Siren Ertan ISTANBUL Parfümü Satışta !

 


Son haftalarda Siren Ertan ISTANBUL parfüm konusuna epey değindim. Bir şekilde projeye ucundan kıyısından dahil olduğum için ister istemez böyle bir sahiplenme yaşıyorum elimde değil :)

Ve en nihayetinde dün akşam gerçekleşen lansman ile parfüm bizlerin beğenisine sunulmak için raflarda yerini aldı. Parfümün fiyatı 175 TL ve sadece 3 ay boyunca Beymen İstanbul ve Ankara 'da satışta. Diğer iller için henüz bir bilgi yok. O yüzden almak isteyenleriniz varsa acele etsin derim :)

Dün geceki lansmana ne yazık ki sağlık problemleri ve şehir dışında olmam sebebiyle katılamadım. Ama merak etmeyin davetlilerin fotoları bende hepsini inceleyeceğiz :)

Lansmanda Siren Ertan Çarmıklı, gururla karışık mutlu yüz ifadesi ve üstündeki nefis Roland Mouret 'in Jos elbisesi, neon pembesi Alexander McQueen ayakkabılarıyla elbette ki gecenin yıldızıydı. Nasıl olmasın ki ?! Dünyada kaç kişi üstünde kendi adının yazdığı parfüme sahip ki ?! Pehhh tüm kıskançlık çakralarım sonuna kadar açılmış durumda :) Neyseki kendisini severim ve sayarım. Tanısanız sevmeyen birinin bile hemen kanı ısınır. Öylesine bir auraya ve şeytan tüyüne sahip :)

Parfüm için görsel imajlar harika. Koray Birand yine yapacağını yapmış ve resmen döktürmüş. Boşuna en beğendiğim fotoğrafçımız değil.



Birde kısa bir reklam filmimiz var. Arkada parfümün ismi İstanbul 'umun yer aldığı hem estetik hem de mistik bir çekim olmuş.



Roland Mouret Jos elbisenin aynı model ama farklı rengini Emily Blunt, tül askısız ve astarsız olanını da Amber Valletta giymişti. Kim daha iyi diye sormam bile gereksiz :)




Share

Yorumlar

  1. Siren hanım buradaki fotoğrafda Barbie bebek gibi duruyor. Nasıl bir güzelliktir ki bu? Hey maşallah diyorum. O kadar beğendim ki kendisini. Elbise çok yakışmış ve o parfümü koklayabilmek için delirebilirim.

    Buradan da sevgili Nihan'a tekrar teşekkür ediyorum.O benim demek istediğimi anlar:)

    YanıtlaSil
  2. neon ayakkabilari pek yakistiramadim.

    saci cok guzel olmus.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar, lansmana katılan bir izleyici olarak size sıcak sıcak izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
    Davetliler arasında en çok beğendiğim tartışmasız Gül Gölge oldu ne kadar güzel bir kadın fotolarda göründüğünden inanın çok daha güzel bu duygularımı twitterdan kendisinde iletdim. Elif Gönlüm gercekten güzel. Beni hayal kırıklığına uğratan isim ise Begüm Sen oldu fotolarda gorundugu kadar ince bulmadım kendisini belkide dün aksam için yanlış bir secim yapmıştı hemşehrim oldugundan bu kadarıyla yetineyim neticede bugün Yıldırım Mayruk defilesinde daha çok beğendim.
    Türkan Sabancı çok tatlıydi yaptigi renkli secimle cevresine ışık saçıyordu , Buket Tasdelen'de bana fazla zayıf geldi.
    Ama esas kızımız o kadar mutlu ve guzeldiki bakmalara doymadık. Ayrıca parfüm herkes tarafından çok beğenildi ve övgüyle bahsedildi. 2 saatlik davette 90 adet satış yapılmış benim en son gördüğümde kasada baya bir kuyruk vardı. Hatta alanlar sadece kendilerine değil hediye olarakda almışlardı. Bitmeden elinizi çabuk tutun derim :)
    Papis'cim bu aksam donüyorum ayrıca parfümü merak eden İzmirliler bana ulaşıp test edebilirler.
    gulnihan

