Birbirinden Güzel CASHHIMI Çantalar

 


Hep Celine, Chanel, Hermes diye diye özel ve güzel markaları arada harcıyorum ve bu huyuma çok sinirleniyorum. Geçen hafta çok yakın bir arkadaşımda pembe, kenarları zincirli nefis bir çanta gördüm. Kardeşinin doğumgünü hediyesiymiş. Tabi hemen yakından inceleme yapmak için ışık hızıyla çantasını kurcalamaya başladım. Kurcalarkende mutlaka Tom Ford ya da Gucci diyorum içimden. Bana ender yanılmalarımdan birini yaşattığı için Cashhimi 'yi hiç unutmayacağım :) (Bu vesileyle Şebomada selamlarımı gönderiyorum :)

Cenan Abas Sel 'in markası Cashhimi adından sizi yanıltmasın yüzde yüz yerli bir marka. Çantaların form ve işçilik güzelliği hayranlık uyandırıcı. Tümü %100 piton ve hepsi el üretimi. Fiyatlar 1.335 TL 'den başlayıp 4.650 TL 'ye kadar çıkıyor. Şu an İstanbul 'da sadece Beymen 'de satılıyor. (O kadar Beymen 'in tozunu atarım ve bunu yeni öğreniyorum ya tüm suçu Beymen satış elemanlarına atıyorum :)

Benim favorilerim arkadaşımda gördüğüm kenarları zincirli birbirinden renkli portföyler. Hepsini alabilirim o derece beğendim. Ama bir tane alacaksam o da koyu yeşil olanı ki onuda altta 3. resimde görüyorsunuz. En çok kenarları zincirli seriyi beğendim diyorum ama her zevke göre birbirinden farklı ve güzel modeller var. Beğendiklerimi sizlerle paylaşıyorum. İyi iç geçirmeler :)






Share

Yorumlar

  1. Bende sol en üst mavi olanı ve sag alttan ikinci canım kırmızıyı cok sevdim. Holywood celeberty leri de kullanıyor. Paris hilton buraya geldiginde 5 tane almış. Bütün malzemeleri orjinal kullanıyormuş cok ilginç hayvanlardan elde edilen malzemeler kullanıyor. Tasarımları cok guzel ama psikolojik olarak gercek yilan derisinden pek bir huylaniyorum ama baskı deri ürünlerde seviyorum. Daha huzurlu oluyorum. Eski ünlü istihbaratçı Hiram Abas in kızı. Gercekten çantaların degerine göre fiyatı da cok uygun bence. Kendisine dünya çapında basarılar diliyorum. beymen indirim de iken ve birde limango da daha uyguna da bulmak mümkün. Sanada sevgili Pelin bu guzel postdan dolayı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çanta benim büyük takıntım ya:) Çok beğendim çoook beğendim hepsi benim olsun hiçbirini birbirinden ayırmam hiçbirine haksızlık yapamam benim olsun hepsi:))) üstten 1.ve 2. benim olsun. Yalnız bende sürekli beymen yaparım ama bu çantalardan bi haberim. Beymende varmı?? Şimdi gidip bakasım geldi:) Sen aldın mı yada alacakmısın pelin? Beni haberdar et:))

    YanıtlaSil
  3. Sanırım bu kez size katılmıyorum. Yılan derisi denen şey beni her zaman rahatsız etmiştir. Yılanın kendisinden hoşlanmazken, bir de satın alıp elimde taşımak herhalde yapacağım son şey olur. Farklı bir malzemeden üretilmiş olsa, gözüme çok hoş görünebilecek tasarımlar bile, yılan derisi olunca benden kocaman bir sıfır alıyor.

    YanıtlaSil
  4. ayy hepsını alasım var hemen Beymen'e gıdıyorum:)

    selensstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben faha öncr gördm ama marka adi dolayisiyla yabanci zannedip grcmistm beni beymendeki kizlar uyarmisti bide cok kucuk bi standda ondsn gorememissindir pelinnnn ;))

    YanıtlaSil
  6. Aaa Casshimi Türk müüüymüüş... Ben de adını duymuştum ama tarzını bilmezdim ve inanmıcaksın ama ELLE sayfa 121'de görmüştüm ve aa bi ara inceliyim şu Cashhimi'yi demiştim bu sabah :)Favorim şu laptoplu kızcağızınkii :)

    Gamze,
    Jokerlerde Bugaboo meets Missoni var istersen incele yani missoni bebe arabası hoş olur bence :)

    YanıtlaSil
  7. İlk 2 sıradaki portföylerin hepsini alabilirim. Zaten bir şey beğenince tüm renklerini almak gibi keseye zarar bir huyum var. Tüm Beymen'lerde mevcut mu yoksa sadece bazılarında mı satılıyor bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  8. inanamiyorum pelin...bunlar nedirr...bende hep dergilerde goruyodum bu markayi ama turk markasi olabilecegini hhiiic dusunemedim..bende kendimi beymen kurdu sanardim..pehhh...nolur alirsan gorursen bulursan bize bildir..bekliyorum tesekkurler..

