10- GÜNÜN RESMİ

 



Günün kareleri Saadettin Saran ve Emek Külür düğününden ! Özellikle üstte gördüğünüz 3 fotoya bayıldım. Tek bir karenin içine mutluluğu da aşkı da hapsetmişler !

Birliktelikleri duyulduktan itibaren ikisini de çok yakıştırmıştım. Damat yakışıklı ve başarılı, gelinse güzel ve başarılı. Aslında bu post altında birinin adını daha söylemek icab eder ama eminim o işi siz benden daha iyi becereksiniz :)

Nikahları sade bir törenle gerçekleşti. Herşey yaşlarına ve konumlarına uygun bir şekilde düşünülmüş. Emek Külür 'ün gelinliği Özgür Masur imzalı. Kendi gibi sade ve zarif bir seçim yapmış. Ertesi gün ise Saadettin Saran 'ın memleketinde düğün yemeği verilmiş. Burda da Emek Külür 'ü yine sade ve kendisine çok yakışan bir kokteyl elbiseyle görüyorsunuz. Saçı, makyajı herşeyi çok hoş. Ama yazımın başında da dediğim gibi en çok mutlulukla parlayan yüz ifadelerini sevdim..









Share

Yorumlar

  1. Birlikte olduklarini duydugumdan beri birbirlerine en yakistirdigim ciftler arasinda on siradalardi. Saadettin beyin ozellikle bir onceki hatali seciminden sonra bu kadar dogru bir secim yapmis olmasini takdir ediyorum. Adam dogru yoku buldu :) gozlerinden mutluluk fiskiriyor. Omur boyu mutluluklar diliyorum. Damatlik ancak bu kadar yakisabilirdi bir erkege.

    YanıtlaSil
  2. Kendini güzel ve başarılı sanan eski sevgilinin bu fotoları görmesi lazım diye düşünüyorum:)))Belki fikri değişir...

    YanıtlaSil
  3. cooook cooook guzel ve zarif. bastan 3. resimdeki halleri ne kdr mutlu, ne kadar asik. masallah masallah diyorum, nazarlar degmesin, bir omur cok mutlu olsunlar. banim gozume bu sadelik daha hos geliyor.

    gerci biraz kinadim, 75k eurolari yok muydu elie saab'a gelin diktiricek!? :)

    YanıtlaSil
  4. Emek kulur kac yaslarinda merak ediyorum . 37-38? Bilen? Gul

    YanıtlaSil
  5. EMEK KÜLÜR 1974 DOĞUMLU SAADETTİN SARAN İSE 1964, BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞMIŞLAR... ALLAH MESUT ETSİN.

    YanıtlaSil
  6. Bu sefer mutluluğu daim olsun Emel hanımın, hayatta tecrübe edebileceğimiz en zor şeylerden birini yaşadı. Iki seçimi de çok başarılı. Hem yaşlarına, hem konumlarına yakışır bir şekilde olmuş herşey, çok beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Hülya Avşar kıronun tekiydi. Aldatan adamı affetmeyi millete kanıksatmak için elinden geleni yaptı ama şükür ki vatanımın kadınlarında mide var, prim yaptırmadılar.

    Bu hanım ise bakımlı, başarılı, güzel, zeki ve kaliteli biri. Esaslı bir kadın. Saadettin Saran ise yaşına göre oldukça yakışıklı ve başarılı bir bey. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Böyle bir kadına böyle bir adam, böyle bir adama da böyle bir kadın yakışır zaten. Mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. bencede çok yakışmışlar. gelin gerçekten baya hoş bir bayan.
    tabiki hülya avsar iye kıyaslamıyorum ama karakterini bir yana bırakırsak ben hülya avşarın çok güzel bir kadın olduğunu düşünüyorum. basit olabilir ama hakkını yememek lazım kadın güzel :)

    YanıtlaSil
  9. 74 dogumlu mu ? Bana mi oyle geliyor sadece bilmiyorum ama daha buyuk duruyor sanki. Cok guzel bir yuzu var ama bana sorsaniz en az 42-43 derdim.

