67 - Kim Daha ŞIK ?

 


Didem Antebi 2012 'ye hızlı bir giriş yaptı diyebilirim.. Genellikle şık giyinir ama 2012 ile daha mı bir iddialı giyinmeye başladı nedir ?! Vizon renkli Kaufmanfranco elbisesiyle daha dün konu etmişken bugün de Alexander McQueen 'den nefis güzellikte siyah bir elbiseyle karşımızda.

Bu güzelliği daha geçtiğimiz gün Elizabeth Olsen giymişti. Peki hangisini mi beğendim ? Kesinlikle Didem Antebi !

Elizabeth Olsen caaanım güzellikteki kesimi manasızca altın rengine boğarak elbisenin tüm detay güzelliklerini mahvetmiş. Sadece Alexander McQueen clutchı yeterli olacakken hem kemer hem de ayakkabıda altına gitmesi bana çok fazla geldi.



Didem Antebi ise hiçbir renk oynamasına girmeyerek elbisenin tüm detaylarını bizlere en güzel şekilde gösteriyor. Elbise vücuduna çok güzel oturmuş. Transparan bacak dekoltesiyle son derece dozunda bir güzellik sunmuş. Saçları, makyajı ve küpeleri şahane. Tek sorun sanırım açık renklerde kullandığı portföyü ki o da arkada kalmış iyi olmuş :)

Benim oyum tartışmasız Didem Antebi 'ye gidiyor.



Share

Yorumlar

  1. Gördüğüm en güzel didem antebi işte budur tam olarak budur.Şahane görünüyor elbiseye hayat vermiş.Saçı,makyajı,ayakkabıları hatta çantası bile güzel bana göre diğer hanımefendinin hiç ama hiç şansı yok ona bakamadım bile didem hanıma bakmaktan:)Hem o altın sarısı kemerle elbiseyi boğmuş hemde rakibi fazla kuvvetli o kemeri takmasaydı da ben didem hanımı beğenicektim.Elbise şahane yakışmış:)))

    YanıtlaSil
  2. Didem Antebi'ye tabi ki daha çok yakışmış ama ben elbiseyi hiç beğenmedim orası ayrı. Gereksiz bir fırfır tül fazlalığı, halbuki dünkü sade saten elbise çok daha zarif ve seksiydi. Yine de Didem Antebi çok hoş giyiniyor, tebrikler.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Elbiseye ve Didem'in kupelerine ba-yil-dim!

    YanıtlaSil
  4. Ben ikisini de beğenemedim, McQueen'in bir "hard core" dokunuşu/havası var genelde; iki yorum da ayakkabılar, kemer seçimi vs. bu havayı boğmuş sanki, daha kadınsı tarafa çekmişler...kötü mü, asla değil...ama tam da ifade edemedim, sanki bir şeyler ya fazla ya eksik :)
    Sevgiler
    Özlem

    YanıtlaSil
  5. Didem'e kesinlikle daha cok yakismis bı kere Elizabeth'in boyu kısa oldugundan elbise tuhaf durmus ama didem antebiye cuk oturmuş çok beğendim

    YanıtlaSil
  6. Ben de Didem'i daha çok beğendim.Kemer kullanmayışını ve seçtiği ayakkabıyı ve aksesuarları ile çok başarılı.

    YanıtlaSil
  7. Ben birsey anlamadim disarda kar varken sokakta cekilen bir resimde Didem hanim donmamismi? Basin elbiseyi ceksin diye pozmu verilmis? Paltolar fora edilip.
    Elbise Didem Antebide daha iyi ama elbisenin kendi guzel degil.

    YanıtlaSil
  8. McQueen tarzına zaten bayılırım ve kesinlikle Didem Antebi çok güzel taşımış..

    YanıtlaSil
  9. işte budur Didem Antebi tarzı dünkü elbisesi ni hiç yakıştıramamıştım kendisine...

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey19 Ocak, 2012

    Bacak boyu ıle Dıdem Hn.. :) elbıseyı halıyle kaldırmıs.. dıger turlu Elizabeth Olsen da elbıse boyu dız altında kalmıs.. komık durmus.

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle çok şık didem antebi.aksesuar kullanımı saçı hersey kusursuz.Sadece benimmi dikkatimi çekti çok merak ettim? yine çok hoş bir hanım ama birazcık kilo mu almış didem hanım?

    YanıtlaSil
  12. Ben acik soyliyim en cok mankendeki halini begendim. Her ikisinede elbiseyi yakistirmadim. Didem hanim cok daha baska giysileri mukemmel tasiyabilir. Ayrica hakikaten bu sogukta basina elbise gostermek icin boyle durmayi bende hic anlamadim. Selin.

    YanıtlaSil
  13. valla arkadaşlar kusura bakmayın ama bende mcqueen elbisemi en güzel şekilde göstermek için aynı bu pozu verirdim :) sonuçta resminiz çekiliyor, basılıyor, bakılıyor ve malum konuşuluyor. bana kalırsa giydiğinin hakkını vermektir bu. sonuçta kadın ivana sert pozu yapıp vücudunu okşayarak dans edip elbisesini göstermiyor ya dimi ? :))

    YanıtlaSil
  14. hahaha süpersin Pelin yorumuna bayıldım )))

    YanıtlaSil
  15. Doğru söyliyeyim benim gönlüm isterdi ki liz Olsen diyeyim ama olmamış gerçekten.. Didem antebi bir nebze daha iyi,Didem antebinin saçını, makyajını beğenmedim. Olmamış demiyorum ama basic platformlar(louboutin mi ne?) yerine daha cesur bir ayakkabı tercihi yapabilirmiş..Tam tersine Liz'in saç makyajını çok beğendim ama oyun Didem Antebi'ye :)

    YanıtlaSil
  16. Ikisinide begenmedim:/ antebide cok alaturka durmus kiyafet.yukarida bir yorumda dendigi gibi A.Mcnin hark core bir ruhu var,ikiside hic tasiyamamis.hele hele bizim kizda hic olmamis.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.