108- Kim Daha ŞIK ?

Arzu Sabancı 'nın giydiği 2 elbise de gözlerime çok tanıdık. İlki nefis mi nefis bir Reem Acra. Hollywood karşılığı ise Selena Gomez. Seçimleriniz etkilenmesin diye düşüncemi sona saklıyorum :)





Bir diğeri ise sadece rengin farklı olduğu Yves Saint Laurent elbise. Daha önce yeşil renkli olanı Katy Perry 'nin üstünde görüldü. 

Bakalım Arzu Sabancı 2 rakibini de yenebilecek mi ?! 



Yorumlar

  1. Ben her ikisinde de Arzu Sabancı'yı beğendim, özellikle kırmızı olan elbise ile saçı, güzel makyajı o harika çantası ve duruşundaki asalet her iki elbisede de fark atmasını sağlamış, bravo Arzu Sabancı...
    Selena Gomez' in de Katy Perry 'nin de saçları felaket, elbise ile alakasız ve kötü görünüyor. Tek avantajları belki yaşları olabilir ama Arzu Sabancı asaleti ile o yaş farkını silip süpürmüş, hatta uçurmuş ...

    YanıtlaSil
  2. İlk elbisede göğüs kısmındaki duruşundan dolayo Selena Gomez'i daha çok beğendim fakat ikincide Arzu Sabancı Katy Perry'e baya fark atmış çok daha hoş.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  3. İlkinde selena gomezi begendim acik farkla. Daha narin ve ince oldugu icin. Arzu hanim hos olmasina ragmen daha kilolu gorunuyor. İkinci elbisede oyumu Arzu sabanciya verdim fakat begendigim icin degil. Katy perry cok beter oldugu icin. Bugun yorumum cok elestirel oldu ama hakkaten arzu sabanciyi begenmedim bu defa. Tugce

    YanıtlaSil
  4. İlkinde göğüs dekoltesındekı tül cilt rengıne açık kaçmış olmamış. Ikıncı elbısenın YL olduguna ınanamadım. Dergıde görünce ne kadar kötü bır elbıse neden bunu secmıs ki diye düşünmüştüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katiliyorum. Ilkinde seffaf kisim cok acik kalmis tenine siritmis, Malesef zevkli secim ama olmamis. Ikincide ise gobekteki detay hamile gostermis.

      Sil
  5. tabiki Arzu Sabanci EEENN SIIKK

    YanıtlaSil
  6. arzu sabancı bu camiada kıyafet secimi zerafeti ile acık ara en begendigim bayan.. ama bu kırmızı reem acra elbiseyi selena gomezin daha iyi tasıdıgını soylemeden gecemeyecegim. aynen son adsız yorumdada soylendigi gibi gogus kısmındakı seffaf detay kesınlikle selena gomezde daha sık durmus ve koyu sac rengi kırmızı elbiseyi daha guzel tamamlamıs. Ayrıca bu elbise guzel arzu sabancıyı cok kilolu gostermis sacı makyajıda uyumsuz ve agır kacmıs. beni bu secimiyle hayakkırıklıgna ugrattı desem yalan olmaz.. ikinci ysl elbisede ise arzu hnmınkinin mavi tonuna bayıldım bayıldım. elbisenin modeli kesimi ne kadar silikse renkte o kadar guzel ama elbisenin vasatlıgını kurtarmaya yetmemis bu elbisedede sadece renk yuzunden arzu sabancı ipi gogusler diyebilirim..

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Arzu Sabancı cidden cok guzel ama astarla giymeseymis keske:( Oyum Selena'ya gitti!
    http://bilge-ca.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Arzu Sabancı'nın Marchesa Clutchı ile mükemmel olmuş! Ama o astar maalesef... Ama o clutchın hatrına Selenay da gitmiyor oyum. Oysuzum ben :)

    http://nerd-of-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Pelin Hanim siz yazmadiniz yorumunuzu. Sizin fikrinizi de merak ediyorum

    YanıtlaSil
  13. Yorumumu hemen yazmıyorum anket bitim süresini bekliyorum ki bu da 10 gün oluyor. Ama artık yazabilirim.

    Şahsen ben ikisinde de Arzu Sabancı diyorum. Naeem Khan kırmızı elbisenin çizgisini Arzu Sabancı 'nın yaş aralığına daha uygun buldum. Ayrıca elbisenin yakasından tutun her detayını Arzu Sabancı 'nın daha güzel ortaya çıkardığını düşünüyorum. Selena 'nın üstünde de güzel durmuş ama detayların güzelliği kaybolmuş görünmüyor. Saç ve aksesuar konusunda da Arzu Sabancı çok daha başarılı.

    YSL elbisenin ise kendisini sevmedim. Bel bölgesi çok rahatsız edici ve taşınması zor bir kesim. Burda da Arzu Sabancı diyorum. Hem renk müthiş yakışmış hem de tehlikeli bölgeyi sıfır hatayla taşımış. Yine saç ve aksesuarlar 10 numara.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba sizden bisey rica edebilir miyim??
    Konuyla pek bir alakası yok ama ben acemi bir bloggerım ve postlarima sizin de yaptığınız gibi anket eklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim. Kısaca nasıl yapıldıgını anlatırsanız cok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.