İstanbul Moda Haftası'nın ŞIKLARI

Ve gelelim İstanbul Moda Haftası'nın şıklarına..



İşte benim favori 3'lüm.

Karşımda Demet Şener Kutluay'ın yaşının iki katı giyinmeyi bırakması gerektiğinin ispatı. Koton'un davetinde giydiği Koton kombinasyonu ne kadarda yakışmış kendisine. Işıl ışıl son derece şık bir eşleşme. Bayıldım..

Tülin Şahin'i hep beğenirdim ama VOGUE'da ki Bügün Ne Giydim felaketleri sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Nihayet şahane bir renk kombinasyonu ile hala varım diyor. Makyajı büyük olasılıkla defile makyajı.

Ezgi Kıramer'in kahve tonları kullanışı kusursuz. Ayakkabı ile aynı rengi kullanmayıp yeşil renkli bir portföy kullanması ince zevkinin ispatı. Kolyesi ise ayrı bir yakışmış. Saçları ve makyajı kusursuz güzellikte. Bence Moda Hafta'mızın en şık davetlisi.



Karşımda Ceylan Çapa'nın genç ve narin fiziğiyle uyumlu bir kombinasyon. Yaşına fazla kaçabilecek leopar deseni bile son derece başarılı bir şekilde taşıyor. Christian Louboutin'in en beğenmediğim bootie lerini bile güzel gösterebilmeyi başarmışya, bravo !



Elif Gönlüm'ün zarif güzelliği için kelimeler yetersiz kalır. Bu güzelliği kullanmasınıda gayet iyi biliyor. Birbirine benzeyen 2 mini elbise ile yine çok hoş ve şık.



Deniz Berdan sadece rüküş değil aynı zamanda şıklar listemdede yer alıyor. Tıpkı Eda Taşpınar gibi. Deniz Berdan'ın 2 elbseside tipine ve tarzına çok yakışmış. Eda Taşpınar'ın somon renkli tulumu ise şahane. Buna uygun saçları ve aksesuarları ile göz kamaştırıcı. Bu ikili sizin tarafınızdan birde en şık seçilirse ortaya tuhaf bir durum çıkacak demektir. :)




Arzum Onan'ın kahve eteği, deri ceketi ama özelliklede buna uyumlu kahve tonlarındaki makyajı çok hoşuma gitti.

Bengü küçük siyah elbisesi ile gayet sıradan ama emniyetli bir seçim yapmış. En azından kötü değil. Keşke renkli güzel bir ruj sürseymiş dediğinizi duyar gibiyim :)

Sinem Güven klasik bir şıklıkta. Beğendim.

Sinem Kobal'ın kıyafeti bir çoğunuza tuhaf gelebilir. Ama ben nedense yaşına ve tarzına çok yakıştırdım. Cesur ama bir o kadar hoş bir kombinasyon olmuş.

Atiye'de tarzına yakışan buram buram gençlik kokan bir kıyafetle.

Şimdi sıra sizde..




Kaynak : Alem, Şamdan, Hello

Yorumlar

  1. Yani şimdi bir Acemi Sosyetik Modacı:) olarak şunu demek istiyorum. Ezgi Kramer'in seçtiği kıyafetler güzel ama üzerinde duruşu çok biçimsiz, öyle değil mi? O deri pantolonu ben hayatta giymem, potluk yapmamış mı önde? Ne düşünüyorsunuz üstad?

    YanıtlaSil
  2. Ceylan Çapa'nın fotoğrafı Yvan Rodic'in blogunda da vardı. Onun da dikkatini çekmiş demekki. makyajı, saçı ve kıyafeti yaşına çok uygun. Beğeniyorum kendisini.

    YanıtlaSil
  3. sevgili enne rica ederim bende kendince takılan bir eleştirmenim :) ne okulunda okudum nede şöhretli bir ikonum heel üstat hiç değilim :)
    dediklerine gelince bence pantalonu dapdar olsaydı olmazdı diye düşünüyorum. bacak kısmı yeterli darlıkda. geriside pek önemli değil kanımca :)

    ülkü epeydir bakmıyorum rodic'in bloguna. hatırlattığın iyi oldu şimdi bakayım bi :)

    YanıtlaSil
  4. Simdi dogruya dogru, ben hicbirini begenmedim.
    Aralarinda en idare edilebilecek olani Ceylan Capa olmus bence...

    YanıtlaSil
  5. Ezgi Kıramer coşturmuş. Nokta yani :)

    YanıtlaSil
  6. oldu bitti iyi yorumlar yapıyorsun ama Seda Domaniç'in moda haftasına katıldıgını bilmeyecek kadar özensiz yazıyorsun bazen. Ayrıca geçtiğimiz yazdı sanırım, Tülin Şahin'in dolabını cok merak ettiğini, onu cok begendigini belirten bir yazı yazmıstın , sonra facia olarak nitelendirdin, simdi ise... Pek tutarlı olmuyor.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili burcu gördüğüm kadariyla sende yazdıklarımı iyi anlamıyorsun. Seda domanic'in birkaç defileye gelmesi yeterli değil. Daha çok ortada olmalı görülmeli. Tülin S. için ise vogue daki fiyaskolarına kadar çok beğendiğimi yazmisim. Son kiyafetiylede yine beğendiğimi belirtiyorum. Bu yazdıklarımda tutarsızlık görebildiğin için takdir edilesi bir hayal gücün var demekki. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  8. Ezgi Kiramer'in tarzina bayiliyorum. modern ve clean giyiniyor. sac makyaj abartisiz. yine cok güzel.

    YanıtlaSil
  9. seda domanic, adam gibi editor olsa IFW/vogue partisi yapar, vogue networkunu kullanarak birilerini getirir, IFW hakkinda uluslararasi basina onculuk eder, turk modasinin gelismesine katkida bulunur. kendisi editorden cok, mali isler sorumlusu bir yonetici benim gozumde. sahsinin bir an evvel daha agir bir top ile degistirilmesini temenni eder, dogus yayin grubuna ve conde nast'e selamimi iletirim.

    YanıtlaSil
  10. işte her kelimesine katıldığım bir yorum. değiştirilmesini talep etmem ama en azından kendini değiştirmesini ümit ederim.

    YanıtlaSil
  11. ahahaha ceylan çapa ile birlikte aynı servisteymişiz. Ben onu bu kıyafeti ile görevli sanmıştım. ahahahahahahahah
    Ezgi kıramer

    YanıtlaSil
  12. Keske tüm görevliler bu kadar sık ve hoş görünse :)

    YanıtlaSil
  13. Su Elif Gonlumde 1 senedir turedi ve varolma cabalarinda hicbi daveti kacirmiyor sanirim ve tarzini begendigim soylenemez.Demet Senerin yolunda sanirim?

    YanıtlaSil
  14. neden varolma çabasında olsunki. kocası milli bir sporcu ve başarılı bir isim. kadın hem gerçek anlamda çok güzel hem de her daim son derece şık ve zarif. keşke herkes böyle varolmaya çalışsada tuhaf tuhaf saçma sapan giyinenler olmasa etrafta :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.