemeleri daha bir usta işi görünüyor. Belki de Zara 'dandır kimbilir. Üstte Zara 'nın bu sezon koleksiyonuna dahil ettiği Balmain çakması yeleği görebilirsiniz. Ama en azından kendi tasarımları dışında eski Deniz Berdan gibi giyindiğini görmek güzel bir süpriz oldu. Çok hoş görünüyor.

Yorumlar

  1. Gerçekten bir star nasıl poz vermeli ?Nasıl durmalı ve bakmalı?Oldukça kapalı ve müthiş seksi bir detayı nasıl taşımalı? anlatmış bizimkilere...Ülkemizde kim böyle olabilir ki gerçi çoğu ucuz gerçekten ne anlarlar kaliteden.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben karşılığını bulamadım bir türlü :)

      Sil
  2. Jlo'yu pek beğendim bende saçlarına hasta olan gruptanım.

    Derin Mermerci'nin kıyafeti kendisine yakışmış ancak bu kızcağızın dizlerinde hep bir kızarık görüntü söz konusu yapısal sanırım. Her neyse olabilir biz kıyafete bakıyoruz zaten :-P

    Saba Tümer'in oversize portföyünü ben sevmedim. Rengi güzel ama bilmem olmamış. Zaten Saba ufak tefek bir hanım koca portföy de neyin nesi?

    Feryal hn.ı çok çok beğendim ama o ayakkabıları gerçekten de bir numara büyük mü yoksa ayak öne mi kaymış? Büyükse de keke uç kısmına silikon tabanlardan koysaymış en azından arkadaki o boşluk o kadar belli olmazdı.

    Alara Koçibey'in kıyafetini sevmedim ama kendisi inanılmaz güzel bir kadın, çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  3. Deniz Berdan'ın giydiği ceketin markası tahmin ettiğiniz gibi Zara ve şu an mağazalarda satışda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonlume Gore21 Kasım, 2012

      Evet bende gecen hafta gordum Zara da ceketi ,hatta eteglde var aynisinin.

      Sil
    2. Gonlume Gore21 Kasım, 2012

      Ha bide Deniz B ve Eda T lutfen artik Balmain benzeri tasarimlarini,birebir kopyalarini ve ona benziyen diger firmalarin urettigi pacalari va hatta orjinal Balmain bile giymesinler sinir geldi.Sikildik biz konusmaktan onlar sikilmadillar ,ay duz bisey giyip ciksinlar yeteer:)))

      Sil
    3. aman iyi ki zara demişim yoksa feci çuvallayacakmışım :) teşekkürler bilgi için :)

      Sil
  4. Ben dansöz konusunda katılmıyorum. Özellikle onlar hasta olurken dansözlere bende iyi bir dansçıysa izlemekten keyif alıyorum :) Zannedersem Jennifer Lopez'de konserinde oryantal yapacaktı. Yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum takip etmedim :) Ev konusunda açıklama yaptılar hediye etmedik ama indirim yaptık dediler :)) Gerçi ne kadar doğru onu da bilmiyorum :) Yani şu ortamda Jennifer'ı en sona koysaymışın keşke söylediğin gibi o duruş kıyafeti taşıyış ve elbisesine yakıştırdığı o ayakkabılardan sonra kimseyi beğenmem mümkün değil :)) İkinci olarak tabii ki Feryal hanım çok şık. Emilio Pucci giymesi ise tam yerinde bir karar olmuş bana göre. Diğerlerini atlıyorum çünkü hiç beğenmedim! Gerçekten bir yanda jennifer bir yanda türk buluşması olmuş :) Deniz hanımı sakin görünümüyle daha bir beğendim. Sürekli mini elbiseler ve yüksek platform ayakkabılar giymesinden sıkılmıştım. Tulum bu bacaklara en iyi yakışacak şeylerden biri. Beni tek rahatsız eden belinde olan detay oldu. O biraz alaturka kalırken üstünde olan işlemeler çok daha modern duruyor. Ceketi bende hatırlamıyorum bir şey diyemedim şimdi :)) Orjinal olmadığı düşüncesindeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne bileyim canım ben dansöz olayına ısınamadım bir türlü. eski dansözlü yılbaşılarını severim o ayrı birşe :) ama her yabancıya cart diye dansöz oynatıp kıvırtmaya davet etmek falan bana avam görünüyor bilemiyorum.

