GÖZDE ÖZER ve KAMİL AGEL Düğünü !

 



Nihayet görkemli klasik bir Türk saray düğünü ile karşı karşıyayız. Ama ne görkem ne şaşa !! Gözde Özer 'in 75 bin euro değerindeki Elie Saab gelinliği göz kamaçtırıcı ! Hatta gözlerime dinlendirici gözlük taktıracak kadar :) Kumaş ve işçilik elbette birinci sınıftır ona lafım yok ama biliyorsunuz bu tarz gelinlikleri sevmem. Yanlış görmüyorsam gelin çıtı pıtı bir fiziğe sahip. Bu kadar ağır gelinliği tüm gece nasıl taşıyabilmiş bakın burda kendisine hayran kaldım. Kolay olmasa gerek. Kumaşın ağırlığı bir tarafa bir de 5 metrelik bir kuyruk var. Duvak ağır, gerdanlık ağır herşey taşlı, herşey parlıyor. Bıdı bıdı ediyorum ama biliyorum ki el emeği göz nuru bir işçilği var bu gelinliğin. Kimbilir kaç saat kaç gün dikilmiştir. Gelinimiz seçmiş beğenmiş ya önemli olan o. Mutlu olsunlar gerisi boş :) Ha hazır lafı gelmişken bir şeyin altını çizeyim. Gelin ve gelinlikler eleştirilmez diye birşey yok. Moda adına herkes herşey eleştirilir. Kimseye hakaret edilmiyor kimse aşağılanmıyor. Herkesin zevki kendine. Ben beğenmedim diye kimse beğenmeyecek diye birşey yok. Hatta beğenenler için detaylı fotoları koyuyorum ki alın resmi götürün modacınıza siz de istediğiniz içinde mutlu olduğunuz gelinliğe sahip olun.

Ve geçelim davetlilere. Davetliler de en az gelin kadar şaşalı. Neyseki bu sefer beyaz giyen kimse yok :)



Davetlilerde en beğendiğim kare bu oldu. Fatoş Sarıgül, İpek Varol ve Ebru Kadayıfçıoğlu. Üçüde harika görünüyor. Elbiselerin kesimi, renkleri ve mücevherler harika.



Fatoş Sarıgül 'ün Monique Lhuillier elbisesini yakından görebilirsiniz. Renk çok yakışmış ve güzel taşımış. Hele özel yapım Altınbaş gerdanlığına bayıldım !! Klasik koyu göz ve kaş makyajını uygulamış. Bu koyuluğa uçuk renkte ruj kullanılması isabetli olmuş. Gerçi ben hala bu kadar koyu göz makyajı yapmasını doğru bulmuyorum ama artık göz alışkanlığımıdır nedir bu sefer genel havaya yakıştırdım.




Yıldız Özer ve Dila Özer gelinin kardeşleri olmalı. Cengiz Abazoğlu elbisesiyle Yıldız Özer pek bir havalı. Gösterişli elbiseyi hakkıyla taşımış. Lakin makyajı için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Sanırım Dila Özer 'in elbisesi de Cengiz Abazoğlu. Pek bir prenses tarzında. Saçı ve makyajını sevdim ama elbisenin kendisini sevmedim. Ne rengini ne kesimini ne de taşlarını.



Nazlı Yazıcı zor bir elbiseyi ince fiziğinin avantajıyla kusursuz taşımış. Saçı ve makyajı herşey yerinde ama yine de birşey beni rahatsız ediyor. Bir olmamışlık var ama ne ? Bir de farkındamı bilmiyorum ama Sevil Sabancı 'ya ikizi kadar benziyor !



İdil Firat 'ı beğendim. Elbisesi çok yakışmış ve bu sefer makyajı da çok iyi. Uzun saçlıların saçlarını yana alma işini iyice abarttık bizi tutabilene aşkolsun :) Ama İdil Fırat 'ta güzel durmuş sevdim. Gerdanlığı da çok hoş. Tek sorunumuz zayıflığı fazla abartmış olması.



İlkem Öztürk beni hayretler içinde bırakmaya devam ediyor. Aslında düğünün genel havasıyla son derece uyumlu diyebilirim. Blogundan ince zevkini bildiğim İlkem Öztürk 'ün iş kendine geldiğinde neden bu kadar ağır kıyafetler seçtiğini anlamak zor. Çok fazla taş çok fazla makyaj kısaca herşey çok fazla !



Nihayet Demet Sabancı Çetindoğan 'ı beğendim. Elbisesindeki tül çok manasız olsada straplezi güzel taşımış. Renk yakışmış. Ve makyajında da gözle görülür olumlu bir gelişme var.



Gençler 50 yaşında kadın gibi görünürken Fatoş Hataylı sağolsun içimi açtı ! İddialı bir kumaş seçse bile saçı, makyajı, fuları ve yerinde aksesuarları ile çok hoş görünüyor.


Share

Yorumlar

  1. Ben Ebru Kadayıfçıoğlu nun kıyafetine ve saçına bayıldım, kendisini tarz olarak çok beğeniyorum ve bence cemiyet hayatının en güzel kadınları arasında. Ebru Kadayıfçıoğlu ile ilgili postlarının devamı gelmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. bence idil firat dişindakilerin hepsi cadi kazanlık bu ne ağirlik yarabbim resmen arap bahari yasanmiş düğünde taslar pullar gerdanliklar of of çok ağir kimse yaşinda giynmemiş bence.Yeliz K.

    YanıtlaSil
  3. Gelinligi gorunce "ah ne guzel daha sonra king size yorgan olarak kullanabilir" diye dusunmustum:))

    YanıtlaSil
  4. gelinlik Elie Saab Beirut'ta 75.000 euro ya dikririlmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok yazik!Bir daire parasi odeyip boyle

      Sil
  5. Ne gelinlik, ne takilar, ne makyaj hic ama hic ama hic tarzim olmadigi icin gelin hakkinda yorum yapmak istemiyorum. Bu tarzi tercih edenler icin guzel olmus heralde diye tahmin ediyorum.
    Fatos Sarigul'un gerdanligina bende bayildim!
    Nazli Yazicinin olmayan tarafi bence kaslari. Farinin golgesiyle birlikte cok karanlik bir goruntu yaratmis. Elbise cok yakismis.

    YanıtlaSil
  6. Fatos Sarigul17 Eylül, 2012

    Pelincim bu post'unu heyecanla bekliyordum :) Seninle zevkimiz genelde çok örtüşsede gelinlik konusunda anlaşamadık haha :) Bence muhteşem bir gelinlikti,ben provalarda da,düğün sırasında da gözlerimi alamadım. Rüya gibiydi. Düğün de inanılmaz eğlenceliydi ve enerjisi çok yüksekti.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. 75 bin euro ?!?!? Aboooo agzim acik kaldi !!

    YanıtlaSil
  8. Ben gelinle damağa mutluluklar diyerek başlamak isterim:) gelinliğe hayran kaldım muazzam fakat geline hiç yakışmamış tipine daha zarif bir gelinliğin daha iyi gidişatını düşünüyorum...3 lu fotoya ben de bayıldım .Fatoş sarigul un sadece takısını beğendim ve genel olarak cok arabic buldum, bir de anlayamadığım şey hem Fatoş hanım hem gelinin kiz kardesi niçin ellerini bellerine koyup poz verirler anlamadım bence model degilseniz cok komik duran bir poz aslında seninde gözünden kaçmaz ama sanırım arada arkadaşlık var ısı bize bırakıyorsun diye düşünüyorum:)
    Gelinin kızkardeşlerinden sadece siyah tuvaletin kendisini cok beğendim ama sac makyaj takı duruş ihhiii:(( dila özer in kıyafetini sevemedim saclar toplu olmalıydı birde..
    Birtek Nazlı yazıcı Yi super buldum cok cok yakışmış kıyafeti sacı bu sefer tebrikler derim:))kaslar kalın far ya hiç durulmamalı ya da cok acik tonlarda olmalı.
    Fakat genel olarak bu düğünde pek guzel denebilecek kimse yok bana göre;)
    Ha arada kaynamış ben ilk defa ipek varolu cok beğendim sacı tuvaleti bütün olarak cok güzel Durmuş tebrikler...
    Hande t.

