MBFWI 2013 - Davetliler 2. ve 3. Gün

Gündem bu ara epey yoğun. Moda Haftası tüm hızıyla devam ederken aynı zaman da başka davetlerin düzenlenmesi ortamı epey hareketlendirdi. Şikayetim var mı tabiki de yok :) Sadece tek başıma şöyle rahat rahat yazacak vakti bulamamaktan şikayetçiyim o kadar.

Hemencecik 2. ve 3. güne bakıyoruz kimler gelmiş neler giymiş ve nasıl görünmüşler..



Arzu Sabancı baştan aşağı kusursuz. Belstaff ceketin güzelliği sezon başında dikkatimi çekmişti. Arzu Sabancı gibi hakkını veren biri tarafından giyilmesi iyi oldu. Ceket başlı başına şahaser. Kombine Pierre Hardy çantayla renk vermek dahiyane. Tek bir kusur bile göremiyorum.



Beyaz kıyafetinde ise avantgart yakaya sahip bluzu nefis taşımış. Ama pantolonun kupunu sevmedim. Olmayacak bir işi başarıp Arzu Sabancı 'yı kalın göstermiş. Charlotte Olympia clutchı ve aksesuarları sarhoş edici güzellikte.


Aslı Şen 'in ilk bakışta elbise görünümü veren trençi çok hoş. Bana Lanvin 'in trençlerini hatırlattı. Renk çok yakışmış. Renkte cömert davranıp stilettolarını da aqua renginden seçmiş. Portföyünü tam göremesem de Givenchy 'nin zarflarına benzettim. Saçlar güzel makyaj harika.



İkinci kıyafeti ise Dolce&Gabbana SS2013 tadında. Nefis güzellikte eteğin üstüne beyaz klasik bir gömlek giyip önünü düğümlemiş. Hoşuma gidiyor böyle farklılıklar. Ama etek ne kadar güzel olsa da kıyafetinde başrol küpelerine ait. Büyük olasılıkla Dolce&Gabbana 'nın Raffia model küpelerden olmalı. Saç modeliyle ve makyajıyla çok yakıştığı ortada. 


Bade İşçil 'den değişik ve iddialı bir kıyafet. Öncelikle eteğinde ki işlemeleri sevmedim. Ama bana kıyafetini asıl sevdirmeyen böyle bir kombine beyaz Hermes çanta kullanması. Bu kombin şiddetle minik kutu bir çanta istiyorum diye bas bas bağırıyor. Ya da omuzdan asılı zincir saplı minik bir çanta çok daha iyi olurdu. Bunun yanısıra saçları ve makyajı dört dörtlük güzellikte.


Berrin Yoleri oldum olası Victoria Beckham 'cı. Yaz sezonu parçalar beklediğim isimlerde teker teker görünmeye başladı bile. Berrin Yoleri 'ye siyah renk yakışıyor ve her daim başarıyla kombinliyor. Gayet şık görünüyor.


Bir diğer sarı renk seçen ise Beyza Arslan. Louis Vuitton 'ın Yaz koleksiyonundan güzel bir elbise seçmiş. Son zamanlarda makyajında ciddi bir değişiklik var. Göz makyajına ağırlık verip dudaklarda sakin renk kullanmaya devam etsin gayet hoş görünüyor. Kıyafetine uygun LV ayakkabıları ve aksesuarlarıyla baştan aşağı şık olmayı başaranlardan.


Buse Terim beni şaşırttı. Siz şimdi benden laf sokuşturmalı birşey bekliyorsunuz biliyorum ama beğendiysem susmayı bilirim gıkım bile çıkmaz :) Öncelikle renk ahengini çok sevdim. Cesur olmasını ise daha bir sevdim. Etek, gömlek, deri ceket üç parça da çok yakışmış. Belki resmin açısından bilemiyorum ama kusurlarını ustalıkla örtmüş. Ten rengi ayakkabı seçimi en doğrusu. Saçları ve makyajı doğal yapmış iyi olmuş. Tek minik kusur küpesi. Ne tamamlayıcı ne de ön plana çıkacak bir parça. Kolye tek başına yeterli olurmuş.


