Feryal Gülman 'la 1 Hafta !

Feryal Gülman 'ı tek tek konu etmektense son 1 hafta içinde giydiği tüm kıyafetleri bir post altına toplayım istedim. Kıyafetlerinin birçok ünlü tarafından giyilmiş olması da karşılaştırma yapma açısından epey keyifli.




İlk olarak geçen hafta giydiği sarı The Row ceketinden başlıyorum. Bu sarı kabanı daha önce Jennifer Lopez 'in üstünde görmüştük. Feryal Gülman 'ın içine giydiği siyah bluzu çok beğendim. İnce pencereyle ceketin uyumu çok güzel. Ama Jennifer Lopez 'in uygulayışını görmek Feryal Gülman için iyi olmadı. Çünkü beyaz Milly pantalonu, Valentino leopar clutchı ve Charlotte Olympia ayakkabılarla The Row kabana mis gibi oksijen dolu hava enjekte etmiş :)




Ardından Prabal Gurung 'dan çok şık bir kokteyl elbiseye geçiyoruz. Bu Prabal Gurung elbiseyi Hollywood 'un genç yıldızlarından Shailene Woodley da giymişti. Elbisenin kesimini ve renk dağılımını Feryal Gülman 'a daha çok yakıştırdım. Daha iyi taşımış. Shailene 'in bir türlü tarzını yakalayamaması ise ayrı bir post yapılacak kadar dikkat çekici bir unsur.




Geçiyoruz Lanvin 'den yaka kesimini çok beğendiğim kırmızı elbiseye. Aynı elbiseyi Feryal Gülman 'dan çok daha genç 2 isim giydi. Biri Mila Kunis diğeri ise model Kate Upton. Mila Kunis 'e elbise genel olarak yakışmış ama ortaya fazlasıyla düz bir görüntü çıkarmış. Elbisenin aşağı inişi çok düz ve alt bacak uzunluğu etek boyunu kaldıramamış. Kate Upton da ise göğüs çatalının görünmesini sevmedim. Dekolteyi kontrol edememiş havası bariz ortada. Feryal Gülman ise bu elbisede tartışmasız en iyisi derim. Herşeyden önce kıvrımları elbiseyi nefis doldurmuş. Taşıyışı ustaca. Makyajı ve aksesuarlarıyla enfes bir şıklık içinde.



Ve geçiyoruz bir diğer kırmızı elbiseye. Bu sefer markamız Antonio Berardi. Düz, sade, alalede denilecek elbise sadece değişik omuz detayıyla ben farklıyım demeyi başarmış. Elbise Feryal Gülman 'ın bedenine kalıp gibi oturmuş hiçbir potluk göremiyorum. Aynı tonlardaki süet Casadei ayakkbılarla çok hoş görünüyor ama hala favorim bir önceki Lanvin elbise :)



Ve geçtiğimiz hafta katıldığı bir davete bu sefer gök mavisi bir Chanel seçmiş. Takılarıda artık net görüyoruz :) Hepsi Chanel. Hala aklım Lanvin elbisede olduğu için doğrusu bu kıyafeti beni fazla etkilemedi. Bilindik bir Feryal Gülman ve Chanel eşleşmesi. Belkide gözümü elindeki pembe croco Kwanpen kamaştırdığı için elbiseye odaklanamıyorum :) Şu Kwanpen 'i birgün tek başına konu etmeliyim. O kadar güzel parçalar varki mağazaya girdiğinizde kendinizi kaybedebilirsiniz. Ya da sizlerin ruh sağlığını düşünüp de konu etmesem dahamı iyi acaba :) Ayakkabıları Prada.