    YanıtlaSil
  9. Buarada demet hanımın giydiğinin tonu eyilik düğününde elestirilenle aynı kimseden ses çıkmamış bence yanlis secim kızlar kabul edinnnn:))
    Ece

    YanıtlaSil
  10. İlkem Öztürk dudak kalemiyle 80lere selam çakmış, ayrıca Mcqueen olduğunu sandığım clutch da ilk kez böyle tutuluyor sanırım :(

    Nazlı Yazıcı'daki olmamışlık tamamıyla makyajı bence... Sanırım SPFli bir fondöten/pudra kullanmış ve bu nedenle flaşlı çekimde yüzü vücudundan çok açık renkli görünmüş. Yoksa isteyerek ve bilerek böyle açık ton ugulamış olamaz diye düşünüyorum...

    Yıldız Özer'in elbisesinin etekleri ve üstü farklı elbiselerden gibi geldi bana, beğenemedim... Elbise parça parça hoş, ama bir bütünlük yok. Üstü ışıltılı, etekleri tüylü... Yok, olmamış bence.

    Geline gelince, gelin eleştirmeyi hiç sevmem, ama bu kadar bronzluğu yakıştıramıyorum gelinlere. Üstüne yapay sarı saç, sonra abartı bir gerdanlık... Bilemedim... Yine de tüm gelinler güzeldir :)

    Sevgiler,

    Zehra




    YanıtlaSil
  11. Evet Ece haklisin ;) Gorunumunu begendigim icindirmi ya da tul ve kristaller dikkatimi dagittigindarmidir Demet Sabanci 'yi gozumden kacirmisim ;)

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. gelini de damadı da çok beğendim çok yakışmışlar birbirlerine.gelinlik ve damatlık tam hayal ettiğim gibi.ikisi de harikalar

    YanıtlaSil
  14. ben gelinle damada bayıldım ikisi de süper görünüyo :) gelinlik tam hayal ettiğim gibi çok görkemli ve kuyruğu uzun.damatlık da çok şık.

    YanıtlaSil
  15. gelinle damata mutluluklar diliyorum. fakat turkiye'deki bu 1 gecelik dugun icin dokulen yuzbinlerce euroyu cok gereksiz ve gorgusuz buluyorum. kendileri sarayda dugun yapiyorlar ya kendilerini bir gecelik kraliyet ailesi olduklarini dusunuyorlar sanirim. ama ne yazikki gecen sene kate middleton&prens william in dugununde gorduk ki (heralde onlardan ote royalty kalmamistir gunumuzde) gercek prensler bile bu sekilde bir abartili goruntu sergilemiyor ve gorgusuzlesmiyor. benim aldigim duyumlara gore gelinligin fiyati 170 bin euroymus ama ben buna inanamamistim, herhalde gercek fiyati 75 bin euro. onceki yorumlarda bahsedildigi gibi arap bahari konseptinde olmus tum dugun ve davetliler.
    benim temennim, daha naturel, ask dolu, fresh, yasini yansitan modern turk gelinleri ve davetlileri gormek... umarim onumuzdeki yaz bu kiroluk biraz kirilir... bize de goz banyosu olur.

    ayrica bu ciftin sadece 22 yasinda olduguna inanabiliyormusunuz?

    sevgiler,

    blogunuzu keyifle takip ediyourm.

    YanıtlaSil
  16. O gelinlikle dans edebilmek mümkün mü? hareket serbestliği '0'!!
    giydiği anda kendini prenses gibi hissettiğinden süphem yok..
    Ama masallarda bile böyle abartı yok.
    Evet insan olarak herşeyin en güzelini en iyisini hakediyoruz ama 75.000 euro nedir?
    İçimizdeki alaturkalıktan kurtulamıyoruz. Kalpler bir olsunda samanlık seyran olsun..
    gelin ve damata mutluluklar dilerim.
    Uslubuna yazlarına hayranım kalp kırmadan ukalalık etmeden eliştirmeyi başarman çok güzel..

    sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
  17. Nazli Yazici daki sorunun kaslarinda oldugunu dusunuyorum, ayrica kendisi henuz 20li yaslarin basinda olmasina ragmen yasindan oldukca buyuk 40 larindaymis gibi gorunmus bu tarz makyaj ile. Kiyafet secimi de bence yanlis, payet kalitesi cok dusuk gorunuyor...

    Gelin hanimin kardeslerinin kiyafetleri de oldukca abartili, sanki 5 farkli kiyafet modelini bir kiyafette toplamislar gibi duruyor.

    Gelin kizimiz herhalde gecenin sonunda 2 kilo falan vermistir bu kadar agir bir gelinligi tasidiktan sonra:) Kendi gelinligim tassiz, issiz, pulsuz, hafif, kuyruksuz duz sade bir modeldi ve o elbise bile gecenin sonunda bana oldukca agir gelmisti... bu kizcagizi dusunemiyorum... ama kendisi cok mutlu mesut gorunuyor:)

    turk sosyetesine biraz yabanci star ve sosyeteden ilham almaya cagiriyorum. eger elbiseniz abartiliysa makyaj ve sac modelinizi hafifletmelisiniz. eger kiyafetiniz daha sade ise takilar, aksesuar ve sac&makyaj ile sadelestirmelisiniz. ve onlari her zaman "less is more" soylemini hatirlamaya davet ediyorum.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Fiyatini astronomik bulsamda ben gelinligi begendim.. Ama gerdanlik fazla olmus..

    Pelin, Idil Firatin makyajini nasil begendin anlamiyorum. Boya küpüne düsmüs ve alligi çok koyu kalmis!

    Ilkem Öztürke gelince, bu kiz bence gece giyinmesini bilmiyor ve içinde bir alaturkalik var: o kadar belirgin dudak kalemini 90li yillarda biraktik, o kadar bronz te, o kadar agir makyaj, tasli tuslu elbise, oda yetmezmis gibi kafasina taktigi!! Ilkemcim silkelen ve kendine gel en acilinden.. Bu Bulen Ersoy vari makyaji birak lutfen!!

    Geriye kalan herkes vasat, yoruma deger bisey bulamiyorum, Pelin gerekeni söylemis..

    YanıtlaSil
  19. Mutluluklar dilerim cifte. Gelinlik, sac, makyaj ve takilar hic benim tarzim degil. Resimleri gorunce TLC kanalindaki "My Big Fat American Gypsy Wedding" programi gozumun onune geldi, bazi arkadaslar Arap dugunlerine benzetmisler, o da olur! Davetiyede de ozellikle belirtilmis herhalde herseyi abartip gelin diye. Coook uzun zamandir gordugum en (ne diyecegimi bilemedim, tikandim)...

    YanıtlaSil
  20. Bayiliyorum bu bloga :) gunume bu guzel postlarla renk kattiginiz icin tesekkurler!
    Simdi, Yildiz Ozer'in "cengiz abazoglu" tuvaleti Givenchy cakmasi ( beyonce giyinmisti, alti mor-laci tonlarda degrade gecisli tuylu tuvaleti), ustunu hangi tasarimcidan araklamis tam hatirlamiyorum ama gorulmus bir detay.
    Nazli Yazici kiyafeti hos taaimis (kumasi ucuz dursa da, yasina cok uygun). Ancak beni rahatsiz eden detay dudaklarindaki dolgu ve yuzundeki birkac estetik (estetik cerrahiyim). Bu kadar genc yasinda dolgu takviyesi yaptirmasi butun siluetin dogalligini bozmus. Ancak yine de kiyafet olarak bu davetteki en hos bayan.