    YanıtlaSil
  10. Huysuz'un da dedigi gibi son dugun postundan sonra gozlerimiz bayram etti. Zarafet, asillik, guzellik hepsini bir arada gorebiliyoruz, hazmetmislik, yasamislik bu iste. Cok mutlu olsunlar. Bu arada, Emek K.'un yuzu resimlerde nasil da Ozlem Onal'in genclik hallerine benziyor. Ayni yas civarindalardir sanirim, cok guzel cook.

    YanıtlaSil
  11. bademlimon19 Eylül, 2012

    çok hoş bir kadın cidden çok zarif.. ama hülya avşardan tam 11 yaş küçük bunu da unutmayalım lğtfen.. hülya avşar bence gençliğinde güzelliğin zirvesindeydi... hala da yaşına göre çok hoş bir hanım... birini övücez diye birini yerin dibine sokmanın anlamı yok.. sadece güzellik olarak kıyaslıyorum çünkü emek külürü hiç tanımıyorum...

    YanıtlaSil
  12. Bana göre güzellik bir bütündür, insanın davranışları giyimi güzellik unsurunu etkiler. Bana göre Hülya Avşar bütün olarak bakarsak Emek Külür ün yanında zayıf kalıyor. Allah Mesut etsin diyorum ve bu konuyu kapatıyorum:)))

    YanıtlaSil
  13. Bende aynı fikirdeyim son düğün postu için içimden gelenleri yazıya dökmemek için yorum yapmadım :)
    Oysaki bu çift ne kadarda doğal gelin damat olup birbirlerini tamamlamışlar işte insanın içinde bir kalite bir zerafet var ise mutlaka fotograf karelerine de yansıyor.
    Kimseyi karalamak istemem ama gerçekten 2 yıl öncesine kadar H.A. hayranıyken son yıllardaki halleri beni çok soğuttu. Artık gereksiz fevri ve şımarık hallerinden acilen kurtulmalı bana kalırsa. Son olarak uzun saç yakışmadı kendisine.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Çok yakışmışlar 3.fotoğrafta ikisininde gözlerinden mutluluk akıyor.Zaten Sadettin Saran ile Hülya Avşar'ı hiç bir zaman yakıştıramamıştım.Tamam Hülya gençliğinde güzel kadınmış ama artık değil.Emek Külür doğru bir seçim olmuş bence.

    YanıtlaSil
  15. Hülya Avşar mı güzel bu kadın mı ben bilmem, erkekler bilir. Ben sadece Hülya Avşar gibi midesiz bir kadının (bir de utanmadan o midesiz halini millete örnek olarak gösteriyordu, kusa kusa baygınlık geçirdim o dönem :D) böylesi esaslı bir kadınla kıyaslanamayacağını düşünüyorum. Eğitimini en iyi şekilde almış, alanında söz sahibi devlet gibi bir hatun. Erkek olsam ben de evlenme teklif ederim, o derece :D.

    YanıtlaSil
  16. cok hos bir cift cok yakismislar. tek anlam veremedigim o her an sarkiya girmek uzereymiscesine duran mikrofon kilikli dugun cicegi.. neyse, gelinin cani sagolsun :)

    YanıtlaSil
  17. ay o düğün çiçeği içinde yazacaktım unutmuşum. Emek hanımı öyle iyi anlıyorum ki içinde artistik tavırlar beslemiyorsan nasıl tutacağını da bilemiyor sıkıntı duyup bu gibi hallere düşüyorsun aynen benimde başıma gelen buydu :))

    YanıtlaSil
  18. gelin hoş zarif ve sade ama saadettin saran bana nedense samimiyetsiz ve içten pazarlıklı geliyor. hülya avşara bir dünya .ok atılırda bu adam bu kadını bir zamanlar tercih etmiş vakit geçirmiş. insan kendini değiştiremez fakat karşısındaki insanı az çok bilir ve ona göre ona yaklaşır. saran da bile bile bunu kabul edip zamanını vermişse bu avşara, en çok .oku ona atarım valla:)
    bu arada gelin hanım bir kaç kilo verirse daha genç görünür gibi geliyor.

