MELTEM CUMBUL 'un Altın Küre Şıklığı !

 


Ne yazık ki Meltem Cumbul 'un Altın Küre 'de konuşma yaptığı anları canlı göremedim çünkü uykuma yenildim. Ama açıkçası konuşmasından çok ne giyeceğini merak ediyordum.

Sade, iddiasız ama kendisine yakışan bir Chloé Resort 2012 seçmiş.



Mikrofona doğru yürürken eteklerin uçuşmasını çok sevdim. Oscar de la Renta stilettoları çok zarif. Ama konuşmasındaki hakimiyeti görmek en güzeli.

Şeftali tonlarındaki makyajını beğendim. Erica Courtney imzalı küpeler zarif. Svaroswki taşlı Temperley London clutchı çok hoş. Gülümsemesi samimi. Tuhaf tuhaf pozlara bürünmemesi büyük bir mutluluk. Kısacası herşey harika görünüyor.

Meltem Cumbul 'un böylesi önemli bir gecede sunuculuk yapabilmiş olması Cannes 'dan ödül ile dönmeye eş değer bir başarıdır. Ota moka laf edeceğimize birazda başkası adına mutlu olmayı becerebilsek keşke !

Meltem Cumbul 'un konuşmasını merak edenlere videosunu da ekliyorum.



Görsel Malzeme : Vogue.Com


Share

Yorumlar

  1. açıkcası kıyafetini ben de beğendim sadece biraz soluk kalmış rengi ama twitterda yaylım ateşine tutmuşlar elbiseyi şaştım kaldım.

    YanıtlaSil
  2. ister torpil desinler ister başka bişey. oohhhhh çok iyi yapmış çıkmış oraya. sanki orada ödül alan herkes, oraya çıkan herkes hak ediorda çıkıyor. bilmiyoruz dönen dolapları sanki.
    meltem cumbulun o törene sık gittiğini biliyoruz. hatta geçen sene twitter da dedikodu bile yapıp bizi bilgilendirmişti sağolsun:) valla birde bir filmde ya da dizide oynasa abd de ödülleri alıp götürür:) bizim oyuncular oradaki oyuncuların çoğundan çok çok daha iyi. hepsinin mimikleri aynı. birini izle %80 ni izlemiş sayılırsın. orası bir pazar ve başarıdan ziyade reklam önemlidir orada. iş getirecek işlere yatırım yapılır. yoksa senaryoymuş oyuncuymuş yönetmenmiş hava civa ya. meltem cumbul da oradaki oyunculardan daha iyi bana göre.
    la times da çatlasın dursun. her sene bir ünlünün yavrusunu bize golden globe kızı diye sunmasıda çok abes o zaman.

    YanıtlaSil
  3. Ben meltem cumbul'la gurur duydum ama elbiseyi beğenmedim ya fazla sönük ve sıradan geldi bana ne biliyim yabancılara bakıyorum da hanımlar daha havalı ve dik duruyorlar bizim türk kadınları biraz hava konusunda eksik:)Aman ne diyorum ben meltem'e helal olsun ya ne giydiği fazla önemli değil aslında önemli ama neyse:))

    YanıtlaSil
  4. Pelin sana kesinlikle katiliyorum, herkes gercekten demedigini birakmamis kadina. Ben bugun tekrarini izlicem odul toreninin ama sabah bu kadar konusulunca hemen videosunu izledim, tepkileri okudum. Kendisinin en buyuk hayali Oscar'a gitmekmis, hatta her sene ozel elbisesini diktirip oyle izlermis oscarlari. Bu onun hayaline yaklasik bir basari yani en azindan sahneye cikmis, kendini dinletmis. Ki buyuk ihtimalle ödul vermek icin cikti aslinda oraya. Zaten yabanci dilde en iyi film odulunu vericek diye adini yazdilar onceden ama heralde Madonna'nin menajerinin filan yaptigi salaklik yuzunden ya da her kim yapmissa bir salaklik yuzunden onu boyle sacma bir konumda biraktilar. Nedense herkes Meltem Cumbul'la dalga gecmeye calisiyor su siralar, ne kompleksli, degisik bir milletiz ya.