      Sil
    2. Bugün 2 tane email aldım biri JLO'ya komşu olmak istermisiniz konulu Metropol'den gelmiş sanki heran JLO o evde oturacakta bizde komşuculuk yapacağız :)
      diğeride yıldızların tercihi konulu idi. Bir yerden bot almış hemen online satışa sunmuşlar :) ama işe yarar mı yarar bana kalırsa...

      Sil
  5. Deniz Berdan topu Zara'ya atip kurtuldu bu kez :))
    Jennifer Lopez ve Feryal Gülman nefis görünüyor..
    Biri Saba Tümer'e o sari saç renginden kurtulmasini söylesin lütfen,kaslar hep siyah hemde fazlasiyla ince! çantasini hiç sevmedim.
    Derin Mermerci'ye nazar degdirdik galiba, sevmedim bu defa o kadar detayli bir elbisenin üstünde yine detayli ve ayri telden çalan o ceket hiç olmamis.
    Alara Koçibey ve Zeynep Mutlu felaket kötü.
    DB beline o kemer takmasaymis fevkalade olurmus :)

    YanıtlaSil
  6. Feryal Gulman disinda hic konusmaya deger biri yok maleseff:( Derin buyuk bir hayal kirikligi. Deniz Berdan'in ceketini kendi koleksiyonu zannetim. Gecenlerde giydigi incili elbisesiyle ayni koleksiyondan cikmis gibi. Sanirim buda kendisinin Balmain'den ne kadar etkilendigini bir kere daha ortaya koyuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok adsız etkilenme değil direkt mesaj amaçlı giyilmiş bir ceket. yani sadece esinlenen ben değilim bakın zara 'da esinlenmiş diyor ama zara yani bunun ne gibi bir kıstası olabilir ki :)

      Sil
  7. Deniz Berdan bu ceketi giyerek Balmain'in incilerinden- taşlarından esinlenenin bir tek kendi olmadığını, bakınız Zara'da aynını yapmış gibi göstermeye çalışmış hissi aldım. Paçayı kurtarmaya çalışmak:-)

    Favorim Feryal Gülman hanım. Başka da yok.
    Pelin hanım epeydir Gül Saygı ortalarda görünmüyor. Uzun zamandır blogunuza konu etmediniz. Özledik kendisini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet rita mesaj aynen dediğin gibidir biz de anladık yaşasııın :) gül saygı 'nın yeni bir görseli geldi konu edeceğim yakında.

      Sil
  8. gülmekten sandalyeden düşüyordum postun sonunu okurken :)))) sen git çalış çabala ve "Hey pelin bak, bu incili modeli sadece ben tasarlamıyorum" demek için Zara'dan bu ceketi al. Şimdi acaba Zara'da taklitçi benim gibi mi demek istiyor, ben aslında balmain'den degil de zara'dan esinlendim mi demek istiyor :))) Şıracının şahidi bozacı gibi bir durum var ortada. Hani Chanel'de falan bulsaydı bu modeli şapka çıkarırdım ama esinlenmeleri her daim bilinen Zara 'dan giymesi bence kendini daha da komik duruma düşürmüş. Ah Zeynep Tosun ahhh sence o kadar oku emek ver sonra aynı podyuma çık. Vallahi ben hala en çok Zeynep Tosun'a üzülüyorum :)))
    Bu arada JLO'yu hiç sevemem ama baya iyi görünüyor, kadıncağızda bir avamlık var ama çözemedim. Yanlış anlama olmasın ben de kraliyet soyundan gelmiyorum :))
    Feryal Gülman ise bir içim su diyorum ve bir kez daha ellerine parmaklarına sağlık Pelin diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehe zeynepcim aldık mesajı değil mi :)) ben de resmi ilk gördüğümde aynı tepkiyi verdim elimden kahvemi düşürüyordum :)

      Sil
  9. Hahaha, "tişikkirler sipirmen", süper olmuş.

    Jennifer Lopez, Derin Mermerci, Feryal Gülman ve Alara Koçibey yorumlarina olduğu gibi katılıyorum.

    Feride

    YanıtlaSil
  10. JLO'yu hep severdim konserinden sonra çok daha fazla sevmeye başladım... İnan Beyaz Show dansöz olayından daha bir facia.. Feryal Gülman çok hoş.. Bende Derin Mermerci'yi beğendim.. Alara Koçibey bu kadar güzel olup da bu kadar tapon olmayı nasıl başarıyor anlamıyorum.. Burada ki seçimi öncekilere nazaran çok çokk iyi süper hatta...Ama güzelliğine laf yok..