Ceylan Çapa çok hoş. Uçları püsküllü kısa ceketine bayıldım. Nefis yakışmış. Jean pantolonu, ve ceket renginde babetleriyle nefis görünüyor. 



Siyah kıyafeti de fena durmamış. Ama ilk kıyafeti favorimdir. Çivi mi iğne mi üstündekinin ne olduğunu tam anlayamasam da çantasının modelini çok sevdim.  


Derin Mermerci 'den karmakarışık bir stil. Ne tarafa bakacağımı şaşırdım o derece. Elbisesi tek başına müthiş güzel. Elbiseyi biliyorum dilimin ucunda ama bir türlü hangi marka bulamadım. Elbise, ceket ve çanta üçlüsü bir arada güzel ama kovboy çizmeleri kimse bana sevdiremez !! Saçlarının yeni rengine ohh yeaahhh diyorum. Nefis oldu böyle !!


Anne kız Dilek ve Serra Türker çok hoş görünüyorlar. 



Ece Sükan tiril tiril elbiselerini bluzlarını hep yabancı moda haftalarında giyiyor. İş bize gelince sanki daha fazla nasıl kapanırım kendimi nasıl saklarım diye özel çaba harcıyor. İki kıyafeti de içimi şişirdi birbirinden sıkıcı kombinler.


Eda Taşpınar bu aralar yandan poz vermeye epey takıldı. Geçenlerde de siyah beyaz kıyafetiyle aynı bu pozu vermişti pek komikti :) Ama doğruya doğru burdaki Zeynep Tosun kıyafeti çok yakışmış. Saçı ve makyajı dört dörtlük !


Emel Acar 'ı da beğendim. Tek sorunum pantolon paçaları olsa da bu sezon bu paçaları çok göreceğiz o yüzden şimdiden kendimizi alıştıralım. Robert Clergerie marka ayakkabısının modeli pantolonla nefiss yakışmış. Mercan takılarıyla bir arada gayet hoş görünüyor.


Esra Oflaz Güvenkaya yine ışıl ışıl bayılıyorum fiziğine. Ama geçenlerde gördüğüm siyah dantel elbise üstüne giydiği ceketi de kötüydü bu elbiseyle giydiği ceketi de. Bir oturmamışlık olmamışlık var. En azından düğmeyi iliklemesin ve açık bıraksın. Ceket dışında her şey harika görünüyor. Louis Vuitton çantasına sevgiler :)


Etel Baler muhteşemmm !! Şu ana kadar bir Arzu Sabancı bir de Etel Baler 'in bu kıyafeti beni heyecanlandırdı. İlk gün giydiği tulumla da şıktı ama bu elbiseyle yansıttığı hava bambaşka güzellikte. Yanılmıyorsam Nihan Peker imzalı gömlek elbiselerden. Elbise tek başına nefis bir tasarım. Reed Krakoff ayakkabılar müthiş bir eşleştirme. Siyah beyaz Chanel olduğunu tahmin ettiğim clutchı ile de son fırça darbesini atmış ve ortaya harika bir resim çıkartmış. Saçları ve makyajı da bir o kadar başarılı. 


Ezgi Kıramer 'i özlemişim. Keşke her gün her defileye gitse ve her seferinde farklı kıyafetlerle görebilsek. Ne yazık ki elimde şimdiye kadar gördüğünüz bu kombini var. Ama ne kombin. Acne marka neon yeşili paltosu ve altına giydiği pastel tonlarında uçuk mavi pantolonuyla harika görünüyor. Yeşilin sertliğini en doğru şekilde hem de trend bir şekiğlde yumuşatmış. Gianvito Rossi marka bootie'ler ile de renkleri iyice coşturmuş.  Saç ve makyajı her daim kusursuz !


Gül Saygı 'nın nerede geçen seneki IFW 'deki iddialı havası nerede bu seneki sakin görüntüsü. Stella McCartney elbisesi güzel ve yakışmış ama heyecanlandırdı mı ne yazık ki hayır :(


Ivana Sert şova devam ediyoruz. Bu kıyafetini de sevdim. Ya da şöyle diyim. Kıyafetini beğenmedim ama Ivana Sert 'in üstündeki duruşu ve taşıyışını sevdim. Saç modelini doğru kullanması, makyajı iyi uygulamasıyla dikkatimi çekmeye devam ediyor. İlk günkü kıyafeti gibi bu kıyafetinde de en doğru model ayakkabıyı seçmiş. Çanta siyah olabilirmiş ama bu da kötü değil. Ivana Sert 'e beklenmedik bir şekilde bizımlasın! demeye devm ediyorum..


