1- SİZLERDEN GELENLER !

Şu ana kadar hep Hollywwod ünlülerini ve cemiyet hayatının tanınmış kişilerini mercek altına aldık. Neler giymişler, şıklar mı rüküşler mi olmuş mu olmamış mı diye akla gelen herşeyi konu ettik iyi kötü eleştirdik. Şimdi kameranın merceğini ünlülerden çekip sizlere doğrultma zamanı :)

Çok şık olduğunuzu düşünüyor ve herkese stil dersi vermek mi istiyorsunuz hemen resminizi bana yolluyorsunuz. Ya da önemli bir davete katılacaksınız ve ne giyeceğinize karar mı veremiyorsunuz hemen bana mail atacaksınız. Bunları zaten yapıyordunuz ama artık sadece bende gizli kalmayacak blogda yayınlanacak. Adeta beyin fırtınası yaparcasına tüm okuyucularımın fikirlerine açık bir şekilde yorum alacaksınız. Önemle altını çizmem gereken unsur kırıcı yorumlara asla izin verilmeyeceğidir.

Biliyorsunuz ki benim ve okuyucularımın dışında blogumun takipçileri arasında fikirlerine önem vereceğiniz tarzını beğendiğiniz tanınmış isimler de var. Böylelikle bir nevi stil danışmanlığı da alacağınızı söyleyebilirim.

Her hafta kendine güvenen, eleştiriye açık 1 okuyucumu konu edeceğim. Katılma cesareti gösteren okuyucularımın hepsini şimdiden tebrik ediyorum :)

Ekranların Bugün Ne Giydim? 'i varsa blog aleminin de Moda ve Sosyete 'si var :))

Hadi bakalım ilk misafirimizle başlıyoruz. Kendisi bir blogger. Blogunu ziyaret etmek için TIKLA


Gülşen Ünlü
Sene 2009
Yaş 26
Marmaris'de bir düğüne gidiyor.
Elbisesi Özlem Süer imzalı.


BEN DERİM Kİ : Öncelikle şampanya rengine bayıldığımı söylemek isterim. Hangi mağazaya girersem gireyim elim hep ilk bu renge gider. Asil bir renktir ve her kadına da yakışır. Sarışın, kumral, esmer farketmez. Baştacı renklerimden biridir. Gülşen 'e de çok yakışmış. Güzel ve kibar bir havası var. Katlı tüllerden bir seçim yapması güzelliğine romantik bir hava da katmış. Beğendim. Etekler klasik Özlem Süer kesimli. Elbisenin bel ve üst bölgesinde ki aynı renkten pırıltıları çok klas görünüyor. Dekoltesi benim zevkime göre fazla olsa da Gülşen güzel taşımayı başarmış. Omuzda ki eklenti ilk gördüğümde rahatsız edici geldi ama elbisenin sırt kesimini görünce daha bir sevdim. Tek omuzdan sırt dekolte bitimine kadar ek tül detay kullanılmış. Çok hoş. Elbisenin kesimi de rengi de vücut yapısına çok yakışmış. Bir yaz düğünü için ideal seçim. Saçlarını zarif bir şekilde toplamış. Makyajını net göremiyorum. Görebildiğim gözlere ağırlık verip uçuk pembe ruj sürdüğü. Yakışmış. Bu omuz detaya bir de sallantılı küpe takmamış olması isabetli olmuş. Mücevher olarak bir tek pırlanta bilezik görüyorum harika. Olmamış dediğim tek birşey var. O da kırmızı ojeleri. Keşke natürel bir renk sürseymiş. O zaman kusursuz bir bütünlük yaratmış olurdu. Ayakkabılarını göremiyor olmamız çok can sıkıcı :) Ne kıyafetler biliyoruz bir ayakkabıyla berbat dediğimiz. O yüzden göndereceğiniz resimlerde lütfen ayakkabıları da görelim :)

İsterim ki bizimde finallerimiz olsun En Şık Okuyucumu seçelim. Sevgili Gülşen ben oyumu olumlu veriyorum ve bızımlasın diyorum :) Ama tabi elemeyi geçmen için okuyucumun da beğenmesi gerek. Bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum :)

Mail Adresim : modavesosyete@gmail.com




Share

Yorumlar

  1. benim tek eleştirim rengi açısından evet beyaz değil, ekru değil ama düğünde bu tonlardan uzak durulması gerektiğine inanıyorum. biz cıvıl cıvıl olalım, bu renk tonları güzel gelinlere kalsın:)

    YanıtlaSil
  2. GÜLŞEN ELBİSE SANA YAKIŞMIŞ AMA ÖZLEM SÜER BENİM TARZIM DEĞİL NE YAPARSA YAPSIN BEĞENEMİYORUM MALESEF AMA TEN RENGİN SADELİĞİN ÇOK HOŞ. AYRICA BU BÖLÜM SÜPEER OLMUŞ PELİN ÇOK EYLENCELİ OLUCAK SANIRIM :)

    YanıtlaSil
  3. Elbise fena degil. Guzel tasimis tek elestirim omuzundaki ayrintiya. Fazla olmus bence. Ojenin rengi de ayri tabi. French daha iyi olurmus.