    Ama kendisini her ne kadar takdir etsem de, ben yine de elbisesini hic mi hic o ortama yakistiramadim. Elbise cok yakismis, gayet seker ve guzel durmus. Ama orada giyilecek elbise bu degil bence. Eger her sene katilan biriysen, unluysen boyle seyler giymen daha 'eh hadi neyse' olabilir. Ama kendini gostermek icin gittigi yerde keske soyle cok alimli, dikkat cekici guzellikte bir elbiseyle, cok sik katilmis olsaydi diye gonul isterdi. Herkesin gozunu ustune cekseydi ( tabi oyle bir ortamda kolay olmasa gerek ama anlatmak istedigimi anlamissinizdir), ne guzel kadinmis diye bir bakan bir daha baksaydi. Tabi simdi de cok seker ve guzel. Ama iste anladiniz siz:)

    YanıtlaSil
  5. Elbise hoş fakat böyle bir gece için daha renkli bir elbise tercih edilebilirmiş, yine de bütün olarak değerlendirirsek şık olmuş, paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Ya şu güzelim Chloe beğenilmez mi kardeşim?! Tamam belki beğenmeyebilir insanlar bunu belirtmeleriyle sorunum yok daaa ne bu bazıları twitterda falan bi laf sokuşturmalar bi kere o laf sokuşturanlar gitsinler bana daha güzel bi golden globe kombini çıkarsınlar bana aaa doğruuu kendileri golden globe'un ne olduğunu bile anca öğrenmiştir!! Ki bence kendisi en şıklardan biri olmuş bu caanım elbiseyle.. Küpeleri ve clutch'ı ile mükemmel olmuş. Evet belki tam red carpet elbisesi olmasada gayet basarılı ve absürt durmuyor.. Bi de asıl beni güldüren elbiseye hakaret edenlerin daha Chloe neymis bilmemeleri tek bildikleri markalar Chanel ve lv olan ( ki onların da sadece isimleri) olan kızların başımıza eleştirmen kesilmesi.. Beğenmeyenle değil hakaret edenle sorunum bunu da tekrar belirtiyim..

    YanıtlaSil
  7. Bu arada Pelin ablacım Golden Globe post'una yaptığım yorumun daha yarısındayken yanlışlıkla kapattım eve salı gunu donuyorum evden yazarım artık =) bi de bugün Kate'ciğimin doğum günü onun için de bi post yap bence ;)

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. EvrimKuzey16 Ocak, 2012

    Ya tam kıyafetıne laf edıyordum.. Yurtta Barıs Cıhan da Barıs sozunu duyup ta gözlerım dolunca allak bullak oldum.

    Bır de o kadar unlunun arasında o mıkrofona gıdene kadar kendınden nasıl emın gıttı.. bır de orada hayran oldum.. Ulkesının adını gecırmesıne, ıyı geceler demesıne.. herkes kadar Ata sına cok duskun bır vatan evladı olarak cok mutlu oldum, cok da gurur duydum. Çok hoş duygularla besledı benı.. herseyıyle cok guzel gorunuyor haliyle.

    YanıtlaSil
  10. Onur duydum helal olsun! Ingilizcesini ve aksaninida gayet duzgun buldum.

    PS. Let the haters hate, they are always the biggest admireres secretly.

    YanıtlaSil
  11. Ya ben elbiseyi gerçekten beğenmedim:(, hiç yakışmamış diyesim var..rengindenmi modelindenmi bilemiyorum, ayrıca MC hoş bir kadın, gayet başarılı seçimler yapmışlığı var, daha iyisi hayli hayli olabilirdi diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  12. Kesinlikle ülkemiz adına Meltem Cumbul'un orada bulunması gurur vericiydi ama ben de kendisine laf edenler arasındayım.. "bu töreni izleyerek büyüdüm" diyor ama hiç mi ders çıkarmamış? ne elbiseyi güzel buldum ne de Meltem Cumbul'a yakıştırdım.. çok sönük ve basit kalmış, kesinlikle kırmızı halıya yakışır bi elbise değildi..
    Ayrıca "caaağnım" Türk tasarımcılarımız dururken neden Chole anlamış değilim? Orada "Türkiye"yi zikrederken üzerinde bir Türk tasarımcının leziz bi elbisesi olabilirdi diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  13. Ben de çok gurur duydum.O bok atanlar ne yapabilmişler acaba.Biri twitterda da söylemiş.Meltemin orada ne maksatla olduğunu bize biri açıklasın diyenler en azından Meltem Golden Globa'a gidebilmiş ya sen ne yaptın pijamalarınla evinde tv izlemekten ve onu eleştirmekten öte ne yaptınız gibi bir twit atmış.Kısa ve öz konuşmasıyla gayet de güzel bir mesaj verdi. Onu merak edenelr de bundan sonra en azından kim olduğunu öğrenmiş oldular işte. Elbisesini de ben çok beğendim.Kendisine de yakışmış.Helal olsun sana Meltem.

