YENİ MEKANI BEĞENDİNİZ Mİ ? :)

4 yaşını dolduran evimizdeki değişimin farkına varmışsınızdır. Parkelere sistre çektim, duvarları boyadım, perdeleri yeniledim ve tüm mobilyaları değiştirdim. Sonuç gördüğünüz gibi yepyeni bir mekan :)
 
Umarım bu yeni şablon hoşunuza gitmiştir. Fikirleriniz benim için çok önemli. Bu yüzden olumlu olumsuz düşüncelerinizi varsa da tavsiyelerinizi paylaşırsanız pek memnun olurum :)

Yorumlar

  1. Açık söylemek gerekirse eski şablon bana çok iç karartıcı geliyordu, böyle daha güzel olmuş, ferah ferah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de içimi karartmıştı beğendiğine sevindim teşekkürler :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. o zaman perfecto diyorum ben de teşekkürler :)

      Sil
  3. harikaaaaaaa...eskisinden cok daha guzel olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim bunu duyduğuma teşekkürler :)

      Sil
  4. Tebdil-i mekanda ferahlık var Pelinim:)

    Blogun yeni hali çok güzel olmuş. Çok sevdim. Görseller daha belirgin, yeni şablonun ve tasarımın fresh-nefis bir tat içinde . Sanki senin, yeni bir başka evine gelmiş gibi oldum. İçim açıldı. Tamam eskisi de iyiydi ama bu çoookk çooookk iyi ve sakın ama sakııınnn blogunu profesyonel ortama taşıma( .com uzantısı alıp da başka türlü yapma:) inan neden bilmiyorum ama blogspot okumak daha bir samimi, daha sıcak geliyor bana. Yeni yüzün hayırlı olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. papişe katılıyorum. bu siteyi blogluktan çıkarma sakın pelincim. diğer türlü sanki kapitalist sistemin bir çarkı, illuminatinin bir ayağı olacakmışsın gibi gelir bana:) böyle çok daha özgün çok daha gerçek bu blog.

      Sil
    2. Hülyam çok teşekkürler beğenmeniz çok önemli. yapım aşamasındaki yardımların içinse ayrıca teşekkür ederim. Şimdi şu com olayına gelirsek aslında uzun süredir düşünüyorum ve biliyorsun ki beni durduran tek şey değindiğin fazla profesyonel görünme olayı. ben de ısınamadım o olaya bir türlü..

      Deryacım koptum illuminati 'ne :)))) bir senin aklına gelir zaten böyle orjinal fikirler :)) beğendiğine sevindim çok teşekkürler. yok merak etme com olmayacağım. en azından bir süre daha böyle devamedeceğim diyelim. çünkü ileriye dönük bazı projelerim var. yakında çıtlatırım hafiften :)

      Sil
  5. bende çok beğendim sanki daha büyük eve geçmiş gibiyiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de o his oluştu. en azından görsellerimiz daha büyük boylarda olacak.

      Sil
  6. superrrrrr otesi cok sevdim cok guzel

    YanıtlaSil
  7. ben sevemedim, eskisi seninle özdeşleşmişti çok seviyordum. bunu yadırgadım

    YanıtlaSil
  8. benceee süper olmuş.. kesinlikle daha profesyonel bir görüntü ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bence de daha pro görünüyor. yaparken çok uğraştım ama sonuca değdi demek ki çok teşekkürler :)

      Sil
  9. Pelin ablacım biliyorsun ben ve annem senin sıkı okuyucunuz ve yine biliyorsun ki biz sana çok yorum yazamıyoruz. Ancak bunu yazmazsam olmazdı annem yaz diye başımın etini yedi:-) Biz çok sevdik yeni halini ablam. Sakın bozma.

    Yeliz ve annesi:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh keşke daha sık yazabilseniz. annen kafanın etini yediği için çok sevindim. ikinize de kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum harika bir anne kızsınız. darısı benim başıma. belki bir gün benim yerime Ayça'm geçer, kimbilir :)

      Sil
  10. Pelin hanım inanın (eski haliyle bana bazen) postlarınızı okurken basıyorlard:)Demek istediğim sizin bağımlınız olmasam bana kimse bu bloga baktıramazdı. Ara ara daralıyordum ne yalan söyleyeyim. Yeni hali çok başarılı, çok güzel olmuş. Papiş'in dediği gibi yeni bir eve gelmiş gibiyim. Ev sahibi aynı ama mekan daha keyifli, daha iç açıcı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh keşke eskiden bana söyleseydiniz de bu değişiklik için fazla beklemeseydim. yeni halini beğenmeniz mutluluk verici. fikirleriniz paylaştığın için çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Papiş Style duygularıma tercüman olmuş. Bazı başka bloggerlar gibi sakın ola ki adresinizi -com- yapmayın. Böyle biz çok mutluyuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz mutluysanız ben de mutluyum değişiklik YOK :)

      Sil
  12. ilk etapta biraz yadırgadım ama zamanla alışacağım diye düşünüyorum. Sanırım böyle daha net, daha mı tatlı olmuş ne Pelinciğim? :)

    Nevin***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nevin ben de öyle umarım. kesinlikle daha net haklısın.