    YanıtlaSil
  4. valla ben sacını, elbisesini her seyini cok begendim. kırmızı oje yerine baska olurmus ama cok da onemli bir detay degil bence.

    YanıtlaSil
  5. Kıyafetin rengini bende beğendim. Fakat o omuz detayını en son, Divan'dan çikolata aldığımda kutunun üzerinde süs olarak gördüğüm için pek sevemedim.

    YanıtlaSil
  6. bende düğünlerde beyaz ve kardeşi tonlarını doğru bulmam ama bu rengin beyazla ne alakası var arkadaşlar anlamadım doğrusu. bence gayet pastel ve yaz rengi.

    gn_kn teşekkür ederim canım umarım senin gibi herkes beğenir :)

    YanıtlaSil
  7. bu bölümü cok begendim, kendine güvenen arkadasida tebrik ederim. Elbisesi ve rengi cok hos, ancak o gül veya cicek herneyse beni rahatsiz etti, ojenin rengi nude tonlarinda olabilirdi. Onun disinda hersey cok güzel. Keske ayakkabilarinida görseydik. Ayrica foto 2009 senesinden daha aktuel halimizden yaparsak daha iyi olmazmi Pelin hnm.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle bende tebrik ediyorum kendine güveninden dolayı. Herkesin yapamayacağı bir şey sonuçta :) Her hafta bu başlığı zevkle takip edeceğime eminim!

    Gülşenciğimizi ben beğendim. Özlem Süer tasarımlarını genelde hoş bulurum. Marmaris düğünü olduğu için dekolteyi fazla bulmadım. Omzunda olan detayın fazla gelmesi bence saçından dolayı. Saçın sıkıca toplanması o bölgede olan kargaşayı bence azaltırmış. Sadece omuzda olan detay gözümüze çarpar ve fazla gelmez gibi geldi. Sırt dekoltesini çok sevdim özellikle arkada olan detay harika duruyor. Makyajını pek sevmedim. Fresh bir göz makyajı isterdim. Oje konusuna katılıyorum naturel bir renk çok daha iyi olurmuş. Tek renk ellerde olunca dikkat dağıtıyor :) Takıları olsun, ten rengiyle uyumu olsun, elbise seçimi olsun yinede beğendim. Eminim gelinle yan yana geldiklerinde arada olan renk farkı daha belirgin olacaktır ben rahatsız edici bulmadım bu tonu. Bembeyaz olsaydı işte orada sorun olurdu :) İyi bir başlangıç olmuş!

    YanıtlaSil
  9. Bende elbiseyi cok begendim ve yakıstırdım. Benim icin de dekoltesi cok fazla ama Gülşen hanıma bu dekolte cok yakısmıs rengi de cok begendim....

    YanıtlaSil
  10. Peliiinn bu çok güzel bir fikir olmuş. Bayıldım. Ben de göndericem ben de göndericem bana ne:))

    Gelelim sevgili Gülşene: Ben elbisenin sadece omzundaki o şifondan yapılmış detayı sevemedim. Rengi nefiss,dekoltesi benim için de iddialı( giyer miydim bilmiyorum zira vakt-i zamanında böyle dekolte elbiselerde giydim o ayrı ama şurda 4-5 yıldır bi tututculuk geldi ki bana sormayın:)) ama Gülşene çok yakışmış.Ben saçını da çok sevdim.

    YanıtlaSil
  11. renk çok güzel bende bu rengi çok severim ve nitekim gelinliğim bu renkti :)) hani artık gelinler süt beyaz giymiyor, bu kırık beyaz, ekru tonlarını da tercih ediyolar o yüzden arkadaşa katılıyorum bende :) omuz detayı dşında güzel bir elbise ve yakışmış.. bu bölüme bayıldım, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. oncelikle cesaretinden dolayi takdir ettigimi belirtmek istiyorum ben elbisenin rengini de modelini de begendim diger detaylari cok net goremesem de genel goruntu guzel:)bence bu yeni bolum cok guzel bir fikir olmus iyi ki moda ve sosyetemiz var:)

    YanıtlaSil
  13. 2009 için güzel beğendim fakat 2012için beğenmedim zira elbise zamansız bir elbise değil hanımefendiyi çok beğendim elbiseyi çok güzel taşımış saçı makyajı ve kendisi çok zarif..

    YanıtlaSil
  14. Bayan hos, elbise de hos gibi ama eksik kalmis biseyler var. Ben oje rengini begenmedim, aksesuar cok ama cok zayif kalmis, renk olarak bence de kesinlikle kacinmaliydi hele ki yanlis anlamadiysam nikah sahidiyse gelinle ayni karede cok benzer bir renk oldugunu dusunuyorum.

