92- Kim Daha ŞIK ?

Bugün benden size bol bol oylama :)



Sinan - Ayda Güreli çiftinin düğününde kuşkuşuz en dikkat çekici elbise Edvina Özyeğin 'e ait. Elbette modayı sıkı sıkı takip eden okuyucularım bu elbiseyi görür görmez tanımıştır.

Çünkü bu Emilio Pucci elbise ilk Gwyneth Paltrow 'un üstünde görülmüştü ve epey ses getirmişti. Yakışmış yakışmamış diye konuşmaktan çenemizin ağrımışlığı bile vardır. Ben elbiseyi Gwyneth 'e yakıştıranlardanım. Hele birde Kim Kardashian 'ın üstünde gördükten sonra Allah Gwyneth 'den razı olsun demişliğim bile vardır :)



Bu kadar tanınmış bir elbiseyi Edvina Özyeğin 'in tercih etmesine şaşırdım. Ama iyiki seçmiş çünkü harika görünüyor. Clutchı nefis bir Bvlgari Aida. Ayakkabıları Charlotte Olympia. Saçını toplamış nefis olmuş. Makyaj her zamanki gibi dozunda. Karın bölgesindeki ince tül detayı kullanmayarak en doğrusunu yapmış. Bende mutlaka iptal ederdim. Karın dekoltesinde gereksiz bir ayrıntı ve olmadık bir fazlalık göstermekte üstüne yok.

Gwyneth harika görünmesine karşın Edvina Özyeğin 'in esmerliğine ve toplu saçlarıyla hem şık hem de zarif görünebilmesini daha çok beğendim. Dolayısıyla benim seçimim Edvina Özyeğin 'dir.




Share

Yorumlar

  1. Ben bu elbiseyi ilk gördüğümde hiç ama hiiiiç beğenmemiştim, sonra sonra alıştım ve beğenir oldum. Gwyneth tabi ki Kim'den kat be kat güzel ama Edvina Özyeğin de mükemmel gözüküyor!

    YanıtlaSil
  2. Edvina her zamanki zarifliği ile çok hoş taşımış oyum tereddürsüz kendisine

    gülnihan

    YanıtlaSil
  3. Ben Edvina Ozyegin olsam bu elbiseyi giymezdim. Vucudu incecik ve guzel bir kadin ne giyse yakisiyor. Ama ozellikle gece elbiselerinde zarif,klas bir stili var Bu elbisede Onu bulamadim. Ama yine de en iyi o tasimis.

    YanıtlaSil
  4. Ben Gwyneth'de cok begenmistim. Ama Edvina Ozyegin o kadar hos ki her zamanki gibi, oyum ona gitti! Sac renginden be modelinden dolayi Gwyneth'den daha klas durdugunu dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  5. hiç yazını okumadan oyumu verdim aynı fikirdeyiz :)

    YanıtlaSil
  6. Edvina Özyeğin'e bayıldım. On numara 5 yıldız yakışmış.

    YanıtlaSil
  7. Gwyneth'de karin bolgesindeki tuller sanki bag bag gobek varmis iluyonunu yarattigi icin hiiiic sevmemistim. Edvina'ya cok yakistirdim.

    YanıtlaSil
  8. Gwyneth Paltrow için ben hala olumlu düşünüyorum. Kim Kardashian zaten allaha emanet :)) Edvina Özyeğin portföy ve ayakkabı seçimi ile falso vermiş kıyafet en iyi onun üstünde durmuş olmasına rağmen. Bu elbise benim için daha fazla detay kaldırmaz seçimleri hep fazlalık olmuş. Oyum gidiyor Gwyneth Paltrow'a :)

    YanıtlaSil
  9. Benim oyum Edvina hanima gidiyor. En iyi o tasimis bencede
    Mina

    YanıtlaSil
  10. cok sasırttım kendımıde ama oyum KK a gıdıyor elbısenın tam hakkını vermıs Normalde hıc begenmem ama bu elbıse ona yakısacak tarzda bır elbıseymıs ve dogru secım yapmıs ve cok ıyı tasımıs

    YanıtlaSil
  11. Edvina hiç poz vermez dikkat ettiniz mi. Zorlamaz. akıyor. Bağırmıyor. İhtiyacı da yok. Elbisenin hakkını yine tam anlamıyla vermiş. İşte budur....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Poz vermek zorlamak degildir,biri resminizi cekebilir miyim dediginde yuruyup gitmek hic kibar bir davranis degil,tam tersine cok kaba.Edvina objektife bakmasada resminin cekilicegini biliyor bari normal davranip durup gulumseyebilir.ama herkesi hice sayip yuruyup gidiyor.

      Sil
  12. Edvina cok guzel ama malesef o Charlotte Olympialar hic ama hic olmamis. Platform, kapali bir ayakkabi hic gitmes boyle bir elbiseye.

    YanıtlaSil
  13. Ben açıkçası bu elbiseyi Gwyneth
    üzerinde hiç beğenmedim. Styling kötü, o saçlar hiç yakışmamış o elbiseye. Edvina hoş olmuş ama ben de ayakkabıları yakıştırmadım. En iyi styling KK da, bence egzotik görüntüsüyle elbiseyi en iyi o taşımış...

    YanıtlaSil
  14. Ben de elbiseyi Gwyneth'te çok beğendim.Oyum ona gitti:)

    YanıtlaSil
  15. Bencede poz vermeyip snobe etmek guzel bi davranis degil cunki nasilolsa cekiyorlar Ancak bir gercek varki. Poz vermeyince resimler daha guzel cikiyor. Belkide Onun farkindadir. Bende elbiseyi KK da begendim. Ama Edvina haniminda cok guzel tasidigi elbiseler var.

    YanıtlaSil
  16. Gwyneth Paltrow çok hoş, Kim Kardashian'a ise Pucci nasıl oldu da verdi bu elbiseyi anlamış değilim. Ama asıl konumuz Edvina Özyeğin :)
    Ben beğendim. Ama Curcunam'a kesinlikle katılıyorum. Hadi BVLGARI clutch'ı tamam ama Charlotte Olympia Darly'ler çok fazla olmuş. Ve evet Gwyneth gibi etek ile üst arasında büyük bir dekolte varsa o zaman tül OK ama Edvina Özyeğin'deki gibi küçükse kesinlikle hayır :) Edvina Özyeğin'i beğendim ama dediğim gibi fazla geldi ben Gwyneth Paltrow diyorum :)

    YanıtlaSil
  17. Bir de Sabahta Bülent Cankurt dün bu üçlüyü havalı piştiye koymuş. Araştırmış bulmuş yine :D Kim nere "havalı" pişti neree :D Twitter'dan atarım fotosunu :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.