81 - Kim Daha ŞIK ?




Yazıma "Aylin Tahincioğlu 'ndan büyük hata!" diyerek başlıyorum. Peter Pilotto 'nun 2012 Spring koleksiyonundan Miranda Kerr 'in üstünde ikonlaşmış elbiseyi giymesi benim sözlüğümde büyük bir hatadır. Mesela aynı hatayı Feryal Gülman yapmamış ve koleksiyondan değişik ve kendisine çok yakışan bir elbise seçmişti. Çünkü artık herkes biliyor ki benim Kim Daha ŞIK? 'ımdan kaçış yok :)



Elbise Aylin Tahincioğlu 'nun fit vücuduna çok yakışmış. Hatta Miranda Kerr 'in çöp kol ve omuzlarında görmektense Aylin Tahincioğlu 'nunkiler gibi sağlıklı ölçülerde görmeyi tercih ederim.

Ama aksesuarlara gelirsek Miranda Kerr o kadar kusursuz ki Aylin Tahincioğlu 'nun tüm kusurlarını gözümüze sokuvermiş. Bileklik, ayakkabı ve Chanel clutch seçimlerini elbisenin mavisiyle uydurmak istemiş ama ortaya tam bir renk cümbüşü çıkmış. Makyajı güzel ama o krepe saçları ifade etmem çok zor.

Elbette benim seçimim tartışmasız Miranda Kerr 'dir.







Share

Yorumlar

  1. Aylin HAnım'ın çanta ve ayakkabı seçimi elbiseyi öldürmüş:(

    YanıtlaSil
  2. felaket felaket felaket :( aylin tahincioğlu'nun bu resmini gördükten sonra imdatttt diye bağırasım geldi...elbiseye lafım yok,,aylin hanımın fiziğine dicek bi lafım zaten olamaz muhteşem bi fizik,boy pos o biçim...ama o aksesuarların birbirleriyle uyumsuzluğu beni benden aldı..hele o saçlarrrr ahhh o saçlarrrrrrr...besbelli elektrikler kesikti aynaya bakamadan çıktı evden yoksa aylin hanım böyle hataların tavan yaptığı bi resimle çıkmazdı karşımıza :)
    sevgiler
    selin

    YanıtlaSil
  3. Bir elbise ve bir canta ancak bu sekilde mahvedilebilirdi. Gercekten yazik olmus. Keske abartmaktan vazgecip biraz daha dogal haline biraksa. Cok daha iyi olacak diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  4. Aylin hanim herzaman alaturka ve fazla abartili burdada oldugu gibi guzelim elbiseyi mafetmis.buarada bu kadinlara kim satiyo bu ayni elbiseleri hepsi ayni seyleri satin alip giyiyorlar sanirim beymenin parmagi var bu isin icinde.cok ayip cok hem tonlarca para vericekler hemde arkadaslarinin giydigi elbiseyi giycekler. Aylin hanimi ben hicbir zaman beyenmiyorum fazla cok fazla herzaman boyle.

    YanıtlaSil
  5. Ben Aylin hanımı beğendim. Tam tersi aksesuarlarını da sevdim. Miranda'nın ayakkabıları çok daha kötü ve elbisenin altına hiç gitmemiş. Aylin hanım elbiseyi çok daha iyi taşımış. Miranda'ya pek yakışmamış. Bu sefer genele uyamadım favorim Aylin hanım:))

    YanıtlaSil
  6. Mert arslan31 Mart, 2012

    Kocasinin pantalon boyu daha kisa olmaliydi.Daha fit saniyordum kOcasini.
    Mert

    YanıtlaSil
  7. Miranda Kerr'in bu look'una ne kadar bayılıyorum anlatamam. O Nicholas Kirkwood'lar ile elbise öyle bir uyum içinde ki birbiri için yaratılmış resmen! Bu fotoğrafı yazdırıp Vogue'un arasında tutuyorum zaten, ciddiyim :3 Öte yandan Aylin Tahincioğlu o kadar kötü ki, o stilettolar, Chanel, saat, saç çok çok kötü! Kıyaslama yapmama gerek yok herhalde ama 1000 üzerinden puanlarsam, Miranda; 990 Aylin; 13. Biri mükemmel diğeri iğrenç :(

    YanıtlaSil
  8. Aylin hanim cok guzel ve fit bir kadin ama o saclarla ne yazik ki cok kotu ben hep kendisinin saclarina takiliyorum nedense daha once de ayni seyi dusundum saclari onu alaturka yapiyor

    YanıtlaSil
  9. Ayakkabıyla bitirmiş işi

    YanıtlaSil
  10. bende miranda kerr'in kirkwood'larını çok beğenenlerdenim. inanılmaz yakışmış ve nefis bir bütünlük yakalamış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.