84 - Kim Daha ŞIK ?




Chanel 'in SS2012 koleksiyonunu birer birer ünlü simaların üstünde görmeye başladık. Bizde ne yaparız ? Kimler neler giymiş diye bakarız ve kimlere daha çok yakışmış diye didik didik inceleriz :)

Öncelikle koleksiyondan pek beğenmedim ama giyenin üstünde fena da durmamış bir ceketle başlıyorum.



Her zamanki gibi Chanel dendimi bu listenin içinde Feryal Gülman 'ın olmaması imkansız. Hermes çantası ve Valentino ayakkabıları ile kendisinde görmeye alışık olduğumuz bir kombinle.

Nane yeşili olanını Etel Baler 'in üstünde de görüyorsunuz.

Begüm Ayaydın ise pudra renkli olanını seçmiş.

Şahsen bende yeşil olanını seçerdim. Begüm Ayaydın 'ın ve Feryal Gülman 'ın kombinleri çok klasik. Etel Baler ise defiledeki sunumun benzeri çok katlı ve mini bir etekle eşleştirmiş. Sanırım eteği de Chanel marka. Clutchını önden göremediğim için kitap formlu Olympia Le-Tan 'dır diyemiyorum. Bu 3 isim içinde bana en yakın stil Etel Baler 'e ait.






Yine SS2012 koleksiyonundan pudra renkli nefis bir elbise görüyorsunuz. Feryal Gülman 'ın bu kombini için özel post yapmıştım. Feryal Gülman 'dan sonra sırasıyla Jale Öztarhan ve Beyza Arslan 'ın üstünde gördüm. Bunda kimse kusura bakmasın 1 saniye bile düşünmeden Feryal Gülman derim.




Feryal Gülman Valentino ayakkabılar ile eşleştirirken Beyza Arslan yine Chanel 'in en gözde modeli olan mercan topuklu ayakkabılarını seçmiş. Bu ayakkabıyı geçtiğimiz günlerde Eda Taşpınar 'ın ayağında da gördüm.







Yorumlar

  1. Bence elbiseyi en iyi Feryal Gülman taşımış. Ama daha önceki postta da dediğiniz gibi makyajı biraz koyu olmuş. Cekette tüm tarzlar bana aynı uzaklıkta.Ama yine de en iyi Etel Baler diye düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Etel Baler'e bayildim, o ceket siradanliktan ancak iste boyle bir etekle cikarilirdi, bravo...Nude elbiseyi hic sevmedim ve kimseye de yakistiramadim. Kugu gibi boynunuz da olsa o boyun detayiyla guduk gorunmemeniz mumkun degil. Chanel ayakkabilar "amazing", oldum, bittim!!
    Ylz

    YanıtlaSil
  3. Etel baler kilo almis bence ust bacagi tombiklemis sanki.. Ceketi cok cok sevdim ama hicbiride guzel kombinliyememis malasef:(( mercan topuklu sandalet sa-he-serr bayildim oldum bittim kendimden gectim:) eda taspinarin bu sandaleti yorumlama bicimi hosuma gitti marifet tepeden tirnaga chanel giymekte degil!!! asimetrik beyaz elbisesi gayet siradisi ve farkli . Acik pembe chanel elbise hic guzel diil keske hicbiri tercih etmeseymis. Onun disinda hepsi gayet bakimli ve hoslar.

    YanıtlaSil
  4. Bakin bu hanimlarin hepsi arkadas ve hepside tonla para odedikleri bi cekedi bi elbiseyi arkadaslarinda gorunce bozulmuyolarmi?????!!!! hem cuvalla para odiycen hemde sana ozel olmiycak herkesde olucak bana uymaz arkadas!! Sikici diyorum sozumu burda bitiriyorum . Mercan sandalet nefis ona benim bile lafim yokki uyuz bi yaklasimim vardir cogu seye karsi.

