66 - Kim Daha ŞIK ?

 


Serra Taşkent geçtiğimiz günlerde bir davete çok şık bir Stella McCartney tulumla katıldı.

Bu tulumu geçtiğimiz sene içinde Kim Cattrall ve Chelsea Handler da giymişti. Karşımızda bir nevi tulum nasıl giyilir dersine konu olacak farklı kombinasyonlar var.

Kim Cattrall tulumu ince bir kemerle kullanırken Chelsea Handler hiçbir şey kullanmamış. İkisinin de vücudu gayet güzel. Ama stil ve şıklık anlamında ikisini de zayıf buldum.

Bunun yanısıra Serra Taşkent kalın bir kuşak kullanarak daha hoş bir görüntü yakalamayı bilmiş. Tulumun omuzlarında vatka olduğundan keskin çizgisini daha yumuşatmış ve güzel bir bütünlük yakalamış.

Kim Cattrall 'in sivri burun stilettoları son derece çirkin. Chelsea Handler 'ın seçimi iyi ama Serra Taşkent 'in ki en iyisi.

Serra Taşkent 'in saçı, makyajı ve kullandığı aksesuarlar gayet yerinde. E böylelikle benim birincim zaten belli olmuş oluyor :)



Share

Yorumlar

  1. Hepsi birbirinden şık:)

    YanıtlaSil
  2. Kim Cattrall göğüs farkıyla önde :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Pardon Chelsea Handler mış :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle Serra hanımı beğendim sanki giydiği başka bir tulum diğer hanımların giydiği tulum değil.Onun üstünde canlanmış hayat bulmuş ve ona çok yakışmış.Kim Cattral yine bir derece kemerle falan kurtarmış ayakkabılarını sevmesemde tulum ona bir derece yalışmış ama Chelsea Handler bana göre çok kötü hiç yakışmamış ona tulum ben onun da ayakkabılarını beğenemedim.Dediğim gibi kesinlikle Serra Taşkent çok şık ve güzel görünüyor şimdi düşündümde acaba o kuşak siyah olmasaydı da renkli mi olsaydı yada devetüyü falan daha mı iyi dururdu ama siyah-lacivert kombini bu sene moda o yüzden böyle de muhteşem:)

    YanıtlaSil
  5. Serra Taşkent bu üç resimde en iyi olanı.Kalın kemer,toplu saçlarla zarif bir duruşu var ama Kim Cattrall'ın dekoltesi,Chelsea Handler'ın ayakkabılarını tercih ederdim....

    YanıtlaSil
  6. Evet Serra Taskent digerlerinden daha hos olmus aksesuar bakimindan fakat o tulumun en buyuk esprisi derin gogus dekoltesi bence. Serra Taskent'te bunu goremiyorum dolayisiyla dekoltenin getirdigi karatker kalmamis tulumunda. Gerci zaten cok tulum meraklisi bir insan da degilim ya, o baska! :)

    YanıtlaSil
  7. Bence de kesinlikle Kim Cattrall. Serra Taskent ayakkabilari isabetli kullanip +1 puan almissa, balon göguslerden -10 puan kaybetmis. Stella McCartney asaletle tasinmalidir. Maalesef balon gögusler avam kaciyor.

    YanıtlaSil
  8. YC bence tulum gayet düz ve hiçbir esprisi olmayan bir model. o yaka bana çok önemli bir detay olarak görülmedi açıkçası. bende giyseydim aynı serra taşkenti gibi giyerdim. bence tek bir hamleyle tuluma çok daha zarif ve giyiebilir bir hava katmış diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Var ya gene aynı şeyleri düşünnmüşüz sadece eklemek istediğim iki şey var Chelsea Handler tulumu en iyi taşıyan olmuş ama kemersiz olmamış,Serra Taşkent'in de clutch'I pek olmamış gibi geldi ama benim de birincim Serra Taşkent :)

    YanıtlaSil
  10. Offf, cok buyuk hata yaptim. Isimler karisti. Balon gögusler Chelsea Handler'a ait. Serra Taskent yazmisim :(( Duzeltme: Hanim hanimcik ve guzel = Serra; dekoltesiyle tulumu avamlastiran = Chelsea; sampiyon = Kim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.