L'OFFICIEL Türkiye 'de DERİN MERMERCİ !

L'Officiel alınacak dergiler listeme ışık hızıyla girmekle kalmayıp bir de heyecanla acaba bu ay ne var diye kalp atışımı hızlandıranlardan. Kasım ayı Tuba Ünsal kapağı müthiş başarılıydı. Ama Aralık ayı sayısı hepsini ezecek güçte çünkü tam benlik :)


Kapakta Tom Ford elbisesiyle müthiş güzel görünen bir Derin Mermerci. Hem de konuk editör olarak. Sayfalar içinde düzenlediği yılbaşı partisine konuk oluyoruz. Bununla kalmayıp stil sırlarını, sevdiği markaları kısaca bir moda freak neyi okumaktan keyif alırsa herşey mevcut :)
 
Tüm görselleri koyup işin heyecanını bozmak istemiyorum. Instagram hesabımla paralel giderek 2 kolajı ve bazı kareleri sizlerle paylaşıyorum.



Çekimlerde ağırlıklı olarak Tom Ford, Elie Saab ve Valentino kullanılmış. Bazı parçalar kendi gardrobundan. Mekan olarak ablasından dolayı akraba olduğu Alexandre Reza 'nın Paris Place Vendome’daki mücevherevi seçilmiş.
 
Normal halini bildiğimiz için kapakta yoğun fotoşop kullanıldığı ortada. Mesela yüksek çözünürlü fotolarda saç rengine çok çiğ deyip beğenmesekte fotoşoptan olsa gerek karelerde renk kusursuz güzellikte. Yanaklarla oynanmış yüzü gözü ortaya çıkmış. Ama ne kadar fotoşop kullanılsa da bu kadının farklı bir tarzı olduğu da su götürmez bir gerçek. İstediğimiz kadar kıyafetine laf edelim yok estetik yok şu bu diyelim ama bir Derin Mermerci gerçeğini de unutmayalım :) Bazı karelerde Kate Moss 'u andırıyor. Vücut hatları son derece Avrupai. Bu fiziğe çuvalı bile giydirseniz Elie Saab dersiniz.
 
Kısacası buram buram lüks ve jet-set kokan L'Officiel Aralık sayısı keyifli saatler geçirmeniz için ideal !



Yorumlar

  1. Ooooooo enfes !
    Bunların üzerine ne yorum yapılabilir ? Sözün bittiği yerdeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Derin Mermerci nefesimi kesti, başımı döndürdü.
    (Tabii bir erkek olarak 2 kat döndürdü)
    Söylenecek söz yok, görüntü ve fark ortada.

    YanıtlaSil
  3. Derin Mermerci farki. Photoshoplu resimler de dahil bayildim. Zaten benim icin Turkiye'de bir Derin bir de Ozlem Onal, gerisi fasa fiso...

    YanıtlaSil
  4. L'Officiel kesinlikle ilk çıktığı günden beri benimde aylık alınacak dergilerim arasına gibi. Günden güne de iyiye gidiyor gerçekten :)
    Derin gerçektende harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  5. Jilly Chilly28 Kasım, 2012

    Polar Moda davetiymiş, Mastercard davetlileriymiş..
    günün şıkıymış.
    miş mış olup gittiler :)
    bunun üzerine hepsi toz olup uçtu. öyle bir süpürdü bu post yani :)

    YanıtlaSil
  6. elbiseler muhteşemmmmm...dergiyede koşarak ulaşmak istiyorum ..!

    YanıtlaSil
  7. woooow OMG !!!

    YanıtlaSil
  8. kadin "the founder of glam" l'officiel ben gidene kadar tukenmezse alirim insallah :)

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  9. Süper süper süper olmuş :)) Anladım ki varımız yoğumuz bir Derin Mermercimiz var :) Yurdum sosyetikleri Derin Mermerci ve diğerleri olarak ikiye ayrılıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha haklısın bence de :)

      Sil
    2. Çok süper

      Ultra

      Platinum.:)

      ne deyim bilemedim :)) iyisi mu susayım

      Sil
    3. Pelin
      hani diyorsun ya sen bazen çok beğendiğin şeyler için "kalpçiklerimi gönderiyorum"

      işte benim de an itibariyle göndermeyi bırak kalbimi söküp fırlatasım geldi fotoğraflardaki baayaan'a :)

      Sil
    4. Ya birşey söyleyim mi? birşey eklemeyi unuttum Derin'e bakmaktan. yine ben (kalbi söküp fırlatan adsız)
      L'Officiel Türk edisyon moda dergilerinin içinde bence en baba'sı, okkalı bir tarzı ve yoğun bir moda görselliği var. hatta yurt dışı edisyonlar da da diğerlerinin önüne koyarım.

