Kırmızı Halı'nın Yeni Prensesi ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ !!

 



Özge Özpirinçci'nin son zamanlarda ki kıyafet seçimleri çok hoşuma gidiyor. Günlük hayatta felaket giyinmesine rağmen kırmızı halılarda sade ve tarzına giden seçimlerle göz dolduruyor.

Modacısı Hakan Akkaya isimli ilk kez duyduğum bir yetenek. Londra'da düzenlenen Empire ödüllerine giydiği eteğinde minik kanatlar olan siyah elbise Özge'ye çok yakışmış. Abartısız ve yerinde bir seçim. Ama ciddi ciddi aşağıda resmini koyduğum Zeynep Erdoğan'dan esinlenmiş :)



Aynı şekilde Yeşilçam Ödül Gecesi'nde giydiği sırtı derin dekolteli kırmızı elbiseyle de gecenin şıklarındandı.

Ünlü ve modacısı ilişkisi şimdilik güzel gidiyor. Ünlülerimizin kırmızı halı performansları o denli kötü ki güzel bir işbirliği gördüğümde pek bir sevindirik oluyorum :)

Yorumlar

  1. canım o benim yaaa,her gördüğümde yüzüm güler:))KALBİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNE DE VURMUŞ,e adaşım da :)))daha ne olsun :))athena'nın arsız gönül klibinde de çook tatlı yaaa :))

    YanıtlaSil
  2. kendisi iyi de,sevgilisi iki davette de aynı takımı giymiş sanırım :) biraz da ona yardımcı olsun :P

    YanıtlaSil
  3. engin altan düzyatan bence 2 davette gayet şık. hala kot pantalonla davete gitmeyi bi halt sananlar varken bu adam bence çok şık.

    özge özpirinçci yi bir talk şov da seyretmiştim. gayette akıllı bir kız. verdiği cevapları ve konuşması çok hoşuma gitmişti.

    YanıtlaSil
  4. özge sabancı ünv mezunu. yani sözüm meclisten dışarı ama bir okul kazanamayıp ajanslarda oyuncu olma şansını yakalayıp ünlenmiş bir kız değil. akıllı bir kız ve çok da mütevazi. doğal. daha ne..
    bu arada zaten zeynep tosun değil mi o elbise ya=))

    YanıtlaSil
  5. zeynep tosun değil de zeynep erdoğanın elbisesesinin aynısı. ? hakan akkayamıymış tasarımcısı? çok şaşırdım. bu kadar belli bir detayı bir tasarımcı nasıl tekrar eder??

    YanıtlaSil
  6. yahu ben tosun un eteği derken erdoğan ki neredeyse tıpa tıp aynıymış :) uyarı için teşekkürler ayjoe.

    sevgili verabox bütün ajanslarda aynı isim geçiyor. üstelik erdoğan'ın kinde iki farklı ton kullanılmış özgeninki tek renk.

    hafiften (!) esinlenmiş hakan akkaya !

    YanıtlaSil
  7. esinlenmiş mi :) aynısını diktirmiş desek :)

    YanıtlaSil
  8. ee....zeynep'de viktor&rolf'dan esinlenmis ;)

    YanıtlaSil
  9. ozgur masur da benzer bişey uapmıstı bir ortak daha cıktı:) hadi bakalım bıktık artık klon tasarımlardan

    YanıtlaSil
  10. Yeşilçam Ödül Töreni'nde göz kamaştırıcıydı. Hümeyra'nın kanatları altında "Melekler Korusun"da ürkek bir genç kızdı, artık serpilmiş ve çok güzelleşmiş. Emma Watson'un Hermione'den dönüşümüne benzettim!

    YanıtlaSil
  11. sizden korkulur :))) gerçektende victor&rolf da da aynı tarz etek var. ne etekmiş yahuuu :)

    YanıtlaSil
  12. walaa eskiden kürk giyenlere kırmızı boya dökerlermiş(yazar burada genç olduguna gönderme yapıyor),
    o misal taklit elbise giyenlerede boya dökülmeli. onlarda modacılarına çemkirmece...

    xoxo

    YanıtlaSil
  13. ya bu elbiseyi bengü bi klibinde giymemişmiydi,
    bu kızı bende severdim ama sonra trafik polislerine içki kontrolünde ayyy çok ilkelsiniz diye bağırıp alete üflememesi ve onlarında hastaneye götürüp kan testi yaptırması ve de alkollü çıkıp ehliyetine el kondu tabi (işini yapan memurlara saygısızca bi davranış bence )

    gecen gisele nin defilesinde elektirikler kesilince bu hanımın çığılık çığılığa bağırması abuk sabuk bişeyler söylemesi kendisinden bayağı soğumama neden oldu

    YanıtlaSil
  14. Blogunu ben modadan buldm canım cok begendım severek takıpteyım artık:) bu arada bence de cok sık olmuş ama hakan akkaya bıraz fazla esınlenmiş zeynepten :)))
    http://nalanhaznedar.blogspot.com/
    benım bloguma da beklerım sevgıler nh

    YanıtlaSil
  15. teşekkürler ve hoşgeldin sevgili fashion designer :)

    YanıtlaSil
  16. bir esinlenme örneği de benden....

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/04/marchesa-anddd-tween-for-women.html

    YanıtlaSil
  17. Merhaba. Ben OndaGördüm blogunun yazarıyım :) Dün internette dolanırken bu elbise karşıma geldiğinde melek kanatları oldukça tanıdık geldi, hemen bildim çünkü Zeynep Erdoğan'a ait bir elbiseydi ve ben bloga bunu bu şekilde aktardım. Daha önce de elbiseyi Merve Boluğur Küçük Sırlar'da giymişti. Ama bana bugün bir yorum geldi sevgili 'Willdone Dekorasyon'dan. Elbisenin Hakan Akkaya tasarımı olduğunu belirtmiş ve sizin bu postunuza link vermiş. İnanın hayretler içindeyim. Bu esinlenmekten de öte birşey. Nasıl gidip bir elbisenin aynısı dikilir ve kendi tasarımım denir? İşin detaylarını siz biliyorsanız ve beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim :)) Memnun oldum..görüşürüz :))

    YanıtlaSil
  18. merhaba angelinazli
    açıkçası ben de anlamış değilim bu olayı. hakan akkaya nın kinde kanatların tümü beyaz gibi geliyor bana. ama şimdi bazı resimlere bakıyorumda içinde pudra rengi görüyorum sanki. işin tuhafı zeynep erdoğan facebook grubunda da bunu ünlüler kısmına eklemedi. hakan akkaya da eklememiş. ama tüm yayın organlarında hakan akkaya diye yazıldı. zeynep erdoğan ın en azından düzeltmesi gerekirdi bu yanlışı. kıyafet resmen ortada kaldı kimse sahiplenmiyor :)

    YanıtlaSil
  19. Haklısın :) Çünkü bende blogda bir düzeltmeye gitmek istiyorum yanlışlık yaptıysam. Daha önce dizidekinin uçuk pembe modeli de olduğu için ve ben aynı elbise olduğunu düşündüğüm için Designist'teki satış linklerini bile koydum :) Karışık bir durum cidden. Teşekkür ederim ilgine ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.