93- Kim Daha ŞIK ?

 


Demet Sabancı Çetindoğan 'ı yaz sezonunun en gözde modellerinden bir Versace ile görüyorsunuz. Elbisenin beyaz renkli olanını yaratıcısının üstünde Donatella Versace de de görüyoruz. Ve geliyoruz kim daha iyi taşımış olayına.



Allah affetsin Donatella Versace 'nin fiziği beni oldum olası korkutur. Suni yanık teni, abartılı estetikleri ve orantısız vücut yapısıyla bir zahmet almayım kalsın :) Bu kadın ne giyse beğenmemin en küçük ihtimali bile yok.

Bunun yanısıra elbisenin tarzı Demet Sabancı Çetindoğan 'ın stili ve havasıyla son derece alakasız. Ama en azından normal bir insan gibi bir kadın gibi taşıyabilmiş. Elbisenin kusursuz zımba işlerini görebilmeniz için yakın çekim fotosunu da koydum. Gereksiz yere altın tonlarında ki aksesuarlarıyla elbiseyi iyice ağırlaştırıp boğmuş olsada madem birini seçmek zorundayım o zaman havada karada Demet Sabancı Çetindoğan 'ı tercih ediyorum.

* STİL ÖNERİ : Bu tarz özel detayları olan elbiselerde maksat detayların paralelinde gitmek değil detayı ön plana çıkarmak olmalı. Yani amaç zımbalar varsa zımbanın renginden aksesuar seçmek değil o zımbaların güzelliğini patlatmak için sade aksesuarlar kullanmaktır. Ne yazık ki Türk kadınlarımız sık sık bu hataya düşüyor.




Share

Yorumlar

  1. Oyum kötünün iyisi tabiki Demet Sabanci Cetindogan gitti, Versace markasi bana hep Kiro/Maco gelir, Elbiseyi hic begenmedim, zimbalardan da pek hoslanmam. Dolayisiyla hicbirinden hoslanmadim, ama en güzel tasiyan bence manken olmus.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum katılıyorum katılıyorum.. elbıse de zaten bır suru detay var.. bır de kendısı doladıkca doluyor.. oluyor göz yorulması.. nedense bızım kadınımız bır yerıne bısı takmazsa kendını guzel zannetmıyor galıba.. halbu kı ıs ayrıntıda gızlı.

    YanıtlaSil
  3. şıkkımı eklemedim.. :))

    ben e-hıcbırı sıkkını da eklemenı rıca edıyorum.. bu elbıse Demet hn ın ustunde gün elbisesine dönmüş şekli beni benden etti.. elbıseyı de, bızı de heder etti.

    YanıtlaSil
  4. Donatella' nın fiziği, hele ki o dudaklar beni de bir tırstırır. Tanımasam bizim kıro ahalinin İtalya çıkartması derim. Ki zaten en kıro markalardan birinin başında bence. Bir de Roberto Cavalli var tabi. Ama Allahtan Gianniden daha iyi en azından iki üç parça güzel bir şey çıkıyor neyse,
    Pardon ama ben cidden hayır diyorum Demet Sabancı Çetindoğana oy veremem. Güzel bir Versace görüyorum onu da kırolaştırmayın arkadaş. Donatella ne kadar hoş olmasa da ben ona kullanıyorum oyumu...

    YanıtlaSil
  5. Aynen bende fazılhan gibi Donetalla'ya veriyorum oyumu yani Demet hanım öyle sıradanlaştımışki elbiseyi elim gitmedi ona oy vermeye. Birde elbisede bulunan bel vurgusu Demet hanımda kaybolmuş aynen Evrimkuzeyin dediği gibi gün elbisesine dönüşmüş.

    YanıtlaSil
  6. Elbise guzel degil. Ama Demet hanima daha cok yakismis sanki.

    YanıtlaSil
  7. "Allah affetsin Donatella Versace 'nin fiziği beni oldum olası korkutur" yorumunuza o kadar güldüm ki harikasınız ;) geçenlerde ben de aynı yorumun allahım affet ben bu kadına bakamıyorum versiyonunu yapmıştım =) ama kim daha şık çok kararsız kaldım ikisi de olmamış sanki

    YanıtlaSil
  8. Bende hic begenmedim demet hnmin ustunde o ne alaturkalik zimbali bi elbise boyle katledilir sevgiler

    YanıtlaSil
  9. elbise müthişşşşşş ama mankende tabi
    çok modern bir elbise mahvetmişşşş dsç güne gidiyo
    versace elbiseler çok güzel hele bu koleksiyon süpeeeerrrr

    YanıtlaSil
  10. daha önceki yorumumda söylemeyi unutmusum, Versace kiro marka oldugu gibi, buna bir kac isim daha eklemek gerekiyor aslinda, örnegin fazilhannin da söyledigi gibi, Cavalli, hatta daha da ileri gidip buna Armani bile ekleyebilirim. bu 2-3 marka özellikle italyan kökenli olanlar kadinlari hos, klas ve sofistik bir havaya sokma yerine son derece basitleriyor, macolardan hoslanan ucuz,basit, kendine güveni olmayan kadin imajini yaratiyor. Tabi bu benim sahsi görüsüm. Ayrica Evrimin yorumunada katiliyorum.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  11. Oyum Demet hanima , yukarda evrim kuzeyinde dedigi gibi aslinda hicbiri diyesim geldi. Malesef denet hn moda sektorunde olmasin ragmen o sac, makyaj ile sik olmasi cok zor. Diger taraftan donatellayi gece gorsem hortlak sanirim..

    YanıtlaSil
  12. Off Off Versace markasi ne yaparsa yapsin olmuyor, olmuyor! Hep itici, hep ucuz hep "stripper" havasi var kyafetlerde hic begenmedim. Zaten H&M de calisma yaptigi en basarisiz koleksiyon olmus Versace.

    YanıtlaSil
  13. @Serap Ablacım aynen hele ayakkabılarda bir stripper havası bir ucuzluk var. Dana kadar cam platformlar falan. Ama bu elbsienin beyazı hoş bence :)

    YanıtlaSil
  14. @Fazilhanim kuzucanim, bu elbiseyi begendigini sen bari soyleme guzel kuzum ya. Bana Versace'den hersey cok ucuz ve abarti geliyor.

    YanıtlaSil
  15. @Serap ablam Hoş dediğim de Versace şartlarında yani, ben asla tercih etmezdim ama kötü değil dimek istedim, yoksa bir LV organzesi, Givenchy peplumu, Mary Katrantzou deseni varkeeen :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.