KİM BU STAR ?

Begüm Şen İstanbul 'da bir davette değil de sanki Los Angeles 'da Ivy 'den çıkıyor gibi. Pek güzel, pek şık ve pek bir havalı. 





Omuz detayları dikkat çekici güzellikteki lacivert romantik kesim Louis Vuitton elbisesiyle kusursuz bir şıklık içinde. Mavi Hermes Constance ve neon sarısı Christian Louboutine 'ler ile çok klas bir eşleştirme yapmış. Hatırlarsanız bu tarzı geçen yıl Victoria Beckham elbisesiyle de yapmıştı ve yine hayran kalmıştık. 

Saçlarına yeni bir model verip kahkül kestirmiş ve inanılmaz yakışmış. Zaten genç ama daha da genç olmuş. Baştan aşağı klas şıklık dediğimiz işte böyle bir şey !


UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. Neon ayakkabı işi bitirmiş, çantanında aynı renk olması gerekmezmiydi??

    YanıtlaSil
  2. Benim zevkime göre en doğru eşleştirme olmuş. Uzun zamandır ayakkabı ve çanta da renk uyumuna hayır diyoruuuz :) Tabi istisnalar olabilir ama bu kombinde olmamalı derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Selin haniiim cok sevdim yorumunuzu 😉🙏:))h

      Sil
  3. Begüm Şen gerçekten çok hoş olmuş. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Sozcu gazetesinin ana sayfasinda sizin postunuz kullanilmis.'' İstanbul 'da bir davette değil de sanki Los Angeles 'da Ivy 'den çıkıyor gibi. '' diyerek. haberi sitede aradim ama bulamadim ama haberiniz olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi gösterip haber verdiğin için tşkler ;) Sözcü blogumdan postlara yer veriyor ama işin en doğrusunu yapıp mutlaka kaynak adres ve yazar ismi belirterek.

      Sil
  5. Sozcu.com.tr ana sayfasinda sizin yaptiginiz yazi haber olarak gosterilmis, ama icerikte bulamadim. haberiniz olsun

    YanıtlaSil
  6. Ben saçlarını daha çok beğendim :)Kahkül çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  7. Begum Sen boyunun ve yuz hatlarinin getirdigi modern havanin onunu romantik elbiseler ile kesip atmasin! Onu dinamik ve modern kesimlerle cok daha havasinda goruyorum. Pekcok turk haniminda olan alaturka altyapi onda yok, bence bastira bastira kullansin bu avantajini.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Pelin bayildim gercekten karelere kendimi bi an dedigin gibi hissettim;)) cookk mersi. Ve sevgili arkadaslar tum yorumlariniza tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  9. Çok beğendim ayakkabılara bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. Peki, ayakkabilarla canta ayni renk olmasin, kabul, ama birbirleriyle daha uyumlu renkte olsaydilar, bence cok daha guzel olurdu. Burada neon sari ile mavi bir arada... ne bileyim, tam olmamis.

    YanıtlaSil
  11. Begüm Şen'i çok beğendim . Saçları çok güzel olmuş .Geçen sefer poz verişi kötü diye yazmıstım bu sefer harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. Ben de bayıldım gerçekten çok havalı :) Ama ben bu kombine VB elbiseyi daha çok yakıştırdım ama yanlış anlaşılmasın buna da bayıldım ama o bir adım daha önde. Kahküller de ayrı bir konu, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.