Melis Birkan 'ın makyajsız doğal yüzü ve saçları hoşuma gitti. Ama giydiği deri elbise biraz da olsa bir dişilik bir kadınsılık ister. Tarzı olmayan bir seçim yapmış ama tuhaf bir şekilde kötü göründüğünü de söyleyemiyorum. Duruşu mudur bakışı mıdır bilemiyorum görünümünü sevdim. 


Merih Turan Chanel elbisesiyle gayet hoş ve şık ama keşke kapalı alanda gözlüklerini çıkarsaymış. Tüm görüntüyü baltalamış olmamış.


Pınar Sabancı Zeynep Tosun elbisesiyle harika görünüyor. Mümkün olsa da her daim bu tarz kalem etekli elbiseler giyse. Saçını salaş bir topuz yapıp elbisenin omuz detaylarını da ortaya çıkarabilirdi ama bu model de güzel görünüyor. Kırmızı portföyü yerinde. Ayakkabı seçiminde kolaya gitmiş siyahı seçmiş. Beyaz bir seçimde bu elbiseyle iyi gidermiş.


Serenay Sarıkaya yavaş yavaş görmek istediğim tarzda mı giyinmeye başladı nedir ? Acaba bunda Yasemin Taciroğlu 'nun parmağı var mıdır bilemiyorum ama gidişat gayet olumlu. Siyah elbisesi çok yakışmış. 


Taşlı etek üstüne giydiği bluz ve deri ceketi, seçtiği ayakkabı modeliyle de çok hoş. Yasemin Taciroğlu da pek bir şık. İkisi birlikte güzel bir kare çıkarmış. 


Yasemin Taciroğlu 'na mavi mantosu çok yakışmış. Jean pantolonla ve duru güzelliğiyle harika görünüyor.


Siren Ertan Çarmıklı Tom Ford biker ceketini yine güzel kombinlemiş. Gözlükler ise ayrı bir yakışmış. Her daim klasik giyinmemesini kendisini bu tarz spor kombinlerle daha çok görmeyi dilerim.


Suzan Toplusoy 'un montu müthiş şık çok beğendim. Gayet güzel seçimler yapıp çok hoş klasik bir kombin sunmuş.


Alara Koçibey 'in güzelliğini ne yapacağız bilmiyorum. Bir saç modeli birine ancak bu kadar yakışabilir. Ne giyse kabulumdur yine de hayran hayran bakarım. Bu ceketin aynısını Sinem Güven 'de de görmüştük. 


Burcu Kara bu kıyafetiyle gayet hoş görünüyor. Ebru Akel 4-5 aylık hamile ve ortada göbek namıma hiçbir şey yok ne sinir değil mi :) Bari turuncu gömlek üstüne payetli ceketini hiç sevmedim diyerek intikamımı alayım :)


Rita Fink 'e birisi bu saçlarla çok cool görünüyorsun falan mı dedi bilemiyorum ama benim için bu saçlarla ne giyse olmaz olamaz ! 


Esra Dinçkök ve Aslı Tümen çok hoş ve şık görünüyorlar. Özellikle Esra Dinçkök 'ün ceketi ve kombini ayrı bir güzellikte.


Nur Fettahoğlu 'na peplum ceket ve pantolon takım yakışmış. Kırmızı tonlarda bir ruj sürseymiş çok daha hoş ve göz alıcı olabilirmiş.


Allahım bu fotoyu atlasam mı atlamasam mı diye çok düşündüm ama beylere asla böyle giyinmeyin kıyafetinizle de milleti kendinize güldürmeyin demek için güzel bir örnek olması açısından es geçemedim beni affedin !

Yorumlar

  1. eleştirecek çok az şeyin olması tuhafıma gitti herkes hemen hemen çok iyi gözüküyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde düşünüyorum.Genelde bir,iki şık ancak çıkardı.