    YanıtlaSil
  14. Yanlış anlama wildone ama Chloe de yeterince leziz =)

    YanıtlaSil
  15. Elbise, makyaj şu bu hikaye bu sefer. Kadın çok güzel birşey yapmış, helal olsun.

    YanıtlaSil
  16. Turkiye'de yasamadigimdan olayi tam olarak bilmiyorum, rica etsem biri soyleyebilir mi? :) Biri odul sunmaya cikicakti ama cikamadi demis? O yuzden mi sadece su konusmayi yapmak icin cikti?

    YanıtlaSil
  17. TWİTTER'DAN RT "@AlperTurgut01: Pek anlamam ama Meltem Cumbul'un kıyafeti Chloe, ayakkabısı Oscar de la Renta, takıları Erica Courtney ve çantası da Temperly London imiş." MC yakını biri tweetlemiş galiba...

    YanıtlaSil
  18. Benim için Meltem Cumbul çok vasat bir elbise ile katıldı. Kırmızı halıya katılıyorsun, bir Türk olarak bizi orada temsil ediyorsun. Gece için bizim nefesimizi kesmeliydin. Daha geçen hafta Angelina buna benzer Elie Saab elbisesi giydi ve o zaman onu da beğenmemiştim ve yazmıştım. Bence beyaz tenli birine bu renk yakışmıyor. Bi de böyle sade makyaj yapınca iyice ölü gibi oluyor :) Bari bir yerden bir renk kat. Küpelerle iş bitmiyor. Saç modeline hiç girmiyorum zaten. Yorumlara katılıyorum bende muhteşem bir Türk tasarımı kıyafet bekliyordum. Meltem'i ilk defa görmüyoruz. Çok daha güzel hallerini, çok daha feminen hallerini gördük. İnsanların milliyetçi duygularını kabartan bir konuşma yaptı iyi hoş tamam. Oraya dünyanın dört bir yanından insanlar çıkıyor sonuçta, herkes milliyetçi, herkes vatansever kendine göre... O yüzden yeri değildi benim için.

    YanıtlaSil
  19. Meltem Cumbulla gurur duyduk. Adimizi her dalda yurtdisinda duyuran Turk gibi. Ama kiyaf secimi sac makyaj daha iyi olabilirdi Meltem Cumbul bunu istese basarabilirdi

    YanıtlaSil
  20. Bence de MC tam oradaki pozisyonuna gore bir elbise giymis. Odul almadi, bir sey yapmadi, neden daha goz alici bir sey giyme zorunlulugu olsun ki? Asil, bundan daha abartili bir sey giyse komik olurdu bence, hepimiz de dalga gecerdik, sanki odul almaya gitti diye. Ben her seyini cok dozunda buldum, ve bu sadeligi de genc aktristlerden cok fazla basarabilen yok bana kalirsa. Cannes'daki Nurgul Yesilcay faciasindan sonra boyle bir standard sadelik ancak MC tarzi kadinlarini becerebilecegi bir is. Umarim kendisini bir gun boyle sahnelerde odul alirken de goruruz :)

    YanıtlaSil
  21. evet elibse belki daha güzel daha göz alıcı olabilirdi ama ışıl E. nin yorumuna katılmamak alde değil.. kadın oraya ödül almaya mı gittiki o kadar gösterişi elbise giysin esas o zaman komik olurdu.. uzaktan yakınının düğününe gidipte abartılı abiye giyen kadınlara dönerdi bence.. daha güzel olabilirdi evet ama çıktığı konuma göre gayet hoştu bence de...

