18. KRAL Müzik Ödülleri 'nin EN 'leri

Kral Müzik Ödülleri 'nin EN 'lerini hazırlamak sandığımdam uzun sürdü. Umarım saatlerimi alan bu postumu beğenirsiniz. Bakalım sizin EN'lerinizle tutanlar olacak mı :)

GECENİN EN DÖRT DÖRTLÜK ŞIKLARI : Tülin Şahin ve Sinem Kobal




Nihayet kırmızı halıda Oscar'larda Altın Küre'lerde gördüğümüz tarzda şıklarımız oldu ya çok şükür. Dilek Hanif elbisesiyle Tülin Şahin ve Tuvanam elbisesiyle Sinem Kobal harika görünüyorlar. İkisini de birbirinden ayıramam. Pudra ve ten rengi tonlarındaki elbiseler vücut yapılarına adeta cuk oturmuş. Elbiselerin güzelliği ve yakışmasının yanısıra aksesuarları ve makyajlarıda dört dörtlük.



GECENİN EN GÜZELİ : Ebru Gündeş



Neon pembe renkli Bottega Veneta elbisesi çok yakışmıştı. Elbise bir tarafa ben ekrandan en çok ışıl ışıl parlayan yüzünü sevdim. Makyajı çok hoştu ve annelik bambaşka bir güzellik katmıştı yüzüne.

GECENİN EN SIRTI DÖNÜĞÜ : Ece Gürsel



Tolga Çam imzalı popo elbisesiyle gecenin en sırtı dönük pardon poposu dönük ismi. Kıyafet hakkında konuşmaya gerek duymuyorum. Herşey ortada zaten. Bildiğin popo dekolteli bir elbise. Ece Gürsel düzgün vücut hatlarıyla iyi taşımış. Bu popo karşılığı elbette gecenin en çok konuşulanı hatta twitter da TT olanı.

GECENİN EN ANGELİNA JOLİE'LERİ : Sibel Tüzün, Ömür Gedik ve Ebru Polat



Sibel Tüzün Survivor 'da yaşadığı gözaltı torbaları skandalı sonrası çizilen karizmayı kurtarmak istercesine gayet gözalıcı bir seçim yapmış. Elbise iyi güzelde kendisine pek yakıştıramadım. Angelina Jolie tarzı kasık yırtmacını başarıyla taşımış ama özellikle yırtmacını milletin gözüne sokarcasına göstermesini sevmedim yakıştıramadım.



Bir diğer kasık yırtmaçlı ünlü ise Ömür Gedik. Raşit Bağzıbağlı imzalı beyaz elbisesiyle hem Angelina 'dan hem de Gwyneth 'in Tom Ford 'undan alıntı yapmış. Aksesuarları ve makyajı gayet başarılı.



Ebru Polat tam bir Angelina Jolie bacak pozunda. Ondan daha iyi durduğuda ortada. Memeler zaten silikon diyarı. Gösterilmese olmaz. Tamam itirazım yok ama o LV çakması çantanın bu elbiseyle ne işi var Allah aşkına ?! Ya o külotlu çoraplarla giyilen mary jane topuklular. Yahu kazara elinize bir Vogue, Harper's, Elle geçsinde çevirin 2-3 sayfa merak etmeyin ölmezsiniz !!

GECENİN EN BEKLENİLMEDİK MARKASI : Thierry Mugler




Genelde yerli tasarımcılar tercih edilmiş. O yüzden Murat Boz 'un sevgilisi Eliz Sakuçoğlu 'nun Thierry Mugler elbisesi pek bir hoşuma gitti. Zaten 2011 Fall koleksiyonundan en beğendiklerimin başında geliyordu. Eliz Sakuçoğlu aslında Ezra+Tuba tasarımı bir elbise giyecekti. Ama son anda yaşanan bir kaza yüzünden Thierry Mugler giyildi. Yakışmış beğendim. Platform ayakkabılar iyi seçim ama portföyün formunu ve ayakkabıyla aynı renk oluşunu sevmedim.

GECENİN EN DEMODESİ : Tuğba Altıntop



Yine karşımıza Tolga Çam çıkıyor. Ve yine popo saplantılı bir tasarım. Bu sefer popomuzu saklıyoruz onun yerine tül bir kuyruk çıkarıyoruz. Elbisede ve total görünümde beğenilecek tek bir taraf bile yok.