    YanıtlaSil
  21. Yorum yapmamistim bir onceki yazimda:)
    Gelinligi ben de begenenlerdenim ,ama geline gitmemis hele o sacla maalesef hic olmamis, eger minyonsan agir bir gelinlikte varsa bence sac kesinlikle geriye dogru ve hafif kabartilarak yapilmallisin hem gorunusunu aydinlatsin hem endamini uzatsin:)
    Bence ilkem Öztürk cadı kazanlik felaket ötesi cok cok üzgünüm, İdil Fırat'ın acilen kilo alması lazım sağlıksız gozukuyor makyajını hiç beğenmedim , Fatoş hanımın öyle bir gerdanlık takicaksa sade yani en azından göğüsün omuzlara çıkmadığı bir tuvalet tercih etmesi lazımdı, yok elbiseyi tercih edicekse gerdanlığı takmamasi gerekirdi bence,birde çizgi itibariyle biraz 70ler olan elbisesiyle takılar daha sade olmalıydı ve de o el orda olmamalıydı :)) kesinlikle! makyajını da sevmedim.hiç olmamış.
    Nazlı Yazıcı'nın kıyafetini cok cok beğendim Ruju da daha ten rengine gitseydi guzel olurdu , birde butun hanımların sıkıntısı boyle gecelerde o minicik çantalara hicbirsey sığmazsa sığmaz:)))))
    Bence neyin ne kadar olduğunun hiçbir önemi yok inanılmayacak kdr ucuz da olabilir inanılmaz pahalıda önemli olan zevkini kullanarak ortaya guzel bir görüntü verebilmektedir marifet, maalesef bız turkler de yaratıcılık ne yazikki yetiştirilme seklimizden dolayı bayağı koreltiliyor aslında bütün mesele bu:))
    Ece

    YanıtlaSil
  22. Gonlume Gore17 Eylül, 2012

    Idil F niye kahverengi deri kayisli saat takmis bu kiyafete anlamis degilim dur oda pirlantali takiyim diyemi dusunmus acaba,hic begenmedim.Ilkem ozturk u tanimiyordum ve blogunuda takip etmiyordum burda sizden duyuyorum ince zevk sahibi oldugunu peki bu ne hal ; o her yerde sahtesi olan mc queen lame canta,o masali saclar,o makyaj cok zevksiz birisi gibi geldi bana.Digerleri ne iyi ne kotu diycem ama Fatos s gerdanligini ve ebru k genelini begendim.

    YanıtlaSil
  23. gelinlik 75.000 euro ise gerdanlik ne kadardir ve nerdendir bilen var mi?

    pelin sen bir tahminde bulunsan?

    YanıtlaSil
  24. işcilik gerçekten iyi ama 75 bin euro eder mi tartışılır. ben asla vermem öyle bir para özellikle böyle kabarık bir gelinliğe asla. hani olurda 60-70 sene önce marilyn monroe giymiş olsa verilirde şu durumda cıks olmaz valla vermem. bu arada oğlumuz kızımızdan sanki daha bi hoş:)
    konuklardan ise idil fırat ı beğendim. gayet zarif ve hoş. diğer konuklara ise diyecek lafım yok. keşke düğünümüzeböyle gelenleri kapıdan gönderebilme lüksümüz olsa:)
    bu site sayesnde bence bu millet düğünde beyaz giymemeyi öğrenecek.

    YanıtlaSil
  25. Favorim Ebru Kadayıfçıoğlu. Foto flu olmasına rağmen çok beğendim. Fatoş Sarıgül'ün gerdanlık nedir öyle. Çok güzel beğenilmeyecek gibi değil. Yani kendi adıma yazayım çok beğendim.

    Daha sonra da İdil fırat'ı çok çok beğendim.Elbisesi ne kadar yakışmış. Rengi çok güzel modeli sade ama çok şık olmuş. Kolyesini de çok sevdim.

    Bir de bir gelinliğe tam 75bin euro vermek nasıl bir şey acaba:) Ama sanırım aylık gelirim 1 milyon dolar olsa ben de verirdim ama asla bu model de bu ihtişam da ve bu kuyruk uzunluğunda olmazdı:)

    YanıtlaSil
  26. Cengiz Abazoğlu'da o pembe elbiseyi beğenerek dikmiş bir de tavsiye etmiş ya çok üzüldüm:-( Hani para için moda kurbanı yaratmamalıydı diye düşündüm .

    YanıtlaSil
  27. Ben Fatoş Sarıgül'ün elbisesini beğenmedim. Dekolte kısmı niye öyle yukarıda kalmış:( Bir-iki tık aşağıda olmalıydı. Bir de elbise hem etek uçları organza kumaş (sanırım, çok da kumaştan anlamam ama) yani zaten parıldak bir kumaş, bir de üstüne saks mavi olması bir de üstüne o kabartma işler hepsi çok bir araya toplanmış ve maalesef olmamış - olamamış. Oysa ki Fatoş hn. eminim çok daha güzel bir seçim yapabilirdi ama belki de düğün, gelin, gelinlik ağır ötesi olduğu için böyle bir seçim yapmıştır kimbilir?

    YanıtlaSil
  28. Ay parti parti yazıyorum Pelincim kusura bakma ama baktıkça aklıma geliyor ve tyazmazsam da çatlayacağım için içimde kalmasın değil mi:))

    Ben gelin hanımın kardeşlerinin elbiselerinin Cengiz Abazoğlu olduğuna inanmak istemiyorum. Lütfeeennn, NAYIR-NOLAMAZ:(((((

    Pembe tuvalete baktıkça Sinderella'yı hatırlıyorum o kadar.Sanki Ortaokul mezuniyet balosuna giden bir genç kız adayının kıyafeti gibi.

    YanıtlaSil
  29. oldukca alaturka, tam bir Arap dugunu

    YanıtlaSil
  30. Fatoş Sarıgül güzel bir kadın fakat kıyafet konusunda yaşına göre ağır seçimlerde bulunuyor, gerdanlığı o kadar güzel ve ihtişamlı ki ben onun yerinde olsam daha sade bir elbise ile takardım. Ebru Kadayıfçıoğlu benim favorim bence gecenin en şık kadını.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  31. Çok mutluluklar.
    Aile kurmak çok güzel öncelikle bunu söyliyim.
    Buna ek olarak begendiğim kimse yok nedeni ise zarafetten uzak, sadelikten uzak, kıyafetin ve aksesuarların kişinin güzelliğinin önüne geçtiği bir düğün olmuş. Herkes öyle, bir tek senin de dediğin gibi Pelin Fatoş Hataylı yaşına göre giyinmiş, leoparda ben leoparım demiyor. Bu arada yaşım 26, kimseye kıyak geçmedim yani:)
    Herkese sevgiler, less is more!

    YanıtlaSil
  32. Bence bu düğünde de cadı kazanlik Kezban başlığı adı altında birkaç kisi toplanabilirdi:) bazı kisilerde maalesef hep alaturka yapıcak bisi yookk .kanımızda var sanırım :) ama sen de arafta kalıyorsun bu da olayin adaletini bozuyor pelin kabul et soyliyemiyorsun..yani ufacık bir eleştirim olucak bu blogda tanışıklık olup o kisiye karsı ufacık bir eleştiri oldugunda koruyanlar nasıl çıkıyorsa ne bilim 10 seneyi gecen( belki attım bilmiyorum tahmini diyorum )arkadaşı gelin olup eleştiri yapanlara karsı savunanlar icin olmadık laflar ediliyor bence cok ayıp.yok yakınlaşmak icin yok başka bisi icin ne kadar looser bir durum.
    Başka bisi de ;yok sunu tanısan seversin bunu bilsen söyle olur vs. Bunu yazdigina pisman olursun...Yani buraya çıkan herkesi tanısan seversin(sen degil genel olarak) o zaman bunun ne mantığı var anlamadım, bu blogun amacı sapıyor, bazen bu platformun da bayağı yanlı olduğunu düşünüyorum ne yazikki...bu post bile bunu kanıtlıyor.demen gerekenleri diyemiyorsun itiraz etsende sen içten ice biliyorsun Pelin ...

