11 - Kim Daha ŞIK ?

 


Nihayet beklediğim şey gerçekleşti !! :) Birkaç gün arayla VictoriaBeckhamgillerden Aylin Tahincioğlu ve Feryal Gülman Victoria Beckham marka aynı model elbiseyle pişti oluverdi :)

Şahsen Aylin Tahincioğlu'nu daha çok beğendim. Tek sebebi Feryal Gülman'ın ayakkabılarını beğenmediğim için. Bir de Aylin Tahincioğlu uzun boylu bir kadın. O yüzden elbise orjinal etek boyuyla daha bir hoş durmuş üstünde.


PS : Bu arada gördünüz mü bilmiyorum ama Aylin Tahincioğlu'nun Pucci kıyafeti yazım bugünkü Posta gazetesine haber olmuş :)


Yorumlar

  1. pelincim senden nasıl kaçmış şaşırdım! feryal gülman eteği uzattırmış :))))
    o yüzden daha uzun duruyor.

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi uzatmış haklısın :) ama mini versiyonu daha güzel.

    YanıtlaSil
  3. Tamda Feryal Gülman'a ısınmaya başlıyordum kiiiii bu hiç olmadı.Küçücük bir cemiyettesiniz , niye bu kadar göz önünde olan bir kişinin giydiği elbiseyi yine çok göz önünde olacağın bir yer de giyersin??? Ben olsam bu elbiseye dünya kadar parada vermiş olsam da AT giydikten sonra giymemmm sadece evde giyerdim... Sonuçta tarzını koyupta çok farklılaştıracağın bir elbise değil bence..Çok mu katıyım???

    YanıtlaSil
  4. Bence kesinlikle Aylin Tahincioğlu. Onun yaşına ve fiziğine daha güzel gitmiş elbse, ayrıca Feryal Gülman'ın kolyesi hiç yakışmamış elbiseye.

    YanıtlaSil
  5. Bence, boy farkindan ziyade, Feryal Gulman'in yasina ve tarzina pek uymamis.. Bir de bu belden bollasan elbiseler goz biktirmadi mi artik?

    YanıtlaSil
  6. feryal gulman etekleri nasil uzatiyor her seferinde anlamiyorum? terzisi kisaltsa anlicamda uzatmak??? birisi beni aydinlatsin.

    YanıtlaSil
  7. ben de anlamıyorum :) her etekte uzatma payı oluyor demek ki :)

    YanıtlaSil
  8. bu feryal glmaın aykkabılarla arasındaki sorun ne çok merak ediyorum bu gördüğüm 4.kombini 3ündede ayakkabı felaketine uğramış

    YanıtlaSil
  9. feryal gülman'in kiyafete harcadigi parayi hesaplamaya karar verdik bi arkadasimla, sonra vazgectik cunku ucu bucagi, sonu yok:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.