GECENİN EN MAVİ FARLISI : Demet Akalın



İşte en sevmediğim makyaj türü. Üstündeki Just Cavalli elbisesi yakışsa da o mavi farla şık olmasının en küçük bir ihtimali bile yok. Son kocayla birbirlerine yakışmışlar beğendim.

GECENİN EN İLGİNÇ KUMAŞI : Gökçe



Gökçe 'nin elbisesi Tanju Babacan imzalı. Kıyafetin kumaşı bürümcük denilen kırışık bir malzemeden. Kullanılan malzeme orjinal ve ilginç olsada yarattığı buruşuk görüntüyü sevmedim. Hele benim gibi en ufak kırışıklığa bile tahammül edemeyenler için cehennem azabı gibi birşey olsa gerek :) ( Kumaşın teknik bilgisi Tanju Babacan 'ın ekibinden geldi. Bilgi için kendilerine teşekkür ederim.)

GECENİN EN DARBE GÖRMÜŞ ELBİSESİ : Göksel




Göksel 'in elbisesindeki payetlerin birazı İstanbul 'da kalanı uzayda !

GECENİN EN BIZIMLA DEĞILSIN 'LARI : Ivana Sert ve Hakan Akkaya.



Şimdi bu ikisi karşılarına gelen yüzlerce kızı alakalı alakasız eleştiriyor ya alın size intikamınızı almak için nefis bir imkan. Ivana 'nın kiremit renkli tulumu tek başına fena değil. Gerçi esmer bir kadında çok daha başka dururdu orası ayrı. Çanta aynı renk, kolye, yüzük, küpe, ojeler herşey aynı renk. Dolayısıyla ortaya feci göz yorucu bir görüntü çıkmış. Ayrıca o topuz modelin çirkinliğine değinmeme gerek varmı bilemedim. Tamamıyle falso ve bızımla degılsın Ivana'cığım :)

Hakan Akkaya 'nın yorumlarını çoğu zaman yerinde buluyorum. Üçünün arasında zevkli diyebileceğim tek isim. Giyimini de beğenirim. Ama bu üstünde 2 beden küçük duran ceketi bir yarışmacı giyip gelse eminim ki demediğini bırakmazdı. Napacaz ? Çuvaldızı önce kendimize batıracağız :)

GECENİN KENDİNİ 0 BEDEN ZANNEDENLERİ : Gülben Ergen ve Saba Tümer.



Minyon tipine giydiği pırıltılı kruvaze kesim DVF elbisesiyle Saba Tümer gecenin en kötü görünenlerdendi.

Aynı şekilde Gülben Ergen 'de ancak çok ince fiziğe sahip olanların giymesi gereken bandaj bir elbise giymişti.

GECENİN EN İYİ MASASI : Ebru Akel.



GECENİN EN MEMELİLERİ : Cicişler.



Cicişler giyinmeyi unuttukları için eleştiri yapmak haksızlık olur.

GECENİN EN GÜZEL KOKANI : Nilay Dorsa.



O çiçekli elbiseyle sadece iyi koktuğunu değil aynı zamanda lezzetli olduğunu da düşünüyorum. Hani böyle kremayla kenarlara çiçek motiflerinin yapıldığı düğün pastaları olur ya. İçinede krokanlı fıstıklı çikolata koyarlar ya işte ondan ! Off canım çekti :)

GECENİN EN RUJLULARI : Bu kardeşlerin adını unuttum yardım :)



Üç kardeşinde aynı renkte ruj sürmesi ortaya böylesine komik bir görüntü çıkarmış :)) Kıyafetlerini konuşmuyorum bile. Birbirleriyle yarışacak kadar rüküşler. Sadece kenarları zincirli deri ceket hoşuma gitti o kadar.

GECENİN EN ŞİRİNİ : Model grubunun solisti Fatma Turgut.



Özgür Masur elbisesi ve Giuseppe Zanotti topuksuz ayakkabılarıyla çok cici görünüyor. Tüm sırrı tipine giden ve çok yakışan saç modeli. Bayıldım. Ama keşke eline hiçbir şey almasaymış. O portföy çok manasız görünüyor.

GECENİN EN GERGİNLERİ : Pekkan kardeşler.