    YanıtlaSil
  22. İsil E.'ya katılıyorum =)

    YanıtlaSil
  23. Işıl E. ye yürekten katılıyorum. Nurgül Yeşilçay'dan zaten giyim anlamında ötesi beklenemezdi. Çünkü kimse kusura bakmasın ama giyinmeyi bilmiyor kıro yani. Birileri onu giydirir, el atarsa Cannes'daki kadar oluyor işte.

    YanıtlaSil
  24. Ben kıyafeti beğenmedim, ama o sahneden Türkçe "iyi akşamlar" dendiğini duymak bence ömre bedeldi. Kendimi bildim bileli, çocukluğumdan beri hayran hayran bu törenleri izlerim. Ve ilk kez bir Türk oyuncu oraya çıktı, oradan bizim dilimizde bir selam verdi ve rahat rahat, ne bileyim o Selma Hayek'ten filan 100 kere daha hoş ve anlaılır bir aksanla bir mesaj verdi. Helal olsun diyorum sadece. Altın Küre'de Türkçe duyduk, ne giymiş olursa olsun.

    YanıtlaSil
  25. Meltem Cumbul sahneye görüntü olarak çok yakışan birisi. Ben mode uzmanı değilim kıyafetine bir yorum yapmam saçma olur. Ama tabiki onu kıyasladığımız kişiler dünyaca ünlü designerlarla çalışan kişiler ki onların arasında gayet iyi durdu bence Meltem'de. İnternational Movie Star diye anons olunca herkes bi oturduğu yerden doğruldu açıkcası gurur duydum o an. Helal olsun Melteme seviyesi kültürü ile toplumumuzu bence çok iyi temsil etti.

    YanıtlaSil
  26. fazılhan: Leziz derken 'etiket'inden, 'Chole'den değil elbiseden, tasarımdan ve oraya yakışmasından bahsediyorum bahsediyorum..

    YanıtlaSil
  27. ben niye cikti ne yapti anlamadim acikcasi sacma geldi.

    YanıtlaSil
  28. Her yil boyle farkli ulkelerden oyuncular cikartilip, iki kelam etmelerine firsat taninacakmis ki, oyuncu taninsin uluslararasi arenada kendine yer edinsin, yapimlarda rol alsin vs. Bunu duyana kadar sahneye cikmasini ben de cok anlamsiz ve sacma bulmustum...Goruntu olarak da zarif ama ayni zamanda soluktu dahasi en son ABD Irak'a girdiginde baris mesaji vermek cok modaydi.Simdi nereden cikti,boyle bir sey soylemeye ne gerek vardi anlamlandiramadim.

    YanıtlaSil
  29. @Wildone ben Chloe diyerek elbiseyi kast ettim yani elbiseye Chloe dışında diyebileceğim bi şey yok gibi geldi lütfen yanlış anlama.. =)
    ~~~
    Bence bi organizasyon hatası oldu.. İzleyemedim ama ödül vercek diye duyrulmuş sonra bir yanlışlığı güzelce toparladı bence ama bu sadece tahminim benim =)

    YanıtlaSil
  30. aslında olay şöyle olmuş : meltem cumbul yabancı film ödülünü sunacakmış. bir şekilde kulis arkası olaylarla ödülü sunmayı madonna 'ya vermişler. madonna ne alakaysa artık. bu ödülü meltem cumbul 'un sunması çok daha mantıklıyken ego savaşına kurban gitmiş belli ki. o zaman meltem cumbul ya ben bu şartlarda çıkmam diyecekti ya da altın küre'de görünme ayrıcalığını cv'sine ekleyecekti. tabi tüm bu değişiklikten sonra kızcağızın konuşması manasız kaçtı.

    birde ben şunu anlamıyorum. meltem cumbul altın küre'ye giderek nasıl benim ülkemi temsil ediyor diyebiliyoruz ? bu nasıl ezik bir ruh halidir. kadın kendi mesleği ve geleceği için ayağına gelen bu şansı tepmedi ve ne olursa olsun değerlendirdi nokta. her mokta vatan millet dememiz deli ediyor beni. ha birde her yabancı ünlüye sorulan ilk sorumuzda türkiye'yi nasıl buldunuz sorusudur. nasıl da ezik ve kendimizi aşağılayan bir sorudur yarabbim.