    YanıtlaSil
  11. Bence bu ET ve DB konulari cok baydi artik.

    YanıtlaSil
  12. Jlo yü boyle giyindigini zamanlar o kadar beğeniyor ve seviyorum ki tam bir Afet oluyor ; vücut tipine göre diz altı seçip bel ve popa yü kadındı bir sekilde ortaya çıkarıyor ve altına benim en sevdiğim sivri burunlarla bir kombin muthiss !! Bu renk somon -nude arasi bisi ona en yakınsan tonlardan biri woooww olmuş:) fakat bizi okuyorsa ricam:)))))))) diz üstü giymesinnn bacaklar guzel ama vücut tipinden dolayı o zaman avam duruyor bana kalırsa ammmaaaa burda muttissin jloo:))
    Derin mermercinin bu ruhunu kesinlikle sevmiyorummm ama bu ince çorap üstü botlar onla cok ozlessesen bir kombin bayılıyor ve bence cok da hos duruyor onda;)
    Alara kocibey nasıl guzel bir kadindir ama kıyafet maalesef cadı kazanlik:((
    feryal gulmannn harika olmussunnnn!!! ayakkabilar rahatsız ve zaten küçük sivri burun olunca sistikten sonra giyilen bu bir numara büyükler pek iyi geliyor tavsiye edilirr hanımlar:)
    Deniz berdanin üstüne cok gidildiğini düşünüyorum ve sunu farkediyorum bazen öyle oluyorki herkes hücum ediyor kamil -Özge(doğru mü hatırlıyorum bilmiyorum adları ama) agel çiftinin yorumları bir anda eleştirinin abartılı boyutlarına geçmişti ve cok keyifli olmamıştı, bu da biraz oraya gidiyor arkadasrlar... Bana da aynı tarz kıyafetlerinden biraz bay gelmişti bu hos Durmuş zaten ne onun ne de edanın düşünüp giyinmelerine bile gerek yokk fizikleri cok guzel:)

    Bisicik daha sorucam:) ben tasarımcıyim diye ortada demeç vermeyen ama siması tanınmış kisiler gidip zarada bu ceketi alsa ya da hermes modeli valentino
    taksa nolur gidip çakmasını mı almış diyeceğiz ? problem "tasarımcıyim" ya da "ben tasarladım" dediğinde çıkmalı dımı ?? Çünkü her marka birbirinin benzeri seyleri yapıyor... Yani zara yi mı eleştiriyoruz yoksa kisiyi mı yoksa markalarımı yoksa hepsini mı?? Yoksa duruma ve kisilere göre değişiyor mü?
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zara'da çalışan tasarımcı bir yerde eli mahkum şirket politikasını izlemek zorunda. Eğer tepeden buna benzer bir şey yapacaksınız deniyorsa eli bağlı yapacak. Yok ama "çok süperim, moda otoritesiyim, tv programı da yaparım, marka anlaşması da, çarşaf çarşaf röportaj da verir bol kepçe atarım" durumu varsa orijinal olacak o isim, değilse de eleştiri alacak yani kaçarı yok.Kaldı ki babasının düğününde bile Kate Moss'un yırtılan elbisesini iyice yırtıp mini etek yapması olayını bile elbiseyi de bire bir yaparak canlandırmış, ta o zamandan "şaka mı bu?" dedirtmişti. Hatırlayanlar vardır o düğünü sanırım, elbisenin eteğini çıkartıp mini etek yapmıştı tam da kate Moss'un olayı üzerine aynı elbise ve aynı olayla şaka gibi. Durumdan kişilerden bağımsız ama belirli isimler sürekli aynı şeyi yapıyorsa durum vahimleşiyor. Ya yapmayacak ya da yapıyorsa eleştirilecek

      Sil
    2. Adsızın Zara tasarımıcıları hakkındaki görüşü de çok mantıklı aslında. Eğer markanın finansal politikası buysa onlar ne yapsın? Ve inlar Zara, topshop, h&m yani... Bir diger yandan bu kadın londrada defilem falan filan ayaklarına yatan bir insanoglu. Çakmacılık yapması bi' zahmet büyük olay olsun.
      ~
      Bu arada cidden Kate Moss'un o Vintage Dior'unu da mı kopyalamış?!