Bu konuda Semiramis Pekkan ve Ajda Pekkan 'ın eline kimse su dökemez. Semiramis Pekkan 'ın üstünde Raisa-Vanessa Sason tasarımı tümü güpürden beyaz bir pantolon var. Onun üstünde siyah ceketi , elinde de Chanel'i. Gulu Lalvani çok şık. Kadife ceket giyen erkekler her daim bir başka karizmatik geliyor gözüme. İkiside gecenin en şık çifti diyebilirim. Poz verirken Semiramis Pekkan 'ın dudaklara ve birazdan pırtlayacakmış gibi duran elmacık kemiklere dikkat :)



Gecenin kraliçesi Ajda Pekkan ise sahneye çıkmadan önce çok rahat sade bir kıyafetle görülüyor. Sahnede ise yine bir Raisa-Vanessa Sason tasarımı tulumla görüyoruz. Ajda Pekkan 'ın Twist mayo resimlerinde kollar mazallah sütun gibi ama ekranda yaşının tüm belirtileri ortadaydı. Tabiki de her şekilde yaşının çok çok altında buna lafım yok olamazda zaten. Benim lafım vallada billada fotoşop yooook diye ısrarla milleti enayi yerine koymak isteyen fotoğrafçılara !

GECENİN EN ÇAKMASI : Kendi



Kendi 'nin üstündeki elbise eminim ki hepinize tanıdık gelmiştir. Evet o aklınıza gelenden.Stella McCartney 'in meşhur polka dot elbisesi.

GECENİN EN DÖNEM KADINI : Pınar Aylin



O ne manasız bir kankan elbisedir. Hadi bu tarz giyindin o şal neyin nesidir kendisine sormak isterdim. Minyon tipli kadınların hele hele bu kadar kısa bacak boyuna sahip olanların bu tarz etekler giymemesini tavsiye ederim.

GECENİN EN TUHAF SAÇI : Seda Üren



Elbisesini sevmedim. Ama kötü durmamış. Bir şekilde taşımayı başarmış. Lakin o absürt saçlara gelince söylediklerimin hepsini geri sarıyorum !! O nedir yahu ?!!

GECENİN EN VICTORIA BECKHAM 'ı : Arda Kural 'ın sevgilisi.



Sene 2006 ve bu Roberto Cavalli elbiseyle Victoria Beckham Cavalli defilesine çıkmıştı. 6 sene geçer ama Pelin unutmaz :) Arda Kural 'ın kahvahaneye gider gibi giyinmesi çok yakışıksız.

GECENİN EN GÜZEL BACAKLISI : Hale Caneroğlu



Hale Caneroğlu 'nun bacaklar adeta kalem gibi. Elbisesi hoş ama o aksesuarlarla çok kötü görünüyor. Üstelik kumral renk saçlar hiç yakışmamış. Umarım en kısa zamanda kızıl renge geri döner.

GECENİN EN KARİZMATİK ERKEĞİ : Burak Özçivit



Gerek havası gerekse şıklığıyla müthiş karizmatikti.

GECENİN EN YAKIŞAN ÇİFTİ : Ehem ehemm... Doğrusu bende Demet Akalın gibi düşünüyorum. Sinem Kobal ve Tolgahan Sayışman 'ı birbirlerine çok yakıştırdım :)



GECENİN EN ŞIK ERKEKLERİ : Keremcem 'in sportif ve rahat şıklığı çok hoşuma gitti. Burak Özçivit tam bir salon erkeği kıvamındaydı. Sinan Akçil 'de fena değildi beğendim. Aynı şekilde Murat Dalkılıç 'ın kıyafeti de iyi. Behzat Gerçeker ve Gulu Lalvani 'nin kadifeyle yarattıkları şıklık çok hoşuma gitti. Oben Budak 'ı da beyazlar içinde sevdim. Başka da aklıma kimse gelmiyor. Murat Boz hakkında çok mail gelmişti ama kimse kusuruma bakmasın ne düşünüyorsam o. Murat Boz 'u şık bulmadım. Sevgilisi daha iyi görünüyordu :)



GECENİN EN İYİKİ VARSINI : Kenan Doğulu

Kenan 'ın sahnesi her zaman bir başka. Şarkıya başladığı anda evde Studio54 kıvamındaydık. Törenin en keyif aldığım anı diyebilirim.






