85 - Kim Daha ŞIK ?




Beyza Arslan dikkatimi ilk olarak pudra renkli Chanel elbisesiyle çekmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette ise bu sefer Victoria by Victoria Beckham elbisesiyle dikkatlerimi çekti. Bu Victoria 'nın daha ekonomik ve genç nesli hedef aldığı yan koleksiyonu oluyor.



Her zamanki gibi elbiseyi ilk olarak bizzat Victoria 'nın üstünde gördük. Yakıştırmadığım gibi altına giydiği botlardan da nefret ettim. Ardından 16 yaşındaki genç yıldız Celine Buckens giydi. Yaşına çok uygun bir kırmızı halı seçimi olsa da aksesuarları birbirinden falso. Henüz pişmediği ortada. Elbisenin farklı renkli olanlarınıda Michelle Williams ve Olivia Palermo giydi. Michelle Williams 'ın sade stiliyle çok örtüşmüş. Ama kanımca elbiseyi en iyi taşımayı başaran Olivia Palermo. Herşeyden önce bele taktığı ince kemerle hem elbiseye farklı bir hava katmış hemde sıradanlıktan kurtarmış. Siyah çoraplar ve ucu tüylü siyah ceketle nefis görünüyor. Tipik bir Olivia !

Beyza Arslan 'a gelirsek elbise üstüne yakışmış. Hele altına giydiği Christian Louboutin Bis un Bout 'lardan daha iyi seçim yapılamazdı. Müthiş yakışmış. Saçlar ve makyaj iyi. Bilezikleri çok hoş. Tek sorunum elbisenin havasıyla alakasız bas bas bağıran mercan renkli Hermes çantası. Bir Chanel bile olabilirdi ama Hermes çok sırıtmış.

Christian Louboutin 'in son "it" modeli Bis un Bout 'yu daha önce konu etmiştim. Sınırlarımıza ne zaman gireceğini merak ediyordum. Nihayet geldiler hem de nasıl geldiler. Çünkü aynı hafta içinde Beyza Aslan 'ın dışında hem Feryal Gülman 'da hem de Merih Turan 'da gördüm. Konudan konuya atlamakta üstüme yok :) Feryal Gülman 'ı hazır konuşuyorken üstündeki nefis eteğe de el atmak gerekir. Kendileri bir Mary Katrantzou Dandilion oluyor. Feryal Gülman 'a da ayrı bir yakışmış. Sanırım Bis a Bout 'ların yakışmayacağı bir kombini bulmak kolay olmayacak. Merih Turan 'da gayet hoş görünüyor. Feryal Gülman ne kadar şık görünsede bence kıyafetinin kilit noktaları makyajının güzelliği, saçlarının modeli ve büyük bir ihtimalle uykularımı kaçıracak olan o mercan küpesi. Kıyafetinin genel havasıyla nasıl da güzel görünüyorlar..Tek kelimeyle ba-yıl-dım !




Yorumlar

  1. Yapmayın ne olur...FG olunca herşeye eyvallah mı yani?
    Feryal hanım, elbette çok hoş, hep şık, hep güzel, M. Katrantzou da çok yakışmış, gözlerimi alamadım. Ama burada Christian Loubotin'leri bir numara büyük almış.. Bunun sebebi de, sanırım ayakkabının tam numara olması durumunda, parmakların birbirine sıkışıp, eciş bücüş olması ve bunların da transparan bölümlerden görünüverecek olması endişesi...
    Tamam çooookk moda, giymek lazım, ama bu eziyet neden... Kimbilir ne kadar rahatsızdır, iki adım atmak için düşünüyor olsa gerek...

    YanıtlaSil
  2. py louboutınleri yarım numara büyük alırsan ki modeline göre ben genelde öyle yaparım inan giymesi hiç rahatsız değildir.

    YanıtlaSil
  3. bu louboutinler beni öldürecek:)siyahları da diğer renkleri de ayrı ayrı güzel...bunları görünceye dek şeffaf plastik ayakkabılara revü kızı ayakkabısı gözüyle bakıyordum..

    YanıtlaSil
  4. Bu ayakkabilari bekliyorum sezonun basindan beri. Acaba geldimi İstanbula.? Bence sezonun en guzel ayakkabisi Herkesde ayri guzel olmus. Feryal Gulman harika gorunuyor etegi kombinleme basarisini kutluyorum. Kupeler ah o kupeler. Beni benden aldi.
    Bende ozellikle yazin ayakkabilari hep 1 numara buyuk aliyorum. Yoksa yaz geceleri ayakkabi ayagima olmuyor. Bunun baska formulu varmi acaba ?