      Sil
    3. handecim kimse kimseye zara 'dan giyindi diye laf etmez zaten. ama bahsettiğimiz şey bir tasarımcı olup başka bir tasarımcının benzer detaylarını ele alıp bunu giymesinde. yoksa kime ne bize ne :) yani bu çakma balmain ceketi derin mermerci bile giyebilir ha ama arada bir hermes 'e 80 bin lira verebilen neden orjinalini almaz ki diye bıdı bıdı ederim orası ayrı :)))

      Sil
    4. ben bu kate moss olayı zamanında yurt dışındaydım herhalde hiç haberim yok hayret

      Sil
    5. Bu Kate, yıl 2007: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-482524/The-ripping-yarn-Kate-Courtney-partying.html

      Bu da Eda Taşpınar'ın baabsının düğünü, yıl 2008: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/9211371.asp

      Sil
  13. Jlo çok hoş olmuş. CL'larına bayıldım. Rujundan ven de hazzetmedim bir de giydikleri biraz kısa mı göstermiş?
    Feryal Gülman Çok hoş olmuş. Tek hoşlanmadığım nokta Chanel clutch.
    Bu arada bana Kanye West, manye vest Kim Kardashiandı demeyin ya bir sinir oluyorum :)
    Deniz Berdan'ı lütfen moda sektöründen dışlayın bir şey yapın ey güçlü insanlar sizs sesleniyorum. Acı veriyor bana!

    YanıtlaSil
  14. Bir de şunu anlamıyorum hiç mi ne kadar beceriksizim ne kadar loserım düşüncelerine kapılmıyorlar. Bir de bariz ortada.

    YanıtlaSil
  15. Derin Mermerci niye oyle bayik bayik bakiyor? Acaba bize anlatmaya calistigi birsey mi var yoksa uykusu mu gelmis? Bir de Feryal Gulman'in ayakkabilari buyuk ama nedense ben bazi unlulerdede bir numara buyuk goruyorum, acaba oyle daha mi rahat oluyor?
    Deniz Berdan ise bu inci modasini daha ne kadar inatla giyecek, merak icindeyim? Kendi koleksiyonundan daha havali birseyler bulamaz miydi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet büyük numara alınır dediğin gibi rahat olsun diye. ama yarım numara olabilir de 1 numara olunca boşluk güzel bir görüntü çıkarmıyor ortaya.

      Sil
  16. Derin Mermerci'ye neler oluyor? Son zamanlarda giydiklerine inanamıyorum.
    Deniz Berdan'ı begendim bu kez, yakısmıs giydikleri.
    Feryal Gülman çok şık.

    YanıtlaSil
  17. Jennifer Lopez'e bayıldım, diğerlerini görmedim bile:)

    Saflığıma verin, bir şey sormak istiyorum; bu jennifer gerçekten bizden ev aldı mı, yoksa tüm bunlar reklam mı?

    YanıtlaSil
  18. jlo nun elbisesi saçı başı özellikle duruşu ile rakipsiz olduğunu gösteriyor. bence bizim sosyete mensuplarının ve magazin ünlülerinin ciddi anlamda gidip bu duruşla bakışla ilgili ders almaları gerek. sürekli medya önüne çıkıyorsanız halam ve yengem gibi 1 karelik poz için 10 dk aynı pozda kalmamanız gerek. zaten holyywood ünlüleride bununla ilgili kendilerini geliştirecek dersleri alıyolar. ilk halleri ile son halleri arasındaki farkda bunu gösteriyor.
    jlo da kalın kaş modasına uymuş ve onu genç gösteren en önemli detay buymuş gibi geliyor. ama herkesede kalın kaş bu kadar yakışmıyor en azından açık renk daha bir kurarır gibi.

    feryal gülman çok şık görünüyor. ama keşke çok kısa sürede çok kilo vermeseydi gözleri hala toparlanamamış. hızlı kilo vermenin en kötü dezavantajı bu yüzden ve göz çevresinden gitmesi.u yüzden ayda en fazla 2 kilo vermek çok çok iyi.

    alara koçibey bana öre bu dünyadaki en cesur kadındır. cem uzan gibi bir adamı aldatabiliyor ya helal olsun diyorum. bu aldatma işielbette hoş değil ama çok güçlü ve bir çok değerden muaf olan birine byle bişey yapmak yürek ister. ve de çok güzel bir kaın. canlı canlı görsem alara koibey eminim gözümü alamam bu kadından. hem çok güzel geliyor bu kadın bana. çuval giysede olur yani.