Share

Yorumlar

  1. super olmus herzamanki gibi :) sanirim bilge ozturk mu ozturk kardeslermi oyle birseylerdi :)

    sevgiler

    Serap

    YanıtlaSil
  2. Emeginize saglik, zevkle okudum, cok keyifliydi :)

    YanıtlaSil
  3. Pelincim Ebru Gündeş'in elbisesini hemen hatırlatayım Bottega Veneta tasarımıdır hatta daha önce Fan BingBing giymişti http://bit.ly/IJFMPe Bence elbise Ebru'nun üstünde intihar etmiş gibi bir tuhaflık söz konusu. Ebru Polat Angelina'nın bacağındaki tüye kurban olsun. O çorap nedir ya!? Elbise ve çantanın zevksizliğinden geçtim... Eliz'in ayakkabısını ve portföyünü sevmedim. Elbisenin boyunu bir kaç parmak yukarı çekmesi gerekiyormuş sanki? Tuğba Altıntop'un kıyafet rezalet zaten. Demet Akalın'ın makyaj konusuna sonuna kadar katılıyorum. Şu göz altlarını öyle bir aydınlatıyorlar ki zaten mübarek spot ışık döşemişler sanki! Gökçe'nin kıyafetini ben beğendim aslında tarzına uygun ama dediğin gibi dikişleri kötü. Göksel haminneleşmiş gibi bu fotoğrafta :) İvana'ya çok sert geliyorum şu an :)) Göğüslerin sarkmış gibi duruyor cicim o kolye olmamış, çanta olmamış, makyaj olmamış ölü gibi duruyor. Hakan Akkaya'nın göbek ceket uyumu harika! Düşük pantolonu kısa bacakları ile kullanması muazzam. Gülben ile Saba rezaletti! Ebru Akel hayal kırıklığıydı. Elbisesi Tuvana olabilir mi? Sürekli oradan giyindiği için yine Tuvana giydirmiş olabilir. Cicişlerden biri meme ucu dekoltesi tercih etmiş gece için :)) Nilay sen benim en rüküş talihlimdin yanıltmadın ama rakibin çokmuş :)) O üç kardeş polisan reklamından düşmüş olmasın :)) Ayy artık yazmaya mecalim kalmadı gerisi rezalet zaten. Benim için Sinem iyiydi o gece kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  4. ebru gündeşin kıyafeti bottega veneta net a porter de 3400 euro:) pelin soylediklerinde %100 katılıyorum. seda üren o kıyafetle vasat bir düğünde bile kalitesiz görünür. seneye ödül törenine katılanlara senin giydirmen zorunlu tutulsa keşke :)))))

    YanıtlaSil
  5. Ellerine, emeğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş çok beğendim yorumlarını da.

    Hakan Akkaya ve Ivana da bu halleriyle gözümün önünden gitmezler. Bizimla diyılsiniz! :D

    YanıtlaSil
  6. ebru gündeş'i gene marka bir kıyafetle ama yağlı göğüs, topuz saçla bekliyordum :)) yanılttı kıyafeti biraz hafif geldi bana bu seferde saçlar çok özensiz. kraltv nın yerınde olsam seneye nilay ece cicişler ve tuğbayı salonun olduğu binaya yaklaştırmam. ne la bunlar :)))

    YanıtlaSil
  7. ben baya baktım ama gökselin elbisesinde bir kırışıklık göremedim. hem vücut yok kadında ama ebise süper bence. ne de olsa tanju babacan imzalıymış...

    YanıtlaSil
  8. bende en çok sinem kobal ı beğendim saçı ve makyajıda süper olmuş ve tolgahan sayışmanla gerçekten çok yakışmışlar. arda görünce kesin aşkı depreşmiştir. erkekleri,n eski sevgililerinnin yanında çok yakışıklı birilerini görmeye kalpleri dayanmaz:)

    arda kural ın sevgilisi bize bir elbiseye duruşun ve zerafetin ona on kat daha güzellik kattığını göstermiş oldu. victoria ya bir kez daha hayran oldum.

    ajda pekkan biyonik kadın gibi olmuş. ama Allah için valla taş gibi kadın ya. bunu hepimize kabul ettirdi bu kadın. ve artık kendine bakmayan her yıldıza insan biraz ajda yı örnek alır diyoruz. çünkü yapınca uğraşınca oluyomuş.

    semiramis pekkan bana ajda dan her zaman daha güzel gelir sesinide daha çok beğenirim. ah ajda keşke ayağını kaydırmasaydın bu hatunun:)

    fatma turgutuda çok beğendim. yalnız uzun zamandır fatma diye isim duymuyordum acayip hoş geldi bana.

    nilay dorsa yı beğenmiyorum saçmaladığı çok zaman olduğu içindir. ama bu çiçekli elbisesine bakmak içimi açtı.

    bu cicişler yüzünden göğüs ucu denen şeyden tiksinmeye başladım ya. bunlara bir dünya laf denirde neyse diyeyim.

    saba yı sevdiğim için kıyafetini pas geçiyorum:)

    ivana konusunda diğer yorumcu arkadaşlara atıyorum topu, eminim çok iyi yorum yapacaklardır:)

    murat boz un sevgilisinin elbisesine bayıldım ama bu kadar platformlu ayakkabı çok itici geliyor. zerafeti öldürüyor katlediyor.