    YanıtlaSil
  5. V by VB elbise tabii ki Olivia Palermo'da nefiss durmuş diyorum ben.

    Feryal hanımın da eteği nefiss. Mary Katrantzou seni okuyunca dikkatimi çekti açıkçası.Daha doğrusu senden öğrendim. Ama gerçekten çok güzel işler çıkarıyor.Ben Feryal hn. ayakkabıları hariç her şeyi çok beğendim ve saçının rengine de bayılıyorum. Aslında ayakkabılar sırıtmamış, güzel durmuş ancak ben nedense bu yarıdan fazlası plexi olan ayakkabılara henüz ısınamadım, sevemedim belki de ondandır beğenmemem.

    YanıtlaSil
  6. Bu arada bu ayakkabıların fake'leri (bilekten bağlı değil yalnız) Çarşamba günü Zara'da gördüm.

    YanıtlaSil
  7. Beyza Aslan kiiimmmm?Biz de giyinip kuşanıp 2 dergiye poz verip ünlü mü olsak nedir

    YanıtlaSil
  8. Feryal Hnm.'in etegi enfes, bayildim ama keske o kollari dantel, siyah bluzle konbinlemeseymis! Bana cok alaturka geldi bluz ve hic ama hic begenmedim. Bir sonraki postta Siren Hnm. o tarz bir etekle nasil bir bluz-gomlek giyilir gostermis!

    YanıtlaSil
  9. beyza aslan kimdir ya, ayiptir sormasi?

    YanıtlaSil
  10. Ben Olivia Palermo'nun tüylü ceketinden resmen nefret ettim. O olmasaydı kesinlikle Olivia derdim ama o ceket... Ben de Michelle diyorum.
    Beyza Aslan Bis un Bout'ları ile güzel bir bütünlük sağlamış ama o Birkin de ne??? Gönül isterdi çantasız olsun ama tabi olmaz. Ama en azından en kötüsünü seçeyim diye uğraşmayaydı iyiydi. Siyah bir Kelly ve ya bir Chanel bile okay'di. Ama o mercan Kelly!..

    Feryal Gülman için çok arada kaldım. Bir şık diyesim geliyor bir idaaare eder. Ama kesinlikle kötü değil. Makyajı azlatması iyi olmuş :)Dandelion'ı da çok güzel :) Merih Turan da LBD şıklığı içinde :)

    YanıtlaSil
  11. Bu sefer oyum Michelle Williams a gitti. En sadesi oldugu icin. Elbiseyi aslinda hic begenmedim. CL ayakkabilar bana gore feci itici, ayagin hemen heryerini gosteren hemde plexi midir plastik midir neyin nesiyse, fiyatlarinida hic etik bulmuyorum. Neden derseniz, ayakkabilari gecenlerde bir magazada inceleme firsati buldum. Bu kadar paraya degmez. Kroko, python derisi olur anlarim ama bu malzeme bu kadar etmez. Sirf en son moda diye bu kadar ucret talep etmek dogrusu etik degil, millete kazik atmaktir. Kendimi enayi yerine konuldugu hissediyorum.
    Ama yinede giyen bayanlara yakismis. Feryal gulman cok sik olmus. Etegi cok yakismis. Kendisi benim herzaman favorimdir. Beyza aslan kimdir? Bilen varmi?

    YanıtlaSil
  12. beyza aslan için gelen ve yayınlamadığım yorumlar çok şaşırtıcı. bir gurup mütamadiyen saçma sapan yorumlarda bulunuyor. kimin sosyete olup olmadığını biz belirlemiyoruz ki arkadaşlar. resmi çekilmiş dikkat çekici giyinmiş bende konu ediyorum. durmadan bu kim bu kim demenizin kimseye bir faydası yok. yıllardır konu edilmeye değer, rüküş ve şık kimi görürsem ele alıyorum. çok rica ederim biraz mantıklı davranalım.