      Sil
  2. Ezgi Kiramer'i cok begendim. Maalesef, IFW, herkes ne kadar pahalli Chaneli cikartabilir dolaptan, o kadar da stili sahibi gosterebilir durumda kadinlar geliyorllar. Daha cok genc kizlar, daha cok turk tasaramcilar, blogcular, dergi editorler gormek isterdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen!! Dun Onur Basturk'te yazmis bu durumu.

      Sil
  3. Buse Terim'i Beymen giydirmiş :) Sonunda yaşına ve fiziğine uygun giyinmeyi başarmış başkalarının desteğiyle de olsa , yalnızca deri ceketinin kolları çok fena sıkmış tombik kolları daha da ön plana çıkmış. Pınar Sabancı'nın Zeynep Tosun elbisesi çok hoş sadece belindeki siyah şerit şeklindeki detayı sevmedim . Siren Ertan'a bayıldım çok hoş .

    YanıtlaSil
  4. esra bade15 Mart, 2013

    pınar sabancı müthiş naif duruşu ile göz alıyor zannımca..
    ivana sert, 80'lerde ki fatmagülün suçu ne filminde oynuyor sanki...
    buse terim, kıyafetin dinamikliği ile gülüşü hoşuma gitti, daha bir özgüvenli gülüyor...
    bade işçil sarı nasıl giyilir beyza aslan'dan öğrenmeli:))
    esra oflaz güvenkaya bana en kötüleri gibi geldi, o aurası uçmuş, akp gençlik kolları üyesi gibi olmuş ne biliyim :-O
    birde pelin hanım; çoooook uzun süredir:
    "feryal gülman" göremiyorum acep nerlerdedir meraklardayım...
    birde didem antebi ve begüm şen şıklığını özledim keşke onlarda olsa...
    tekrar kaleminize sağlık efenümmm....
    esra

    YanıtlaSil
  5. Bade İşçil in etek Özgür Masur yaz 2013 olabilir gibi geldi.
    Serra Tokar ın çanta markası nedir?
    Buse Terim in ayakkabısına en ideal seçim demişsin ya Pelincim; merak ettim bu kıyafete beyaz ayakkabı da olmaz mı? Teşekkürler, başarılar. Sema

    YanıtlaSil
  6. Arzu Sabancı PH ceket ile olan kombini harika fakat diğer beyaz kombinde pantolon kalıbı ona hiç uymamış.
    Bade İşcil'i çok beğendim gözlerindeki pırıltı insana enerji veriyor ama dediğin gibi çanta farklı olabilirdi.
    Buse Terim'i hiç beğenmedim kusurlarını ortaya çıkaran bir seçim yapmış bana kalırsa.
    Ceylan Çapa 'nın siyah kombinini daha çok beğendim.
    Ece Sükan herzaman farklı şık olmayı başarıyor stil anlamında kendisi Türkiye'de en beğendiğim isimlerden.
    Emel Yıldırımı ilk defa beğendim kolye detayı güzel.
    Esra Oflaz eteğini beğenmedim.
    Etel Baler yine çıtı pıtı ve kusursuz.
    Ezgi Kıramer her zaman şık olmayı çok iyi biliyor stili yine harika.
    Yasemin taciroğlunun spor şık havasını sevdim.
    Sirencim havalı ceketini yine çok havalı taşımış kıyafetindeki bütünlük çok hoş.
    Alara Koçineyin her zaman farklı bir enerjisi var.
    Nur Fettahoğlu'nun dar pantolon gözümü rahatsız etti onun dışında mükemmel.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  7. Bence en iyisi tabii ki Derin. Onda ötekilerde olmayan bir rahatlık var.Ve Etel Baler.
    Nur F, Esra O,Pınar S ve Arzu S de ayrı bir şık.
    Ama Eda T'yi nasıl beğendiniz anlamıyorum. İyicene bir alaturkalaştı. Kilolar da geldi sanırım. Yok alaturka çok alaturka.