    ömür gedik e o dekolte gitmemiş. 2 numara büyük bu tür hareketler ona. keşke sadece sinema eleştirmeni olarak kalsaydı diyeceğim ama onu da pek beceremiyor.

    YanıtlaSil
  9. Yorumlarınızı kahkahalar içinde okudum! Cicişleri görünce şok oldum yahu lütfen bir pembe ayakkabılının ayak serçe parmaklarına zoomlayın hani bana hani bana diyorlar:)

    YanıtlaSil
  10. Abbbooooooooo diyesim geldi:))))))))
    Bu ne halllllll?????:)))))
    Eskiden üzülürdüm artık deliye bağladım,niçin boyle giyinmişler ,ne mekana, ne kaliteye, ne geceye uygun bir giyim şeklidir bunlar?
    Tülin sahin, Sinem kobal, Ebru gundes ve Murat bozun sevgilisini hariç tutuyorum sadece :) onlarda olmasaydı gülmekle ağlamak arasi bir yerlerde kriz geçiriyor olucaktim, Ebru gundesi cok beğendim yüzündeki ışık belki annelik ona cok iyi gelmiş haa kıyafet olarak cok daha başarılı secimler yapmisligi var daha iyi olabilirdi , ama digerleri arasında maşallah diyelim!!
    Ben en cok Murat bozun sevgilisi Elif hanimdi sanırım ,onu beğendim. tek birşeyi farklı tercih etseymis daha uygun olurmuş. sadece bileğin gözüktüğü boy elbiselerde kibar bir platform yoksa bence kesinlikle platformsuz ve cok daha feminen bir ayakkabı olmaliydi ki bence cuk diye otursun:)
    Valla sevgili Pelin ellerine saglık cok uzun ve güzel bir post olmuş, ben artık modacı sıfatı altında bazılarına bu ne rezalet ve hangi akildir diyerek sana destek vermek istiyorum, ve insanlarımızın bu tarz davetlere giderken daha profesyonelce çalısmalarını umut ediyorum hatta yalvarıyorum!!!! Cok başarılı modacilarimiz, tasarimcilarimiz, makyozlerimiz ve kuyumcularımız var kendilerini onların eline bırakıp bu rezalete bir son vermelerini diliyorummm:))))ALLAH ASKINA;)
    Selinn

    YanıtlaSil
  11. Fatma Turgut U unutmuşum:)) onu da başarılı buldum, kendi tarzında hos olmuş bence çantasını daha minimal secmeliydi:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  12. Geçen hafta "Böyle bir şey var mı" programında Tanju Babacan ben kimseyi giydirmedim demişti =\

    YanıtlaSil
  13. bu saçma topuzlar hep yalan dünya nın etkisi.

    YanıtlaSil
  14. Murat bozun sevgilisi. Eliz soyadini hatirliyamadim disinda hickimseyi begenemedim. Tulin Sahinin kalca kismini cok genis gostermis elbise. Sinem Kobalinda ten tengiyle o kadar ayni olmuski bej tonu kendi guzelligine hicbirsey katamamis Ama en azindan.digerleri kadar rukus degiller Digerlerine yorum bile yazmak istemedim.
    Blmem varkettinizmi.? Ajda Pekkanin konsere geldigi ceketle Semiramis Pekkanin ceketi ayni. Bana gore gecenin en kotusu Ajda Pekkan. O kiyafeti nasil giydigine hala inanamiyorum. Ulkemin stil ikonunun.

    YanıtlaSil
  15. İzlemeyene bile izletmiş kadar özetliyorsun süpersin;)
    Ama ne yazıkki daha çookkk yolumuz var düzgün giyinmek için.