    zeynep mutlu nun kıyafeti hoş ama işte duruşu biraz varoştan gelmiş biri gibi gösteriyor onu. kendindne emin değil, hayatında ilk defa böyle bir sosyalleşmeye katılmış gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf deryacım yine dedikodu sıkıştırmışın yayınlamakta o kadar zorlandım ki yorumunu :) bir de kişilere böyle varoş tarzı sıfatlar sarfetmeyelim lütfen. zeynep mutlu o dediğinle alakası olmayan biri bunuda belirteyim. beni daha fazla zorlama lütfen :)

      Sil
    2. pardon diyeyim o zaman:) böyle durumlarda yayınlama pelincim, seni zora sokmak istemem. benden yana alınma kırılma ya da başka bişey olmaz. yayınlamazsan kesin benden yana bir sıkıntı vardır derim:)

      Sil
  19. özge erdoğan21 Kasım, 2012

    BEN TASARIMCI OLARAK DENİZ BERDAN HAKKINDA YORUM YAPACAĞIM.ÜZERİNE ÇOK GİDİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ÖNCELİKLE.NEDENSE HERKES YAPICI OLMAK YERİNE FAZLA ELEŞTİRİ YAPMA GEREĞİ DUYUYOR.HERKES TAKMIŞ BİR BALMAIN GİDİYOR.ACABA NEDEN YAPTIĞI İYİ ŞEYLER HİÇ KONUSULMUYORDA SADECE KÖTÜLER.VE İNANIN HER İNSANIN YORUM YAPMASINA İNANILMAZ DERECEDE SİNİR OLUYORUM.BENDE ONAYLAMIYORUM TABİ Kİ TAKLİT GİYMESİNİ AMA EDA TAŞPINAR KADAR İLERİ GİTTİĞİNİ DE DÜŞÜNMÜYORUM.DENİZ BERDAN ZATEN BEN MODA DEVİYİM DEMİYOR Kİ.MANTIK OLARAK ŞÖYLE BİR DURUM VAR.ZANNEDERSEM BİR BUTİĞİ YOK TASARIMLARINI KİŞİYE ÖZEL YA DA ÖZEL ÜRETİM SATMIYOR BALMAIN,CHANEL YA DA DIOR GİBİ.DAHA ÇOK SATILABİLİR PODYUMDA DEĞİL NORMALDE GİYİLECEK ÜRÜNLER YAPIYOR.DOĞAL OLARAK O KOLEKSİYONDA TREND DETAYLAR KULLANIYOR.BİLMİYORUM HERKES KOLEKSİYONDAKİ PARÇALARIN HEPSİNİ İNCELEYİP Mİ YORUM YAPIYOR.ARADAN SEÇİLİYOR SONRA ELEŞTİRİLER BAŞLIYOR.MESELA IKEA İÇİN YAPTIĞI KOLEKSİYONDAN BAHSEDİLMİYOR YA DA İSTANBULDAN ESİNLENİP YAPILANLARDAN.HERKES SANKİ BALMAIN CEKETİNİ ALMIŞTA NASIL OLUR DENİZ BERDAN TAKLİDİNİ YAPAR YA DA GİYER HAVASINDA.YORUMLAR O KADAR İTİCİ.AYRICA MALESEF ÜLKEMİZ OKADAR DAR GÖRÜŞLÜ İNSANLARLA DOLU Kİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM O YUZDEN GENELLİKLE YORUMLARA BAKMIYORUM.BİRİSİ LAF ATIYOR ORTAYA DANSÖZ OLMASI KÖTÜYMÜŞ ŞİMDİ İNGİLTEDE AMERICADA DANSÖZ ÇIKSA AYILIP BAYILIR ALKIŞLAR HERKES TÜRKİYE OLUNCA KÖTÜ.TÜRKİYEDE YAŞAYIP TÜRK OLUP İNGİLİZ GİBİ DAVRANIYOR BİRİSİ.NE YAZIK KI KİŞİLİĞİ OTURMAMIŞ ÖZÜNDEN UZAK OLANLARDA ONUN PEŞİNE TAKILIYOR SONRA Bİ BAKIYORUZ HERKES SÖZDE TÜRK AMA İNGİLİZ.YAZIK ÇOK YAZIK!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balmain 'e takılıp giden ben değilim konu ettiğim kişiler. eleştirilecek şey eleştirilir özge. senin için önemli olmayan birşey benim için önemlidir ve bunu konu eder ortaya koyarım. konunun önemsiz olduğunu zaten okuyucu kendisi karar veriyor. keşke yorumları okusaydında görebilseydin. deniz berdan 'ın ben moda deviyim demesine gerek yok. tasarımcıyım diyorsa iş bitmiştir. tasarımlarını benim gibi beğenmeyenlerinde olabileceğini niye düşünmüyorsun. ne ikea ne londra koleksiyonu hiçbirini beğenmedim. ama anadolu esintili bir koleksiyon yapmıştı onu beğendim ve bunu gerek blogunda gerekse tivitinde bizzat kendisine yazdım. yeri geldi burda konu edildiğinde de bu beğenimi belirtmiş biriyim. burda herkes herşey beğeniler doğrultusunda işleniyor. sen diyorsun ki başarılarıyla gurur duyalım övelim yere göğe sığdıralım. kusura bakma burda öyle birşey yok. kimin hakkında ne hissediyorsam direkt yazarım. bu denli medya önünde olan kişilerin hele bir de moda sektöründe olup yaratıcılığın konuştuğu bir alanda hizmet veriyorsan iyi/kötü eleştirilere karşı güçlü olmalılar. tabi mümkünse bir de benim gibilerin ağzına konuşacak malzeme vermemeliler. dansöz konusunda ise iyice uçmuşun yazık. benim kişisel düşüncemdir seversin sevmezsin bu seni bağlar beni değil. olayı alıp amerikalara ingilterelere kadar götürmenin manası yok. ha bir de küçük harfle yaz ki karşındakine bağırıyormuş gibi görünme.