      Sil
  13. Ilk actigimda yadirgadim, ferahlik hosuma gitse de eskisini aradi gozlerim ama simdi ikinci kez actigimda herseyin daha net ve profesyonel oldugunu gorup, cok sevdim. Bir tek neyi eklemeni rica edecegim biliyor musun? "Son Yorumlar" Bazen gunde birkac kez baktigimdan postun altindan tiklayip okumaktansa yorumlari, zaman darliginda ayri bir bolumden okumak daha pratik oluyordu. Nacizane tavsiyem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ylz'cim hemen önerini dikkate alıp ekleyeceğim. haklısın ben hiç bu açıdan bakmamıştım.

      Sil
  14. Kesinlikle cok guzel olmus bence :)

    YanıtlaSil
  15. eskisi daha güzel idi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım kısa zamanda alışırsın ve yeniden seversin :(

      Sil
  16. Yeni sayfana ben cok bayildim. Ilk intibam sanki biraz kiz makyaji ve prof bir dokunus oldugu. Cok daha samimi, cozy ve guzel geldi. Hani birazdan sominemi yakip, battaniyenin altinda beni okuyun der gibi :)

    Elif C.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elif harika bir ifade teşekkürler :) tivitte zaten duyuruyu mekana biraz makyaj yaptım diye oldu. hem de sezonun rengi bordo makyajı :)

      Sil
  17. En başta gördüğümde hiç beğenmemiştim. Blogu ters çevirdiler sandım!!! Soldakilerin sağa gelmesi şaftımı kaydırdı!! Bir korktum,bir alışamam diye üzüldüm... ama şimdi bugün bir daha baktım,daha daha baktım veee sonuç mükemmel!! Gazete okuyor gibiyim blog daha gözümün önünde,daha elimin altında oldu. Güzel oldu,çook güzel oldu!! Sanki biri ben daha iyi okuyim diye blogu bana yaklaştırdı!:)) Pek hoşuma gitti,bir sevindim bak şimdi!! Bir sevindirik oldum:)) Blogumla yakın yakın oh misss!! Gözüm hala biraz soldakileri sağa istiyor ama no problem geçer o 1-2 güne kadar:) Yeni evimi çokk sevdim benn, ferah ferah ohh miss! Eline sağlık pelin'İM:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha Gamze'cim ne kadar senlik bir ifade harikasın :) bu işi iyi bilenlerin tavsiyesine göre görsellerin daha iyi algılanması açısından sol kolonu sağa taşımak daha doğruymuş.ben de ilk senin gibi yok yahu alışamam dedim ama 1 günde alışmıştım bile :)

      Sil
  18. Eskinisin o kadar fazla bir albenisi vardı ki anlatamam.Çok ışıltılı bir blog sayfasıydı.Şimdi ki çok sıradan tıpkı diğer karışık,ruhsuz,soluk bloglardan hiç farkı kalmamış.Üzgünün beğenmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayret çoğunlukla da senin aksin söyleniyor. eskinin renk ve dağılım açısından daha iç karartıcı olduğu. benim de içim kararmıştı. iyidir radikal değişiklikler. umarım en kısa zamanda alışırsın. :(

      Sil
  19. eskisi de güzeldi netice de ilk göz ağrımızdı ama yeni hali kesinlikle çok daha klas olmuş :)
    happy birthday moda ve sosyete demek istiyorum..4.yaşında beraberiz umarım 40.yaşında da burada daha da genişleyerek keyifli sohbetler yapıyor oluruz inşallah...nice senelere... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim selincim. ve elbette amiiin demek lazım. bu blog sayesinde hayatıma o kadar güzellikler girdi ki hergün açtığım için kendime, devam etme gücü verdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum.

