GUCCI 2012 İkbahar-Yaz Reklam Filmi

 


2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında en beğendiklerim listesinde Gucci ilk sıralarda. Kıyafetlerde kullanılan ArtDeco çizgiler nefis. 1920'lerin Jazz dönemine en güzel şekilde selamını göndermiş. Kıyafetlerinde dönemin New York mimarisi yansımalarını da görebilirsiniz.

Reklam filmi Mert Alas&Marcus Piggott 'a ait. Modeller Abbey Lee Kershaw, Karmen Pedaru ve Greg Nawrat.

Ürünlerin yakın çekimde detaylı gösterilmesini sevdim. Zaten oldum olası artistik iş çıkarayım diyip de ürünlerin görsel olarak harcanmasına uyuz olurum. Bu yüzden Mert&Marcus 'un çalışmalarını çok beğeniyorum. Bu arada kullanılan müziği bilen varsa yardımcı olsun lütfen :)



Söylemeden geçemeyeceğim bir unsurda filmde de göreceğiniz bu şahane minaudière. 2012 yazında sahip olunması gereken müthiş bir parça. Croco ve gold renkli metalden yapılma. Fiyatı ise 1.900 Euro.


Share

Yorumlar

  1. Reklam çok güzel olmuş defile tadında ne var ne yok gördük:) Art deco çizgiler muhteşem,elbiselere bayıldım.Ayakkabılar süper, gucci kalbimi fethetti bu koleksiyonla. Genelde diğer markaların gölgesinde kalırdı, bahar yaz koleksiyonlarında gucci'den önce birsürü markaya bakardım da sonra döner gucci'ye bakardım.Ama bu sene çoğu marka kötü koleksiyon yapınca dikkatim gucci'ye kaydı. İyiki de öyle olmuş. Gördüğüm en güzel gucci koleksiyonlarından biri. Ayrıca reklam müziği de olağanüstü olmuş inşallah birileri yazar diye bekiliyorum:) Bu güzel video ve post için teşekkür ederim pelin:)

    YanıtlaSil
  2. Ayy!! Minaudiere ne kadar güzel unuttum söylemeyi:)) Benim olsun istiyooorumm!! Kesinlikle ömürlük bir parça tam bir evladiyelik. Acaba kim alıcak merak ediyorum??:)

    YanıtlaSil
  3. OMG,HİÇ BİTMESİN İSTEDİM YAFFUU :)TAM BİR SANAT ESERİ TAM BİR MERT&MARCUS İŞİ.KOYU RENK GÖZ MAKYAJI TUTKULARI YİNE BELLİ OLUYOR:)GÖRSELLER-MÜZİK ŞAHANEEE:)

    YanıtlaSil
  4. Bu sezon bol bol siyah, beyaz ve dore görücez belli oldu. Balmain'den sonra Gucci'de aynı renklere gitmiş ama hiç itirazım yok süper olmuş. Özellikle yanı siyah şeritli beyaz pantalona ve denizci esintili kısa cekete bayıldım.

    b-lure.blogpspot.com

    YanıtlaSil
  5. wwoooowww :D
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blognuzu yeni kesfettim uyeyim ve takipteyim.
    Ben de beklerim bloguma:)
    Sevgiler
    Duygu

    YanıtlaSil
  7. Bu sezon Gucci= 90+ floransa gucci müzesi+ Chrysler building ♥Aslında koleksiyonu o kadar sevmedim ama hoş parçalar var tabi :3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.