    YanıtlaSil
  13. Ben Olivia Palermo ya bayildim cok sirin olmus. ama bu kolleksiyon ne kadar farkli VB kolleksiyonundan.
    Bende acikcasi resimlerden bu CL ayakkabilari cok begenmiyordum ama giyen herkese cok yakistirdim. son derce zarif durmus. FG etegini cok begendim Ama asil bluze bayildim. Dun Harvey Nicholsde ayni bluzu denedim. Feryal hanimla pisti olucakmisim nerdeyseeee!! Emilio Pucci bu yaz deseni ve danteli birada kullanarak muazzam bir sezon hazirlamis. Ama danteller sahanede fiatlar da el yakiyor.

    YanıtlaSil
  14. Yok ben sormuyorum artik kimdir diye. Ama merak ediyorum dogrusu Beyza Aslani Elbise kesinlikle VB. Ben kendi elbiselerini en iyi kendisinin tasidigini dusunuyorum. Gerci bu basbaska bir tarz. Ama guzel gorunuyor.
    Feryal Gulmana butunuyle bayildimmmmmm. Saci makyaji kiyafeti. Takilari Ayakkabinin renk uyumu. Ben FG her zamanbegenirim ama su son zamanlarda cok fatkli secimlerla basimi dondurdu dogrusu. Dergileri acinca direk Ona odaklaniyorum. Ben boyle kadinlari gorunce yas almaktan krkmuyorum Ama zayif kalmanin onemini anliyorum.

    YanıtlaSil
  15. Evvettt ben herzamanki gibi bodoslama adaletin ve dogruda konuşmanın yanında olarak beyaz Aslan ve ya su kim bu kim ki gibi yeni yayınlanan kisilere küçümseme ya da alaya alma gibi bir tavırla yorum gönderenlere birseyler demek istiyorum:))
    Arkadaslar birincisi insanların buraya cevap yazma hakkı var ama biraz düşünceli olalım tabikide postunu yaptıgı mislerin seveni olduğu kadar sevmeyeni ya da kiskanani kötülük yapmak isteyeni olabilir bu turk kadınlarında cokk görülen birsey ama oltaya gelmemek lazım kaldiki bu ortamda bulunan insanlar sosyete ve cemiyet hayatı , sosyal yaşantı diye 3 ayırmayı bilmeliyiz hatta 3. Su 2.ye dahil olabilir. Yani zaten her resmi çekilen kisi zaten ben sosyeteyim diye gezmiyorki, ya da cemiyet dense nolur:))) kendileri cok on planda olmayı seven, her davete katılmayan biri de olabilir ya da buara pelinin dikkatini çekmiş olabilir,kendi kendilerini davet etmediklerine göre:) yani bazıları gibi boy boy her hafta röportaj mı versinler:)davetten davete koşsunlar mı?? Bu kadar kırıcı olmayın:((( bugün burda resmi konuşulan cogu kiside yavaş yavaş tanındı?? Unutmamak lazım...
    Selinn

    YanıtlaSil
  16. Olivia Palermo ve michelle Williams'a alkış:) ben bu iki kadını da tarzınıza kendi havalarını da cok beğeniyorum.. Bız yine batı hayranlığı diyelim tc vatandaşı biri giyse yok uyumsuzdu vs deriz kabullenmeyiz Oliviaya ya bayılıyoruz dımı?:)))) cok güzel kadın cokk tatlı:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  17. Yazımda bilgisayar kendi kelimesi değiştirebiliyor ve benimde gözümden kacabiliyr beyza Aslan yazicaktim sorry:)) bazı kelimelerin değişmeside ondan:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  18. Kendimi ifade etme geregi hissettim: ben gercekten Beyza Aslan'in kim oldugunu bilmiyorum. Blogun adi da Moda ve Sosyete olunca hanimefendinin tanidik biri oldugunu ama benim kim oldugunu bilmedigimi dusundum. bu yuzden ayiptir sormasi diyerek soruverdim. Yoksa buraya kimin resminin konulacaginin karari bana kalmamis, o blog sahibinin takdiridir. bize ancak yorum yapmak duser.

    YanıtlaSil
  19. BEYZA ASLANIN ELBİSESİNİ ÇOK BEĞENDİİİM...BİR SONRAKİ HABERDE SİREN ERTANA BAYILDIM..O KADIN ZATEN MUHTEŞEM BİŞEY :)) TAŞ BEBEK ADETA..

