91- Kim Daha ŞIK ?

 


Moda dedikodularımıza geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen düğünle devam ediyoruz :) Sırada son zamanlarda favorimiz Feryal Gülman var. Üstünde Valentino 'dan çok şık bir elbise görüyorsunuz. Elbisenin rengi müthiş yakışmış. Zaten Feryal Gülman 'ı kırmızı giydiği zaman yere göğe sığdıramıyoruz :)



Ama bu sefer rengi ne kadar yakıştırsam da elbisenin kesim ve havasını Feryal Gülman için doğru bulmadım. Zaten Valentino 'nun değişen yeni kimliğini taşımak eskiye oranla çok daha zor. Artık bu elbiseleri giymek ve taşıyabilmek için teatral bir havanızın olması gerek. Feryal Gülman klasik bir tarza sahip olsa da kendisi modern kesimleri çok daha iyi taşıyor. Birde kemerin bol görüntüsünü sevmedim. Saç modeli, makyajı ve aksesuarları nefis ama dediğim gibi bu elbisenin havasına uygun olduğunu söylemek zor.

Aynı elbiseyi Rooney Mara 'da giymişti. Rooney 'in en sade şekilde taşıyışı ve uygun makyajıyla kolaylıkla elbisenin ruhunu yakaladığını söyleyebilirim.

Sizi bilemem ama benim seçimim tartışmasız Rooney Mara oluyor. Fakat şunuda söylemeden edemiyeceğim. Onca davetli içinde en şık çift Gülman çiftidir. Kemal Gülman 'ın beyaz şıklığı ve Feryal Gülman 'ın kırmızı elbisesiyle sundukları iddialı görünüm çok ama çok hoşuma gitti.




Share

Yorumlar

  1. Feryal Gülman ın beni sasırttıgı bir kıyafet.Sacı makyajı cok guzel ama kıyafet icin aynı seyi soyleyemeyecegim. Bir de kapalı olması havaların burada cok sıcak olmasından mıdır nedir bana akafanlar bastırdı bakamıyorum. Zaten bu dugune katılan davetlilerden cogu boyle kapalı seyler giymisti. bana da fenalıklar bastı. coooook sıcaaakkkk.

    YanıtlaSil
  2. pelin , merhaba bu elbisenin bir benzerini de ender mermerci giymemiş miydi? yanlış mı hatırlıyorum . Dilek

    YanıtlaSil
  3. Ben bu elbiseyle Feryal Gulmanin tek cekilmis resmini gordum. Sanirim gazetede Kemer harika duruyordu. Bana dugune daha yakisir bir hal almis gibi geldi bu haliyle. Obur turlude cok sade sanki. Oyle tatli ve zarif duruyorki elbisenin icinde. Ben oyumu verdim dogrusu.

    YanıtlaSil
  4. tamamını okumadan dedimki bu sefer Pelinle aynı fikirde değiliz ama okuyunca anladımki aynı düşüncelerdeyiz. kemeri kullanması feryal Hanımı olduğundan kalın gösterdiğinden olmamış.Oyum üzülerek Rooney'e.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Nihan aynen bende ayni seyi dusundum! :) Gorur gormez cok kotu olmus Pelin'le hemfikir degiliz heralde diye dusunmustum, okuyunca anladim ki Pelin sende begenmemissin :) Bence cok kotu olmus, elbisenin modeli, tarzi hic gitmemis, makyaji eskiden her zamanki hali gibi asiri alaturka ve cok fazla. Halbuki bir ara azaltmaya baslamisti.

    YanıtlaSil
  6. elbise olmamış ama yüzü güzel feryal gülmanın :)

    YanıtlaSil
  7. Kemer cok fena, cok alaturka olmus, hiiiiiic yakistiramadim. boyle hatalar olunca Feryal Hnm'in diger secimlerine daha da elestirel bi gozle bakiyorum. makyaj konusunda da katiliyorum, hele de yazin bu kadar koyu makyaj nedenn?

