Kim Daha ŞIK ?

 



Dünyada Victoria Beckham ve Rachel Zoe ile başlayan Burberry Prorsum turkuaz deri trençkot akımını bizde başlatan Ebru Şallı oldu. Ebru Şallı 'nın trençkotu giyme stilini beğenelim beğenmeyelim sonuçta istenilen şeye sahip olundu. Günlerdir yakıştımı yakışmadımı diye kızcağızın çekiştirmediğimiz yanı kalmadı :)



Şimdi ise elimizde başka bir örnek var. Begüm Şen. Dün katıldığı 2 farklı davete de Ebru Şallı 'nınkinden değişik bir model Burberry Prorsum trençkotu ile görüyorsunuz.

Tek kelimeyle kusursuz bir taşıyış. İçine ne giymiş kimin umurunda ! 3 bin 800 euro fiyatlı deri trençkotun kollarını sıyırıp turuncu astarı çıkarmış. Saçlarını toplamış nefis olmuş. Zaten mümkünse saçlarını hep toplasın çünkü çok asil bir görünüme sahip oluyor. Turuncu renkte Bottega Veneta clutchı ve yine Burberry ayakkabılarla harika bir eşleşme yapmış.



Aynı model deri treçkotu geçenlerde Rachel Zoe da giymişti. Kesinlikle Rachel 'den çok daha iyi taşımış.

Ebru Şallı 'nın turkuaz ceketi giymesinin hemen sonrası Begüm Şen 'in de giymesi bana hafiften bir meydan okuma gibi geldi. Hani bak öyle değil böyle giyilir der gibi :)

O zaman bize de hodri meydan deyip kimi beğendiniz diye sormak düşer :)





Share

Yorumlar

  1. Begum Sen'in boyu posu, vucudu adeta muhtesem kiyafetler tasimak icin yapilmis :)Ne giyse yakisiyor, bence tarzi da cok guzel. Turkuaz deri trenckot benim tarzim olan bisey degil ama yakisana da yakisiyor iste!

    YanıtlaSil
  2. İşte böyle giyilir bu trençkot begüm şen ne güzel ne asil ne şık kadınsın!!! İlk gördüm hemen pelin'e söylemeliyim dedim. Sonra başka trençkot olduğunu düşündüm düğmeleri net göremediğim için ebru hanımın üstünde. Vee nihayet beklediğim post geldi bir ohh çektim!!:) Begüm şen uzun boyu zarifliği ve turuncu çantasıyla olayı bitirmiş. O kadar yakışmış ki sanki üstündeki başka bir trençkot. Turuncu astarı çıkarmasını çok beğendim ayakkabılar saçlar muhteşem yani ne diyim bilemedim bu mavi trençkot begüm hanımla zirve yaptı iyiki giymiş bize güzelliğini gösterdi. İşte şimdi begüm hanımı görünce ebru şallı'yı beğenmedim gözümden düştü. Trençkot dile gelse beni begüm hanım giysin der:) Yani ben destan yazsam duygularım kıfayetsiz kalır. Oyum herhalde begüm şen'e başka kime olacaktı ki:))) Post için teşekkürler pelin:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba pelin biliyorsun postlarına bayılıyorum blog'unu ziyaret etmediğim gün neredeyse yok:)birşey fark ettim sen kimi beğenirsen biz takipçilerin o kişiye oy atıyoruz;) sanki çok adaletli olmuyormuş gibi oylar sen ne düşünüyorsun? :) bu arda bir eleştiri olarak görme sadece dikkatimi çeken bir olayı aktardım sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  4. valla içimi açtı begüm şen. dehşet güzel olmuş. çok iddialı bir renk ve o çantanın rengiyle müthiş bir uyum yakalamış.
    bence bir dahaki sefere begüm şen gitsin. kadının yeteneği var stil konusunda.
    bazı kişiler vardır zorlarsınız beğenmemek için ama bir yerde sizi yakalar ve mecbur bırakır onu beğenmenize. begüm şende hep bunu yaşıyorum artık itiraf edeyim ben bu kadını çok asil buluyorum:) zorlama değil doğuştan gelen bir havası var.

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler Begum Sen!! Tam da bu iddali renkle nasil dogal, asil olunur gosterdin. Hem de Ebru S.'ninkinden daha goz yorucu (dugmelerden dolayi) bir modelle...
    Noktayi koymus bu kombinle.