    meltem cumbul'un kıyafetine gelirsek. bu sabah esin övet 'in söylediklerini duyunca şaştım kaldım. vay efendim millet meltem cumbul'u gördüğünde vaovvv kimdir bu kız nasıl bir şıklıktır denmesi lazımmış. hadi ordan bee !
    aksine Işıl E.'nin dediği gibi MC dünyaca ünlü bir isim değil, ne filmi ne de dizisi yarışıyor. abuk sabuk allı pullu kıyafetler giyeceğine adamakıllı sade ve zarif bir seçim yapmış haddini bilmiş. ha oraya gidip en absürt kıyafetle tabloid haber olmayıda bilirdi ama meltem cumbul 'un böyle ucuz reklamlara ihtiyacı olmadı.

    ha birde esin övet demezmi madem elbisesi aceleye geldi o zaman bana sorsaydı ben yardımcı olurdum diye. ne kadar da rahatlar ve kendilerini bir halt zannediyorlar delirmek işten değil !!

    YanıtlaSil
  31. Pelin ilk olarak olayi acikladigin icin sagol, ikinci olarak da vatan millet konusunda yazdigina tamamen katildigimi soylemek istedim. Olayin buyutuldugunu ve yasasin milletimizin adini soyledi olayina donustugunu dusunuyorum. Ayni Eurovisiondaki, "olsun kendimizi dunyaya gosterdik" takintisi... Meltem Cumbul hos olmus, oraya cikmis olmasi da cidden gurur verici ama Pelin'in bahsettigi olaydan dolayi herhalde, konusmasi sacma olmus. Ben bir Turk olarak bunu dusunduysem yabancilarin da ayni seyi dusundugunu tahmin ediyorum. Ha ben onun yerinde olsam cikmaz miydim? Cikardim, iceride inat yapip yok o zaman ben cikmiyorum demek bir tek Meltem Cumbul'a zarar verirdi baskasina degil. Aferin cikmis, guzel konusmus, hos da olmus, ama manasiz bi konusma olmus orasi kesin!

    YanıtlaSil
  32. Ahhh Peliin Esin Övetle ilgili tam şu anyazacktım baktım sen de yazmışsın.Sabah ben de dinledim. V einanılmazzz gıcık olduuumm. Bu Esin Övet neden bu kadar takık Meltem Cumbula.MC Cüneyt Özdemirin tel. bağlantısında durumu açıkladı. Ben de Türk modacının kıyafetini giymek isterdim ama çok acelel oldu ve bu durumlarda insnaları yönlendiren yerler oluyor ben de bu markaya yönlendim dedi. CÖ ona sordu senin kıyafetin çok konuşuldu Meltem, neden onu giydin diye v.s. o da bu açıklamayı yaptı. Esin Övet'e şunu demek istiyorum.Kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi. Kendi giydikleri ne Allah aşkına konuşturmasın şimdi.Bedava olsun da nolursa olsun hangi modacıdan açık çek giyindiğini de bilen biliyor zaten.Ha bunu yapan birçok kişi de var anormal bir durum değil de. MC'un bir türlü Golden Globa'da olmasını nedense beğenemedi gitti yahu. Bir de diline doladı sabah Bişey Cemo diye 100 kere aynı şeyi söyledi. Sanırım MC'un oynadığı bir filmdi bu. Dalga geçti resmen. Yani bilme ne Cemo ve MC ve Golden Globe hadi yürüsün yaaa gibilerindne ilkokul çocuğu gibi salak saçma konuştu. İnsanlar orda yorum yapıyor bu ikide bir laf arasında Cemo deyip deyip kendi gülüyor inanılmaz sinirlendim kendisine orda.

    YanıtlaSil
  33. Bu Esin Övet denen kadına bende sinir oluyorum dinlemedim ama iyiki dinlememişim çatlardım sinirden bende elbiseyi beğenmedim ama Işıl.E yazdıktan sonra düşündüm de evet doğru olan meltem'in yaptığı.Ülkece bazı şeylere çok kolay kulp buluyoruz açıkcası meltem cumbul'u orda görmek beni mutlu etti gerisi çok önemli değil çok boş şeyler ayrıca Esin Övet kim ki kıyafet danışacaz ona önce kendi üstüne baksın boşuna dememişler davulun sesi içinin boşluğundadır diye!!