Bu sefer kişileri karşılaştırmaktansa sadece Feryal Gülman 'ı ele alalım ve sizlere en çok hangi kıyafetini beğendiniz diye sorayım. Sanırım benim cevabım fazlasıyla belli :)





Share

Yorumlar

  1. Feryal gülman'ın giydiği bütün elbiseler çok güzel. Bir tek sarı kabanı taşıyamamış yada iyi kombin edememiş. J.Lo sarı kabanla çok güzel çok doğal görünüyor. Hani feryal hanımda görsem beğenmem almak istemem ama j.lo'de görünce bu kaban benim olsun diye ağlayabilirim:)) Bende en çok lanvin elbeyi beğendim. Çok yakışmış feryal hanıma kırmızı. İki kırmızı elbise de çok güzel ve feryal hanıma çok yakışmış. Ama lanvin bir adım önde. Chanel en beğenmedğim oldu. Aslında beğendiğim de diğer elbiselere oranla pek gözüm tutmadı. Feryal hanım'ın bir haftasını incelemek bana keyif verdi. Kadın çok zevkli çok güzel parçaları seçiyor ve şahane kombinliyor. Kesinlikle para işi değil zevk işi şıklık. Feryal hanımın çok kaliteli bir zevki var. Ne giyse şık olmayı başarıyor. Bu arada kwanpen konusuna değinirsek ben en iyi müşterilerinden biriyim. Alıyorum alıyorum ve hala alıyorum:) Çok güzel çantalar var çook!!! Ben Ezgi Kıramer'in blogu sayesinde keşfetmiştim. İyiki de keşfetmişim:) Kwanpen bir çanta aldığınızda elinize tüm gözlerin çantanıza bakmaması mümkün değil. Çanta baktırıyor kardeşim!!!:)

    YanıtlaSil
  2. Shailene Woodley sadece 20 yaşında olduğu için deneme-yanılma döneminde olduğunu düşünüyorum. Miley Cyrus'un, Selena Gomez'in vb. yaptığı hataları düşünecek olursak böyle hatalara can feda demek istedim :) Örnek: Miley Cyrus'un 2012 oscar elbisesi vs. Shailene Woodley 2012 oscar elbisesi. :)
    Post herzamanki gibi çok güzel, teşekkürler Pelin.

    Zehra

    YanıtlaSil
  3. ben en çok Antonio Berardi kırmızı elbisesini beğendim

    YanıtlaSil
  4. Ah Feryal Gulman ah. Cok beğeniyorum. Kırmızı bir ayrı yakışıyor.

    YanıtlaSil
  5. bende en çok Lanvin elbiseyi beğendim aslında resmi büyütmeden önce Antonio Berardi olanı beğenmiştim fakat yekından görünce fikrim değişti. Chanel elbise ilede gayet zarif olmuş ama sarı kaban deyim yerindeyse çok eğreti durmuş )))

    YanıtlaSil
  6. Prabal Gurung elbise tam bir genç elbisesi.fy de beğenmediğim nokta bu işte.genç işi elbiseleri giydiğinde hoşlanmıyorum.halbuki yaşının elbiselerini gayet güzel taşıyor ve yakışıyor.

    YanıtlaSil
  7. Gunun duasi:

    Allahim, birgun senin tarafina geldigimde noolur beni ciceklerle, boceklerle ve diger envai cesit alametle dolu cennetine degil de Feryal Gulman'in gardrobuna gonder! Zira orasi benim asil cennetimdir.. cok ciddiyim, amin!

    :))

    YanıtlaSil
  8. Siren Ertan Çarmıklı02 Mart, 2012

    Kwanpen konusunda ben de birşeyler söylemek istiyorum.Öncelikle değerli bir alışveriş yaptığı için Gamze'yi kutluyorum.Kwanpen modası geçmeyecek,zamansız şıklıklar sunuyor.Bugün kendim alışveriş yaptığım gibi kayınvalidemin uzun yıllar önce aldığı çantasını da kullanabiliyorum hala.Renkleri ve modelleri çok güzel,krokodil ve işçilik kalitesi çok yüksek.Hem arkasında bir parekende gücü olmadan markayı Türkiye'ye getirme ve mağaza açma cesareti gösteren,dünya tatlısı arkadaşım Aslı'yı da desteklemeliyiz bence elbirliği ile :-)
    Hepinize sevgiler..
    S.E.Ç.