    YanıtlaSil
  9. Birkac sene once bir arkadasimin organize ettigi ogle yemeginde Cenan ile tanismistik. Canta tasarimcisi oldugunu o zaman ogrenmistim. DAha sonra Beymen'de gordugumde cok mutlu oldum. Yanilmiyorsam Newyork'da cantalari satiliyor. Kendisi cok sempatik ve hos sohbet birisi. Bildigim kadariyla Condoleezza Rice, Kevin Costner markayi kullananlar arasinda.

    YanıtlaSil
  10. Günaydın Pelin,

    Muhakkak bununla ilgili bir post hazırlayacaksındır, bunu da sabırsızlıkla bekliyorum. HT'de Feryal Gülman'ın üzerinde Chanel'in en beğendiğim (şeker pembesi) yeni koleksiyon elbisesini gördüm. Çok yakışmış kendisini ama ne yalan söyleyeyim biraz kıskandım ve "parasızlığın gözü kör olsun" dedim:)))

    Ayşegül

    YanıtlaSil
  11. evet beymen 'de satılıyor. hem de tüm türkiye beymen'lerde. ben henüz gidip bakamadım ama sadecebenemel in de dediği gibi az sayıda ürün satışta. o yüzden gözümüzden kaçmış olmalı.

    benim arkadaşıma dubai 'den alınmış. ama evet NY da da satılıyor Pınar.

    ben alırsam dediğim gibi yeşil olanını alırım. bir gidip bakmakta fayda var :) gerçi hakkımı celine'lerle çok kullandım biraz beklesemmi bilemedim çok arada kaldım :)

    ayşegül verdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederim :)

    pınar kendisini tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla çok samimi ve sıcacık bir marka iletişimleri var. görsellerde çok yardımcı oldular. bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür ederim :)

    evet markanın ismi yüzünden birçoğumuzun yabancı sanması çok normal.

    YanıtlaSil
  12. ayşegül feryal gülman chanel haberini dün yapacaktım ama kaliteli resimlerimi beklediğim için ancak bugün yapabildim. umarım beğenmişindir :)

    YanıtlaSil
  13. ama ben bunların hepsine aşık oldum pelin.bende seniğn beğendiğin yeşili sevdim en çok.ve tuhaftır bende beymen de görmedim hiç.bugünde gideceğim beymen'e dikkatlice bakiniyim artık.üstelik malzemeye göre fiyatlarda çok uygun.en azından beni bu markadan haberdar ettiğin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. laptop kullanan kızın çantası bir olay!fiyatlara inanamadım düşük tutmuşlar sanki ama kimin şikayeti olabilirki :d

    YanıtlaSil
  15. Çantalar gerçekten çok güzel ben de turkuaz renkli olanları çok beğendim. Hatta daha birkaç ay önce eşime bu turkuaz renkte piton iPhone kılıfı almıştım:) Bu yılan derilerinin çok güzel bir dokuları var ama aynı zamanda çok güzel renk alıyorlar.

    Benim tek sorunum Cashhimi marka adıyla. Muhtemelen cashmere ile sushi-sashimi kelimelerini birleştirerek vardılar Cashhimi'ye, ama Cash ile başlayan ve kaşmir çağrışımı yapan bir çok marka var. Cashmilion, cashwool, cashmink... Bu markalar, "kaşmir kadar yumuşak ama çok daha hesaplı" mesajı veriyorlar. Cashhimi deyince benim de aklıma bu geliyor.

    YanıtlaSil
  16. Çok başarılı bir marka, boyle butik tasarım çantalar bence o koca logolu lv lardan guccilerden bin kat guzel ve özel, bir kere herkesın elınde yok, çakmaları kapalcarşıda cirit atmyor, tam yatırımlık. Turkuazı cok sevdım özellıkle benım olsa yaza ne de yakışırdı!

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. dün tivitten duyurdum ama birde burdan sizlerle paylaşayım istedim. dün yazım sonrası cashhimi 'den özlem hanım aradı. facebook'tan görsel malzeme için çok yardımcı olmuşlardı. sonra yazımı çok beğendiklerini ve teşekkür eden bir yazı yazmışlar ve bana MİNİK bir hediye göndermek istediklerini söylediler. akşam eve döndüğümde ne göreyim ?! yazımda en beğendiğim 3. resimdeki yeşil çanta demiştim ya. İşte o ellerimin arasındaydı. Hiç gerek olmamasına rağmen bu denli nazik ve ilgili bir yaklaşım için ne denilebilir ki ?! Hayran kaldım. Ama tabi bu yeşil beni kesmedi. Diğer renklerinde de gözüm var Beymen'e uğramaca :)

    Resminide paylaşayım bari :)

    https://twitter.com/#!/ModaVeSosyete/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2FW2L1yz4x

    YanıtlaSil
  18. Aa ne guzeel :) Gule gule kullan Pelin cok da hos bir rengi begenmissin! :)

    YanıtlaSil
  19. çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.