    Semiramis le Ajda' nın ceketi aynı sanki ;)

    YanıtlaSil
  16. görsellerden ziyada yorumlar çok yerli yerindeydi keyifle okudum postu.. ellerine sağlık=)

    YanıtlaSil
  17. Pelincim sabah ise gelip bilgisayarımı acar acmaz ilk senin sitene girdim. Dort gozle bu postu bekliyordum. Ellerine sağlık bekledgime değdi... Kategorilere bayıldım ve okur kende cook eglendim. Torene katılanların fotograflarını bazı sitelerde gormustum ama burada gormediklerimde var Pekkan kardesler gibi... Sinem kobal gercekten harika gorunuyor. Tülin Sahin de oyle ama onu surekli her reklam filminde gormekten bana fenalık geldi.Sanırım sabah programıda yapıyormus allahtan calısıyorum da hi denk gelmedim :)) he he :)
    İsimlerini hatırlayamadıgın kardeslerde sanırım tarkan ın eski sevgilisi bilge ozturk ve dj kardesi berna ozturk ve digeri onu tanımıyorum ama.... Geceye katılan erkekler kadınlardan daha basarılı gercekten şıklık konusunda ...
    Tekrar ellerine sağlık diyorum sevgiler....

    YanıtlaSil
  18. Tülin sahini her yerde görmekten cogu insana fenalık ben de katılıyorum,tipinde bir farklılığa gitmeli mı sizce o da biraz bunaltmis olabilir:)
    Cemiyette de boyle bir grup var ki ( sosyete değiller kesinlikle )önemli önemsiz, küçük büyük her davette boy gösteriyorlar valla dergilerin her sayfasinda o genc grubu görmekten fenalık geldi, her hafta başka bir başlık altında boy boy röportajlar insana başka isin gücün yok mü dedirtiyor yahu!!! ben hangi sektör ve ortam olursa olsun insanların secici davranıp daha iyi bir rota izlemesinden yanayım verilebilecek bir sürü güzel ornek isim var :) hatta pelin senin bile resimlerini koyup kimdir bilmiyorum dedigin 3-5 kiside buna ornek:) keske onlar gibi olsalar, ama takip ettigim kadarıyla, sonra bu cevreye dahil olunca sürekli davet davet geziliyor sıkılırlar herhalde:) kadrolu eleman gibiler maşallah:))
    Tülin sahin de hazır gundemdeyim para kazanayım diye her olayda yer alıyor o da haklıdır belki:)
    Neyse gündemimiz farklı değiştirmeyeyim ben:)))
    Selinn

    YanıtlaSil
  19. Tülin şahin ve Sinem Kobal açık ara en şıklar ..ama Tülin şahin ne zaman cindy çakmalığından vazgeçecek meraktayım ..bi de modellikle ilgili kitap yazmış ama kim başkasının ününü kullanarak isim olmuş birini ciddiye alır ki ??? gerçek ünlü kendi markasını herkesten farklı yaratandır..bu haliyle pazarda ki lv çakmalarından farkı yok

    YanıtlaSil
  20. ahahaha gülmekten yazamıyorum beeeennn :D koltuktan düştüm resmen ya pelin bu nasıl güzel bi posttur sanki tuturella yazmış gibi komik ayy yorum yapamıycam şimdi o iğrenç kıyafetlere ben gülmekten yazaımyorum zaten :D cadı kazanın bu ödül gecesiyle tavan yaptı resmen seviyorum seni :D

    YanıtlaSil
  21. Bilge-Berna Öztürk kardeşler.

    YanıtlaSil
  22. Pelin hnm, emeginize saglik, cok güzel bir post olmus.
    Bence Sinem, Fatma, Burak ve Tolga haric digerleri tam bir felaket. Sanki Karneval ve Halloween karsimi bir eglenceye gidiyorlarmis gibi. Cicislerin bir tanesi sanki janet jackson nin nipplegate inden esinlenmis.
    :-))) Tam bir comedy.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  23. Pelinim gerçekten emeğine sağlık ve bu postu hazırlarken yaşadığın sabrından dolayı da seni tebrik ediyorum hem de yürekten.

    Cicişlere acıyorum, yazık ki ne yazık!!!

    Benim de favorim Tülin Şahin, Sinem Kobal ve ona ilave kesinlikle Ebru Gündeş. Elbise çok yakışmış. Rengi ve modeli de nefiss.

    Hale Caneroğlu'nun bacakları Avrupa Yakasındna beri dikaktimizi çekmiştir. O ne uzun ve düzgün bacaktır kardeşim öyle:)) Ama elbisesini beğenmedim.

    Pınar Aylin'de sanırım müsamereye çıkıyor zannetti kendini:)) O ne kıyafet öyle aman Allahım.

    tarkan'ın baldızları ise bu dünyaya rüküş geldiler rüküş gidecekler Pelincim:)) Birinin adı Bernaydı ama hangisiydi bilemicem. Son olarak da Ivana Sert programdakilere çamur atıyo ama elibiseyle çantasının ahenkle dans ediyor maaşallah(!)...