      Sil
    2. özge erdoğan21 Kasım, 2012

      Büyük harflerle yazmam bağırıyor anlamında değildi.Öyle anlaşılmasın.Medya önünde olan kişilerin bu konuda güçlü olmaları konusuna katılıyorum.Sizin eleştirilerinizi haksız bulmuyorum zaten öyle bulsam hergün blogunuzu takip etmezdim sanırım.Ben sadece bazı yorumları çok acımasız buluyorum.Deniz Berdan'a tasarım yönünden çok kişiliği yönünden baktığım için daha iyimser bakabiliyorum galiba.Bu benim için geçerli tabi.Ama genel olarak bence eleştiriler daha güzel bi dille yapılmalı ki bunu kızmadan tartışabilelim.Siz konuyu yakalıyorsunuz diyelim ki beğenmediğinizi yazıyorsunuz herkes acımasızca yüklenmemeli.Olmamışsa olmamış iyi değilse iyi değil.Bunun boyutu önemli.Dansöz konusunda uçmussun yazık yazmıssınız ben bunu demeye çalışıyorum zaten mesele bu.Kurulan cümleler.Tabiki de beğenip beğenmemem beni ilgilendirir sizin düşüncelerinizin sadece sizi ilgilendirdiği gibi.Bende sevmem dansöz olayını.Ama burda konusulan konu o olduğu için onu örnek vererek yazdım düşüncelerimi.Sonuç olarak benim tepkim sizin yazdıklarınıza değildi.Aksine gözünüzün iyi olduğunu doğru eleştiriler yaptığınızı düşünürüm.Benim demek istediğim sadece sizin yorumlarınızı baz alarak yorum yapanlar.

      Sil
  20. canım bana özben önal hiç pucci kadını gelmiyor. özlem önal desen evet dibine kadar pucci kadınıdır derim. keşke alem karelerini çekevereydin benim için merka ettim şimdi çok

    YanıtlaSil
  21. Bende bir nevi Özge nin yorumuna katılıyorum, bu hafta içerisinde bir yoruma Türkiye de çakma giyen ve takan kişileri yayınlasam ortalık karışır yazmışsın peki onları açıklamaktan çekiniyorsun da uzun bir süredir Deniz Berdan ve Eda Taşpınar ı dalga geçercesine niye köşende konu ediyorsun... Sana bunu yakıştıramıyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çekinmiyorum sadece elde delilim olmadan konuşamam iddia edemem. çünkü o kadar birebir kopyalar yapılıyor ki hangi noktasını ele alacamda gösterecam iddiada bulunacağım. ama kulağıma sağdan soldan güvenilir kaynaklardan geliyor elbette :)

      Sil
    2. Diğer isimler giydikleri, taktıkları çakmaları bu kadar göz içine sokmadıklarındandır. Elbette herkesin çakması vardır, olabilir de bunu bu kadar insanın gözüne gözüne sokmuyordur ondan.