    LNM

    YanıtlaSil
  15. bence en önemli şeylerden biri aksesuara hiç yüklenmemiş olması (bahseden pek görmedim) bu kıyafet için tek facia o olabilirdi. ben pek beğendim elbiseyi teniyle de uyumlu olmuş.
    ve pelin sana bayılıyorum! :)

    YanıtlaSil
  16. merhaba tesadüfen keşfettim sitenizi çok seviyorum yorumlarınızı.çok doğru eleştiriyorsunuz .bayağı birşeyler öğrendim sizden sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Güzel uygulama çok iyi fikir olmuş pelincim tebrikler:) Sevgili Gülşen'i de tebrik ederim çok müthiş bir cesaret doğrusu ben yapabilirmiyim bilmiyorum:) Ben çok beğendim gülşen'i. Renk çok güzel yakışmış ve gerçekten benimde en sevdiğim renklerdendir yanık tene yakışır yaza müthiş giden bir renk. Kışın da gözdesi tabiki. Elbiseye gelince çok beğendim çok yakıştırdım tek sorun omzundaki gül detayı çok sevmedim olmasa daha şık olurdu ama böylede güzel. Saçlarını sevdim duruşunu sevdim bayıldım böyle gidilir yaz düğününe işte!!:) Renk tam beyaz değil pelin'le aynı düşünüyorum yoksa bende huysuz gibi beyaz giyenlere gıcık olurum. Benim düğümümde bolca vardı inat olsun diye herhalde:) Gülşen çok hoş çok beğendim. Tekrar kutlarım medeni cesaretinden ötürü. Birde ilk olmak kolay değildir:) Bende göndermek istiyorum ama kararsızım çok cesaretim yok. Birşey söyleyeceğim pelin böyle abiye kıyafetler mi sadece yoksa günlük olur mu? Bir tişört bir şort olabilir mi mesala? Yoksa kayda değer bulmuyor musun? Sana her gelen maili koyacakmısın bloga yoksa seçiyormusun içlerinden çok soru sordum ama merak ettim:) İnşallah cesaretimi toplarsam resim yollucam:)

    YanıtlaSil
  18. bu tip renkler, beyazla alakasız olsa da düğün ortamında gelinlik gibi durabiliyor hele ki sekildeki gibi, ucus ucus etekli yakada çiçekli ve arkaya dogru tüllerin oldugu bir modelse.

    YanıtlaSil
  19. Bircenin Masası28 Haziran, 2012

    Pelin ablacım senden o kadar çok şey öğrendim ki. İyi ki blogun var, sen varsın. Yazdıkların, eleştirilerin resmen benim alışveriş yaparken ve giyinirken hep kulağımda oldu, bana fikir verdi. Seni çok seviyorum.

    Bir sürü markayı, modeli, rengi, eşleştirmeyi senin vesilenle daha da pekiştirdim.öpücükler ve milyonlarca kalpçikler:-))) <3<3<3<3

    Birce

    YanıtlaSil
  20. Ozlem Suerin tum koleksiyonunu bilen biri olarak, bu elbise gelinlik olarak satista... Ustunde guzel durmus mu durmus tabi, ama bir dugune giderken orda goz onunde olmasi gereken kisinin gelin oldugunu unutuyor bazi kisiler maalesef..

    YanıtlaSil
  21. sevgili Gülşen 'e paylaşımı için tekrar teşekkürler. Ne güzel o kadar da korktuğu kadar çıkmadık :) Doğrusu ben bu renk konusunda sizler kadar katı değilim. Ayrıca bu ekru bir renkte değil. O kadar da sıkı olmayalım derim. Ama tüm beyaz ve kırık beyaz elbiselere düğünde kocaman bir NOOO !
    Cocorosie 'nin son yorumu işin rengini değiştiriyor tabiki de. Şayet gelin koleksiyonundansa olmadı Gülşen diyorum. Ama yine de oylarda evet önde gidiyor. Bakalım bu haftaki okuyucum için neler diyeceksiniz :)

    YanıtlaSil
  22. merhabalar :) bu kadar yorumu okuduktan sonra bende bir yorum bırakmak istedim.. Öncelikle elbisenin gelinlik koleksiyonundan olduğunu bilmiyordum tabi.. Boyunda ayakkabıma göre kısaltma yapmıştık ve Özlem Süer House daki herkes düğüne gideceğimi biliyordu. Bana kimse bu konu ile bilgi vermedi.. En yakın arkadaşımın düğünü olduğu için ve ben nikah şahidi olduğum için özenmem gerektiğini düşündüm.Kaldı ki gelin arkadaşım dahil olmak üzere herkes verdiğim özeni takdir etti.Omuz detayı fotografda çok abartılı görünüyor, normalde öyle değil.Ama haklısınız olmasada olurdu. :) Oje konusunda çok haklısınız kesinlikle kırmızı olmamalıydı. Elbisenin rengi de kesinlikle beyaza yakın değil, yanyana olduğumuz fotograflarda bu belli. Renk koyuya giden şampanya tonunda.. Savunmamı bitirdim Pelin.. :) Bu kısım benim için bir hırs ya da iddaa değildi, bunu söylemek isterim sadece fikir-alışverişi yaparken eğlenip, öğreniyoruz.. :)) hepinize teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.