422 - KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

Tam 12 gündür Feryal Gülman postu yapmadığımın farkında mısınız ? Olacak iş değil !! Hemen arayı kapatayım ve son kıyafetlerine yer vereyim :)



Gördüğünüz ilk kıyafet çok hoş bir Mary Katrantzou. Renklerin her türlüsünü oldum olası kendisine yakıştırırız. Yine çok hoş görünüyor. Zaten Mary Katrantzou tasarımları seçen ve yakıştırmasını bilen topu topu 4 ismimiz var. Feryal Gülman, Siren Ertan Çarmıklı, Aylin Tahincioğlu ve Arzu Sabancı.

Feryal Gülman elbisesini Hermes Medor clutch ve iki renkli Prada ayakkabılarla eşleştirmiş. Ayakkabı seçimi çok hoşuma gitti. Bilenler vardır bu modelin hemen hemen aynısını Zara 'lar da bulabilirsiniz. Tabi indirim sonrası bulabilirmisiniz ondan emin değilim.

İkinci elbise ise benim çok hoşuma gitmese de Feryal Gülman 'a yakışan bir Jonathan Saunders. Kesinlikle Feryal Gülman 'ın üstünde mankenden daha güzel görünüyor. Mankende gördüğümü beğenmemiştim ama Feryal Gülman 'ın üsütünde elbisenin detayları çok daha hoş durmuş. Bottega Veneta clutch ve Christian Louboutin ayakkabılarla eşleştirerek tam da kendine yakışan bir şıklık yaratmış.

Bizlere verdiği röportajında pişti olaylarından ne kadar sıkıldığını dile getirmiş ama ben yine de bu kıyafetleri herhangi biri giymiş diye kontrol ettim ama bulamadım. Napayım huylu huyundan kolay vazgeçmez :) Ama en azından artık pişti yerine kime daha yakışmış diyip topu sizlere atıyorum :)

hazır laf Mary Katrantzou 'dan açılmışken TopShop için hazırladığı koleksiyonuna değinmeden olmaz. Şubat ayında satışa çıkacak olan Mary Katrantzou for TopShop koleksiyonundan şu ana kadar elimizde ne yazık ki tek bir resim var. O da aşağıda gördüğünüz elbise. Zaten topu topu 14 parçalık bir koleksiyon. Bu yüzden olsa gerek koleksiyondan fazla detay ya da resim göremiyoruz. Ama bildiğim birşey varsa o da ucuz bir koleksiyon olmayacağı. Mesela bu gördüğünüz elbisenin İngiltere 'de satış fiyatı 350 pound olacak. Yani neredeyse 1.000 TL. Ha değer mi değer elbette. Her ne Mary Katrantzou elbiselerde görmeyi sevdiğim kalıp gibi durma özelliğini bu elbise de göremediysem de elbette gidip bakacağım, beğenirsem alacağım.



Ama TopShop için hazırladığının yanısıra bir de Longchamp için hazırladığı çanta koleksiyonu var ki sanırım bu benim ilgimi daha çok çekti. Çantalar 23 Ocak 'ta Paris Colette mağazasında satışa çıkacak. Bu tarihte Paris 'e yolu düşenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Sizlere koleksiyonu en güzel şekilde görebilmeniz için güzel bir klip sunuyorum. Hem Mary 'nin o hayranlık uyandıran renkli dünyasına girebilecek hem de çantaların hazırlık aşamasını görebileceksiniz.

Untitled from Kerry Pieri on Vimeo.



Share

Yorumlar

  1. Bu benin elbisem ilk gördüğüm an çarpıldım yıldırım aşkıyla hemen sana sordum şimdi bu elbisenin postunu görmek beni mest etti:))İnanılmaz yakışmış feryal hanıma.Bu arada ayakkabı konusuna gelince ben zaten usta kadınların ayağına yakışır demiştim sende öyle olduğuna göre no problem:))Verdiğin kombin çok yerinde bir kombin ama inan bana bunu çok az kadın yapabilir benim aklıma neler geliyor bu ayakkabıyla tüylerim irkiliyor çoğu kadının palyaço gibi duracağına eminim:))CL genel olarak seksi ayakkabılar yapıyor ve ayakkabı denince benim aklıma ilk CL geliyor arada şaşırması normal:) Aklıma gelmişken dedim buraya yazayım diğer postta yazmadım affedersin:))

    YanıtlaSil
  2. Elbise muhteşemmiş! http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Mary Katrantzou elbisesiyle mükemmel şık görünüyor =) ama ben Jonathan Saunders'li kombini pek beğenmedim.. Elbise güzel, Bottega veneta çantası güzel Cl'leri hoş birbiriyle de uyumlular ama bilmiyorum.. Bi de ben mankendeki duruşu daha çok beğendim :/.. Neyse Katranntzou'lu kombini çok iyi ;) bideee Pelin ablaa video açıldı iPhone ve o koleksiyondan bir çanta görmek istiyorum sendee!! :3 sadece Paris'de miymiş?

    YanıtlaSil
  4. tamam gamze anlaştık teşekkürler :)

    evet fazılhan birtek paris colette 'de satılacak. yolum düşerse ki sanırım düşmeyecek ama benim yerime alabilecek dostlarım var onlara haber ettim :) özellikle uzun saplı olanlara bayldımm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Colette'nin sitesinde kaç numaralı? Ben orda ikincinin desenini çok beğendim ama fenerli orkideli la pliage'yi de çok. beğendim =) arkadaşlarına söylemelisin bu fırsat kaçmaz =)

      Sil
  5. Feryal hanıma iki elbise de çok yakışmış ama Prada ayakkabıları ben o sanat eseri gibi elbiseye hiç yakıştırmadım. Ayakkabılar döpiyes ayakkabısı, çok ciddi bir görünümü var. Kalem etek, döpiyes, pantolon altına çok yakışır ama bir Mary Katrantzou elbisenin altına bu kadar ciddi görünümlü bir ayakkabı giymek cinayet gibi birşey. Ben olsam yuvarlak burun bir model tercih ederdim.

    YanıtlaSil
  6. M.Katrantzou'ya bayılıyorum ben. Çantalar çok güzel değil mi Peliiinn? Yoksa bana mı öyle geliyor.Bahar açmış bahar:-)) İnşallah dostların senin adına en kısa sürede bu çantaya ulaşırlar Pelinim ve senin olur:-))

    YanıtlaSil
  7. Mary Katranzou elbiseye bayildim ayakkabi ise renk uyumu olarak benim cok hosuma gitti Belki bu sene bu tarz iki renk ayakkabii cok begeniyorum ondan J . Saunders magazada gorsem elimi surmem ama FG bence kendisine yakistirmis.

    YanıtlaSil
  8. Pelin hanim Feryal Gulman sizinle yaptigi soyleside yorumlari okuyorum demisti sanirim Eger bu yorumuda okursa kendisini boyle canli renklerle daha cok begeniyoruz. Bu arada cantalar supermis Umarim kismet olur sizede

    YanıtlaSil
  9. Şimdi gördüm elbiseyi sanem tezman'da giymiş ama ben feryal gülman'da beğendim:)Dediğim kadar varmış bu elbise giyen giyene maşallah:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.