VOGUE ile 2012 İlkbahar-Yaz Modasını İncelemeye Devam Ediyoruz..

 


Beğendiğim Mart sayısı editoryellerini paylaşmaya devam ediyorum. Bu sefer ki İngiliz Vogue 'un mart sayısından Mario Testino 'nun göz kamaştıran çalışması.

Bir kez daha görüyoruz ki gelecek sezon renk kuralı diye bir kavram yok. Tüm pastel tonlar canlı renklerle birleştirilmiş. Renk kuralı olmadığı gibi kumaş kuralı da yok. Tüvitle dantel, dantelle PVC gibi örnekleri görebilirsiniz.

Kullanılan tüm Manolo 'lara aşık oldum. Hele Alexander McQueen elbiseyle kullanılan bej tonunda ki Manolo Blahnik 'ler bir içim su. En sevdiğim ise sarı dantel Valentino elbiseyle yeşili kullanmaları oldu.

Model Karlie Kloss, styling ise Lucinda Chambers 'a ait. Her bir kare buram buram lüks ve moda kokuyor.





Share

Yorumlar

  1. bana biraz karışık geldi,göz yoran bir styling ama parçalar elbette ayrı ayrı güzel...

    YanıtlaSil
  2. Mario Testino'nun en buyuk hayranlarindanim zaten. Styling'in yanisira bu adamin cektigi hicbir kare bana kotu gelemiyor. Styling'e gelince, bende kuralsiziligi cok seviyorum. Mix & Match en sevdigim tarzdir. Gardrobumuzundaki esyalarimizi daha kullanisli hale getiriyor. Bu cekimde keyifli olmus, su kisgununde icim acildi.

    YanıtlaSil
  3. mix&match 'ı her zaman sevmem açıkçası. özellikle çok kalabalık oldumu hoşlanmıyorum. ama bu editoryelde çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  4. Tatlım senden bir ricam var.Karlie Kloss ile ilgili bir post yapabilir misin? Neredeyse bütün editoryeller ve çekimlerde model olarak kendisi seçiliyor ve ben bu hanımı nedense beğenmiyorum.Bu yüzden de bu kadar patlamasına anlam veremiyorum;sebebi çok genç olması mı yoksa fiziği mi?Örneğin;çıktığı Victoria's secret defilesinde neredeyse en beğenmediğim vücut kendisininkiydi,bu konuyla ilgili bilgin varsa biz moda severleri bilgilendirirsen sevinirim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Benim içinde fazla karmaşa gözüm yoruldu ama sarı valentino'ya bittim.Hele yeşille kullanılması senin de dediğin gibi çok güzel olmuş.Aslında sarı renk sevmem risklidir,giymesi zordur herkese yakışmaz ama bu sarıya bayıldım.Esmerlere çok yakışır.NOT:Bende esmerim:))

    YanıtlaSil
  6. Niye devamlı bu modellere böyle ağzı açık poz verdiriyorlar. Ağzı kapalı kadın seksi gelmıyor herhalde.

    Aylin

    YanıtlaSil
  7. Harika bir cekimmis renkler modeller olaganustu. Yazi ozledim sanki

    YanıtlaSil
  8. Adsiz'a; kendisini hemen hemen her yerde goruyoruz, cunku basarili bir model. Ama yine de burda olmasinin en buyuk sebebi Anna Wintour'un gozdesi olmasi. Kendisi elinden tuttu, unlenmesini o sagladi yani. Ama ondan sonrasi tamamen sans ve/veya basari. Mesela victoria's secret konusunda sana daha fazla katilamazdim. Normalde kendisini begenirim ama orda gordugumde yuh, bunu kim almis buraya ya igrenc dedim yani. Gercekten oraya nasil girdigi hakkinda hic bir fikrim yok. Ki izlemissindir, secildigi ani da gosterdiler. Cok guzel, cok guzel, aman allahim bu kiz mucize filan diyip durdular. Gormesek inancaktik. Kim onu ic camasiri modeli yapar bilemedim. Tabi basarili bir model ama ben yine de her kampanyada, her defilede onu gormekten cok sikildim. Tamam basarili olabilir ama bence biraz geri cekilsin,yuzunu eskitmesin,kendinden bezdirdi resmen. Disarida binlerce guzel kiz var biraz daha cesitlilik lutfen diyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.