TÜRKER KARDEŞLERİN ŞIKLIĞI



İki kardeş bir arada sanki şıklık yarışı içindeler. Lara Türker 'in elbisesinin rengi çok yakışmış. Dantelli göğüs detayı çok hoş. Bel çizgisindeki taş tuş olayı biraz sevimsiz ama genel havaya uymuş, beğendim. 

Favorim ise Serra Türker. Çok ince ve küçük göğüslü hanımlara bol ve dökümlü halter yakayı müthiş yakıştırırım. Tam benim sevdiğim nefis bir seçim yapmış. Zarif ve şık. Elbisenin kesimi, kumaşı harika. Saçlar hoş, ruj rengi doğru düşünülmüş ama resimde gördüğüme göre allık fazla kaçmış. 

Ne kadar "ama" desem de ikisi de genel olarak gayet hoş, bakımlı ve şıklar. 

Yorumlar

  1. Korkarim Serra Türker kendisine hem ince hem de şık denmesine ragmen üzülen tek isim olacak:)

    YanıtlaSil
  2. serra hanim cok elegan ve cok avrupai, fakat lara hanim in alaturka gorunumu icin bisi diyemicem, melisa kanatliyi ise cok begendim ,. Bu dugunde kotu diye nitelendirebileceginiz bir suru insani da gormek isteriz.bigunku dergilerde cok net gozukuyor.
    Duygu aykac

    YanıtlaSil
  3. Lara Hanim tum goruntusuyle, bu blogda simdiye kadar gordugum siklar icinde en begendigim. Ozellikle makjaji mukemmel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir ama itiraz etmeden duramadım.Bu bloga kimler kimler geldi gözler ne şıklıklar gördü ve bunların içinde birtek bu hanımefendi mi diyorsunuz.Bunu diyebilmek için ya kendisi ya da çok yakını olmanız gerekiyor.demeden duramadım pelin napim çok uçunca bişi diyim dedim umarım yayınlarsın bu yorumumu.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    3. Ahahahhahaahahahahaahhaah :)))))))))))) "Lara Hanim tum goruntusuyle, bu blogda simdiye kadar gordugum siklar icinde en begendigim. Ozellikle makjaji mukemmel." Ahahahahahahahah :)))))
      İtiraf ediyorum ben Pikaçu. Dayanamayıp Pika Pika dedim elektiriği verdim ama hakettiğim için tabi. Pika pika pika

      Sil
  4. Serra Türker harika görünüyor.dediğin gibi çok zarif.evet makyajda abartı var ama yinede iyi işte.serra hanım yaşına göre fazla makyajlı abartılı geldi bana sevmedim.

    YanıtlaSil
  5. Serra turkeri cok begendim dumduz siyah kiyafeti ve vurucu kirmizi rujunun iyi bir ikili oldugunu dusunuyorum. Cantalrina da ayrica kalpcikler. Basarilar.
    Mina

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  6. Serra Türker'i önce çantalarıyla tanıdım. Çok yaratıcı, bir o kadar da mütavazı ve tatlı biri. Ben de elbisesinin kesimini kendisine çok yakıştırdım. Kırmızı ruj da çok yakışmış.
    Evren

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.