    YanıtlaSil
  19. Bence Angelina jolienin-brad Pitt nasıl bir ikiliyse, bu ikili de öyle:) inanılmaz güzeller ve birbirlerine cok benziyorlar hele 3. Foto muhteşem! sevginin oldugu ve mutlu oldukları o kadar belli ki;)
    Ben de çiçeği hiç sevmedim, Hatta takıları da ama bosverrrrr gitsin dedim cok takan bir kadın degil emel kulur , ikinci gün giydiği kıyafet kombinledigi ayakkabilar ve takıları politika giris111 dersinde olan saadettin beyin eşi olarak ikisi de giyim sınavını başarıyla geçtiler derim .cok Cool ve sade ba-yıl-dim kalpciklerrr:)) Hülya ya da laf atmayın yahu kadın her dem guzell onunki de farklı bir güzellik ve bence kendi sektöründe de kişiliğine ,disiliine güvenerek kendi gibi olan bir kadın kıyaslamayın,gündeme getirmeyin lüzumsuz.,neticede saadettin saran onla da beraber olmuşsa kendinden bisiler bulmuştur ayrıca evlenen insanların exlerini gündeme getirmek saçma ve ayıp bunu magazinciler de yapıyor gerek var mı?:(( evlenmişler barklanmislar güzeller güzeli çifte mutluluklarrrrr
    Hande t.

    YanıtlaSil
  20. Gonlume Gore19 Eylül, 2012

    Bencede kareler hos ve zafif fakat bende Saadettin Saranin itici oldugu ve Emel K nin yasindan buyuk gosterdigi fikirlerine katiliyorum.Emel K yasina gore ne hos kadin diye dusunmustum acikcasi ve 40 in ustunde oldugunu saniyordum.Gelinin memleketteki elbiseyle taktigi Van Cleef kupelerse gozumden kacmadi cok guzel.Mutluluklar dilerim !

    YanıtlaSil
  21. çooook yakismislar!!! Ikisindende kalite akiyor resmen, çok mutlu olurlar insallah..
    Saadettin Saran'in karizmasi, yakisikliligina söz söylenmez, Emek hanimda çok güzel çok duru, çok asil duruyor..
    En çok yakistirdigim çiftlerin basinda geliyorlar..
    Hülya Avsara gelince, egri oturup dogru konusalim, çok güzel kadin ve bunun farkinda oldugundan fazlasiyla simarik, bazen saygisiz, basit vs vs..

    YanıtlaSil
  22. YOK CANIM EMEL KÜLÜR 42 YAŞINDA. BEN GELINLIGINDEN ÇOK ELBISESINI BEĞENDIM. GÖĞÜS ALTI MODELI YAKISTIRAMADIM KENDISINE. AMA ONEMLI DEĞIL HICBIRI . UYUM AKIYOR ARALARINDAN.

    YanıtlaSil
  23. Bakarken defalarca maasallah demekten kendimi alamadim, hatta (bana ne oluyorsa) gozlerim doldu...Ne kadar tatli bir cift. Asalet, zerafet, kalite akiyor her kareden..Mutluluklari daim olsun.Ben Emek Hanim'da yasadiklarinin verdigi bir olgunluk oldugunu dusunuyorum. Bence yasli gozukmuyor, kilo bakimindan da fazlalik goremedim:)

    YanıtlaSil
  24. emek hanım üniversiteden 94 yılında mezun olmuş.71li olması kuvvetle muhtemel.
    şeyla

    YanıtlaSil
  25. Umarım kilo vermez, muazzam bir fiziği var. Medyanın bombardımanından dolayı normal kiloluları bile beğenmez olduk. Bu kadın normal kiloda, kusursuz görünüme sahip. Kollarının kemikleri belli olsa bu kadar hoş görünmez.