    YanıtlaSil
  4. Siren Ertan yakından takip ettiğim bir isim. Giyim stilini bazen sıkıcı ve çoğu zaman fazlasıyla sıkıcı bulsam da, genel anlamda takdir ettiğim az sayıda isimden biri. Sosyeteden birçok hanımın kendisini hem güzelliğiyle hem de kat ettiği yol nedeniyle ölesiye kıskandığına bizzat şahit oldum. Çok başarılı ve hırslı biri. En son projesiyle de kanıtladı bunu zaten. Kıskananlar çatlasın...

    YanıtlaSil
  5. Elbisenin kendisi cok güzel cok yakışmış fakat ayakkabilar maleseff:((( kaba Durmuş ve burunları bir garip:(( sevemedim... son ht de de bir resim vardı gecen haftalarda kareli pantolon üstü civit mavi deri kombinasyonun oldugu paçalar ve ayakkabı cok felaketti nazar diyelim ona da:)) parfümü bereketli gelsin basarılar dilerim, saclarının bu sekli cok yakışıyor ona:))
    Selinn

    YanıtlaSil
  6. Siren Ertan cok ama cok guzel bir bayan. Parfumde basarili, tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bende ayakkabilara takildim. Hic uyduramadim Elbiseyede cok bayilmadim. ama Siren hanimda guzel olmus bence.

    YanıtlaSil
  8. Siren Ertan Çarmıklı10 Mayıs, 2012

    Herkese merhaba! Önce 'Punto by Siren Ertan' koleksiyonum, şimdi de 'I - Siren Ertan ISTANBUL' parfümüm için yaptığınız olumlu olumsuz tüm yorumlarınızla verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim. Gerçekten çok ama çok çalışıyorum. Ve arada bu çok sevdiğim bloğa girmekten çok hoşlanıyorum.
    Parfümümü almasanız bile denemenizi çok isterim. İnanılmaz ama sürdükten bir süre sonra insana mutluluk veren, tekrar koklamak isteten bir yanı var. Bu söylemi ben değil, deneyen arkadaşlarım söylüyor :-)
    Bu posta gelince; sevgili adsız ne olur o unutmak istediğim geçmişimi hatırlatma :-) :-) :-) O bahsettiğin sergi için vaktim olmamıştı ve ofisimde ne bulduysam onları giymek durumunda kalmıştım, yoksa değil ben inan bu dünyada hiç kimse o pantolonla o ayakkabıları giymezdi!!!
    Veee davetimizdeki pembe ayakkabılarım! Bak işte o kesinlikle tüm ayakkabı odamda araştırıp giymek istediğim tek ayakkabıydı. Çünkü atölyemde o kadar yoğun günler geçiriyoruz ki kendime bir fuşya elbise yapamadım ve bari kurumsal rengimde bir ayakkabı giyerek markama bir gönderme yapayım dedim.. Yani olay tamamen duygusal, ay pardon kurumsal :-)
    Tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim!
    Dün benim için özel bir gündü gerçekten ve tüm dostlarım, arkadaşlarım için Tanrı'ya da bir kez daha teşekkür ettim.
    Sevgilerimle..
    Siren Ertan Çarmıklı

    YanıtlaSil
  9. Siren Hanım öyle güzel ve öyle akıllı, çalışkan ki... Gerçekten biz yeni nesil gençlere (belki ben biraz biraz gençlikten çıkmış olabilirim ama olsun) örnek olabilecek bir birleşim. Düzenli çalışan, iş disiplini olan, üreten insan olmak ne kadar değerli bir meziyet güzümüzde. Kendisine bayılıyorum ve bazen ümitsiz, sıkıntılı anlarımda kendisini aklıma getirip güç topluyorum. Parfümün çok çok güzel olacağına inancımız tam tabi ki. Ben püskülünü özensiz bulmuştum ama profesyonel fotoğrafı nasıl da güzel durmuş. Ne yazık ki bu seferde elbisesinin siyah askılarına takıldım. Bence omuzlarını sıkıştırmış, görüntüyü daraltmış. Siren Hanım ki ne giyse ilahi bir ışıkla taşır... Yine çok çok güzel ama daha iyisi olabilirdi sanki.