    YanıtlaSil
  5. Chanel'in bu koleksiyonunu sevdim ben. Ama bazı parçalrı hiç beğenmemişken, kimisine bayıldım ortası yok. İlk olarak beğendiğim ceketlerle başlıyorum,
    eryal Gülman'ın bu look'una bayıldım. Sadece kolye hayır bence. Ama kelly'sine öldüm geberdim.
    Etel Baler'in clutchı bence de Olympia Le-Tan çünkü bildiğin kitap işte :D
    Begüm Ayaydın çok şık :) Ama fazla iddiasız olmuş. Daha cesaret alsaymış keşke.
    Oyum Feryal Gülman'a :)
    Ve bu elbsieyi pek beğenmedim aslında.
    Feryal Gülman'ın makyajını valentinolarını ve incisini sevemedim. O yüzden yaratıcılık dışı olsa da Beyza aslan diyorum. Eda taşpınarsa çok pardon etmiş ayakkabının içine :/

    YanıtlaSil
  6. Ilkinde kesin etel baler diyorum.dunya guzeli ceket begum ayaydin in ustunde hemsire ceketi gibi duruyor, F.G ise cok klasik duruyor.ama etel baler her zamanki farkini gostererek nefis bir goruntu ortaya cikarmis.baska kim olsa bu kombine klasik bir chanel veya hermes kullanirdi.ama konu E.B olunca mutlaka bizi sasirticak birsey yapmali di mi!
    Ikincide F.G diyorum.beyza kim bilmiyorum ama yasi geckin,kirisik duruyor.bacaklari da feci zayif ,acil kilo alip bu sagliksiz goruntusunden kurtulmasi lazim.

    YanıtlaSil
  7. Etel Baler Chanelin Show tarzinin aynisini yansitmaya calismis. Bence hic olmamis. Bari orjinal etegini alsaymis Bacaklarida sisman gorunmus.Ben Feryal Gulmanada Begum hanimada cok yakistirdim bu ceketi ve kararsiz kaldim. .
    Elbisede ise. FG makyajini bende begenmedim. Ama ayni elbiseyle dun Hurriyet look da roprtaji vardi cok hosdu. Diger seceneklere oyumu verme sansim yok.

    YanıtlaSil
  8. Ben sahsen Etel baler'in kiyafetine bayildim.BaCaklari sisman diyen merve ve adsiz delirmis olmali heralde!Ethel hanimin sisman bacaklari varsa bu memlekette kimse sokaga cikmamali!

    YanıtlaSil
  9. ETEL BALER YINE COK GUZEL CILDIRTIYOR BENI

    YanıtlaSil
  10. Beyza hanim kim bilmiyorum ama sosyeteye girmeye calisiyor heralde,ancak rukusler sayfasina girebilir.
    Feryal hanim son bikac kiyafet makyajini degistirdi galiba ,feryal hanim lutfen eski makyajiniza geri donun.
    Etel hanimin cantasi muthis,ayakkabilar da yilan galiba ,muthis gorunuyor butunuyle
    Cok guzel bir blog burasi ama F.G ve E.B disindaki isimleri koynasan da olurmus.Neyse cok zevkle okuyorum tebrikler

    YanıtlaSil
  11. Feryal Gulman'in sahane Valentino'larindan bende istiyorum. Ayrica Kelly'sinin rengini de cok begendim :)

    YanıtlaSil
  12. Feryal Gülman'ın Hermes'inin rengine bayıldım... Ceketinin yeşiliyle de çok iyi uymuş. Chanel'i ise son birkaç sezondur hiç beğenmiyorum.

    YanıtlaSil
  13. oylarımı bende ilkinde Etel hanıma 2.de ise Feryal Hanıma verdim ama Eda Taşpınar burdakilerin içinde en iyisi bana kalırsa. Nu kadar iddialı bir elbise ancak bu kadar güzel taşınır.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. beyza hanımı tebrik etmek istiyorum,incecik fiziği ile chanel elbiseyi çok güzel taşımış,ayrıca kıyafeti yine aynı marka ayakkabı ile kombinlemesi daha da güzel olmuş,keşke çantasını da görebilseydik.Eminim o da chanelin müthiş parçalarından biridir.Bundan sonra blogunuzda kendisini daha fazla göreceğimize eminim

    YanıtlaSil
  15. chanel elbise innncecik insanlari bile gobekli gosterdigi icin ve boynu kisacik yaptigi icin kotu bir secim herkes icin.

    ceketin nane rengini cok begendim ama yuvarlak kesimini hiiiiic begenmedim. Onluk gibi. Etel hanimin ayakkabilari ayni renk secmesi bence hata olsa da, etek secerek yine en iyi o kombinlemis bence.

