PRADA 2012 İkbahar-Yaz Reklam Filmi

 


Markaların yeni sezon reklam filmleri teker teker çıkmaya başladı. Bugün de sırada Prada var. 2012 yazını kasıp kavuracak pileli etekler, taşlı bodyler, araba formlu stilettolar ve birbirinden şahane işli ceketleriyle gördüğüm herbir parçaya bayıldım. Ama özellikle Prada da yaz sezonunda en sevdiğim unsur takılar oldu. Çiçek formlu tokalar, küpeler ve kolyelerin her birine bayıldım. Video tam bir 50'ler şöleni.

İyi seyirler :)


Share

Yorumlar

  1. Prada'nın reklamı güzel ama gucci'nin ki daha güzeldi. Müziği de olağanüstüydü. Prada'nın müziğini sevemedim. Gelelim koleksiyona,Prada'yı beğenmedim pileli etek benim tarzım değil zaten fazla renk olmuş hoş bir koleksiyon değil. Çantalar ve takılar güzel sadece ama gucci'deki elbiseler,ceketler çok güzeldi prada yanından geçemez bence. Gucci'nin hemen hemen her parçasına talipken prada da bedava versen almam gibi bir durum söz konusu. Elbette iki markanın tarzları farklı ama hani ikisinde reklamı kondu ya ister istemez karşılaştırıyor insan. Benim için prada sınıfta kaldı. NOT: Çantalar hariç:)

    YanıtlaSil
  2. dün styleboom un postunda gördüğüm kadınlar gibi şu dizi için yaptığı post pan am di galiba ismi ordaki kıyafetlerede bayılmıştım bunlarda birer şaherser gerçekten :))

    YanıtlaSil
  3. bayıldım reklam filmi inanılmaz olmuş kaç kere izledim sabahtan beri bilmiyorum:))

    YanıtlaSil
  4. @ gamze ben de bu koleksiyonu beğenmedim ama paltolar ve bi tane ateş desenli etek vardı çok güzel bence ben de sana katılıyorum çantalar hoş. Ama en takılara bayıldım delirdim ♥.♥ ve ben bu reklamı daha çok beğendim. Ama Pelin abla sen ne kadar beğensen de ben şu ayakkabılara ısınamadım ya :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.