    YanıtlaSil
  34. Pelin'cim su yazdigini okuduktan sonra aklima soyle bir fikra geldi, yazayim buraya zira pek Meltem & Esin olayina cuk oturuyor..

    Adamin biri olunce cehenneme gider ve zebani ona etrafi gezdirir. Her kazanin altinda hangi ulkeye ait oldugu yazmaktadir ve kazanlar deli gibi fokurdamakta, iclerinden surekli birileri kafalarini uzatip kacmaya calismaktadir. Bunu engellemek icinse her kazanin basinda eli sopali bir zebani bekler ve kacmak isteyenin kafasina indirir bir tane! En sonunda Turkiye kazanina gelirler ve adam bu kazanin gayet sessiz sakin, kendi halinde kaynamakta oldugunu gorur..Hic hareket yoktur ve kazanin basinda herhangi bir zebani de yoktur? Adam sasirir tabii ve "neden boyle?" diye sorar rehberine..Cevap sudur:

    " -Turkiye kazaninda zebaniye gerek yok cunku eger birileri kazandan cikmak isterse asagilardan baskalari cikmasin diye onu bacagindan cekiverir, ee bizede gerek kalmaz o yuzden..." der...

    Kissadan hisse:)

    Optum canim!

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  35. Ben begenmegen insanlarin bu sebeple begenmediklerini dusunmuyorum. Kimse de 'keske bulent ersoy'un bir kiyafetiyle soyle alli pullu katilsaymis' demiyor zaten. Oyle abuk subuk alli pullu giyinmis olsaydi da hepimiz elestirirdik yine ayni sekilde, hatta ozaman kahkahalarla gulerdik de ne yapmis bu diye. Ama eger ikisinin ortasini bulsaydi ,elestirenler yine olsa da bu kadar olmazdi heralde. Gerci biz turk milletiyiz belli olmaz sagimiz solumuz. Ama ben kendi adima konusursam orada ne biliyim Elle macpherson da odul almadi ama giydigi kiyafet cok guzeldi. Daha bir coklari da odul almadi, kimisi sadece verdi ama cogunluk sikti. Guzel giyinmek icin odul almak gerektigini dusunmuyorum acikcasi. Mesela Pelin senin Emmy odulune 10 DAKIKADA hazirladigin kombinasyonla bunu kim kiyaslayabilir Allah askina? Ne kadar guzeldi, ama ne alliydi ne pulluydu. Gerci onu hazirlayan sendin, bu biraz haksiz yaris gibi olur ama neyse:) Sen o elbiseyle katilmis olsaydin odul alip vermen mi sartti? Yoksa davetli olman yeterli mi olurdu? Zaten yabanci-turk ayir etmeden, abuk subuk, acik sacik, alli pullu giyinenleri rukusler listesine almiyor muyuz? Senin siklar listende boyle giyinen tek bir kisi bile yok.
    Ha derseniz ki o isimlerin hepsi dunyaca unlu, meltemi kim tanir orada diye, meltem cumbulun oraya ulkemizi temsil etmeye ya da bi arkadasa bakip cikcaktim demeye gitmedigi acik bir gercek. Oyke Bir ortam dusunun ki igne atsan ya yapimciya ya yonetmene ya cast direktorune filan denk gelsin. Hepsi masalara dolusmus seni izliyor olsun. O da dogal olarak kendisini gostermek icin , yapilan saygisizligi anlayisla karsilamis ve buna ragmen sahneye cikmayi istemis. Ben kendime piyasa yaratmak icin gittigim bir yere en iyi halimle gitmek isterdim acikcasi. Ben elbisesini elestirirken kiskancligimdan ya da cekemedigimden elestirmiyorum, tam aksine keske piyasa yapmak icin en akillica hamleleri uygulasa da bir kariyeri olsa orda.