    YanıtlaSil
  33. Takilar,makyaj,duvak ve cicek disinda bence cok guzel bir gelinlik.Onlari da o kadar satafatli yapmasaymis harika olurmus.Ama tabii gelinlik gelin olanindir,isterse tepesine avize takar :)
    Demet Sabanci bence nispeten cok hos olmus.
    Pelin, Derin Mermerci lerim geldi.Nerde bu kadin,nerde Himalayan lar Gucci ler Givenchy ler? :))
    Ns

    YanıtlaSil
  34. bu tarz gelinlikleri hiç beğenmesemde bence bu gelinliği esmer, beyaz tenli ve formda ama daha sağlıklı görüntüsü olan biri giyseydi yorumlar daha farklı olabilirdi.

    YanıtlaSil
  35. gelin hanımla damat beye öncelikle sonsuz mutluluklar diliyorum. yüzlerinden samimi gülümsemelerinden ne kadar mutlu oldukları anlaşılıyor. gelinlik çok zevkli bir tasarım ve gözde hanıma çok yakışmış bence iyi taşımış. düğün çırağan da yapılıyor yani bir sarayda herhalde ihtişamlı ve pahalı olacak! tekrar mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  36. Gozde hanimin takilari merak edilmis gelinin enistesi Celal Naksiler tarafindan oldugunu ogrendim.

    YanıtlaSil
  37. gelinliği beğenmeyenler nasıl oluyor da moda sitesine yorum yazabiliyorlar anlamadım.bu zamana kadar sosyetede gördüğüm en zarif ve şık gelin gözde ağel.bi insan gelinliği bu kadar güzel taşıyabilir mi..duruşu taşıyışı harika...düğün için alaturka diyenler acaba ömürlerinde çırağan sarayının önünden geçmişler midir çok merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  38. bende gelin hanıma ve damat beye mutluluklar diliyorum.ben gelinliği çok beğendim.saraylara layık bir gelin olmuş. son derece muhteşem bir düğün; muhteşem bir gelin ve muhteşem bir damat .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Celal Naksiler'den oldugunu soliyen bayan acaba acik adresini verebilirmi? Bu arada gelin hanimle damat beye bir omur boyu mutluluklar dilerim mukemmel gorunuyorlar. NS

      Sil
  39. Nazli Yazici disinda hickimseyi begenmedim. Idil Firat kendisi cok guzel. Gelinlik ve diger davetlilerden hicbirine yorum yapmiyorum. Cifte mutluluklar

    YanıtlaSil
  40. Hayatimda gordugum en guzel dugun olsa gerek bir genc kizin hayallerini susleyen bir dugun . Buna ne denebilir inanamiyorum ben . Zaten Elie Saab gibi dunyaca unlu bir modaciyi elestirmek cok komik olsa gerek. Herkes tam bir modaci olmus:))

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Ahahah Çırağan'ın önünden geçmek? Eh zaten sadece önünden geçtiysen bu görüntüleri beğenmen normal.

    YanıtlaSil
  43. Gelinlik 75k euro ve elie saab ın yaptığı bir gelinliktir.Çok büyük keyif ,heves ve beğeniyle lübnana gidilip ,orda kendisi tarafından ağırlanıp ,geline dikildiği ,kendisine uğur,mutluluk getirmesini dilediğim oldukça şık,farklı bir gelinliktir.Burdaki en isimli modacıların gelinliklerini bile ucuz dükkanlarda görebiliyoruz taklit olarak ,ancak bu oldukça farklı..Zevk olarak herkese hitap etmesi amaç değildir,önemli olan gelin kızın beğenisidir.

    YanıtlaSil
  44. Merhaba,şunu açıklıkla söyleyebilirimki düğünün süslemeleri arabeslikten uzak ancak gösterişli ve şıktı..Bahsettiğiniz arap havası hiç yoktu,çırağanda sayısız düğün yaşadım ve en keyiflisi,en natureli,insanların en eğlendiği,tüm o screensaver kıyafetler ,takılar,makyajların kapının arkasında kaldığı delice eğlenilen,gülünen muhteşem bir düğündü..Yazılanlar gibi ayhhh bıktımmmm tarzı hiç değildi ,keşke bulunsaydınız eminim çok eğlenirdiniz ..Yalnız şuna sözüm yok,kişilerin giysilerini beğenmemek,makyajlarını beğenmemek gayet normal bir durum..Tarz ve zevk meselesi,ben de bu konuda herkes hayran kaldım diyemeyeceğim..Gelin ince zarif olduğu için belki size gelinlik ağır gelmiş olabilir ama o gecenin ışıltısıyla gelinin havasıyla çok uyumluydu..Ama bu da bi keyif meselesidir..Ziyadesiyle güzel ve samimi bir düğündü ...Gerisi zevk ve imkanla alakalıdır.

    YanıtlaSil
  45. Elie saabin ve cengiz abazoglunun ellerine saglik diyorum ilk once.siyahli bayan yildiz hanimin elbisesine ve kendisine bayildim ,pembeli bayan dila hanim ise tam bir prenses gibi gozukuyor cok asil bir tuvalet dedikleri gibi saraya layik dahasi yok. Geline gelince cok guzel kendi gibi gelinligide oyle ne diyebilirim herseyleri muhtesem olmus mutluluklar dilerim davetlilerede bayildim ozenip gelmeleri bu aileye olan saygi ve sevgiyi gosteriyor

    YanıtlaSil
  46. agel çifti bu zamana kadar gördügümüz en harikasıdır...

    YanıtlaSil
  47. Gelin hanimin arkadaslarindan sanirim son gelen yorumlar :) yapicak bisi yok dugun, davetliler, gelinlik hepsi alaturka ve show-off arap zevkine

    YanıtlaSil
  48. Yakin olmus. Zira ciragan'in icinide disinida gormus hatta icinde bir cok dugune gitmis biryim, daha zarif ve modern bir suru baska dugunda gordum. Saray olmasi asiri saasa getirmez, ince zevkler de bunu yabsitir. - Naz

    YanıtlaSil
  49. Ya kizlar herseyi bosverin ama nolur damadin yakasindaki ve ceketine biye gecen payetlere bakin, bence en bombasi damat olmus! Satafat isi iyice abartilmis. Tekrar bakarken gozlerime inanamadim, kadinlari incelemekten orda duran asil cevher gozunuzden nasil kacmis :)
    Gelinlik bence cok guzel, ha benim hic tarzima uymuyor cunku ben tassiz issiz gelinlik sevenlerdenim ama sozum bu kadar elestirenlere: 75000 euro olmasa, daha makul bir fiyatta olup vakko'da gorseniz bence butun gelinler yapisirdi gelinlige, yaniliyor muyum?

    YanıtlaSil
  50. gelinlik, duvak, makyaj bende anormal bir uzuntu yaratti. ne bileyim belki de hayata kustum, esyalarimi sirtlayip bilinmez diyarlara dogru yelken acacagim. hele ilk fotografta boyle yanardagdan cikmis lavlar gibi o kuyruk damadi yutmaya geliyormus gibi bir hava var ya.. ne diyeyim bilemedim.