    YanıtlaSil
  10. Bu parfümün çıkartılma sebebi ve özellikle bu videonun Siren Ertan'ın ölümsüzleştirilmesi. Haklı kadın. Çok güzel, çok zevkli. Çoğunlukla doğru seçim yapıyor . Çok akıllı, tuttuğunu koparan ve de çok iyi bir business woman. Bravo kendisine. Artistler dışında kaçımız annelerimizi ancak çok eski Haftasonu'larında fotoğraflarda görebiliyoruz.Ya da şimdiki bir kaç güya paparazzi dergisinde. Kadın kendinin güzelliğini ölümsüzleştirdive kalıcı kıldı. Artık google entry yapınca bir videosu da var.Tüm Anadolu buna sahip olmak için kendini yer bitirir artık. Millet atölyesine gelmek için Diyarbakır, Gaziantepten uçak kaldırıyor ailecene. 5-10 bine Siren Ertan elbise alamıyan Güneydoğulu artık Siren Ertan perfume alacak. Tüm dünyada bu böyledir ya zaten. Chanel giyemen , MM gibi bari yatakta Chanel 5 sürer. Aferin Siren Hnm'a. Ama neden Istanbul? O İzmir'in iftaharı gülü. Haksızlık etti anavatanına.

    YanıtlaSil
  11. Bu kadın çok tatlı!
    Eee kadının her işe yeteneği var, parfüm de yapar.
    Neyse ben Look'undan da hoşlandım. Tabiki kesinlikle favori Siren Ertan'ım değilse de McQueen'leri çok şeker olmuş. :)

    YanıtlaSil
  12. Kendi cooook guzel. Bu sabah gzetedede resmini gordum. Ama elbise secimi ve ayakkabi secimini sevmedim. Rouland Mouret tasarimlari cok sevmeme ragmen Siren hanimdan boyle ozel bir gununde belki kendi tasarimi cok farkli bir giysi beklerdim.

    YanıtlaSil
  13. ne samimi ve tatlı bi yorum bırakmış sevgili Siren Ertan Çarmıklı:)

    YanıtlaSil
  14. Siren ertan ayakkabılarıyla da elbisesiyle de inanılmaz tatlı ve güzel görünüyor. kimse kıskanmasın!! :) ama neden sadece üç şehirde ve neden sadece üç ay?? uzatılsın bu süre ne olur :((

    YanıtlaSil
  15. Ben lansmanın oldugu tüm gün Siren'le beraberdim nasıl hazırlandığını bilseniz şaşar kalırsınız benim gibi. Hepimiz sanırız ki sabah kalkıyor aheste aheste kuaföre gidiyor sonra sindire sindire hazırlanıyor ama hiç ilgisi yok inanın saçını yaptırmaya ancak saat 16.dan sonra iki prova arasında gitti geldi prova taptı ve son müşteri 17.30 gibi gitti ondan sonra makyajını kendi yaptı ve hazırlandı ki 18.de Beymen'de olabildik.Bu kadar yoğunluğa inanın hiç birimiz dayanamayız.Bu yoğunlukta ancak bu kadarı oluyor ama olanda bence mükemmeldi. Uyumsuzluğun uyumu vardı ama bence zaten kendisi ne giyse yakışıyor o yüzden kusur bulamıyorum.