    YanıtlaSil
  16. Adsizin kim oldugunu cok merak ettim Pelincim.Bastan asagiya ayni markayi giyinene benim lugatimda gormemis ve zevksiz derler de:)
    Birinci kiyafette benim tercihim suphesiz Etel Baler,canta beni bitirdi gecti.
    Ikincide de her ne kadar bu eslemesini cok begenmesem de diger siklarin rukuslugu karsisinda oyumu Feryal gulman'a veriyorum.

    YanıtlaSil
  17. Eda taspinar'i atlamisim .Bu kizcagizin yazin her bir kosesini gormeye alistik ama disarda kar kis kara sogukken bu kadar yanik ve ciplak dolasmasini egzebizyonizm hastaligina bagliyorum:))

    YanıtlaSil
  18. Chanel ceketle en cok begenilenin Etel Baler cikmasina cok sasirdim dogrusu. Kombinasyonu 3 secenek arasinda hem en az yaratici hemde en az klas goruneni. Feryal Gulman da Begum Ayaydin'in da secimleri cok daha effortless ve zevkli bence. Gerci ben defilede ceketin firfirli mini etekle kombinlenmesini begenmedim zaten, ceketin tarzi skinny siyah pantolonlarla cok daha uyumlu.

    YanıtlaSil
  19. Etel baler'in gardiropunu istiyorum!

    YanıtlaSil
  20. kesinlikle EtelBaler!cantasi ve ayakkabisinida cok begendim cok:)

    YanıtlaSil
  21. edacım yine her zamanki gibi harika

    YanıtlaSil
  22. Bende çok merak ettim şu yukarıdaki Beyza Aslan fanını. Hanımefendi ne iş yapar, kimdir, bugüne kadar ne giymiş ne sergilemiştir ki burada sürekli yer alsın bir anlatsaymış keşke. Kendisi olmasından şüpheleniyorum.

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlarım sizlerden çok rica ediyorum beğenelim beğenmeyelim yorum yapan kimseye laf atmayalım lütfen.sırf bu yüzden yayınlamadığım birçok yorum oldu.laf atıldığı zaman o kendini savunuyor karşı cevap geliyor o zaman iş bambaşka yerlere gidiyor. ha laf atacaksanız da lütfen kırmadan güzel bir dille atalım :) birde kişilerin giyim kuşamını eleştirirken lütfen sınırı geçmeyelim, çirkin sıfatlar kullanmayalım.demek istediğinizi usturuplu yollarlada ifade edebilirsiniz. lütfen beni de düşünün yahu :)

    alara baştan aşağı aynı marka giyinmeyi görgüsüzlük ve zevksizlik olarak yorumluyorsun ama kanımca bu ne giydiğinle çok alakalı. bir chanel elbise altına chanel ayakkabı giyene görgüsüz denmez lütfen yapmayın etmeyin :) sonuçta elinde zaten 2 parça var.bunların aynı marka olmasında hiçbir sorun yoktur. ha eğer etek bluz ceket ayakkabı ve çantayı da aynı markalardan seçmişse evet dediğinde son derece haklısın. ama giymiş bir gucci elbise altına da gucci stiletto bunda ne kusur olabilir ki ? çok acımasızsınız çook :) beni bile geçtiniz ne diyim size :)

    etel baler 'in nefis bacaklarına birisi kilolumu yazmış yoksa gözlerim benle oyunmu oynuyor ?! :) aksine iskelet göreceğime böyle orantılı ince bir bacak görmek isterim.

    YanıtlaSil
  24. Pelincim çok güzel yazmışsın seninle aynı fikirdeyim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.