    YanıtlaSil
  51. Damadin payetlerini simdi gordum bende resmen butun yorumlari yakip yikan bi eglenceye yola acti ahahaha.. Yanimda yagmurda araba kullanmaya calisan Japon sevgilime gosterdim zorla-ki kendisi hep merak eder Turkiye'deki insanlari, yasamlari- bu damatlik bosanma sebebidir dedim uyardim kendisini en bastan-

    YanıtlaSil
  52. Imkanla alakali oldugunu hic sanmiyorrum bu abatinin kraliyet dugunude gorduk,sabanci koc yada tara gibi bircok varlikli ailenin dugunleride bu blogda yer aldi,damadin yakasindaki susleri gectim gelinle gelinlik bagdasmamis gelinlik gelini yutmus resmen,elie saab olmasi yada 75 bin euro olmasi hicbirseyi degistirmez,emine boyner in de gelinlik ve takilarini gorduk yakin zamanda.artik herkes sadelik pesinde asiri abarti gunumuzde gorgusuzluk ve araplik gibi kabul ediliyor onemli olan mutlu olsunlar fakat basina fotograflar veriliyorsa elestirilmeside cok normal,keske gelinin kardesleride beyrutta diktirip yada hazir alsalardi,abartili olucam diye 4-5 tane elbise modelinintek elbisede toplamasalardi,genel olarak kimseyi begenmedimnfatos sarigul kendi hos ama elbisesinin rengi ve modeli hic yakismamis su balina ve balik kesim kiyafetlerden ne zaman vazgecicez bilmiyorum..ilkem ozturku neresinden tutsam bilemedim o dudak kalemini birakmali herseyden once

    YanıtlaSil
  53. bu düğün harikaydı.bu kadar olumsuz yorumu garipsedim peri masalı gibiydi Kamil ve Gözde çiftine bir ömür mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  54. Ben gelinliği, işçiliğini çok beğendim yalnız; o kuyruk, gerdanlık vs vs olmasa yani daha sade olsa bu gelinlik kusursuz olabilirdi. Yukarıda da okumuştum, bence de Gözde Özer bu gelinliğin kadını değil. Davetliler arasında da en çok Ebru Kadayıfçıoğlu ve İdil Firat' ı beğendim.

    YanıtlaSil
  55. heyy çocuklar bu düğünde damadın kendi memleketi olan elazığın mahalli oyunu çaydaçıra ile salona giriş yaptığının duyumunu aldım...süpermiş :)))

    YanıtlaSil
  56. Ben bu dugunde bulunma imkanina sahip oldum ilk once bunu dile getirmek istiyorum. Benim hayatimda gordugum en muhtesem dugun . Abimin dugununden bile cok eglendim . Sizlerin bulunmadiginiz bir dugun hakkinda konusmasi o kadar komikki acip acip guldum. Siz burda dugunu degil sanirim kiyafetlerini elestirmeye yaziyorsunuz fakat o kadar hizinizi alamadinizki dugunede gectiniz biraz yavaslayin size tavsiyem.Son bir soz varliga darlik olmaz :) dugunu elestirmek kimseyede dusmez.

    YanıtlaSil
  57. bikaçgündür bu saraydaki görkemli düğünün yorumlarını okuyorum ancak bazı yorumlara şaşırmamak elde diil...abartılıymış!!!elin arap şeyhleri gelip sarayımızda abartılı sawurganca düğün yaptıklarında öwgü we hayranlıkla iziyor birde onlara ew sahipliği yapıyoruz,ancak kendi yaptıkları insanımız kendi imkanlarıyla sarayımızda düğün yaptıklarında abartılı bulup nerdeyse onları görmemişlikle suçluyoruz.nedense hala yabancıların yaptıkları şahane bizimkisine ise hep bir bahane.ben başka sitelerdende bu düğünü takip ettim ne yerlerde paralar saçılarak görmemişlik yapılmış nede araplar gibi 24 ayar takılarla ciyak bir sarı görüntü oluşmuş bayanların takılarında.üstelik damat saolna kendi memleketi olan elazığın halk oyunları ile giriş yapmış...warda harcıyorlar bence yakışanı yapmışlar.

    YanıtlaSil
  58. gelini ve damadı çok beğendim.çok yakışmışlar ama damat sanki biraz kısa kalmış gibi:)Allahtan çırağanımızda varda bizede malzeme çıkıyor

    YanıtlaSil
  59. kamik kamil kamil diyorum...ben bu çocuğu okuldan tanıyorum çok klas çocuktur çırağan sarayında düğün yapmasına şaşırmadım herşeyin en kaliteli ve en iyisini yapar bilirim.aslında bende hayranıyımda o beni tanımaz tabi(:

    YanıtlaSil
  60. çift çok şık ve alımlılar ama sanki damat gelinin o muhteşem gelinliğinin 1 adım önünde gibi süper yakışıklı sadece traş olmayı unutmuş :)

    YanıtlaSil
  61. yorum yazmak için allahtan pelin hanım mal beyanı istemiyor.... "varlığa darlık olmaz" özlü sözünün sahibi ne giydi bu düğüne merak ettim.... harcadığımızla doğru orantılı saygı gördüğümüz bir toplumda yaşayan herhangi bir birey gibi konuşmuş aslında.... o minvalde de giyinmiştir tahmin ederim... genç çifte mutluluklar dilerim, hayatının geri kalanını beraber geçirmeyi düşündürtecek bir insanı bulmak, düğün günü herkesin beğeneceği bir gelinlik/damatlık bulmaktan daha zordur... zor olanı başarmışlar...tebrik ederim...

    ss

    YanıtlaSil
  62. Adsızlardan oluşan kapsamlı kankagil grubunun arabik övgülerine ve coşkulu kutlamalarına mazhar olan genç çift, blogları bastı: Zaytung.

    Eleştirilmek istemiyorsa fotoğraflarını basına dağıtmayacaksn, dağıtıyorsan gelen eleştiriye aık olacaksın. Var d harcıyormuş, ağzı olan konuşuyormuş, varlığa darlık olmazmış falan bu ne ya? Avrupa Yakası Selin basmış gibi buraları.

    YanıtlaSil
  63. Gozde hanima bayildim cok zarif ve cok class duruyor gozde hanimi acikcasi icten ice kiskandim:) fakat kendisi o kadar guzellki ben olsam bu guzelligin onune gelinligini atmazdim resimlerde cunku hersey onun kadar guzel duruyor. Davetlilerden tek idil adli bayani begenmedim onun disinda hersey harika .bu genc cifte mutluluklar dilerim insallah butun gelinler gozde hanim kadar asil, zarif ve guzel olurlar

    YanıtlaSil
  64. Yorumlar iyice çığrından çıktı ilkokul seviyesine indi ne yapacağımı şaşırdım :) Bir de bu kadar yayınlamadıklarım var düşünün cümbüşü :) Ama çok renkli ve çok sesli bir post olması açısından memnunum orası ayrı :)

    YanıtlaSil
  65. arkadaşlar gelin ve damat tek kelime ile harikalar,söylenecek söz yok.22 yaşında olmalarıda kimseyi ilgilendirmez.allah mutlu mesut etsin kamil abiyi ve gözde yengeyi....

    YanıtlaSil
  66. pelincim ilk defa senin yerinde olup sana gelen yorumları okumak istedim valla:)) feci eğlenceli olmuş yorumlar:))

