85 - Kim Daha ŞIK ?

 


Sanırım yılın en şanssız karşılaştırmasını Feryal Gülman yaşıyor. Üstünde orman yeşili nefis güzellikte bir Elie Saab görüyorsunuz. Yaşına ve ismine yakışır şekilde olabilecek en güzel şekilde taşımış. Saç modeli ideal. Makyajının tonunu biraz daha azaltmış iyi etmiş. Croco portföyü ve araya zümrüt taşlı bileklik karıştırdığı mücevherleriyle gerçektende harika görünüyor.



Ama ne yazık ki karşısında Karolina Kurkova gibi bir isim var. Bildiğiniz gibi kadının fiziğini hiç beğenmem ama bu elbiseyle tek kelimeyle su gibi. Bir renk bir insana ancak bu kadar yakışabilir. Mesleği gereği elbiseyi ve derin bacak yırtmacını da olabilecek en estetik şekilde taşımış hatta yaşamış.






Share

Yorumlar

  1. Kim ne derse desin ben Feryal Gulman derim. Cok zarif ve hos olmus. Bir icim su. Karolina Kurkovayi genel olarak begenmiyorum, ne giyerse giysin, sifir charisma, sifir stil. Sadece sansli oldugu icin bugun buralarda, cok guzel oldugundan degil.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  2. Ben de Feryal Gulman diyorum. Karolina K.'nin gercek disi bir goruntusu var. Feryal hnmin saci, makyaji, mucevherleri hepsi uyum icinde.
    Ylz

    YanıtlaSil
  3. Bende Feryal Gulmana verdim oyumu cunki aynen yorumladiginiz gibi yasina ortamina uygun giyinmis. Ben Karolinayi hic begenmiyorum. Evet tabiki boy vucut vs ve o bacak dekoltesiyle daha iyi gorunsede. Takdir bizim nede olsa.

    YanıtlaSil
  4. Tabii ki Feryal hanım diyorum. Fiziğine ve yaşına göre gayet güzel taşımış kıyafeti. Makyajı, saçı, takıları zümrüt gibi olmuş kadıncağız valla. Bayıldım. Maşallah.

    YanıtlaSil
  5. Feryal Gülman çok iyi olmuş. Clutchın kendini beğenmemiş olsam da başarılı :)
    Ama monster Karolina olunca karşısında malesef güme gitmiş.
    Bu arada Elie Saab ready-to-wear'ını beğenmedim ben bu sezon. Sizler?

    YanıtlaSil
  6. Acaba kendisini Turk tasarimcilarin kiyafetleriyle hic gorebilecek miyiz? p.s.zatn kendini ispatlamis Erdem den ve Hakaan dan bahsetmiyorum. butun para bu ulkede kazaniliyo ama yuzbinlerce avro surekli yabanci markalara akitilio. O harcanan paralarla burda kac tane genc ve yetenekli modaci kendi ayaklari ustunde durmayi basarir, acaba haberi var mi?

    YanıtlaSil
  7. Yabanci markalari Turkiyede satan Beymen.. Harvey Nichols gibi tum magazalara karsi kampanya baslatalim. Chanel,Hermes Max Mara vs magazalarinin camlarinada kirmizi boyalar surelim Korkup gitsinler. Okullardada yerli mali haftasini yeniden baslatalim.!!!! Adsiz arkadas sanirim dediginiz bu manaya geliyor.
    Mina

    YanıtlaSil
  8. Feryal Gulman dedim ben de cok asil.

    YanıtlaSil
  9. Elbise cok guzel. Feryal Gulmanda harika tasimis. Karolinayi dun fashion tv de bir programda seyrettim. Hic guzel ve zarif degil Ama bu elbiseyle yasamis gercekten. Ama yinede ben bu ikiliyi pek hakli bir rekabet olarak gormuyorum. Oyum Feryal hanima.

    YanıtlaSil
  10. Feryal Gulman'i ilk kez abartili olmayan ve zevkli bir makyajla goruyorum. Cok da yakismis. Boyle daha guzel gorunuyor orasi kesin. Elbise de cok yakismis ama gercek otesi vucutlu Karolina'yla karsilastirinca hafif kalmis tabii. Ama zaten o vucutla kimse basa cikamaz.

    YanıtlaSil
  11. feryal gülmanı beğenmiyorum diyemem ama sanki sıradan bir kıyafet içinde kaybolurmuş gibi geliyor. :)

    YanıtlaSil
  12. Benim oyum da Feryal Gülman'a. Feryal Hanım elbiseyi çok zarif bir şekilde taşımış. Feryal Hanım'ın seçimlerini izlemek ve de Pelin'den neyin ne olduğunu öğrenmek çok keyif veriyor bana.

    Karolina manken olduğu için fevkalede bir fiziğe sahip ama hava / karizma / duruş (artık ne derseniz) kendisinde hiç yok. Hatta halini tavrını çok rahatsız edici buluyorum ben.

    Feride

    YanıtlaSil
  13. Bende Feryal Gülman'a verdim.Karolina'yı beğenirim aslında ama iskelete elbise giydirmişsin gibi olmuş bu elbiseyle...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Karolina'yi bu kadar cok begenmeyen olmasina sasirdim, halbuki hep gulen yuzu, isil isil gozleri ile ben sempatik buluyorum. Asik suratli modellere alisigiz galiba.

    Burda da elbiseyi hakki ile tasidigindan, tatli tatli guldugunden, ve tabii ki bacaklarini gostermekten kacinmadigindan oyumu ona veriyorum.

    YanıtlaSil
  15. bana gore 2resim cok farkli Karolina yirtmac detayini cikarmis,Feryal gulman kullanmamis ona ragmen hanim hanim durusuylada gayet hos gorunuyor,sacini ve makyajini elbiseye cok yakistirdim dogrusu...

    YanıtlaSil
  16. aslında ikisinin orta boy ve kilosunda biri olsa en iyisi o olurdu karolina da çok zayıf yaa
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.