    YanıtlaSil
  26. Niye kilo versin ayol model mı bu kadın ?cookk guzel !kadın gibi, normalinde zaten dikkatinizi çekerim gelinlikli halı daha balik etliymis havasi yaratmis ,muhtemelen dekolte ve sac seklindendir fakat ertesi gün giydiği daracik beyaz kokteyl boy elbisede gram fazlalığı yok ayrıca zaten yuvarlik hatli biri .uğraşmayın kadınla biraz birbirimizi olduğumuz gibi beğensek?Tadını çıkarın bu anın fotonun ve mutluluklarının nedir bu hemen kilo versin nidaları ?
    Hande t.

    YanıtlaSil
  27. Harika gözüküyorlar. Birbirlerine çok yakışmışlar. İlk 3 fotografa bende bayıldım.


    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  28. Emek hanımın kendi sitesinde 5 eylul 1971 doğumlu olduğu yazıyor. Bu arada coook yakışmışlar hep mutlu olsunlar.

    YanıtlaSil
  29. Ay bu ucuncu yorumum olacak ama aklima baska bir sey daha geldi..bir sonraki secimde saadettin beyi milletvekili olarak gorecegiz gibi bir his var icimde..ne dersiniz?..

    YanıtlaSil
  30. Ne kilo vermesi yahu ?!?! Kadin dedigin boyle olmali ne oyle cop kara kuru iskelet gibi gorunumler yokk kesinlikle karsiyim bu olaya ;) Bence de gayet saglikli yuvarlak ama fit bir gorunumu var.

    YanıtlaSil
  31. Asalet kalite zerafet mütevaziluk fiskiriyor adeta...coooook begendim cok, cok asil ve kaliteli görünüyorlar.bayildim..damat zaten coook karizmatik, gelin hanimda cok zarif ve asil.kalite budur iste.. Bir öneki dügünden bayginlik geldi bana..simdi isr icim ferahladi..ömür boyu mutluluklar.. HA cok basit kaliirda saadetin saranin yank da..kalitesiz basit simarik cogu zaman saygiziz ve terbiyesiz halleri beni sinir ediyor..simdi iyi secim yapmis;)) sevgiler ela

    YanıtlaSil
  32. Gözde Özer&Kamil Agel düğününden sonra ilaç gibi gelen kareler bunlar.
    Birbirine son derece yakışan ve mutlu bir çift görüyorum.
    Dilerim mutlulukları daim olur.

    YanıtlaSil
  33. Emek Külür 74 doğumlu muymuş????? Benimle yaşıt yani. E o zaman ben de 28 gösteriyorum:) Yani daha büyük duruyor yaşı. Valla ben 44-45 gibi sanıyordum.

    YanıtlaSil
  34. Bence Emek Külür Saadettin Saran'a çok bile.Çok hoş bir bayan, alımlı, sade. Allah mutlu etsin.

    YanıtlaSil
  35. Yukarıda yorum bırakan sevgili HANDE T.nin kalpçiklerden sonra yazdığı herrrr birrr kelimeye de harfi harfine katılıyorum.

    YanıtlaSil
  36. Emek Külür çok şık, zarif ve gözleri gülen bir kadın. Ne kadar hoş, allah ikisine de sonsuz mutluluklar versin.

    YanıtlaSil
  37. bence Emel hanim tam kivaminda kesinlikle kilo vermesine gerek yok. Bir gram bin ayibi örtermis. Daha zayifli hali yüzünün güzelligini bozar. Sanki bana biraz Megan Fox andirdi, onun daha olgun hali. Cok hos bir bayan, secimlerine bayildim. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Saadettin beye sadece biraz tav oluyorum o kadar yoksa cok hos bir cift.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  38. Merhaba,
    Mmeleketteki düğün yemeğinde giydiği elbiseye bayıldım.Markasını bilen var mı?Böyle bir elbiseye ihtiyacım var da acilen.Hazır olması lazım diktirecek vaktim maalesef yok.

    YanıtlaSil
  39. düğünde yaslı ama kokteylde cok daha genc ve güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  40. hülya hanim emek hanimdan cok daha güzel bunu göremeyen kör olmali birde emek hanimin genclik resimlerine bakin ilk evlendigi beyle farki göreceksiniz estetik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.