    YanıtlaSil
  67. Çırağan dunya üzerinde kesinlikle en değerli top 5 yerden biridir tabiki de Çırağan da yapılan dugun ,dugun sahiplerine zevk dahilinde (zevksizsede onları ilgilendirir) hayallerinizi yansitabileceginiz fırsatı ve lüksü de beraberinde getirir gelinlik alırken ya da düğüne giderken bile düğünün yeri sorulur ve ona göre tercih çıtası belirlenir bu hepimizin bildigi birsey :) ben onceden yorum yaptım amayine yazma gereğini hissettim salonu görmedik bilmiyoruz burda asıl iyi-kötü eleştirildiler zaten davete gelenlerin moda anlamında herseyi bunda yapacak birsey yok ,gelinlik bence de cok cok guzel bence de geline olmamış ama onun hayali buysa ciraganda o gelinliği kaldırır öyle ya da boyle ... tamam sacı da farklı olabilirdi damat da sade olabilirdi ama okuyucunlarin eleştirilerinin moda anlamında kalmasını ben de tercih ederim abartıyı seviyor iseler sevsinler sevmiyorsalar sevmesinler herkes aynı olsa burda yazılacak ne kalırdı dımı??? Kusura bakmayın ama gelinliğin ne kadar oldugu da kimseyi ilgilendirmez ,ha ben ondan cok daha uygun fiyata daha güzellerini de gördüm, giydim de, ama unutmayın damatlar degil genelde kızlar küçüklüğünden beri hayal ederler ve bu gecede herseyin mükemmel olmasını daha cok isterler ben yorumlarınızda biraz acımasızlığa kactiginizi düşünüyorum. arkadaşları da tabiki koruyacak 20 post sayesinde tanıdığınız kisiler burda savunuluyorsa, inanın gelinin arkadaşları da istedikleri kadar savunurlar ,onlar nasıl bu eleştirilere maruz kalıyorsa aşırıya kaçanlarda maruz kalicak , onların arasindanda hos yazmayanlar var; yok çırağının önünden gectiniz mı vs.. bence sacmalamadan herkes yorum yapsın fitili ateşlemenin ve suratini görmediğiniz insanlar yüzünden gerilmenin ve huzursuz olmanın kimseye bir faydası yok:)
    Önümüzdeki maclara bakalım cok da mutlu olsunlar Allah gördüğümüz günden geri koymasın hiçbirimizi:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  68. Sevgili Pelin,

    Gelen diğer yorumları da yayınlamayı düşünür müsün? Yayınlanan yorumlar oldukça ilginç bence, diğerlerini okumayı çok isterim eğer uygun görürsen.

    Genç çifte mutluluklar dilerim.

    Feride

    YanıtlaSil
  69. Buarada Gelinin takısına ne kdr soz söylenmeli bilmiyorum neticede damadın ailesi tarafından takılıyor eğer genel hava düşünülmeden ya da gelin Hanım'a tercih hakkı tanınmadan takılmışsa onun da yapacagı bisi yok, ha boyle bir gelinliğe ben bu gerdanlığı takicagima yine aynı degerde büyük bir tektas takar hem gösterişli fakat son derece sade bir takı takmış olurdum gelinligi patlatirdim ama eğer sorulmuş ve bunu tercih etmişse onun zevki:( umarım bu gerdanlığı takacağı zaman dümdüz bir tuvalet tercih eder,kendisine cok daha uygun ve guzel olur.
    Buarada ben bugün dergide gelin hanımın annesinin kıyafetini inanılmaz beğendim fakat maalesef o bile acik renktiii:((((
    Ece

    YanıtlaSil
  70. Gercek sosyete gercek klas insanlar görgüsüz olmaz.. Miletin gözüne, bakin bizim paramiz var gibi tavirlarda bulunmazlar..cünkü onlar gözü tok görmüs insanlar..boyner lerin dügünü mükemmeldi.. Cok klas, mütevazi, ve ayni zamanda cok kaliteli.. Göseristen uzak.. Gercek sosyete gösteristen uzak olur.. Ama post cok hosuma gitti;))

    YanıtlaSil
  71. pelin benim yorumum niye yayinda degil???
    gozde..

    YanıtlaSil
  72. mutlaka yorumunda uygun olmayan birşey vardır yoksa herkesinkini yayınlıyorum

    YanıtlaSil
  73. meywe weren ağaç taşlanır...nokta

    YanıtlaSil
  74. Ya ne bos yorumlar var burda ben anlamadim insan 10kere evlenmiyo 1kere evleniyo tabikide boyle seyler olucak sizin gibi 10kere evlenip heralde 10nundada boyle seyler yapmiyolar ayrica daha gencecik bunlar tabikide en havalisindan en guzelindn istiycekler DILANINDA YILDIZINDA MINANINDA tuvaletleri son derece sik ve yaslarina uygundu gozdeninde gelinligi kadar guzel bi gelinlik hayatimda gormedim elie iyi is cikarmis bravo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elie de bunun kankisi heralde

      Sil
  75. Bu dugun hayallerinizi gerceklestirdigi icin bu kadar sinirlenmenize gerek yok allahtan dileyin sizinde olsun -idil

    YanıtlaSil
  76. Son derece seviyesiz yorumlar yapılmaya başlandı. Bir kere paran kadar konuş, paran varsa yaparsın, Çırağan 'ın önünden mi geçtin, yapamayanlar çatlasın gebersin gibi lafların hepsini sahiplerine iade ediyorum ! Meyve veren ağaç taşlanır ne demek yahu ?! Gayet şaşalı zengin ama herkese hitap etmeyecek bir düğünü konuşuyoruz ne meyvesinden ne taşından bahsediyorsunuz ?! Paran varsa paşa gönlün canın ne isterse onu yaparsın ama başka biri beğenmedi diye karşındakini paranla dövmeye kalkmak görgüsüzlüğün ve terbiyesizliğin en alasıdır ! Ve görgü, hitap bu gibi kavramlarda anlarmısınız bilemem ama paranın satın alamadıklarındandır.

    YanıtlaSil
  77. Nasıl görgüsüz yorumlar, nasıl çirkin Pelin allah sana sabır versin. Bu kadar "para, para" konuşmaya bayılıyorlar, sorsan allah bilir yüzde kaçlık dilimdedir bu diline vurmuş insanlar. Hiç sanmam ki bir tanesi bile sanayicilerimizin, iş adamlarımızın onda birinin yanından geçebilsin. Bunca yıldır bu kadar çirkin, bu kadar görmemiş, bu kadar karikatürize yorumlar yapan gençler görmemiştim yazık diyorum. Ve bu kişilerin kendilerini tanıtmaları için bizlere bu platformu sağladığın için sana teşekkür ediyorum, yoksa bu tür son derece yakışıksız yorumlar yapabilen, sığ, görgü fakiri insanları sadece dizilerde var sanmaya devam edecektik.

    Meral.

    YanıtlaSil
  78. Ebru hızını alamamış bir de İdil olarak yazayım derken hem adını silmeyi unutmuş hem de yazısı sonuna İdil'i de eklemeyi unutmamış, şakşakçılığın bu kadarı doğrusu. Gerçi bilemeyiz belki maaşa bağlanmış da olabilir bu ekip hahahaha.

    YanıtlaSil
  79. yorumları okudum.benim ne gelinle ne de damatla bir alakam var. yorumlar amacını fazlasıyla şaşmış bana göre.beğenenler gelinin arkadaşları olmuş bir anda, o zaman beğenmeyenler de düşmanları oluyor bu durumda.bence mükemmellik,zarafet,şıklık ve asalet kelimeleri bu çiftten sonra anlam kazanmış.genç çiftimize bir değil bin ömre sığmayacak mutuluklar diliyorum.GÜL

    YanıtlaSil
  80. Pelincim durdum durdum ama dayanamadim. Son yorumundan sonra senden de guc alarak yaziyorum. Sevgili, saray denince Ciragan'dan baskasini bilmeyen, Londra'ya, Paris'e gittiklerinde Harrods'dan, Lafayette'ten cikamayip, gercek saray, sato, ihtisam nasil olur bilmek istemeyen, atalari 1 nesil once yer sofrasinda yerken, Ciragan'da dugun yemeginde bulunmanin varliklik, elitlik, ayricalik oldugunu zanneden bir takim adsiz ve adli arkadaslar, anladigim kadariyla daha cok gencsiniz, gezerek, gorerek, okuyup, arastirarak aciginizi kapatmak icin hala zamaniniz var, gec degil hicbirsey icin. Benden size abla tavsiyesi. (Bu arada umarim bu uzun cumlemi de okuyup, anlayabilmissinizdir!)

    YanıtlaSil
  81. Muhabbete hiç dahil olmadım ama hep yorum kısMında Pelin Allah sana sabır versin diyenleri görüyorum... Sabır verecek bir şey yok, tartışmaya yol açacak yorumları yayınlamazsa muhabbet bu kadar hararetli bir hale dönüşmez. Ayrıca bu blogu keyif için açmış, mecbur değil.

