BURBERRY Defilesinin En Şıkını Sizler Seçin !

Londra Moda Haftası 'nda Burberry Prorsum defilesi ünlüler geçidi gibi. Çok sevdiğimiz birçok ünlü ön sıradaydı. Tabi bunların arasında Ebru Şallı 'yı unutmamak gerekir. Ünlülerin çoğu yumuşak ve pastel tonları seçerken Ebru Şallı canlı turkuaz rengiyle epey dikkat çekiyor.




Uzakdoğulu yıldız Seohyun ve Ebru Şallı haricinde herkes kapalı ayakkabı seçmiş. Kate Bosworth 'un duru makyajına ve kıyafetine, Rosie 'nin doğallığına, Jessica Michibata 'nın mini Celine çantasına, Poppy Delevigne 'nin yeşil tonlarına bayıldım.




Share

Yorumlar

  1. Kate ve Rosie'ye bayildimmm! Inanilmaz seker ve ayni zamanda sik gorunuyorlar. Digerlerinde de guzeller var ama bu ikisini kesinlikle ayri tutuyorum sahsen. 'Soguk havalarda nasil sik olunur?' un dersini vermisler sanki:)

    YanıtlaSil
  2. Bu toplu resim de gosteriyor ki; Ebru Salli cok yanlis bir secim olmus. Zorlamaligi, alaturkaligi 1 km. uzaktan goruluyor. Digerlerinin dogalligi, modernligi ve sadeliginden eser yok!! Sorry!

    YanıtlaSil
  3. Dikkat ettim diğer ünlüler her türlü doğallığı başarıyla uyguluyorlar saç makyaj varsa estetik (turkuaz trençkotunu kastetmiyorum o harika bir parça)bir tek türk sosyetesine has birşey sanırım botoksun dolgunun bu kadar göze batması.doğal makyajına ve genç yaşına rağmen yüzü en göz yoran yine ebru şallı bence

    YanıtlaSil
  4. Bi tanesini bile begenmedim desem?! Bakip ta ne guzel ve ne sik giyinmis dedigim tek kisi bile yok acikcasi. Sokakta gorsem dikkatimi cekmez hicbir kombin! Ebru Salli'ya rengin canliligindan dolayi bakarim gerci ama Londra'da hava buz gibiyken acik ayakkabi giymeyi ben cesaret'ten cok ne zaman ne giyilecegini bilmemek diye goruyorum.

    YanıtlaSil
  5. ben de neden türkiyedeki ünlüler kombin değilde marka giyiyor diye düşünürken kate beni mahcup etti zahmet etmişte kemeri değiştirmiş bari

    YanıtlaSil
  6. Rosie Huntington'a dün gördüğümde bayılmıştım ve pek tabii ki Kate Bosworth'a da. Ama Ebru Şallı'yı da bu kıyafetiyle gerçekten çoook beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Ebru Şallı'nın ayakkabıları beni fazlasıyla rahatsız ediyor!
    O hayran hayran baktığım Rosie tam bir felaket olmuş .Hiçbir stili olmayan,evde ne bulursa özensizce giyen,başka birinde bu kıyafetleri görünce gözünüzün ucuyla bile bakmayacağınız bir kombinle Burberry defilesine geldiğine inanamıyorum!

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Bu posta ba-yıl-dım :) ve senin bayılma listenden birtek Poppy yerine Clémence'cığımın kendisini ekleyerek tıpatıp aynısına bayılmaktayım ben bir erkek olarak kullanırım onu yani bi de Turuncu çok sevdiğim bi renk (sevgililerin şarkısı olur bizim kardeşimle rengimiz var Turuncu ^.^). Benim oyum Kate'e yannız izlemeye gittiği koleksiyona ondan bir şeyle gitmekte ayıp artık :D

    YanıtlaSil
  9. Giorgia ile Ebru Şallı çanta piştisi oollmuuuuş O.O

    YanıtlaSil
  10. Bir yabancılara bakın birde bizimkine, herkes ne kadar doğal ve sade ama bizimki alaturkalıkta ve nasıl dikkat çekerimde 1 numara olmuş. Zaten suratı korkunç uzaylılara benzemiş bide dikkat çeksin diye zorlama parçalar seçmiş. Türkiye'de stil sahibi olmakla ne modaysa, ne gösterişliyse giymek karıştırılıyor ne yazıkki. Modadan analrım diyenlerin stili yok, hep gösterişli modeller seçiyorlar ve o sene moda neyse onu giyiyorlar. Coco Chanel ne demiş: Modanın modası geçer ama stil sonsuza dek kalır :)

    YanıtlaSil
  11. işte caaanım bir türk bayanı her yanıyla alaturka şaşırmadım :))

    YanıtlaSil
  12. Zeynep mutlu21 Şubat, 2012

    Ilk bakista rosie yi begenmeme ragmen resmi buyutunce katlanan pacalar beni rahatsiz etti.alexa basarali bir yorum yapmis,kiyafet burberry den cok marc jacobs,karl lagerfeld,chanel karisimi bir havaya burunmus.ama favorim kate.

    YanıtlaSil
  13. Twitterımda da yazdığım gibi tabiki Kate'i seçiyorumm.
    Son zamanlarda gördüğüm en doğal,en naif kombinlerden biriydi bence.
    O kadar hoş detaylar kullanmıştı ki :)

    YanıtlaSil
  14. ben de ilk is herkesin ayakkabisina baktim sonra altta senin de ayni seye baktigini gordum :))dusundukelrimi hemen alt satirlarda buluyorum postlarini okurken bu yuzden bayiliyorum buraya:)))

    YanıtlaSil
  15. Ebru şallı kesin şıkların içnde bence ojesi taytı şusu busu hikaye olmuş bana göre geçer notu haketti:) Ama poppy ebru'dan daha şık. Son fotoğraftaki yeşil elbise de güzel adını hatırlayadım kadının iyimi:)

    YanıtlaSil
  16. Evet kendi favorilerimi açıklıyorum. Herhangi bir sıralama olmadan

    Rosie Alexa Poppy ve Giorgia.

    Aylin

    YanıtlaSil
  17. ben de Ebru'ya ve en son yesil elbiseye bakarim sokakta gorsem. Ben Ebrunun aksesuarlarini begendim. Yesil elbisenin de yesilini. bunun disinda hic kimse ozel birsey yapmamis. Ebrunun taytinin bir ikincisi de varmis burda. Ebru'dan kaynaklanmadi galiba o tayt.

    YanıtlaSil
  18. dogal mi? Lütfen! hele de bir holywood starının oldugu bir grupta. herkes yüzüne kasina dudagına birseyler yaptiriyor, bu ne ayıp ne de sır. galiba onlar kaliteli ve olcülü kolajenleri dolguları ile dogal gorünüm yaratiyorlar, bizimkiler ise tekrar tekrar yapılan operasyonlarda yıpranıyor.

    YanıtlaSil
  19. evet yani, Aso'ya katiliyorum, insan daginik sacli olunca dogal olmuyor otomatikman.

    YanıtlaSil
  20. aralarinda en dogal durmayana ebru salli olmus neden neden??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.