      Sil
  22. JLO ya özel bir hyranlığım yok, konserine de spontane gittim. Kadın müthiş gerçekten, 44 yaşında yanılmıyorsam. Sadece popo değil olay, kadın herşeyiyle güzel. Vucudu yaşına göre olağanüstü, sallanan hiçbi yeri yok, taş gibi...Böyle olmanında kolay ve tesadüf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden her övgüyü hakediyor gerçekten.
    Makyajını hep çok beğenmişimdir. Özel günlerde makyöze böle olsun dediklerimdendi hep. Renkli göz makyajını kullanmam ve genellikle başkasında da beğenmem. Bu lookunu da herşeyiyle çok beğendim.
    Feryal Gülman a bayıldım. Çok beğendim.
    Alara Koçibey nasıl güzel bi kadındır öyle, baktıkça bakası geliyor insanın.

    YanıtlaSil
  23. Pelin post cok guzel olmus eline saglik.

    Ben kendi adima yorumlari okumaktan postu okumak kadar zevk aliyorum. Cunku yorumlar aslinda gercekte ne oldugumuz, ne dusundugumuz.

    Daha once E.T. hakkindaki postuna da yorum yapmistim. Kendi adima soyle dusunuyorum ki bir haksizliga tepki gostermemek o haksizlik birgun bize yapildiginda da tepki verememektir.
    Buradaki haksizlik ise yine temel meselemiz: Emek vermemek verememek
    Koleksiyonlari yeterince takip etmemek, baska bir tasarimci tarafindan kullanilan ve bence kiyafete butun anlamini veren bir detayi kulanmak ve bunun mazur gorulmesini beklemek
    Elestirilere ise zaten beni cekemiyorlar, moda sektorumuzun ilerlemesi icin calisiyorum vs vs gibi cevaplar verebilmek
    Bir koleksiyon olusturmayi hobi olarak gormeyen emek veren, uyumayan, yeri geldiginde baska bir koleksiyon ile benzerligi farkedip cizimlerini rafa kaldiran dolayisiyla "emek veren" bir "modaci"nin sahip oldugu ayricaliklara, karsiligini vermeden sahip olmayi istemek

    Ben ne yazik ki bu esinlenme olayina bu kadar masum bakamiyorum. Cunku biliyorum ki bugun bu "hirsizlik"a tepki vermemem yarin benim fikirlerim kopyalanirken susmam olacaktir.

    Ve ancak ve ancak "esinlenme vs.. ne olursa olsun moda sektorumuz ilerlesin" anlayisi yerini "bir adim atalim ancak kaliteli ve iz birakacak bir adim atalim" anlayisi hakim oldugunda benligimizde hakettigimiz yere gelicez. Bu sadece moda sektorunde degil, sigorta sektorunde bile bu sekilde.

    Zeynep T.

    YanıtlaSil
  24. Gerçekten nasıl bir kafa ile çakmacıları savunuyor insanlar şaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özge erdoğan21 Kasım, 2012

      Çakmacıları değilde,şimdi senin yaptığın gibi yorumların doğru olmadığını savunuyorum!

      Sil
    2. Fazılhan kimse bu yapılan emek hırsızlığını savunmuyor, sadece o kadar çok çakma giyen ve takan insan var iken günlerdir Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ı konuşup eleştiriyoruz; belki de gündemde kalmak adına ikisi de böyle bir çakma modası çıkarmış olabilirler...

      Sil
    3. @Özge Erdoğan, benim yorumlarım da öyle böyle doğru olmayabilir ama bence bu durum gayet de hakkediyor. Bana nasıl bu insanlara avukatlık yapılması ekstrem şekilde mantıksız ve saçma geliyorsa, benim bu olaya bu kadar gıcık olmam da size öyle gelebilir ama benim son derece değer verdiğim bir sektöre böylesine hakaretler ediliyorsa ben de gayet belirli bir sınır çerçevesinde istediğimi söylerim.
      Savunanların da yapanlarında kişiliği ile sorunum yok. Bu isimleri de sadece modasal açıdan loser olarak nitelendiriyorum oysa Eda Taşpınar çok iyi huylu bir insan mesela orası ayrı.