    YanıtlaSil
  82. KAMİL ABİME VE GÖZDE ABLAMA MUTLULUKLAR DİLİYORUM..

    YanıtlaSil
  83. ebrunun içinden çıkan idil, sen çok yaşa emi çok güldürdün bak bizi:))

    pelin seni bir kez daha tebrik ediyorum dengeyi çok iyi koruyorsun. çizginden en ufak bir sapma yok helal olsun pelincim sana.

    YanıtlaSil
  84. HERKESE İYİ AKŞAMLAR; GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM.. ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZKEN BİR GELİNLİK, BİR DÜĞÜN ORGANİZASYONU NEDEN BU KADAR TARTIŞMAYA,ELEŞTİRİYE, HAKARETE MARUZ KALIR? BEĞENMEDİYSENİZ, SİZ DÜĞÜNÜNÜZÜ YAPARKEN DAHA SADE TERCİH EDERSİNİZ OLUR BİTER.ONLAR BALAYININ TADINI ÇIKARIRKEN, SİZ BURDA DERDİNİZE YANIN :)))) EMİNİM VE UMARIM BU YORUMLARIN HİÇBİRİ ONLARIN UMURUNDA BİLE OLMAYACAK. İKİSİNE DE SONSUZ KERE SONSUZ MUTLULUKLAR DİLİYORUM. BENCE HERŞEY SÜPER GÖRÜNÜYOR AYRICA :)

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. Gelinlik Elie Saab ozel dikim bir elbiseyi manken disinda bir kadinda (gelin hanim manken gibi dehil dmek istemiyorum, gayet hos ve alimli) ve podyum disinda bir mekanda gormek acisindan guzel olmus. Dugunlerde de gozlemledigim kadariyla insanlar canlarinin istedigi olcude abattmak isteyebiliyorlar ve bu da cok normal anlasilabilir bir sey. Ama tabi hem fotograflarim dergilerde sayfa sayfa basilsin hem de kimseden cit cikmasin demek sacma.
    Bir de komik belki ama o kadar tantana cikmis, herhalde meshur ailelerin cocuklaridir lakin ben bilmedigimden cok merak ettim kimmolduklarini. Bu konuda yardimci olacak var midir? Bir ben miyim cahil, yorum yazan herkes biliyor mu kim olduklarini yoksa?? - A Zeynep

    YanıtlaSil
  87. CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ ADSIIZ!!!

    Eminim umurlarında olmayacaktır, fanboylarını da blog blog dolaştırıp adlı adsız yorumlar döşettiklerine göre şu anda bu yazdığımı bile okuyordurlar eminim. Merak ediyorum belirli bir ücret karşılığı falan mı yazılıyor bu beğeni dolu yorumlar. Hiç kimsenin tanımadığı bilmediği bir çift ama korkunç ötesi arkadaşlarına yorumlar yazdırmasalardı iyiydi.

    YanıtlaSil
  88. Yorumları hayretler içinde okudum. İlk düşündüğüm açıkca Pelinin ne kadar zor bir iş yaptığı.Birbirini hiç tanımayan insanlar bu şekilde hakaretleşiyorsa postları konu eden Peline başına karşı kimbilir bilmediğimiz neler geliyor!Konan devetli resimlerinin pek çoğunun görüntüsü zaten görgü olayını yeterince açık bir şekilde ortaya koyuyor daha fazla birşey söylemeye gerek duymuyorum.Bir de siz konu etmeseniz kimsenin tanımadığı kafasına o taş tuş takan kızcağızın twitterdan takipçi almadığı yetmedi kendi hakkında bu felaket yorumlara rağmen twitterdan postu paylaşması tanınma konusundaki çabasına ortaya koyuyor.Genç çifte mutluluklar

    YanıtlaSil
  89. Valla kimse tutup yazın dememizde olabilir insan kendileri yazma ihtiyacı da duyuyor olabilir defalarca yazdım yine yazıcam eleştirenler iyi ama koruyanlar kötü olmamalı bence boyle yazanlar da hos olmuyor kesinlikle, a Zeynep e ben bir yorum yazmak istiyorum ( hemen gaza gelemeyin ben bu dugunle ilgili düşüncelerimi 2 kere yazdım ama ben objektif bir ınsanım ve bana göre eğriyi de dogruyu da söylüyorum) bakın insanlar tanınmak ve taninip sürekli dergilerde çıkmak zorunda diiller, bilmediğiniz ya da adını veye kendisini cok az gördüğünüz nice aileler var , herkes tanınmak bilinmek zorunda diil ve bir ortamda gittikleri yere bakarsınız ya da davetlilerine zaten tanıyan tanır tanınmaları gerektiği kadar tanınırlar her ailenin kendine özel prensipleri vardır,bu sırf para meselesi de diil, şimdi sen peline kalkıp sen 2 sene önce ortalıklarda yoktun nerden çıktın diyebilirmisin diyemezsin hayatın insanları nereye nasıl getireceklerini bilemeyiz ,bence bu cok bel altı konuşma sekli , bu blogda cokk cokk iyi ailelerin genc nesli de çıkıyor ama magazinde çokça gördüğümüz insanlar kadar diil ama bilen biliyor onların tercihleri bu yonde ...ha birde yeri gelmişken benden ufak bir tuyo eğer dergiler icinde alem birini basıyorsa ya da bir daveti bilin ki o birseydir! Görgü olabilir ,ısı olabilir, sülalesi olabilir, mensup oldugu aile olabilir...
    Suna da katılıyorum bir taraftan dile de getirmisligim var sevgili Pelin de arada olayları birazcık kizistirmak adına bazı yorumları yayınlıyor yayinlamamsi gerektiğini düşünenler bayağı bunu dile getirdiği halde? Ya da yapması gereken yorumlarda azıcık cekinceli davranabilir çünkü insanlarla mesafeniz azaldikca yeri gelince kirmamak adına bazen söylenmiyor.. Cok da önemli diill aslında bu blog cok ses getiren ve takip edilen oldugu icin herkes bu kadar dil dökme gerekliliğini hissedip birbirini koruyor:)) bu da guzel birsey...
    Başka birşeyde bence İdil diye ismini yazan arkadas, kendi arkadasinın adresinden yazdığı icin bence adını extra yazmıştır diye okur okumaz düşündüm sizce de öyle olamaz mı?
    Ben modayla alakalı her türlü eleştirinin olmasını savunuyorum ,ben de eleştirdim ama sadece kıyafetleri ; aileleri ,taninmisliklarini islerini güçlerini sorgulamak son derece yakisiksizdir dugun gorgusuzce abartılmış diyenlerin yaptıklarından pek bir farkınız kalmıyor o zaman bence hızınızı azaltın ha ayrıca bu insanlar 22 yasindaysa hangi sebeple medyada yer alicaklar ne yapabilir ne vesile ile ilgili hakkında yazı çıkabilir, su liseyi bitirdi diyemi, e onla bunla da ask yasamıyorsa nerden bilinecekler , genc nesil icin bazen bu tarz yorumlar yazılıyor ama taninmisliklarini magazinsel olmayı ayırt edin derim VE pelincim ne zaman bu tarz YORUMLR başlıyor bence yayinlamaaaaaaaaa!!!!! Sana da saldırı oluyor cok mü hos bir duygu çizgiyi asmamaliyiz arkadaslar.
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eleştirenler iyi koruyanlar kötü diye birşey yok ortada. sorun koruyanların beğenmeyenlere laf atması. hadi bu da olabilir ama ortada ciddi bir hitap sorunu olduğu aşikar.
      haklısın bazı yorumları yayınlamamam gerekirdi ama öyle bir yığılma olduki ben de şaşırdım ne yapacağımı. elimden geldiğince tüm yorumları yayınlamak istiyorum. sonuçta herkes düşüncesini paylaşabilmeli. ama işte bazı ortamı özellikle kızıştırmaya çalışanları atladım sonra da işin ucu kaçtı.