      Sil
    5. süpersin kadın !

      Sil
    6. High Aristocracy + Inheriting Beauty
      aha da böylesi bişi çıkarmış ortaya gördüğümüz üzere

      Sil
    7. Keske keske, bizim neslin (70'liler) efsanesidir Ozlem Onal ama sanirim sadece private partylere katiliyor artik, uzun zamandir hic yok ortalarda, ozledik kendisini...

      Sil
    8. Evet Tuğçe haklısın :) benim kitaplıkta da var söz konusu kitap, oradan aşırdım zaten ifadeyi :)

      Sil
  10. İstanbulda oturmuyorum,3 büyük ildede yaşamıyorum inşallah bu dergiyi bulabilirim.

    YanıtlaSil
  11. Hani demiş ya Paris'ten bize sevgilerini yollayan yorumcu bir arkadaş 1 ya da 2 önceki postlardan birinin yorumlarında, yahu Mastercard mıydı, (şimdi atmayım kim için söylediğini, hatırlayamadım arayıp bulmak da şimdi zor geldi, zaten yorgunum) x kişi- bilmem kim, memleketin görüp görebileceğimiz en avrupai kişisi (imiş). Sanırım kendisi Paris'te olmasına rağmen Place Vendome dolaylarında arz-ı endam eyleyen şu Derin Mermerci'ye rastlamadığı için böyle talihsiz bir beyanatta bulunmuş oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben soyledim,lafimin da arkasindayim.Bu cekimler icin ne dusunuyorum? Muthis olmuslar.Ama bu moda dergisi icin yapilmis profesyonel isik,makyaj kullanilan,200 kare cekilip 5 tane kullanilan bir cekim! Dolayisiyla tabi ki guzel olucak.
      Derin mermerci hakkinda ne dusunuyorum? Turkiye'deyken bayilirdim,Ama Paris'te l'avenue deki hallerini gordukten sonra (moralement et physiquement)i cok gozumden dustu.Onun icin listeme koymadim.Anlayana...
      Leila

      Sil
    2. Ne gibi hallerini gördün Leila? Merak ettim şahsen.Kendisine yakışmayan, uçuk tavırlar olsa gerek. Nasılsa yurt dışındayım beni kimse tanımaz moduna girip sapıtan hareketler mi?

      Sil
    3. Internet ortaminda kimseyi karalamak istemem.Bosver...
      Leila

      Sil
    4. :)) evet olabilir Adsız, böyle bir pervasızca saçma salak gülüp kahkahalar atmalar sağdan soldan geçen canının istediğinin poposuna şaplak yapıştırmalar'lı bir halde görmüş olabilir Laila.
      Belki de eşortmanlı ve fönsüz saçlı halini falan gördü arkadaş, öyleyse ona ben de katılırım zira Derin Mermerci olduğu için L'avenue'ye kuyruklu bir tuvaletle falan gidip kahvesini yudumlamalıydı.

      olabilir, saygı duyarız :)

      Sil
  12. Alacağın olsun Derin aklımı göçerttin

    YanıtlaSil
  13. TF elbise çok hoş Derin Mermerci'de enfes taşımış harika bayıldımmm

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Vogue Türkiye'yi bıraktığım zamanlarda gelen L'Officiel harika bir çekim gerçekleştirmiş. Bayıldım!

    YanıtlaSil
  15. çok beğendim. 10 numara

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel görünüyor. Aslında DM güzel bir kadın değil ama çok havalı, çok çekici. Farklı bir aurası var. Harika görünüyor.Bu dergiye bakmayı çok isterim. Dergi sadece 3 büyük ilde mi çıkıyor Pelinim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dergi 3 büyük ilde çıkmıyormuş. Bugün Tansaş'tan aldım:))Benim gibi 3 büyük il dışında yaşayanlara duyurulur:))

      Sil
  17. derin zaten türkiyede ıstısnasız tarz sahibi kadınlardan biri benim gözümde bu çekimlerle tavan yaptı harika ötesi bir çekim ama şu fotoşop olayını abartmasalar ben daha çok sevinicem ne gerek kadın zaten kusursuz heleki o saçları beni benden alıyor derin 1 siren 2 off off:)___ pelinim post yıkılıyor ellerine aklına sağlık bebeğimm______________

    YanıtlaSil
  18. Gerçekten çok hoş görünüyor ama bi tek bana mı Sienna Miller'ı anımsattı?