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. Arkadaslar ilk olarak moda ve sosyete son 1 senedir zevkle ve keyifle takip ettigim bir blog..bazı yorumlar inanılmaz hoşuma gitse de bazılarına anlam dahi veremiyorum.. Beyaz uyanoglu Arslan kim ki diye aşağı çekmeye çalışan saçma yorumlar gelmiş ama merak edenler icin ben açıklayayım.. Beyaz uyanoglu Arslan Türkiye'nin en onde gelen inşaat şirketlerinden olan uyanoglu İnşaat'ın sahiplerinden olup, eşi Murat Aslan yine cemiyet hayatının cok sevilen genc işadamlarından biridir..yardimseverligi ve son derece mütevazı kişiliği ile herkesin sevgi ve taktirini kazanmıştır..bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi çünkü kendisi tanıdığım ve cok sevdiğim bir insandır..lutfen bu platformda moda konuşulsun trendler ve gündem konuşulsun ki olay amacından sapmasın..herkese sevgiler

    YanıtlaSil
  21. arzkoc aynen bende senin gibi düşünürdüm. Ama bu modele bayıldım. Demek ki moda söz konusu olduğunda gerçekten de asla asla dememeliymişiz :)

    merve her ayağa göre değişiyor sanırım. bana bol yarıyor daha rahat ediyorum. birde taban yükseltme olayı var ama her ayakkabıya olmuyor. mesela bu modele hayatta olmaz. yanlardan çok kötü görünür. istanbul'da henüz görmedim.

    papişim yandan inan hiç sırıtmıyor plexiler. zara'da olmasına şaşırmadım. neyin tutacağını o kadar iyi tespit ediyorlar ki :)

    Ylz bende özellikle eşleştirdiği bluzuna bayıldım :) etek önden yüksek bir modele sahip. bence en ideal modeli seçmiş.

    fazılhan evet dikkat ediyorum feryal gülman makyajı son günlerde epey azalttı. daha doğrusu göz çevresine yoğunlaşmıyor artık. bu da ortaya çok daha genç bir hava çıkarıyor.

    mina pucci bilgisi için teşekkürler. bende bluz seçimine bayıldım. daha iyisi olamazdı :)

    irem haklısın şık ve güzel görünmek için zayıf olmak neredeyse şart oldu. gerçi bazı toplu bayanlar varki yapılarına göre iyi giyiniyorlar. yine de zayıf bir kadının şıklığı çok daha başka oluyor değil mi. hadi kızlar tüm fazlalıklar gitsin daha sağlıklı ve güzel görünelim. tabi kazuret olmayı kastetmiyorum :)

    selinn beni anladığın için teşekkürler. burda konu edilen kişilerin kimmiş neyin nesiymiş diye eleştirmek çok yanlış geliyor güzel belirtmişin eline sağlık. tuhaf olan belli başlı isimleri konu ettiğimde aman yinemi dersiniz ama yeni yüzlere yer verdiğimde bu kim dersiniz :) bende ne yapacağımı şaşırdım :) ama ismini vermiyorum bazı kişiler sırf burda yer almak için giyimlerine özen göstermeye bizim dikkatimizi çekecek kıyafetler almaya özen gösteriyormuş. kuşlarım haber ettiler :) yani ortada böyle bir durumda var. egom tavan yaptı ne diyim hihihih :)

    tabiki huysuzumda beni anlamış. tersi olsa şaşardım :)

    EsinA moda anlamında iyi kötü dikkatimizi çeken herkese burası açıktır :)

    BU BENİM DÜNYAM eveeet taş bebek sıfatına tamamen katılıyorum :)

    fairy tale açıklama için çok teşekkür ederim. aslında buna hiç gerek yoktu ama senide anlıyorum. yayınlamadığım o kadar çok yorum oldu ki. hepsinde manasızca aynı şey sorulmuş. Bu kim ? özellikle yapılmış oldukları çok belliydi. kendisini bende tanımıyorum. o yüzden verdiğin bilgiler iyi oldu teşekkürler :) takibin içinde ayrıca teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  22. Beyza Aslan'ın sol dizini hafif kırarak poz vermesini pek bi sevdim:)

    YanıtlaSil
  23. Beyza'nın seçimi hiç vücut tipine uygun değil. onun gibi küçük omuzlu birisinin üzeri siyah ve omuzları daha da dar gösteren bir modeli seçmemesi gerekir. Eğer ki victoria gibi atletik omuz varsa muhteşem durur. Yani gerçekten stil danışmanlarına ihtiyacları var bazılarının.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.