      Sil
  90. Sevgili Hande T., herkesin yorumlarini daha iyi anlayip nice benimki kotu anlamaknistediniz ki:) galiba yanlis anlasildi yorumum. Maksadim aman bunlar taninmiyorlar neden fotolari basiliyor demek degildi. Gercekten de merak ettim kim olduklarini. Sonucta basina bu derece yansiyan olaylarin kahramanlarinin kim olduklarini merak etme hakkimiz var degil mi? A Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk kez duyuyorum bu aileyi. merak etmekte haklısın :)

      Sil
  91. Sevgili zeynep basina yansiyan bu tur olaylar dedigin nedir , dugun fotolari mi?:) olay varsa bu blog resmen kadin programina donusmus vaziyette oldugu icin olay var o da burda, ben ce kahramanlar diyerek lzumsuz yakistirmalara devam ediliyor , konusan trtisan yorum yapan senin deyiminle norml insanlari sirf dergiye ciktilar diye kahraman yaparak sacmalayan bizler diil miyiz:))kimse ben kahramanim diye dolasmiyor sanirim
    Hnde t.

    YanıtlaSil
  92. Sizler anca dergide cikab insanlari tanirsiniz ben bu ailenin ozel gunlerindede dergilerdeki resimlerini gordum:)) ilk defa cikmiyorlar . Gelinle damadi tabiki taniyamazsiniz cunku sonradan medyaya oturan kisilerle isimleri cikmadi diye:) cok merak ediyorsaniz ailenin gecmisine bakin ve eminimki onlari bunlari gorduklerinde burda ellerini yorup yazam kimseler umurlarinda olmuycam uzuldum:( ailenin nasil nir aile oldugu her yonden belli . Pelin hanim isterseniz aile ile ilgili yorumlari yayinlamayin bu konu sevimsizlesirse hic hos olmaz ve eminimki kotu elestirilerin baska bir duyguyla yazildigina . Genc cifte mutluluklar dilerim .Allah onlari nazarlardan saklasin bu duaya cok ihtiyaclari olucak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıkçası konumuz aile değil. şahsen hiçbirini tanımıyorum. bu da önemli değil zaten. çünkü düğünün şaşası, gelinliğin gösterişi, davetlilerin tanınır olmasıyla konu ettim.

      Sil
    2. İşte tüm "olumsuz" yorumlar bu gibi zihniyete sahip insanların yaptığı tehditkar ve karşısındakine son derece saygısız yorumlara yönelik eleştirileri içeriyordu. Sen kimin kimi nereden tanıyabileceğini nereden bilebilirsin ki? Küfür ve hakaret yoksa, ki bunun da sınırları hukukla çizilmiştir, eleştiren kimsenin başına "kötü bir şey" gelemez. Kötü olur derken ne olur acaba çok merak ediyorum. Bir açıklasan ne olabilir acaba ne gelebilir başımıza biz zavallı asosyal garibanlar da bir aydınlansak... Mesela benim yaşım yetiyor her iki ailenin de ne iş yaptıklarını biliyorum ve bu bende bir saygı uyandırmıyor, torunlarının düğününe gelirsek son derece arap esintili bir düğün olmuş. Sarayda düzenlenen bir düğün vardı birkaç gün önce hem de padişah torunu düğünüydü, ondan önce de can Pulak'ın oğlu evlendi, iki düğün de muhteşemdi. Şimdi ne yapacaksın bana, başıma ne gibi bir kötülük getirebilirsin çok merak ediyorum.

      Sil
    3. Nazlımın yorum hoş musun boş musun gibi olmuş.Hoş olmaz da boş mu olur aceba?

      Sil
  93. ne düğün oldu be hey yavrum hey:)

    adsız:)

    YanıtlaSil
  94. Kamil Agel gerçekten dillere destan bir dügün yaptı.Gözde hanım dillere destan olacak bir güzellige sahip bu çifti kıskanmakta haklı arkadaşlar.Çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  95. Kamil ile Gözde çifti herşey in en iyisine layıktır.

    YanıtlaSil
  96. tüm yorumlar yayinlasin lütfen..
    bende begenmedim..asalet, görgü,zerafet cok ayri bisey.herkez buna sahip olamaz. sirf parasi var diye HIC olamaz.
    YLZ in yorumu mükemmeldi bence!!
    bizim türk milleti malesef gösterise coook düskün. olmayan paralarini bile harciyorlar gözü herzaman yüksekte oldugu icin.
    evinde dolabinda fare cirt atar, erzak alamadigi icin, ama en lüks cafede görünmek ister. yemekden vazgecer maniküre gitmek icin..ac kalir kuaföre fön yaptirir 20 tl'ye .)) hepsini gördüm..
    avrupada böyle seyler banal!! avrupa olsun amerika olsun bunlari coktan asmis..

    dügün bneim tarzim degil okadar..zaten hersey kendini gösteriyor.gelen konuklarin kiyafetlerinide begenmedim.ama zevkler tartisilmaz..mutluluklar dilerim
    sevgiler

    neva

    YanıtlaSil
  97. düğün arap baharı gibiydi Serdar Ortaç çıkmış herneyse damad iyidi

    YanıtlaSil
  98. Tek bir gece için bu para bu şaşa bu abartı çok fazla ve çok kıro aynen katılıyorum.Arap düğünü hakikaten.Gelinlik güzel ama o kuyruk o yaştaki bir kız için fazla uzun ve taşları tuşları çok fazla ve abartı.Gelinin bu gelinliği pek taşıdıgını düşünmüyorum.Damadı beğendim damatlığıyla yüzüyle gayet hoş ve yakışıklı bir damat.Gelinin kardeşlerine gelince Yıldız Özer'in kıyafeti hiç hiç mi hiç olmamış Cengiz Abazoğlu herhalde şaşırdı.Dila Özer prenses masallarından fırlamış gibi adeta hiç olmamış.İlkem Öztürk'e ayrı bir şaşırıyorum hele kafasına taktığı şeye inanamadım kısacası beğenmedim.Genel olarak davetliler hoşuma gitmedi.Ve gelinliğin fiyatını okuyunca çok çok şaşırdım.Tabiki her gelinin gelinliği özel olur,güzel olur,hoş olur ama bir gece giyeceği bir şey için bu kadar para ödenmesi gerçekten hayret edici bir durum.Umarım gelecek düğünlerde önceki yorumlarada da belirtildiği gibi daha makul ve kiroya kaçmayan düğünler olur. :)
    Çifte mutluluklar dilerim..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  99. Bu gelinliğin olduğundan daha güzel olduğunu düşünüyorum ama keşke gelin taşıyabilseydi.Yinede çifte mutluluklar..

    YanıtlaSil
  100. Bilmiyorum artık gelinin arkadaşlarımı akrabalarımı herneyse beni ilgilendirmez ama bazıları gelini veya gelinliği beğenmediği zaman hemen saldırıya geçiyor gibiler herkes herşeyi beğenmek zorunda değil o yüzden bence beğenmeyen kişilere saygı göstermeliyiz bazı yorumlar gerçekten çirkin.

    YanıtlaSil
  101. İş iyice çığrından çıktı damada ilan-ı aşk yarışına dönüştü. o yüzden bundan sonraki yorumları yayınlamayacağımı söyliyimde boşuna vaktinizi harcamayın.

    YanıtlaSil
  102. Gelinliğe bayıldım. Elie Saab yine beni şaşırtmadı:) Fatoş Sarıgül'ün elbisesi çok hoş,çok güzel. Rengine bayıldım. Sadece elbisenin kol detayları biraz yoğun olduğu için gerdanlıkla beraber o bölgede bir yoğunluk olmuş. Çifte ömür boyu mutluluklar:) Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.