    YanıtlaSil
  8. Canım ablam Beyza Arslan'ın clutchı Burberry f/w 2012 gibi geldi bana ama bilemedim...
    Yorumum da yakında gelecek :)

    YanıtlaSil
  9. Evet canım Burberry yazmayı unutmuşum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derinin elbisesi azzaro pelincim

      Sil
    2. Evet Azzaro bunu bir de ilk ben yazmıştım buraya ;) ama düşündüğümü o kadar hızla yazıyorum ki atlıyorum bazen bu detayları teşekkürler ;)

      Sil
  10. Ezgi Kıramer çok hoş ancak üzerindeki ceketin çok benzeri ( belki de aynısı ) ve altında daha koyu mavi bir pantolonlu kombin,

    kendi blogunda NY moda haftasındaki sokak stilleri bölümünde vardı. " bunda ne var " diyebilirsiniz ama ben onun daha kendine özgü

    bir stili olduğunu düşünüyordum. Sonuçta herkes NY, Paris, vs. Sokak stillerini takip ederek giyinebilir.

    YanıtlaSil
  11. Kimse heyecanlandirmadi beni:((( Arada hos olmus dediklerim var ama kimseye 8 puan bile veremedim ben:((( Bu arada son zamanlarda dikkatimi ceken birsey var. Asli Sen'i Ezgi Kiramer falan mi giydiriyor? Son aylarda ki secimleri bana tam bir Ezgi Kiramer final product gibi geliyor!! Sen bilirsin Pelin;):)

    YanıtlaSil
  12. en defileye uygunu Etel Baler,en güzeli Serenay Sarıkaya, en çok beğendiğim Esra Dinçkök.

    YanıtlaSil
  13. derin mermercinin elbisesi galiba azzaro sanırsam ve de bunu senden öğrendim .....

    YanıtlaSil
  14. Aralarında en sade olanı belki Nur F. ama kadında mükemmel bir asalet ve güzellik yok mu Allah aşkına? Buse Terim yine ve yine 'ne yapsa olmuyor ne giyse yakışmıyor'lardan :) Sosyetenin bir diğer genç kızı Ceylan Çapa'yla alt alta gelmesi de ayrı bir talihsizlik, bir alt resimdeki tarza, güzelliğe ve fitliğe bakın, bir de Buse Terim'e. Aslında üzülüyorum o kıza. Modanın fit vücutların ve kusursuzluğun dayatıldığı bir dünyanın ya da mesleğin içinde yer almaya çalışıp o dünyadan bu kadar uzak bir görüntü sergilediği için. Fizikten öte tarz ve etkileyicilik, aura açısından. :)

    YanıtlaSil
  15. Eda Taspinar bana yuksek sesle VAYYY dedirtti.
    Gol Golge 'nin bakisi da beni cok etkiledi.

    Siren Ertan 'in kombinini hic begenmedim. Her parca ayri telden.
    Buse Terim 'in de kombinini hic ama hic begenmedim yesil ceketin tonundan dolayi, bence zevksiz bir kombin.
    Etel Baler 'in kombini iyi olabilir ama mevsim yanlis.
    Bade Iscil 'in gomlek gogsu ilginc olmaya calisirken defolu gibi duruyor, sarilarin tonlari her telden calinca ben rahatsiz oldum bu kombinden.
    Ece Sukan 'in dudak buzmesinden biktim. Kendi de biksin artik.


    Derin Mermerci 'nin ceketi nereden, cikaran var mi? Burberry'mi? COK begendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derin Mermerci 'nin ceketi 7-8 sezon öncenin Chanel 'i haklısın nefis bir parça ;)

      Sil
  16. merih turan'a yaptığınız gözlük eleştirisini neden siren ertan ve alara koçibeyden esirgediniz?

    YanıtlaSil
  17. Acaba diğerlerinin kıyafetleriyle yadırgamamış olabilir miyim ? ;)

    YanıtlaSil
  18. Senin aksine ben Siren Ertan'i begenmedim, o etegin altina o çizmeleri giymek uzun boy ister.
    Esra Oflaz ve Buse Terim bence çok fena, ama sen begenmissin, Buse bu pozu verdiginde daha ince gözuktugunu saniyor zaar..
    Derin Mermerci ben ilk kez hayal kirikligina ugratti,karmakarisik kombiniyle..
    Burcu Kara ve Melis Birkanda da ne yazik ki tarz adina hiiiiçbisey yok..

    Benim için bir numara her daim Ezgi Kiramer!!!

