456 - KİM NE GİYMİŞ ? - Suzan Sabancı Dinçer

 


Suzan Sabancı Dinçer 'in üstünde Gucci 'nin 2012 Spring koleksiyonundan nefis bir ceket görüyorsunuz. Ceketin güzelliğini vurgulamak için klasik bir yolu tercih edip siyah v yakalı bir tulumla giymiş. Gerçekten çok hoş görünüyor.

Ben olsaydım o bileziği seçmezdim ama olmamışda diyemem. Hafif pembe bir rujla güzel bir ton katmış. Son zamanlarda gördüğüm en iyi Suzan Sabancı Dinçer.

Suzan Sabancı Dinçer 'in kızıda çok cici tam bir genç kız şıklığında.




Share

Yorumlar

  1. Çok iyi olmuş. Zaten Gucci koleksiyona bayılmıştım her parça benim olsun diye yorum yazmıştım. Şimdi böyle parçaları yavaş yavaş sosyete de görünce hem sevinip hem üzülüyorum. Bakalım yeşil ceketi kim giycek inş yakıştıran biri giyer heba olmasın ceket. Cekeeetimmm!!!:) Suzan hanımın yüzünü hiç beğenmiyorum o da ayrı konu ama ceket hatırına susuyorum kaşına gözüne laf etmiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Gucci'nin bu sezonki parçaları gerçekten çok güzel. Bence ceketi tam olması gerektiği gibi kullanmış. Ben de beğendim:)
    Bu arada uzun zamandır cesaret edemediğim blog'u açtım! :D

    http://by-byblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ceket enfes bir parca, ayni kumasin elbisesi de coook guzel. Bence kim giyse yakisirdi!! Suzan hnm.'in yuz dolgu ve botoxlari artik guzel degil, itici olmaya baslamis, sinirda!! Bir de tulumun paca boyu bana biraz uzun gibi geldi, sanki bir yarim, 1 cm kisa olsa daha iyi olacakmis, siz ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  4. gogus detayi kapaliyken cok daha kendini belli ediyor ve guzel. kapali kullanilmak icin yapilmis adeta.
    Kas goz konusunda katiliyorum, keske bu kadar oynamasak kendimizle.

    YanıtlaSil
  5. ceket güzel ama tulumunun paça boyu hiç olmamış, silüeti bozan çok yerden bitme bir görüntü oluşmuş, bu da boyunu olduğundan daha kısa göstermiş.

    YanıtlaSil
  6. Nihan'a katiliyorum. Kapali bambaska gorunuyor. Ama ben ceketi sevemedim zaten acikcasi. Puskuller fln cok abarti geldi bana. Renki ve desen cok hos oysa, kesik kesik degil de duz deriden olsaydi daha guzel olurdu.

    YanıtlaSil
  7. adaşımla aynı fikirdeyim kapalıyken ceket daha hoş görünüyor. Estetik konusu bariz şekilde abartılmış umarım kendileri bu yorumları okuyup dikkate alırlar...

    YanıtlaSil
  8. ya ceket iyi hoş da Suzan hanımın o dudaklar dolgu mu nedir yahuu? O kadar doldurmaya ne gerek var kiii:(( Çok üzülüyorum bu kadınlara ben:(

    YanıtlaSil
  9. Suzan Sabancı Dinçer hoş görünüyor sadece ceket biraz iri göstermiş üst kısmını gibi geldi. Kızı için aynı düşünceyi paylaşamıyorum. Çünkü bir genç kızın özellikle parlak ten rengi çorap giymesini asla onaylamıyorum. Zaten sevmediğim bir şey :) Ayrıca bacaklarını kalın göstermekten başka bir işe yaramamış. Parlak çorabı herkes giymemeli o yüzden bana göre...

    YanıtlaSil
  10. Çok hoş olmuş :) Ceket çok güzel zaten ve tulumla çok güzel olmuş tek sorunum bilezikte o hiç olmamış.Ceket kapalı daha hoş oluyor bence o ayrı. Gucci'nin 2012-2013 f/w'ı da çoook güzeeeel :)

    YanıtlaSil
  11. Suzan Sabancinin yuzu cok dolgulu. Hakikaten neden yapiyor bunu??? Ceket mankende ve Suzan hanimda bambaska siz soylemeseniz ayni ceket oldugunu anlamazdim. Ama genel olarak diger kombinleriyle kiyaslanirsa bu daha iyi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.