    YanıtlaSil
  24. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  25. ebru polat ucuzluklar düşesi.cicişler hakkındaki yorumumu pelin hn yayınlamaz sanıyorum:).

    YanıtlaSil
  26. Bence çok başarılı bir Kral tv ödül töreniydi bu. Çünkü bir kaç düsgün elbise, bir iki tane de şık Kral Tv için fazla bile. Fatma Turgut çok şeker olmuş. Giuseppe Zanotti'leri bir yakışmış bir yakışmış :)

    YanıtlaSil
  27. Keske her cumlenin yaninda bir begen butonu olsa. Okadar guzelki cok ama cok eglendim. Zevkne degil ayni zamanda mizah yeteneginede sapka cikariyorum. Ustune diyecek hic bir soz bulamiyorum. Dönüp birkez daha okuyacagim

    YanıtlaSil
  28. Ya evet Tülin Şahin artık ne giyse ne yapsa gözümüze giremez , kadın her yerde. Biraz özlet kendini bi TV den Bağdat Caddemden git yahuuu

    SİMGE

    YanıtlaSil
  29. Tülin Şahin'in Allah vergisi benzerliğini nası çakma olarak nitelendirirsiniz ??Kişisel davalarınız var heralde !!Asıl çakma Beyonce yi taklit eden Hadise'dir !!

    YanıtlaSil
  30. Tülin Şahin'i Ortaköyde çekimde gördüm. O nasıl bacaklardır öyle yaa!Bittim o taş bacaklarına. Saçları efsane zaten.Yüzü de yakından bebek gibi hiç te öyle TV de göründüğüğ gibi değil.

    YanıtlaSil
  31. Tülin Şahin iyi bir model olmasının yanısıra stil ikonu olma yolunda ilerliyor. Kıyafet, aksesuar ve saç herzaman dediğin gibi Pelin dört dörtlük ama istikrarlı bir şekilde.Bugün iyi olup yarın saçmalamıyor.

    YanıtlaSil
  32. TulinSahinFanClub04 Mayıs, 2012

    Tülin Şahin başkasına benzeyerek hadi diyelim Türkiyede başarı elde etti. Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Marc'0'Polo,TIGI,C&A, Brookshire, Lacoste,Liu Jo,Joop, Saks Fifth Avenue..tüm bu dev markalar da mı çakma seviyor ki bu markalar ile global kampanyalar çekti Tülin ?Takmışsınız bir Cindy olayına, kıyafet yorumunda bile bu konudasınız.Kaldı ki Tülin Şahin kaç kere benzemiyorum diye açıklama yaptı. Nedir bu saldırı haliniz ?Bu kadar global markanın yüzü olmuş kişi tabi ki modelliğin yüzünü de yazar!!

    YanıtlaSil
  33. O guzel yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim. Benden daha detayciniz harikasiniz ;) simdi aklima takilanlara gelince ;

    Ebru Gundes elbise yardimi icin tesekkurler. Twitter dan da geldi hemencecik degistirdim.

    Curcunam İvana Sert 'te koptum. Bu haliyle nasil otorite kabul edilior cildirmamak isten degil. Sponsorlar sayesinde programda fena giyinmiyor. Ama ozunde degismedigi ortada ;) Ebru Akel'in elbise Tuvanam olmali. Onun tarzi gibi.

    Adsiz o saydiklarinin hepsi bu geceyi nasil bekliyorlar tahmin bile edemezsin ;)

    Modavesaire sanirim gokce ile gokseli karistirdin. Goksel 'in elbise payetli.resmi acarsan elbisenin ne kadar darbe aldigini ve payetlerin hasar gordugunu anlarsin :) gokce'nin kiyafeti tanju babacan 'in. Yazimda belirttigim gibi ozel bir kumasan ama verdigi burusuk ifadeyi hicmi hic sevmedim.

    YanıtlaSil
  34. Derya ajda ve Semiramis yorumuna sonuna kadar katiliyorum. Hem de bana daha kaliteli gelir hep. Daha klas ve zarif bir havasi var semiramis oekkan'in.

    Selinn aslinda ben bu konuyu bile islemek istemedim. Ne yalan diyim blogda hep kaliteyi ust duzeyde tutmak istiyorum o yuzden bircok kisiyi konu etmek istemedim. Bu sefer sadece begendiklerimi konu edeyim dedim ama iyi/guzel ornek adina bu begenmediklerimizde lazim diyerek koyverdim ;)

    Zehirli sarmasik demekki son dakkada belirlenmis.