    YanıtlaSil
  9. AY ay ay!!! Amanın amanın amanın!!!:))) Siren ertan beni kutlamış!!!:) Ben şimdi giderim kwanpen'e ne var ne yok alırım sirenciğim'in şerefine. Belki de pişti oluruz yaşasın:)) Eşim şimdi diyecek yine mi kwanpen gamzeee!! Ama çantaya aşeriyorum derim:) bahanem de var bu sefer:)

    YanıtlaSil
  10. Feryal hanim degil de JLo bana sari bir kaban aldirtacak galiba.

    Feryal hanim makyajini biraz acsa cok iyi olacak bence. boyle koyu makyajla hanaklari cok ice cokuk duruyor.

    YanıtlaSil
  11. Son zamanlarda Feryal Hnm.'in ceket ve kabanlarinda bir durus bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Bu sari kaban da 1 beden buyuk, kollari da uzun gibi. Onun disinda kirmizi elbiseler nefis. Chanel ve Prabal Gurung elbiseleri cok begenmeme ragmen onun tarzina yakistiramadim. Saclar ve mekyaj herzamanki gibi yerinde ve olculu.

    YanıtlaSil
  12. İlginç kimse The Row ceketi (ya da paltoyu ama kaban değil) beğenmemiş, ben bayıldım, Feryal hanım'a da çok yakışmış. hem rengi hem de kesimi ve kalıbı itibarıyla zamansız bir parça.

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gulman giyim konusunda cok zevkli suphesiz rukus goruntusu yoktur herhalde sadece yakisan daha az yakisan diye siniflandirma yapilabilir secimleri hep guzel en zor etek boylarinda bile cok basarili ben de en cok Lanvin yakistirdim digerlerinden cok daha guzel tasimis elbiseyi fotograflarin kalitesinden her detay rahatlikla gorulebiliyor tekrar bu guzel post lar icin de tesekkurler harikasin:)

    YanıtlaSil
  14. Siren Ertan konuyu açtığı için bende şunu paylaşmak istedim. kwanpen için yazdıklarımdan sonra aslı hanım çok samimi bir mail atmış. nasıl hoşuma gitti anlatamam. markanın emin ellerde olduğu ortada. bu vesileyle burdan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  15. Tartışmasız Antonio Berardi.

    YanıtlaSil
  16. Bende nasil olur sari the Row begenilmez sasirdim. O kadar begendimki ustunde JL de ise bol paca pntolonla yakistiramadim. Pembe cantaya bayildim. Birde su yas konusunu hic anlamiyorum. Feryal G. dan yasca cok daha buyuk insanlar genc gorunmek icin ne yapacaklarini bilemiyorlar. Ben FG da ne abartili bir mini etek. Ne yirtik bir jean gormedim.

    YanıtlaSil
  17. feryal gülman 'ın kıyafetlerinde yaş sorunu yaşaması çok nadir bence de. mesela bir lanvin elbisesi vardı ben onu hatırlıyorum birtek. onun dışında zeynep'in de dediği gibi hep yaşına göre giyinir.üstelik prabal gurung bana göre gençten ziyada feryal gülman 'ın üstüne ve yaşına daha çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  18. Feryal Gülman fotolarına bakarken çoğunlukla bir şeyden rahatsız oldum hep. tamam elbiseler şık, kadın güzel ama rahatsız eden bir şey vardı.Şimdi buldum. Sanırım fotoğrafı çekenlerin boyu ondan uzun ve hep üstten fotoğraflanıyor. Bu da boyunu daha kısa gösterip kıyafetlerin sönük durmasına yol açıyor. Biraz 1. daha çok 2. ve sonra 3. fotoya bakılacak olursa sanırım daha iyi anlaşılır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.