    YanıtlaSil
  19. Sonda 'ASLAN' yatar dedikleri doğruymuş:-)))
    http://thefashionon.blogspot.com

    Arzu SABANCI'nın taşıdığı ikonik marka Belstaff outwear koleksiyonundaki ceket daha maskülen bir havada olsada üstüne cuk diye oturmuş.Bu ikonik markanın kendi sitesinde de erkek modelin üzerinde görebilirsiniz.

    Gerçekten içerik olarak çok zengin,özgün,güzel bir blog yalnız site de fazla resim olduğundan mıdır nedir sitedeki geçişlerde bir kasma ağır geçişler söz konusu.
    Bu blog bir çok blog açma hevesinde olan arkadaşlara eğitici-öğretici nitelikte olduğunu söyleyebilirim.
    http://thefashionon.blogspot.com

    YanıtlaSil
  20. tesekkurler Pelin hanim bu guzel postlar icin, Bir soru soracaktim Beyza.A hanimin ve Arzu.S hanimin saatleri ayni mi bana mu oyle geldi??!!...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) evet ikisi de Bulgari 'nin serpenti modeli

      Sil
  21. Aslı Şen'in stilettoları için buradan buyrun: http://www.beymen.com/Gianvito-Rossi-AYAKKABI_14679.html

    Siren Ertan Çarmıklı muhteşem bir kadın. Klas,naif ve kusursuz bir güzelliği var. Her tarzı kendine yakıştırıyor.

    Derin Mermerci'nin stilini hep beğeniyorum zaten, istisnasız...Cemiyet hayatı ve magazin ile çok ilgilenmesem de uzun yıllardır takip ettiğim sayılı isimlerden biridir kendisi. Serfiraz Ergun ile yaptığı söyleşiyi izledikten sonra beğenim ve hayranlığım tavan yapmış durumdadır:) Daha önce hiçbir röportajını görmediğim ve ses tonundan tut, kendi ve hayatı ile ilgili birçok detayı merak ettiğim Derin Mermerci'nin son derece doğal, samimi ve mütevazi bir insan olduğunu gördüğümde resmen mutlu oldum:))

    YanıtlaSil
  22. amerikalı kadınlar daha havalı ve güzeller.bazı çakma türk tiplerde boş zamanlarında kuran okuduğunu söylemiş.yalnız giyindikleri kuran modasından çok matruşka modasını andırıyor

    YanıtlaSil
  23. melis birkan a bordo ruj hediye edesim geldi anlam veremiyorum ben bu kadınlara tamam zenci olun demiyoruz ama böyle sarı alt ontlu cilt renginiz varsa mutlaka doğru ruj sürmeniz gerekir basit yani!!! bide eda taşpınarın elbisesini hiçççççç beğenmedim ben pozu zaten olay...ivana sert in eteğide güzel bence ama hani ben giysem 3 oda 1 salon gözükürüm o ayrı :D

    YanıtlaSil
  24. Gül Gölge Saygının saç rengine bir türlü alışamadım sarı hali ne güzeldi..Ülkede sarı yakışan koyu saçla, yakışmayanlar da sarı saçla geziyor...Ayrıca ne kadar güzeldi eskiden onun yüzündede bir şeyler var gibi..
    Serenay Sarıkaya ne kadar değiştirmiş giyimini iyi de olmuş daha klas bu hali ..
    Buse Terim yaşına göre kilolu boyu da kısa diğerlerinin yanında sırıtıyor..Kilo vermeli.
    Beyza Aslan Saba Tümer fazla zayıflamış hali adeta :)


    YanıtlaSil
  25. Eda Taşpınar tarzı olanlara hiç yorum yapamıyorum onlar öyle takılsın..Sondaki adam neydi Allahım sokakta erkekler daha şık..Bildiğin Doğudan yeni gelip para kazanmış sonra da bende Moda Haftasına gideyim bir şeyler öğrendim :))) inanılmaz kötü bir de bazı erkekler modadan uzak dursun Engin Altan gibiler giyince cool duran şeyler onlarda çok kıro duruyor çünkü.