    YanıtlaSil
  8. Rooney Mara üstünde bir boşluk var sadece elbise taşınıyor. Feryal Gülman'ın üstünde bir doluluk :) Üzgünüm bu sefer beğenemedim Feryal Hanımı özellikle kemer seçimiyle oyum Rooney'den yana :)

    YanıtlaSil
  9. Aaa. Bende cok guzel bir resmini gordum. Haftasonu Feryal hanimin bayildim elbiseye. Burda ordaki kadar guzel degil gercekten. Resim ne kadar degistiriyor koyafeti. Ben makyajini ve yuzunu cok begendim. Agir gelmedi. Gercektende kirmizi yakisiyor. Valentino da ben seviyorum galiba.
    Mina.

    YanıtlaSil
  10. Tum suc HT 'nin !! Yuksek kalite koydugum son resimde Feryal Gulman sahane gorunuyor. Demek ki dusuk kaliteli resimlere guvenmemek gerekiyormus ;(

    YanıtlaSil
  11. Feryal Gulman tarzı ıcın dugune daha uygun bır model olmus ben begendım acıkcası Ayrıca karıkoca olarak cok uyumlu gorunduklerındede hemfıkırım

    YanıtlaSil
  12. Son zamanlarda gordugum en kotu Feryal Gulman. Elbisenin Valentino oldugunu bilmesem, Bakirkoy veya Kadikoy abiyecilerinden alinmis galiba diyecegim, o kadar ozelliksiz ve basit. Haftasonu resmi ilk gordugumde inanamadim, nasil boyle bir secim yaptigina F.G'nin.

    YanıtlaSil
  13. Bence bu Valentino ne Rooney ' e ne de Feryal Gülman 'a olmuş . Rooney Mara ' nın yürütülen still çalışmalarına bayılıyorum da bu parça yaratılmaya çalışılan yıldız modeline uymuyor . En güzel Givenchy 'ler oluyor mesela Rooney hanım kızımıza , onlarla bir sanat eseri gibi duruyor kırmızı halıda , ama bu parçadaki romantik hava en çok defiledeki haliyle hayat bulmuş bence ..

    YanıtlaSil
  14. Elbise çok çok güzel ama boy ister. Ve neredeyse tahta göğüs ister. Elbiseyi göğsü ortaya çıkaran bir sütyenle giyerseniz, 50 lerin havasına bürünürsünüz. Bu elbise olmadı F.G a.

    YanıtlaSil
  15. Rezalet bir elbise. Sırf Valentino diye giyilmez böyle bisey. Koy dugunlerindeki kadınlara benzemiş. Feryal gulman gibi şıklık abidesine yakistiramadim.

    YanıtlaSil
  16. Ben cok begendim. Pelin. Genellikle zevklerimiz hep uyar bu sefer senin yorumunla benimki uymadi. Zarif ve tatli buldum ben. Belki baskasinda degil ama Feryal Gulman Veya Siren Ertana boyle zarif formlari yakistiriyorum.
    Pardon Pelin sende yorumunu degistirmissin. Geneli okuyunca farkettim.

    YanıtlaSil
  17. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim hatta fotoya ilk baktığımda daha senin yorumlamanı okumadan Feryal hn.a bu elbise olmamış dedim. Etekleri çok geniş durmuş. Bir şeyler eksik işte olmamış, olamamış. Ama kendisini hep seviyoruz o ayrı zaten:)

    YanıtlaSil
  18. Feryal Gülman'ı ben de su sefer ne yazık ki beğenemedim. Elbisenin kendisini çok beğenmemiştim zaten ama çirkin de diyemem neyse... Feryal Gülman'ın o kemerinden hiç haz etmedim, hiç hiç hiç. Onun dışında maalesef ki elbiseyi hiç yakıştıramadım biraz da yaşlı göstermiş :/

    Rooney Mara zaten birden stil değişikliği ile vurdu Moda dünyasını yine çok hoş. Biraz bel bölgesine takıldım ama no problem :) Oyum tabi ki ona! :)

    Ama zaten birbirlerine çok yakışıyorlar. Feryal Gülman zaten çok şık ve güzel bir bayan eşi Kemal Gülman da çok tarz bir adam. Daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  19. @Dilek Hayır :) Ender Mermerci başka bir Valentino giymişti :) Güpürdü onunki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.