      Sil
  20. ben de refresh yapip durdum evin fotograflari gozukmuyor diye. bi anlamayan ilk basta gercekten evinin fotograflarini paylastin sanan benmiyim :))
    N.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha çok şekersin :) bir arkadaşım daha aynen senin gibi durmadan refresh etmiş yalnız değilsin :)

      Sil
  21. eskisi daraltıyordu beni çok kasvetli geliyordu,sırf senin hatrın için okuyordum ama bu şablon çook basit olmuş pelin yahu.başka bir şablon denesen diyorum.yok yok sevmedim valla birkaç kez daha açtım ama cık olmamış,klasına yakışmamış.zülal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben basit olduğunu düşünmüyorum. birçok şablon denedim kendime en yakın hissettiğim bu oldu üzgünüm :(

      Sil
  22. Ilk basta biraz yadirgadim ama konu senin blogun olunca ne yapsan alisiriz, önemli olan icerigi ve senin samimi yorumlarin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bunu duymak dünyalara bedel. çok teşekkür ederim :))

      Sil
  23. ilk yanlış adrese geldim sandım :) ama şimdi alıştım çok fark olmamış bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl fark olmamış daha ne olsun herşey değişti herşey :) beğenmeniz çok önemli teşekkürler :)

      Sil
  24. İlk açtığımda, aman Allahım ne oluyoruz dedim ama sonradan hoşuma gitti. Belki sadece fon rengi biraz daha özgün olabilir diye düşündüm. Çok fazla beyaz-gri olunca soğuk bir hava veriyor.
    Zaten o kadar karman çorman, ne aradığını bulamadığın blogların yanında, burası bir cennet...

    Ellerine sağlık, nice yıllara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpeeer :) ama beyaz grilik sadece görsellerde var geri kalanda hafif bir pembelik ve bordo hakim. işte o son satırın herşeyin özeti. aynen beni de o karışıklık çok rahatsız ediyor. sırf bu yüzden birçok blogu takip edemiyorum :(

      Sil
  25. bence de süper olmuş,com uzantısı hakkında yazılanlara katılıyorum:)less is more demişler beyaz,ferah ferah,mis gibi olmuş.Senin yazılarınla bu mekan birlikte style.com,whowhatwear'la kıyasıya kapışır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arzkoc naptın ama canım yaaa. ben vurun dedim sen öldürmüşün hihi :) o verdiğin örnekler çok uç olmuş ama egom sayende tavanda orası ayrı :)) çok teşekkürler :)

      Sil
    2. seni ne kadar keyifle okuyorum,ne kadar başarılı buluyorum,onun için yazdım:)egon da tavan yapsın!!!hak ediyorsun bence,bir çok dergide,cemiyetin(!)sosyetenin kılık kıyafetini yorumlayanları okudukça sana biraz daha hayran kalıyorum Pelinciiim:)

      Sil
  26. Ben yadirgadim, aliskanliklarina bagli insanim belki ondan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de senin gibiyim aslında. bana kalsa değiştirmeyecektim ama dış müdahalelere daha fazla dayanamadım :) umarım en kısa zamanda alışırsın.

      Sil
  27. Görüntü olarak daha prosfesyonel ama samimiyetini kaybetmemiş, sade ve net..kısacası ben bayıldım, tebrikler :) Banu A.

    YanıtlaSil
  28. ben de yadırgayanlardanım. eski hali daha özgündü sanki. çoğunluk sevmişe benziyor ama : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özgün müydü gerçekten ? hmmm bilemiyorum ama çok karışıktı bence. en azından ondan kurtuldum diyim :)

      Sil
  29. EvrimKuzey04 Kasım, 2012

    Sen ne yapsan.. çok yakışıyor.. evimizin yeni konsepti hayırlı ugurlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evrimcim çok teşekkür ederim canım. iyi ki varsın :)

      Sil
  30. güzel bi konsept hazırlanmış resimler birbirini tamamlamış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim beğenmene teşekkürler :)

      Sil
  31. sağol canım tutuşum benim çok öpüyorum yanacıklarından :)

    YanıtlaSil
  32. bayildimmm hayirli ugurlu olsun zaten guzeldi dahada ic acici olmus :)) Begum

    YanıtlaSil
  33. bende alışkanlıklarına fena halde bağlı bir insanım ne yazık ki:( alışmam zaman alacak ama sonuçta önemli olan şekil değil içerik. onun da kötü ihtimali olmadığına göre (yanlış anlama yeni görünüm kötü demek istemiyorum :) )bence eline sağlık:) ben de diğerleri gibi düşünüyorum ve amatör ruhunla prolara taş çıkartan yazılarını ve görsellerini lütfen .com a taşıma. amatör ruhunu seviyoruz biz senin :))
    sevgiler,
    zeynep