    YanıtlaSil
  36. Elbisesi sade olduğu için orada oyunculuk kariyeri yapamayacak :D. Yönetmenler, onlar, bunlar, şunlar onun kıyafetine değil oyunculuk yeteneğine bakar. Ve daha süslü giyinmesine gerek bile olmadı dikkat çekebilmek için zira sahnede yaptığı konuşmayı oradaki herkes dinledi, yeteri kadar dikkat çekmiş olsa gerek :D.

    YanıtlaSil
  37. ne güzel esin övet'e birtek ben sinir olmuyorum demek ki :) gerçi programını seviyor ve takip ediyorum ama onun için değil jess ve selen için.

    neslie bu konu bundan daha güzel ifade edilemezdi koptum resmen eline gönlüne sağlık :)

    sevgili eda meltem cumbul sade bir şekilde katılmak istemiş öyle yapmış. elbise kesinlikle çirkin değil. aksine çokda yakışmış. ama bütün olayın tükaka ne biçim giyinmiş olayına dönmesi sinir bozucu. ve inan sadece giydiği güzel ve dikkat çekici bir elbise vasıtasyla o kurtlar sofrasında hiçbir yapımcı ya da yönetmen dönüpte kimseye bakmaz :)

    YanıtlaSil
  38. şunu da belirtmeden geçmiyeceğim, adam akıllı hiç bir yapımcı oyuncu seçme amaçlı gözlem yapacaksa kıyafetine şıklığına vs bakmaz.. hatta ben olsam aksine giysinin gölgesinde kalmamış kendi olarak ön planda olan birini seçerdim mümkünse temzilik yaptığı bi kıyafetle görmek isterdim :) neticede oynayacağı rolde taftadan balık elbise giyme ihtimali yüzde kaç ki :) en doğal en ihtişamsız haliyle bile bi ışığı varsa ki bu meltem cumbulda var benim seçimim o olurdu.. o yüzden kendine piyasa yapmak için en akıllıca yolu seçmiş bence...

    YanıtlaSil
  39. Pelin, senin aciklamana ek olarak: MC'u Cuneyt Ozdemir'in canli yayinda izlediyseniz duymussunuzdur. Kendisi bu seneki toren komitesi baskanini sahsen tanidigi icin adamin aklina gelmis. Bundan sonra GG odul torenlerinde bu sekilde uluslararasi bir sanatcinin (yani no name birisinin diyelim biz ona) lansmani yapilacakmis. Yani olay sadece MC'un sahneye cikarilmasindan ve izleyicilere gosterilmesinden ibaret. Bu acidan bakildiginda da "Canim ulkem Turkiye'm" konusmasi da bir yere oturuyor. Ya da MC'un basina yansitmasi boyle en azindan. Ve izledigimiz gibi 30 saniyelik bir sey.
    Her ne olursa olsun, kadin yillardir calisip didinip kendine bu cevreyi edindi, kutlamak gerekir. Asil bundan sonra neler olacagina bakmak lazim, boyle sanslari kullanabilecek mi mesela, ki yurekten dilerim ki emeginin karsiligini alsin. Nasil bir oyuncu oldugu, nasil giyindigi su asamada cok onemli seyler degil bence zaten. Kendini kabul ettirsin, onu giydirirler cok guzel, kimse dert etmesin :) Eminim gosterislisini de bulur, daha cok yakisanini da, ki bu baglamda kendisinde bir potansiyel goruyoruz.
    Turkiye'yi temsil etme gibi bi duruma getirilmesini ben de cok sacma buluyorum. O bakimdan, kafamdan gecenleri yazmissin, tesekkurler Pelin :) Dilerim ki, daha cok calisarak, ve bu herkesin cok ayipladigi baglantilarini kurmaya devam ederek global bir artist olur. Cunku bunu kaldirabilecek kapasitede bir kadin..

    YanıtlaSil
  40. bence de son derece zarif ve hos olmus. ustelik kendinden emin ve dedigin gibi samimi gulumsemesi ile susledigi durusu da Turk kadinini bambaska goren dunya icin muhtesem bir cevap olmus!

    Kendim icin benzeri bir takimi bulurum umarim, tabii cok cook daha makul rakamlara..

    Basak

    YanıtlaSil
  41. bir turk modacidan giyinseymis daha iyimis..
    onca parayi chloe ye bosu bosuna vermis, modacilar ona bedava elbise verir di...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.