    Ayrıca bir plaj koleksiyonu yapıyor ki inanılmaz güzellikteler, numuneleri görme şansım oldu rengarenk her türlü ihtiyacımız karşılanıyacak parçalar olacak, çantasından tutun da sandeletine , rengarenk plaj elbiseleri desenliler offf off harika hepsi. Kısaca anlatılmaz yaşanır :) Heyecanla kavuşacağımız günleri bekliyoruz...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  16. BU KADIN NASIL BİRŞEY,TANIMADAN SEVDİRİYOR KENDİNİ..O KASDAR SICAK SOFT BİR GÖRÜNTÜSÜ VARKİ,BİRDE O ASALETİ BAYILIYORUM YAA BAYILIYORUM :)))

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. Selamlar Almanyada ilk defa Türk Markalarina Parfüm üretimi icin Sirket kurdum, ve yakin zamanda calismalr olacak Siren Hanim Herzamanki gibi bir ilk gercekelstirdi kendisini tebrik ediyorum hayat farkli yönlere gidyor artik Türk Modacialrin ve Markalarin Parfümü olmali bunu anlayamayanlar var hala malesef
    Tekrar cok sevindim ve Basarilar dilerim ;)

    YanıtlaSil
  18. Merhaba pelin'im:) Mailini gördükten sonra bloga olan hasretim depreşti:)) Amerika'dayım ve aradaki saat farkından dolayı bloga pek giremiyorum ee birde tatil modundayım!!:) Ama siren ertan parfümle ilgili ilginç bir anım var. Geçen akılsız(!) kardeşimle konuşuyorum niye 'akılsız' dediğimi birazdan anlıcaksın!!:) Almış parfümü ben alamadım tabi tatildeyim. Birde siren ertan delisiyim o parfümü herşeyden çok merak ediyorum. Aradım heycanlı heycanlı nasıl kokuyor dedim? Bana diyor ki ben içine ysl karıştırdım şimdi daha güzel kokuyor. Ben telefonda taş kesildim!! Bastım çığlığı neeeee!! Ne yaptın akılsızım diyorum. Ysl koyunca içine parfümün havası değişmişmiş!! Chanel katmayı da düşünüyormuş. Dedim çok sinirliyim arama artık beni. Birde diyor ben ne yaptım!!:)) Ah ah işte böyle bir kardeşim var. Amerika'dan sevgilerle Gamze:)

    YanıtlaSil
  19. merhaba,
    Blogunuzun ilk zamanlardaki haline bakıyorum ve maalesef eski yazılarınızdaki samimiyeti göremiyorum. Eskiden belki bu kadar popüler olmadığı için blogunuz daha doğru bildiklerinizi yazardınız ama maalesef şu an tanındığınız için kimseyi kırmamak için ne yazacağınızı şaşırdınız gibi geliyor bana. Ilk yazılarınızda ünlülerin parfüm çıkarmasını tamamen bir para tuzagı olarak gordugunuzu ve cok sacma buldugunuzu ve adam gibi armani, gucci fln gibi parfümler varken bunları kullanmamak gerektiğini yazan bir yazınız olduğunu hatırladım bir anda. Her neyse, o yazı aklıma gelince birden böyle siren ertan ın parfümü çıktı gibi bir haber yapmanız çelişkilerle dolu.

    YanıtlaSil
  20. senin çelişki dediğin benim için değişimdir. elbette herşeyi kalıp gibi aynı şekilde düşünemeyiz. zamanla fikirler hisler olumlu ya da olumsuz değişebilir. ben o çelişki dediğin şeyleri silmeyerek zaten kendimi belli ediyorum. siren ertan çarmıklı 'ya parfüm çıkarmak hem markası hem de mesleği gereği gayet yakışmıştır. kokuyuda beğendikten sonra napayım hissetmediğimimi yazayım. asıl bazılarınızı memnun etmek için kalıpların dışına çıkmam yanlış. benim için neyse odur. samimi olmak için illaki dandun yazmakta gerekmiyor. düşüncelerini ifade ettiğin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. bence gayet hoş olmuş
    paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.