    Pinar o topuzlarimiz hep vardi var ve var olacak bence. Ruhumuzdan assolistligi koparamayiz biz ;)

    Merve ben Ajda'yi begendim. sahne icin ideal bir kostum derim.evet ceren'de demis ceketler ayni.semiramis p. Guzel tasimis begendim.

    Emel'cim hayatta tutusum gibi olamam onun o muthis diline ulasamam. O apayri bir yetenek bence.:)

    YanıtlaSil
  35. Tulin Sahin'i severim.İsini profesyonel yapan ender isimlerden.Ama bir konuda sizlere hak veriyorum ayni dusunuyorum.Artik her yerde olmasin biraz ara versin ya da ne bileyim yuzunu eskitsin arattirsin derim.Gerci onlarin meslegide futbolcular gibi.Zamani degerlendirdigi icin laf etmekte ne kadar hakli olabiliriz orasi ayni konu.

    Jbck tesekkurler ;)

    Aysegul harikasin utandirdin beni tesekkur ederim ) aslinda herkese yorumumun basinda tesekkur etmistim ya neyse yine diyim bari ;)

    YanıtlaSil
  36. Yorum cevaplarini inanin toplanti ortasinda yaziyorum.Atladiklarim varsa affetsin beni elimden geldigince sizlere yetismeye calisiyorum ;)

    YanıtlaSil
  37. gecenin masasına yarıldım desem anca ifade etmiş olurum. teşekkür ederim ellerinize sağlık. en çok sinem kobalı beğendim.

    YanıtlaSil
  38. Ivana sanki tulum giyiyor, elbise degil gibi. yinede cok garip

    YanıtlaSil
  39. ben yanlış yazmışım evet giydiği tulumdur elbise değil :)

    YanıtlaSil
  40. murat boz ve murat dalkilic cok sik cok yekisikli eliz cok guzel cok sik onlari cok seviyorum

    YanıtlaSil
  41. Ahahhahaha gülme krizine girdim gerçekten Fatma Turgut,Gökçe,Ebru Gündeş ve Tülin Şahin dışında hepsi ömrümü yedi (sadece kızlar adıa konuşuyorum)diğerlerinin derhal bir ne nasıl giyilir dersi almaları lazım:)

    YanıtlaSil
  42. ha birde Sinem Kobal onu unutmuşum :)

    YanıtlaSil
  43. Sinem KObal i pek begenmem. Fakat bu Elbise ile yarattigi zarafeti reddetmem olanaksiz. Gozlerim bayram etti resmen..
    Ebru Gundesin dustan cikip gelmis gibi olan saclari elbisenin hoslugunu feci golgelemis. Oldukca daginik ensende toplanmis bir minik topuz fevkale olurdu bence.
    Ece gurselin dekoltesi ifrat olmus. Hic kos degil.DIkkat cekmek icin bu tip korkunc manzaralar yaratmak ters etki yapiyor.
    Sibel Tuzunun efil efil halini sevdim . Ama bacaklari birak ruzgar acsin sen degil..
    Ebru Polat is Kezban..
    Eliz Sakucoglunun ne ayakkabilarini ne cantasini sevdim. ELbiseyi katletmis.
    Tolga Cam elbisesi ortaokul mezuniyet elbisesi .Sahnelerde isi yok.
    Gokceye ba-yil-dim.
    Goksel e kokteyl demisler sanirim. Yoksa ne isi var gala da o ceketle..
    Hakan Akkaya ne yapsa begenirim. Emanet ceketini bile severim..
    Ebru Akeli cikista piknige goturselermis keske..
    Ah cicisler ahh .. Lutfen tedavulden kalksinlar artik.
    FAtma Turgut sesi ve extra siradisi tarzida Hakan Akkaya gibi herzaman welcome to me.. HArika bir kiz o.
    Semiramis ahh keske seni daha cok gorsek bu sayfada. COK zarif gorunuyor.
    Kendinin elbisesi de cok ifrat. Keske yatakodsinda giyse onu.
    Turkiyede Jon yok diyenlere Burak Ozcivitin resmimleri ile saldirasim geliyor. O nasil bir karizmadir ve nasil bir yakisikliktir. Isterse babyface isterse de maskulenin dibine vurabiliyor. Turkiye ekranlari icin 2 gomlek buyuk bence.
    Gulu bey ise bir baska karizma benim icin. Diger beyleri konusmaya deger bulmuyorum hic bir anlamda.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.