    YanıtlaSil
  6. Şahsen ben hiç etkilenmeden kendi beğendiğime oy atıyorum genelde Pelinle aynı olmasına karşın olmadığı zamanlarda az değil. Begüm Şen'i pek beğenmem ama ikisi arasında seçim yapmak gerektiğinde kesinlikle Begüm Şen...

    YanıtlaSil
  7. fn_kn inan öyle bir durum yok. çünkü birçok kez benim beğendiklerim sizin oylarınızla çuvallamıştır :)

    YanıtlaSil
  8. dergi kapagindaki ve yanindaki resimde yaka ici de turuncu, Begum Sen'inki neden degil?
    Ben bu tasiyisi daha cok begendim ama aslinda trencleri karsilastirirsak trenckotun BS'deki cift yakali versiyonunu degil Ebru Salli'nin uzerindeki versiyonunu daha cok begendim, daha modern bir kesim/iscilik.

    YanıtlaSil
  9. Begum Sen hic tarzim degil ve giydiklerinide yakistirdigini dusunmuyorum. Ama oyum Begum Sene gidiyor gercekten daha iyi tasimis.

    YanıtlaSil
  10. Nihan aynı kesim ama farklı yaka renkli modelleride var o yüzden. begüm şen 'le birebir aynısı olan rachel zoe'nun giydiği.

    YanıtlaSil
  11. begüm şen gerçekten güzel olmuş da bu kıyafeti Party Kids'de Nestle'nin çocuklar için tasarladığı yeni ürününün tanıtımında giymiş. orası bu kıyafetin yerimidir. bu ölçekte topuklu ayakkabılar ve çocuklar için düzenlenmiş bir party??? şıklık derken bence bizim kadınlarımızın en beceremediği şeylerden biri de yerine göre giyinmek diyorum.

    YanıtlaSil
  12. Begüm Sen normal bir trençkotu almısta giymiş gibi duruyor bir şahanelik göremedim.Ebru Sallıda her daim rüküştür fakat trençkotu cok degişik,tarzı cok daha farklı ve modern geldi bana.şimdilik oy hakkımı bu sefer Ebru hanımdan yana kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  13. evet haklısın pelin o durum da çok oluyor ama demek ki genelleme yapmamalıyım fikirlerinden ben etkileniyormuşum bunu anladım :D

    YanıtlaSil
  14. Ayakkabıları hariç Begüm Şen kesinlikle benim için :) Ebru Şallı caaaanım trençi mahvetmiş :(

    YanıtlaSil
  15. ben ikisinide beğendim.Begüm Şen günlük kullanım için ideal görünüyor.Ama Ebru Şalli nın stylingini de yadsımamak lazım.Kemer harika olmuştu.

    YanıtlaSil
  16. Begüm Şen'in turuncu astar detayı ile Bottega veneta clutch'ının uyumuna bayıldım çok şık. Hiç bi takıldığım nokta yok :)

    YanıtlaSil
  17. evet haklısınız bir çocuk partisi için fazla gösterişli bir kıyafet.ama begüm şen 2 davete arka arkaya katılmışsa ki büyük olasılıklada öyledir, o zaman geçerli bir sebebi var derim. Üstelik gördüğüm kadarıyla bu tarz çocuk davetlerinde en rahat en abartısız giyinenlerden biridir. tabi yanılıyorda olabilirim bilemiyorum sadece fikrimi paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  18. Bende Begum Sen diyorum canim...Kadinin trenci tasiyisi bile ayri bir havali...cok yakismis!
    Ayrica ayakkabilarina bittim bittim....benim olsunlar:)

    YanıtlaSil
  19. Pelin'cim biraz alakasiz olucak ama soylemeden gecemedim..Simdi Hurriyet'in web sitesinde Eda T.'yi gordum..20ler temali bir partiye gitmis sevgilisiyle ve Louboutin'in ayaklarini birlestirince sex yazan papislerini giymis...ah ah bi de onlar benim olsun Begum Sen'inkilerden sonra:))

    YanıtlaSil
  20. Trençkot modeli bakımından Ebru Şallının giydiği,duruş olarak Begüm Şen.Oyum tabiki Begüm Şen için,onu her zaman çok zarif ve şık bulurum ama bu saç şeklini beğenmedim onu daha olgun,sıradan yapmış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.