    YanıtlaSil
  26. Kusura bakma ama ben Buse terim'i hiç beğenmedim.Evet renkleri karıştıması güzel ama yakışmamış seçtikleri.
    Beyza Aslan ise o kıyafet ile olmuş 55 yaşındaki hanımla rgibi. Yani tamam abarttım biraz ama kusura bakmasın da kayınvalide kıyafeti. İstediği kadar LV olsun yakışmamış. Yakası böyle kapalı seçimler bence B.A.'na yakışmıyor. Boynu uzun ve zayıf bir hanım olduğu için bence bu kadar kapalı yaka tercihler yapmasın. Ve elbise boyu B.A için kesinlikle dizden biraz yukarıda olmalı. Dizin altındak seçimler bacaklarını iyi göstermiyor.

    Bu acne kabanları kış başı birçok yabancı bloggerda çok gördüm. Ama yine de Ezgi Kıramer çok güzel görünüyor. Kaban çok yakışmış. Ben Suzan Toplusyoy'u hiç beğenmedim. Biraz daha canlı makyaj yapmalı. Çok soluk yüzü. O kabanı da onun fiziğine yakıştırmadım.

    Bu postta iki tane "En" im var : 1) ALARA KOÇİBEY, 2) ETEL BALER.

    ha bir de Emel Acar'ı da beğendim.

    YanıtlaSil
  27. Bence Buse terim biraz Miro Duma'yı giyim konusunda takip etsin, kendine örnek alsın. Giyim konusu fecaat . Off Gül Gölge'ye saçında yaptığı radikal değişiklikten sonra kıyafet tercihlerinde de bir tuhaflıı olmaya başladı. Umre'ye mi gidecek napacak? Baksanıza fotonun arkasına türbanlı geçen kızımızın denk düşmesi buna bir işaret olabilir :-PP Etel hn çok güzel. Çok yakışmış, çok hoşuma gitti. Siren hn kıyafeti o çizmelerle olmamış. Serenay Sarıkayanın kalçası Kim kardashian gibi kocaman görünmüş bu elbiseyle yada muhtemelen poz için duruşundan böule görünmüş.Emel acarın pantolonu bacak boyunu kısa göstermiş. Eda taşpınara noluyo böyle? Kilo mu aldııı? Kıyafet ne öyle? Klasik Türk Düğününde gelinin kızkardeşi gibi olsaymış. Oyyyhhhh içim daraldı. Başka da beğendiğim yok.

    YanıtlaSil
  28. Ece Sükan'ın ikinci kombini müthiş.Sıkıcı olamayacak kadar..

    YanıtlaSil
  29. 1.Ethel baler

    2.Arzu Sabancı

    Başka da beğenemedim.Ezgi kıramer bile çok abartmış neonu burada, bir olmamışlık var.

    Bade İşçil'in kıyafeti Özgür Masur arada ama ben de beğenmedim fazla işlemeli.

    YanıtlaSil
  30. Suzan Toplusoy kusursuz, elestirecek bir sey bulamadim.
    Serenay Sarikaya da sasirtici derecede iyi gorunuyor. Boyle devam etsin.
    Ezgi Kiramer'e bayildigimi soylememe gerek yok sanirim :)
    Pinar Sabanci'nin kiyafetindeki motiflere anlam veremedim. Begenenlere bir sey diyemem ancak gozume hic hos gelmiyor.
    Melis Birkan saclarini toplasa ve carpici bir ruj surse, butun havasi degisecek. Kiyafette, durusunda bir sey eksik... vurucu bir aksesuar, bir ruj, bir sey.
    Nur Fettahoglu guzel gorunuyor lakin o ayakkabilar yerine daha carpici, siradisi, klas bot/ayakkabi gormek isterdim.
    Rita Fink'in elbisesini sevemedim. Saclar ayri bir hikaye zaten.
    Valla ben Ivana Sert'in etegini begenmedim. Paril paril hali 80'ler havasi vermis gereksiz sekilde. Daha modern bir renk-desen ile daha farkli olabilirdi.
    Burcu Kara bana siradan geldi. Lise talebesi gibi duruyor.
    Derin Mermerci gercekten cok karmasik. O kadar ayrinti goruntuyu bozuyor.
    Buse Terim her zamanki gibi kotu. Bu kiz iyi giyinmeyi hic ogrenmeyecek. Renk kombinasyonu bence guzel degil. Dahasi, kusurlarini ortmeyi yine becerememis.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.