    YanıtlaSil
  19. Kapak resminin Derin Mermerci oldugunu anlayamadim desem?:) Yuzu cook cok farkli cikmis!!

    YanıtlaSil
  20. Ben istanbulda yasiyorum ama dun kayseriye geldim burda d&r da var

    YanıtlaSil
  21. hatun süper gözüküyor:) dergiyi daha önce okumadım ama alasım geldi:)

    YanıtlaSil
  22. Türkiye'de saatlerce giyinip,para ve zaman harcayıp dergilerde yer alan sosyetikler bir yana, ne giyse,ne seçse üstünde fevkalade duran Derin Mermerci bir yana... Türkiye'de marka kavramı bile henüz gelişmemişken ''şu anda patlaması yaşanan'' ve ''artık herkesin ulasabildiği butiklerden'' alışveriş yapabildiğinden ve tabi ki doğuştan olsa gerek bu fevkaladeliği. Şu anda kız bebeklerdeki Derin ismi patlaması bu kadın yüzünden değildir de ne neden? :)))

    YanıtlaSil
  23. Derin mermerci yüz olarak muhteşem olmasa da fiziken inceliği ve bütün olarak birbirinin aynı olma yolunda hızla ilerleyen ve kendine özgü tarzı cok az olan turk kadinlari arasında kendini, kendine ve yasına özgü giyim tarzıyla farkettiren feminen guzel bir kadın:)
    herkes gibi bazen kötü giyinebikiyor, kotu makyaj da yapabiliyor ve bazen özel hayati icin elestirilebiliniyor ve fakatt konuşacağımız bu çekimse; içerde yılbaşı görüntülerinde kendi gibi fotosopsuz vs ... Oldugu gibi cok beğendim:) styling e takılara ve en önemlisi boyle bir çekimi yapıp guzel bir ani olarak kitabının icine bir sayfa daha eklemesine bayıldım ne guzel! her kadının icinde bir modellik ruhu yatar degil mı?? Saolsun instagramlar:)artık hepimiz modeliz, eller belde falan:))
    kapak zaten yıkılmış ; yüz hatları yuvarlanmış vs, sivrilikler vs ler gitmiş daha çocuksu yüz olarak guzel bir derin mermerci ortaya çıkmış:)
    L'officiel dergisi muhteşem başarılı bir is çıkarmış ve satışından %50 si tog a gitmesi kararında derin mermerci bence üstüne düşeni fazlasıyla yapmış :))
    Hande t.

    YanıtlaSil
  24. tansiyonum düştü kanım damararımda kısaca çağladı diyebilirim :O şu yaşımda kendimden soğudum yemin ediyorum diyetisyenimi arayıp yeni randevu aldım bu kadın benim depresyonumu tetikliyo diyebilirm :D bu fotoğrafları bilgisayarıma kaydediip kendimi motive ediyorum..ay pelin insan önceden hazırlar bizi böyle posta ^_^

    YanıtlaSil
  25. son resme bayıldım!!! 'kahretsin yine partiledim' olabilir adı pekala. kate moss'tansa sienna miller'ı hatırladım ben de. kıyafetler çok hoş, hanfendi de cool ve güzel. bir nevi reel serana van der woodsen. her haliyle müthiş görünmeyi [eşofmanla kahve almaya gitse bile(!)] başarır diye düşünüyorum. giambatista valli'nin yeni yüzü televizyon tuuba kardeşimiz de bu 'hava'yı yakalamak istemekte ancak olsen ikizlerinin bir tekiymiş gibi sadece abdi ipekçide deniz gezmiş parkasıyla bohem burjuva stayla bebesi sarelleyi gezdirebilmektedir. Önemli olan ruh asilliği ve sn.abide mit'in belirttiği gibi miras alınan güzelliktir. - sevgiler Murat

    YanıtlaSil
  26. mükemmel fotolar

    YanıtlaSil
  27. Valla abartmışım dergiyi bulamam diye küçük bir ilçede oturuorum burda buldum.

    YanıtlaSil
  28. çok çok süper. ben çok beğeniyorum bu kızı !

    YanıtlaSil
  29. Çok çok çok iyi.
    L'officiel benim için Vogue'u bile geçmiştir ülkemde ki bunu sıkı bir Vogue fanatiği olarak söylüyorum. İçeriğinden sayfa düzenlemesine kadar mükemmel!
    70. sayfadaki Balmain bootieler ile Dolce&Gabbana çantayı ilk ki birleştirecek diye bekliyordum o da L'officiel oldu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.