      Sil
    4. @Adsız, bu "Benim bu ışığı söndürmemle mi, bu kağıdı geri dönüşüme atmamla mı kurtulucak bu dünya?" gibi olmuyor mu? Sonuçta bunun yanlışlığını anlatıcak isimler, kilit isimler yine aynı kişiler. Tabii onların üstüne düşülecek, önemsenicek. Hem bir kere bu isimler gözleri en çok çeken isimler. Yani hiç garip değil bence bu olay. Ha mesela daha önemsiz isimler için de çakma eleştirisi oldu bu site de ama ucundan değinilmiş şeyler çünkü bir statü farkı var. Ama gerçekten gümdemde kalmak için yapıyor olabilirler bu yüzden diyorum ki bu işe devam ettikçe moda dünyasımdan dışlanılması gerekir yapanların. Yalnız yorumunuzun bakış açışı hoşuma gitmedi değil :)

      Sil
  25. bence herşeyi ile mükemmel gözüküyor jennifer aynı şeklilde feryal gülmanda___________

    YanıtlaSil
  26. JLO newyork un arka sokaklarında büyümüş şansı açılmış yüre ya kulum tarzı bir şahıs.Öyle vurucu bir güzelliği yok hatta vasat,Bizim sosyete ise yedi göbek zengin ailelerden gelen şahıslar.Elimizi vicanımıza koyup söyleyelim.O kadar fotoları kaç tanesi JLO nun ışığını yakalayabilmiş.Kadının,duruşu,havası kusura bakmayın bizimkiler kadının yanından bile geçmiyor.

    YanıtlaSil
  27. Simdi dansöz arap külturunden gelmis bi gelenek beni cok fazla rahatsiz etmiyo ama itiraf etmeliyim ki asla araplar kadar dans edemiyoruz bi arap olarak tabiki yerinde olan tüm dansözleri begenirim ;) jlo gelirsek kelimelerle ifade edemem kiskancligimi o sqclarinin güzelligini .. Ve feryal gulman da ne kadar hos gozukuyor bu karelerde :))

    YanıtlaSil
  28. ufff o nasıl bir vücut nasıl bir kıvrım fotoğrafa bakıp duruyorum kıyafetler bizim sosyetemiz falan hiç konuşmicam bile:)

    YanıtlaSil
  29. JLO tek kelimeyle number 1 diyorum... olay budur;)

    YanıtlaSil
  30. Post'un JLO ile ilgili kısmına harfiyen katılıyorum, şahane.
    Feryal Gülman'a da bayıldım.
    Ancak hiç katılmadığım noktaya geçersem..
    yani emin olun insanların işi gücü yok, bir akşam davetine giderken "dur özellikle şu Balmain'vari Zara'yı üzerime geçireyim de, benim hakkımda bir blogda yazı yazılmıştı/yazılıyor, sıkı bir mesaj çakayım da görsün yazan" diye düşüneceğine ve buna göre hareket edeeğine gerçekten inanıyor musunuz ? Açıkçası ben hiiiç inanmıyorum. İnsanların kendi hayat akışlarında bunun aklından geçeceğini dahi düşünmüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanısan daha neler neler düşünebileceğini tahmin edebilirdin ama tanımadığına şükredebilirsin :)

      Sil
    2. belki. ama sadece belki.
      sonuç olarak şu an 1 yönden bakıyoruz. bunlar sadece tahminden ve fikir yürütmeden, bazen de önyargıdan ibaret olabilir. ve tahminle, hatta fazlasıyla emin olduğunu zannettiğin de gerçekle bazen mükemmel şekilde tezat olabiliyor. karşıdakini sadece kendi baktığın açıdan görürsün değil mi
      aman of neyse ne bilmiyorum, bana ne herkes istediğini yapsın, varsın istediğini düşünsün. ona göre hareket etsin ya da etmesin. banane. of :)

      Sil
  31. http://deniz-berdan.blogspot.com/2012/11/collezione-by-deniz-berdan.html (sondan bir onceki resim 11. resim)
    Victoria Beckham elbiseler http://3.bp.blogspot.com/--3wDdoGavQQ/UKD-i82eJ9I/AAAAAAAAVys/kGnaVTb5ufE/s1600/Pictures90.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-frm_ibDk_54/UKD6ySf0ttI/AAAAAAAAVxA/VH9DL3pp7LI/s1600/feryal.JPG

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.