    YanıtlaSil
  34. Pelin, Tepkiler bölümü nedir acaba, doğru ve yanlış. onu anlayamadım ben?
    bir de uzun zamandır kim ne giymiş tahmin oyunu yapmıyorsun. özledik yahu :)
    sevgiler,
    zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım yani yazılanı dopru bulduysan doğru diyorsun ama yazdığımın aksini düşünüyorsan yanlışa tıklıyorsun. okuyucunun elindeki gizli güç yani :)

      Sil
  35. Merhaba Pelin! Ben eski sayfa düzenini daha çok seviyordum açıkçası...Daha kendine has gibiydi...BU daha lışageldik bir düzen..naçizane fikrim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fikrini paylaştığın için teşekkürler. tabiki de herkesin beğenmesini beklemiyorum zaten. o yüzden umarım çok zaman geçmeden alışmanı ümit ediyorum.

      Sil
  36. ah be yavru kuşum sen ne yapsan güzel başımızın tacı beyenmeme gibi bir durum olabilirmi sence________________

    YanıtlaSil
  37. ah be yavru kuşum sen ne yapsan güzel başımızın tacı beyenmeme gibi bir durum olabilirmi sence daha ________________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf ama sen beni fazla şımartıyorsun söyliiiim :) çok öptüm :)

      Sil
  38. Sevgili Pelin, ben çok beğendim. Daha ferah ve düzenli bir görüntüye kavuşmuş. Keyifli yazılarını daha da keyifle okumaya devam edeceğiz.
    Feride

    YanıtlaSil
  39. Merhaba, benim fikrim bilesenlerin saga gecmesi cok iyi olmus. Her biri duzenli kutucuklarla ayrilmis. Fakat sitenin formati cok mekanik. Kutucuklar daha yuvarlak hatli olabilir. Yazi puntosu daha soft olabilir. Bu hali cok robot robot olmus:( Herkesin begenmesi imkansiz tabi.
    Farklilik her zaman iyidir, cok emek verdiginizi tahmin ediyorum. Onemli olan icerik. Yazilarinizi her aksam zevkle okuyorum.
    Tugce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmmm kutucukları nasıl yuvarlak yapabilirim bilmiyorum. mutlaka şablon değişikliği olmlaı ki artık yerleştim başkasına geçmem imkansız. yazı puntosu daha soft derken ne demek istedin biraz daha açıklarmısın litfen. bu detaylı fikir paylaşımı için çok teşekkür ederim cevabını bekliyorum :)

      Sil
    2. Merhaba, bu isin uzmani degilim ben de:) sadece bende uyandirdigi duygulari yazmistim. Siz sorduktan sonra tekrar dusundum uzerine. Diger begendigim sitelere goz attim. Benim fikrim cok cerceve guzel durmuyor. Yan taraf icin uygun, bu sekilde duzenli oldu. Teknik olarak mumkun mu bilmiyorum. Yazilarin yayimlandigi ana bolumun etrafindaki cerceve kaldirilip diger tarafla butunlugu saglanabilir. Yazinin yazildigi yerin fonu beyaz, sitenin fonu kirli beyaz. Ikisi ayni renk olabilir. Cerceveler ince olmasina ragmen rengi kirmizi. Cerceve rengi mumkunse siyah olabilir.Yazi fontu times new roman yerine daha yumusak hatli belki daha buyuk karakterli olabilir. Tugce

      Sil
  40. bence güzel olmuş pelin hanım ama keşke baştaki resimler header mı deniyordu ona daha büyük olsa çok beğeniyorum ben çünkü bir de sayfanın rengi bir iki ton daha koyu daha gül pembesi olabilir bence. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembe olayını ben de düşündüm ama sonra baktım çok pamuk prenses gibi göründü. ben unisex olmasından yanayım o yüzden bu renkten memnunum :) header konusunda ise eskisi gözüme çok büyük geliyordu. header 'ın çok ön plana çıkmasını sevmiyorum. yani okuyucu bloga ilk girdiği an header ı değil de son postun başlığını görsün istiyorum. bu yüzden daralttım ebatları. zamanla alışacaksındır eminim :)

      Sil
  41. Çok ferah ve çok şık olmuş.
    Açıkçası her yeni yazınızı okurken; "bu blogun her şeyi çok güzelde şablonu çok eski model ve iç karartıcı" diyordum :)
    "Şıklığa ve görsele bu kadar önem veren zevk sahibi bir hanım niye daha farklı bir şablon uygulamaz ki" diyordum :)
    Şimdi olmuş!
    Süper, aynı keyifle ama daha da içim açılarak okumaya devam.
    Nice nice yıllar dilerim bu arada... :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.